Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jézusom nem azért írtam. De tényleg. Csak mikor leírtam mit is tud spontán oda írtam 😄

Megelégszem a birkanyíróval a bájitalfát majd megszerzem a késõbbiekben magamnak. Soha nem voltam ilyen kéregetõs fajta. 😊

Maximus4
Azt nem tudok,de egy ólat neked is felajánlhatok és egy bájitalfát😊

Bájital akkor kell amikor tenyészállatokat tenyésztesz.
(bal oldali menüben a földnél két kis piros szív)

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

kill3r21
mire jó a bájital?
maxi nekem barkács cuccokat küldhetnél, mert ahogy látom azokat is nehéz szerválni...
vagy nem is tudom 😊
Maximus4
Ok,akkor holnap kapsz birkanyírót és egy bájitalfát.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Tényleg. Na látod errõl beszéltem. 😄 Akkor megköszönöm ha elküldöd. Majd a késõbbiekben igyekszem valami módon viszonozni. 😊

Bájitalfa 20 óránként 25Tp és 4 bájital. Na persze nem tudtam csak utána néztem nagy fórumon. Ha tévedtem akkor ott kell reklamálni. 😄

Egy ilyen jól jönne nekem is persze 😄

kill3r21
srácok a bájital fa mire jo? mert most pörgettem ki
Maximus4
Ahogy akarod,én nem erõltetem,de 31-es szinten például már elérhetõ a birkanyíró állomás.Azt tudnék neked küldeni egyet.

#Ace: Ha neked megfelel citromfát tudok küldeni.

Amiatt nem tilthatnak ki, hogy egy másik farmomon sikerült medvebarlangot csinálnom a titokzatos ólból, és azt holnap átküldöm magamnak?

steam, origin: ACE_hun

Nekem leginkább tojásfám, tejfám, meg citromfám nincs. Mert amikor a fa akció volt, akkor már nem nagyon játszottam. És most mikor visszatértem hiányban vagyok ezekbõl. Mondjuk a citrom nem tudom mihez kellhet.

Maximus kedves vagy.

Tudod én nem rég kezdtem alig másfél hete talán és nem tudom mi az ésszerû kereteken belül, sõt ki merem jelenteni egyáltalán nem tudom mi is lenne igazán jó nekem 😄 Azt sem vágom egyenlõre mit lehet küldeni és mit nem.

Nem nagyon látom még át majd nagy szinten mi az aminek az elõfeltételeivel rendelkeznem kellene majd. Mivel itt is ez a lényeg gondom 😊

Ezért én nagyon szépen megköszönöm az ajánlatodat, de most nem élek a lehetõséggel.

Amúgy meg éppen mérgelõdöm mert nem halgattam rád a bahamákkal kapcsolatban. A tölgynél elköltött csillagaim száma 130 és most van 71 csillagom... 31-es szinten vagyok most és a bahama is meg lett volna ma. Eh.... Máskol halgatni kell a tapasztaltabakra belátom 😄

Maximus4
És mi kellene neked?

79

Maximus4
Hanyas szinten vagy?

Maximus4
Ez teljesen egyértelmû.Az lenne a poén ha ezt majd FA-ért ajánlanák föl😛
De természetesen annyi gerinc nincs bennük,hogy ezt még a kerék akció közbe csinálják,nehogy esetleg nyerjél valamit,áááá....

Én nem kaphatok? 😞

SHADOWEYES7
1 . csomagot választom 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Nagyom köszi az infót,még jó,hogy most beszéltünk róla😊

Nos akkor random és killer gondolkozzatok mire lenne szükségetek persze ésszerû határokon belül😊

A tölgyön azok a csillagok kicsit elérhetetlen magasságban vannak még nekem kis szinten 😛 Ezért okoskodtam volna. De ha nem hát nem 😄

Rokonom meglátta a játékot és úgy gondolta kipróbálja Õ is. Javasoltam neki addig csináljon új reget amíg a kezdõ küldi 28 farmer aranyán ki nem pörgeti a FA-fat... Reg, pörgetés, nem sikerült, új reg, új pörgetés... stb...
:d Hát én már csak ilyen vagyok, mindig próbálok a hivatalos keretek között okoskodni. De az átpakolósdival bakot lõttem úgy látom 😄

Na mind1, 2 Eurót beruháztam a lekvárfõzõre, mert kiderült hogy annó befejeztem a szüreti küldetést, és így "ingyen" (100 tök) tudok Töklekvárt gyártani, az meg rentábilisebb, mint a piacon megvenni 18ezerért... De akár eladni is jó. Csak attól félek nagyon kevés cukor fog felugrani, mert só is fel fog ugrani... Remélem azért napi 4-5 töklekvárra elég lesz, bár nem biztos... Kár hogy nem lehet szabályozni, hogy én most csak alapzselét szeretnék, akkor csak azt ad felröpülõként.

