23542
-
random001 #19493 Amúgy a legyártott terméket, mennyit lehet naponta küldeni a barátoknak? 5 ember 1-1-et? -
#19492 akkor ott vannak a tenyésztős feladatok...
lehet menni szépen sorjában :)
-
#19491 Csinálgattam,csak az hiányzik belőle amilyen növényem még nincs a szint miatt. -
#19490 állj rá a gazdakörikre.. nekem az hozta vissza a kedvemet
utána, hogy minden csillag ki legyen váltva.. stb
egyszer azt is meg kell csinálni, nem?
majd ez visszahozza a kedved :D
csinálgasd a gazda sorsát :D -
BestCompany67 #19489 köszönöm
akkor egyenlőre ez sem lesz meg mert nemfogok péket venni
ez van -
Gólya #19488 aha...tehát van a fekete és van a fehér
na jó, mindenki másképp csinálja:) -
#19487 De annak meg nincs értelme.Vagy csinálom vagy hagyom az egészet a fenébe,úgy,hogy be sem lépek egyáltalán.Számomra a kettő között nincs út. -
Gólya #19486 3. szint -
Gólya #19485 de miért kötelező?
tegyél le komfort földet és azt vesd be
nem kötelező ebben a játékban semmi sem
nem kötelező minden eventet csinálni, nem kötelező egy eventet 100%-osra megcsinálni, nem kötelező állatot nevelni, gyümölcsöt termelni, tenyészteni az állatokat - mindez lehetőség
hanyagold egy ideig a játékot, aztán ha lesz hangulatod hozzá, csinálod - ha nem, még mindig ráérsz végleges döntést hozni -
BestCompany67 #19484 szép napot:))
egy kis megerősítést kérek:
virágkötészet = pékség (amit meg kell venni) +lekvárföző mindkettő 4.szint csak akkor elérhető?
előre is köszönet -
#19483 Nem tudom,de azt igen,hogy sokszor mondtam már,hogy abbahagyom a játékot,de most jött el az az idő amikor a legkomolyabban gondolom.Számomra ez már nem élvezetes,a fantasy meg pláne nem.Legalább megszabadulnék a reggeli 'kötelező' aratásoktól. -
Gólya #19482 az a gond, mint ahogy írta hiv-on is valaki, hogy akik fejlesztenek, azok nem játszanak a játékkal, különben üvöltenének, hogy úgy sz..., ahogy van
érdekes az itt megjelenő német alaposság...kiadni egy teljesen (na jó, majdnem teljesen) hibás dolgot a kezükből nem ciki kissé? -
#19481 Mert kellenek az újítások a millió egy hibával együtt,bravó BP.! -
Gólya #19480 magyarázkodás
bár kicsit fura, mert pont a gépi aratással lopja el a tp-t... -
Gólya #19479 ugye milyen jó neked? -
Ironman2 #19478 DDD
Nem vagyok egyedül! -
Gólya #19477 mondanám, hogy a reményhal...de már az EV-nál is megváltozott a jelszó:)
itt a link, ha beleolvasgatsz, sokan jóval többet veszítettek:(
tudom, ez nem adja vissza a tp-t, de legalább tudod, nem vagy egyedül -
#19476 Ebbe az a vicces,hogy eddig örültem,hogy megvolt a napi x mennyiségű felröppenő,zselécukor,só és barkácscucc.Most meg még lesz a virágdrót is,így lósz@rt sem tudok majd előállítani a műhelyekbe,mert alig gyűlik össze a hozzávaló.És ha jól tudom,később lesz még más mesterség is.Lassan meg kellene duplázni a területek mennyiségét,mert így nem jutunk sehova.
Ismét egy dolog amivel kezdik kiölni a játékkedvemet. -
Ironman2 #19475 akkor jó,csak nem mindegy,mert ha aktiválom az 5 varjúfát,akkor onnantól van 15 percem hogy mindent leszedjek,most elvesztettem egy csomó tp-t így -
Gólya #19474 nyugi...majd kialakul lassan
bár most nagyon nagy a felháborodás, hisz akik géppel dolgoznak, kemény pénzeket fizettek érte, úgyhogy szerintem sima akasztás lesz folyamatban:)
nem hiszem, hogy most a szokásos "tudunk a hibáról, dolgozunk rajta" - dumával el tudják simítani a dolgot
-
Ironman2 #19473 Nem tudom hol van az,de ha igy maradnak a tp-k akkor kiszállok a játékból -
#19472 második mesterségként megszerezhető a bankolási oldalon található Mesterségek csomagja megvásárlásával
amennyiben már rendelkezünk a Pék- és Lekvárfőző műhellyel és mind a két mesterségben elértük a harmadik szintet, úgy a Virágkötő is hozzáférhetővé válik (megrendelés nélkül)
-
#19471 virágkötészet -
Gólya #19470 olvasgasd az Eventvadászok topikot...
