23542
-
Gólya #19413 na neee...teljesen megbolondultak?
ki az a hülye, aki elcseszi a csp-jét erre?
és a mogyoróból is elegem van, mint általában az ilyen ültessünk megszámlálhatatlan dudvát x idő alatt
sokkal jobb volt a múltkori event, amikor kicsit használni is lehetett a fejünket, nem csak püfölni az egeret -
#19412 Ezt én is olvastam,de akkor sem fogok továbbra is mogyorót ültetni és vásárolni a szurkolókat. -
random001 #19411 Azt beszélik nagy fórumon, hogy döntetlen lesz a meccs tehát hosszabbítás várható. Úgyhogy akár kész lehet a közös is. Már akit érdekel. Engem nem igazán, mert az event első részére tettem magasról a kis szintem miatt. :D -
#19410 Sok "barom" a fórumon 25000 -esével dobálta be a mogyorót xD
Amugy sztem aki az első kört nem tudta rendesen megcsinálni az szarik is rá a közösre, mert neki így se úgyse lesz paszulya. Szal ennyit kb erről. -
#19409 Aha.Szóval akkor megvehetjük majd farmaranyért:P -
#19408 a fórumról:
Sziasztok!
Csütörtök óta kész vagyok, azóta csak mogyit termeltem a közösbe. 10.000 db felett dobáltam be. Tegnap leálltam, mert nem láttam értelmét.
Szerintem 2 lehetőség van a kupára:
1. A BP rájön hogy elszámolta a mennyiséget és tesz valami "csodát" és megkapjuk.
2. A BP kitalálja - ha ragaszkodik az eredeti kiíráshoz - hogy majd később megveheted FA-ért vagy CSP-ért! -
#19407 6 óra múlva vége az eventnek és alig valamivel több,mint a felel van meg a közös résznek.Erre kíváncsi leszek. -
#19406 Nekem csak a szokásos következőt adta mint mindig. -
Jozi1974 #19405 4 barna bőregérre kaptam egy ducit meg egy szuperhős denevért, szinte hihetetlen -
#19404 az elozobe még összejöött, deee nem minden fenékig tejfel, ja. -
#19403 Neked van igazad, nem lehet senki, aki azt mondhatná, hogy rajtad múlott, de ennyire el**** egy eventet se szabadna.
Valamit meg kell csinálni oké, deee várni mástól a megváltást, hol élnek ezek, ilyen hülye embert nem találnak sehol.
Magyarba se, deee az angolok közt se. -
#19402 Hol élsz te?:P
Te a Bigpoint-ról beszélsz,ébresztő!:D -
#19401 jah, csak mondjuk ilyenkor illene az elején mondani, hogy hiába ne csináljátok, mert a végén úgyis a közösségtől függ. -
#19400 Én is raktam be valamennyit,de itt nem arról van szó,hogy tojok a közösségre,hanem,már elnézést mindenkitől,de ki az a hülye aki továbbra is veszi a szurkolókat azután,hogy az egyéni rész kész van?Én tuti nem költök rá egy petákot sem.Ezzel a közös résszel egy kicsit túl lőttek a célon.Ha meg tényleg felviszik központilag,akkor mi értelme volt az egésznek? -
#19399 én beraktam 1 energiaitalt, meg növényt, + 1 szurkolót is :) ne mondják, hogy nem közösködtem :D
amugy sztem felviszik majd, központilag -
#19398 Én se csinálom a közös részt,ahogy más se.Azért az elég durva lenne ha emiatt úszik el a felhősor:( -
#19397 Szemmel látható, hogy az also sor az eventnél nem fog meglenni.
Ki volna aki ebbe ilyen állapotba be is tesz valamit?
Kérdezném, a kupa hogy lesz meg, ha mindig ez
a "közös lónak túrós a háta" dolgot erőlteti az oldal?
Még ha volna is mit beletennem, akkor se tenném bele a jelenlegi állás szerint, de más se.
Megoldás?