Hi, azt tudja valaki, ha van pékségem, és megveszem a lekvárfõzõt is, akkor csak fele-fele hozzávalót kapok, sót meg zselécukrot, vagy mindkettõbõl kapok?

Maximus4
De igen.csakhogy ez egy akció,ami 21 óra múlva lejár,szóval utána ne nagyon keresd a keréken.

kill3r21
a fa ami mellet az arany ládikó van a pörgetésnél néha, az mien fa?
csak nem aranyat terem vagy mi? 😄
Maximus4
<#banplz>

Az inkább elképzelhetõ😄

kill3r21
pedig ezt irta ki ki 1x Farmarany Mûhely
Vagy Farmerama Mûhely?
lehet már mindenhol farmaranyat látok xD
Maximus4
Farmarany mûhely?Olyan nincs,szerintem te a sima mûhelyre gondolsz,ahol többek közt,barkácscuccokért vehetsz ólakat.

kill3r21
kaptam most egy olyat hogy farmarany mûhely, az micsoda?
Maximus4
Sajnos elég ritkán😞
Havonta egyszer jó esetben.

kill3r21
szavadon foglak...😊
És mien idõközönként van ilyen cserenap?
Nem lehet pakolgatni. Akkor fejti ki azon a területen a hatást, ha leteszed mielõtt ültetsz. Ha csak akkor rakod át mikor már aratnád le, akkor nem fogja kifejteni ott a hatását. Erre találták ki a tölgyön a csillagokért kiváltható lehetõséget, hogy minden területen kifejtse a hatását a kupa.

Be yourself, no matter what they say...

Maximus4
Nekem nem kell cserébe semmi sem.

A kupák pedig ott fejtik ki hatásukat,ahol le vannak rakva.

Ezt az ígéretet köszönettel vettem, de nem hinném, hogy nekem van olyan valamim ami neked még nincs meg cserealapnak. Már csak a szintünk miatt is 😊

Nagyon sok tanulni valóm van még a játékban. A mai kérdésem, ( csak hogy maradjak a hagyományoknál, minden napra egy kérdés 😄 ) az az lenne, hogy a kupák csak a kihelyezett területeken fejtik ki hatásukat.
Nekem a növényesen 10% az állatoson 5% van még csak sajnos. Ergo ez együtt csak 15%. Mondjuk 30-as szinten nem elégedetlenkedem ennyivel sem.
Viszont az isteni szikra azt sugallja a fejemben, hogy ha leszedem a fõkertet, beveszem és kirakom a szédültre aratás elõtt. Ez tudom macerás meg elfelejti az ember de mûködik? Tudom... próbáljam ki. De nincs kedvem egyesével rakosgatni megint a szinteket próba képen. Vagy ha beveszem együtt marad?

Maximus4
Ez nem csak neked szól,hanem randomnak is.Ha lesz csere nap és szükségetek van valamire,ól,fa,akkor majd szóljatok és küldök át ami kell.

Én is úgy vettem aranyat!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

<#worship> én gratulálok Neked a sok CSP-hez!

Be yourself, no matter what they say...

kill3r21
igy van, egyelõre csak az alapok vannak....amiket sajna csak jóval áron alul tudok eladni, mert nem nagyon viszik...de majd alakul 😊
Maximus4
Mivel most kezdte nem valószínû,hogy van brokkolija,mogyorója,stb.

A kiállítás 16 szintes és a kirakható kupához kapcsolódik.

termelj olyat, amit jó áron el lehet adni 😊 pl szarvasgomba, vagy brokkoli, mogyoró, hagyma, fokhagyma. bahamás növényeket is jó áron lehet eladni

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

a gazdaköri feladatok között mi ez a kiállítás? szerintem már rég megcsinálhattam, mert nem rémlik semmi... 15 szintig kész van, de most van egy 16/16 szint, amit le kéne szállítani, de csak annyit ír, hogy szállíts árukat 0 csengõpengõ értékben 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

kill3r21
hogy lehet szert tenni sok csp-re? gondolom sok játékkal....ügyes üzleteléssel, meg rendegeteg idõvel nem? 😄
zmeor
lehet akkor bevásárolok, de az is lehet, hogy valaki nálatok gyorsan megvett kb mindent mert a guanos feladatot megcsinálni akarta 😊

leszarom a konfigod...

Maximus4
Én most adtam el 5800 körül egy pár darabot.Volt összesen 5 darab a piacon😊

zmeor
nálunk fullon van

leszarom a konfigod...

Maximus4
Nincs guanó a piacon!

kill3r21
köszi
Maximus4

kill3r21
látszik új vagyok, nem találom :S
Maximus4
Dehogynem.A jobb alsó sarokba van.

kill3r21
sms küldéssel már nem lehet aranyat venni?