-
Ironman2 #19469 Most meg be se léptet szerverhibával.El is veszik a napi bónuszom. -
Ironman2 #19468 Mi ez a szar már megint? Nekem nem annyi tp-t ad mindenre mint eddig.Van 5 varjúfám,az 25 százalék bónusz,és nem adja meg!! -
#19467 És csatnit honnan veszek naponta?Persze a piacról,persze van x millióm,de meddig?És akinek csak pár százezre van? -
#19466 Döglődik lassan a Farmerama, elhiheted, lassan mindenki fejlődése megáll a 80 szint körül, és a butaságaik révén még rontanak is a helyzeten,
Nem hiszem, hogy még egy éve még hátravolna!
Nincs olyan hajtó erő, és nem is érzek ebbe! -
ACE #19465 Miért kell nonstop ott lenned? Most legalább nem lesz az, hogy elbukod a répás csatnit, ha véletlenül nem hosszabbítottad meg töklekivel. Reggel berakod 18 órára, és napközben aratsz, aztán éjjel ültetsz valami hosszút, reggel mielőtt aratsz, répás csatni megesz, és az is ugyanúgy +2-s lesz, csak éjjelre nem kellett töklekivel hosszabbítani. Ha így vesszük akkor 2 db töklekit megspórolsz... Csak ugye az a baj hogy a töklekit a legtöbben termelték... De ha veszed, akkor ha úgy nézzük most sem lesz sokkal drágább... -
#19464 Erről beszéltem.Ha maradnak ezek a mennyiségek eventek alatt és már nem lehet használni ezt a kettőt együtt,akkor csak úgy tudsz végigcsinálni egy eventet,hogy éjjel-nappal a gépnél vagy. (anyukájukat) Ezért vagyok baromi kíváncsi az első feladatra a módosítás után lesz. -
#19463 itt a bibi
Nézzünk meg néhány konkrét terméket, hogyan működnek együtt a gyakorlatban.
Répás almás csatni - Töklekvár. Mindkét termék gyémánt rekeszt igényel - jelenleg nincs lehetőségünk együttes alkalmazásukra.
ezt nem fogjuk tudni összeadatni -
Gólya #19462 meglehet:)
engem meg nem érdekel, hogy mi új baromságot találnak ki
szépen komótosan termelgetek és kész
majd ha kialakul az új helyzet, elgondolkodom, mit lehet belőle kihozni
eddig se vetettem ki magam az erkélyről, ha valami nem lett 100%-os:)
pénzt pedig tőlem nem látnak egy lyukas kétfillérest sem - ez játék, nem verseny, nehogy már a BP legyen az úr -
#19461 Szerinted érdekli őket,hogy háborog a nép?Ne viccelj.... -
Gólya #19460 nyugi, egyszer csak leesik majd nekik, hogy a nép tojik az egészre - ha már most nem kaptak kicsit a fejükhöz, hogy a foci harmadik fordulóját úgy hagyta a jónép, mint Szent Pál az oláhokat
olvasgatom az Eventvadászok topikot, mondhatni elég nagy a felháborodás és az értetlenség, pedig ők igazán profik
meg persze nem indul ez sem úgy, ahogy az elképzelték, úgyhogy ez is bekavar a dolgokba
aztán holnap jön a harmadik mesterség, megint csak nem lesz tökéletes a világ
én most csak egyszerűen ültetgetek, nevelgetem az állatokat - bátran ajánlom mindenkinek
aztán majd kialakul szép lassan... -
#19459 Komolyan mondom,kezdik elvenni a kedvem a játéktól:(
Ezt a bónuszos dolgot (hangsúlyozom nem olvastam végig csak átfutottam) nem is írhatták le bonyolultabban.Ráadásul nem értem miért kellet ennyire belenyúlni és megváltoztatni ezt a rendszert.'Remélem',hogy ha már cseszhetjük a csatni+töklekvár kombót,továbbra is 20-30 ezer kell majd egy event teljesítéséhez az aktuális növényekből,mert akkor lehet,hogy tényleg abbahagyom az egészet:( -
random001 #19458 Nyilván többet de arató nélkül elég volt az 1*1-ből... Amúgy sem tudok még csinálni. Venni meg most már nem fogok. +2 db termékért még elkattogtam de elég is volt :D -
csabika1982 #19457 A virágkötészet várhatóan a holnapi nap folyamán, azaz 2012.06.28-án a délutáni órákban kerül játékba.
-
#19456 Én nem szedem be mert töklekvárral is többet ad mint a 2x2-es terület! -
random001 #19455 Csodálatos az új rendszer. Az aktív csatnim meg benyelték. kb. 2 óra múlva járt volna le... Pedig valami olyat makogtak fórumon akinek aktív annak visszaadják... Na szedem be az 1*1-et mert minek. -
csabika1982 #19454 Sziasztok Gazdák!
Az új bónusz rendszer online.
Mielőtt használata vennétek, kérlek olvassátok el az ismertetőt:
Természetesen az átállással együtt akadhatnak még apróbb hibák, de ezek folyamatosan jelzésre kerülnek. Tehát legyetek türelemmel és megértéssel, ha hibával találkoztok.