Lesz? -
#19396 Szép ez a játék, majd kiderül milyen a menete, deee egyenlőre megnyerő a dizájn! -
#19395 Ha valaki régen szerette az Age of Empire-t,annak ajánlom a Forge of Empires-t.Van már topikja és SG céh is alakult:)
Ja és nem BP.-s:) -
#19394 Ezt én sem nagyon értem.Kicsit csalhatnának központi szinten,hogy kész legyen a közös:) -
#19393 http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showpost.php?p=2809112&postcount=4 -
#19392 Ott a pont, összekevertem a Gülüvel, deee hogy az eventnek vége volna?!?
A kupának se hire se hamva pedig a paszulynak kell. -
#19391 Ilyen gyenge event rég volt hogy majdnem 3 nappal a vége előtt be tudtam fejezni! -
#19390 Ez nem a TGC tagoknak van,szerintem kevered valamivel.Az egreslekvár és a gülüszemzselé vonatkozik rájuk. -
#19389 AZT IS TEDD HOZZÁ HOGY TGC TAGOKNAK VAN ERRE LEHETŐSÉGE AMI MAX 50 EMBER A 30 MILLIOBÓL... -
#19388 Uncsi az event:)
Múltkor már azon filóztam,hogy megint kellene csinálnom egy kvízt:) -
#19387 milyen csönd van :) mindenki vezettül event hajrázik? :D -
random001 #19386 Baby, baby Boom!
Kezdés várhatóan: szombat, azaz 2012.06.23, 11:00
Vége várhatóan: hétfő, azaz 2012.06.25, 11:00
Az akció kezdetét a Hírekben és az eventjelző órán láthatjátok majd. -
#19385 Még soha nem volt olyan,hogy a közös dolgok ne készüljenek el az event vége előtt.Remélem most sem lesz másképp.Nekem még kell 150 energiaital:( -
ACE #19384 Leginkább sehogy, dobálj be minél több cuccost a közösbe. -
ACE #19383 Eddig, de 120ezret nem fogsz tudni kitermelni... -
csabika1982 #19382 Kész az event,de az utolsó kirakható elemet a közös végén kapjuk meg,és ha nem lesz kész,hogy aktíváljuk a felhősort? -
random001 #19381 Igen de mivel még a 4-es szint valahol a messzeségben van, addig igen is az a lényeg hogy kitermeljem az árát, mivel vele a piacra is több terményt tudok termelni. És ugye mivel se recept, se szint egyenlőre, a piacon meg vett csatnival tudok eventezni.
Tehát már hogy ne az lenne a lényeg hogy kitermeljem az árát :P -
ACE #19380 Azért az is hozzá tartozik hogy a csatninak a recept ára tudtommal 200 arany, ha eléred a 4-es szintet, és nem csináltad meg annó az eventben, ahol meg lehetett szerezni, akkor az még 200 gold... Nem az a lényege, hogy kitermeld az árát, hanem hogy eventekkor hamarabb meglesznek a termelendő növények... -
random001 #19379 Ez a répás almás csatni elgondolkodtató. Mert ha nem lehet hosszabbítani, már pedig nem lehet, akkor az a kérdés mi az a termény amivel a 18 óra alatt 130-140 eret ki lehet gazdálkodni úgy, a bevétel több maradjon, mintha csatni nélkül ültetne vetne a parasztja...
Oké én kis szinten vagyok, nem látom még át a dolgokat rendesen, de az tény több mint egy hete csatnizok és simán kigazdálkodtam. Persze töklekivel. Viszont azt kétlem, ha majd nem lehet hosszabbítani akkor is ki tudom majd :(
Az ára meg a fene tudja merre fog elmozdulni majd. De én a lefelé-re tippelek.
-
#19378 Maradjunk annyiban,hogy szerintem ezeknek sosem elég a pénzből:( -
#19377 Mostani ingyenesen is maxra teljesithető küldiket nézve elég pénzük van és jól elvannak. -
#19376 Legyen igazad.A BP.-t ismerve én semmibe sem vagyok biztos. -
#19375 Kizártnak tartom hogy ne lenne haszna. + 2 cuccnak mindig lesz értelme bármit csinálnak ! -
#19374 Pedig van rá esély:(
Az is lehet,hogy a kutya se fogja venni és majd nem éri meg termelni:(