Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A cserenapnak meg se híre se hamva...

steam, origin: ACE_hun

Ez jó,mert nagyon idegesített alul,állandóan mászkált,és mindig ott feküdt le ahol nyomnom kellett valamire

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Ismét egy baromi fontos változtatás.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Igen,nálam is vagy 6-ot egyszerre adott.Pont aratás alatt voltam,azt hittem hogy megüt a guta.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

SHADOWEYES7
meghülyült a farm

beléptem és egymásután ontja a meg nem kapott mások által küldött ajándékokat<#wow3>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

kill3r21
jaja hát evvan csak elviszik 😊
Maximus4
Szintén ki van írva a fejlécembe,én a 6-os piacon vagyok😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Megvettem volna én is, de nincs farmom 27-es piacon sajna

kill3r21
27es a piacom....
Maximus4
A piacok külön szerverekre vannak osztva.A banner alatt meg tudod nézni,hogy melyik piacon vagy.

kill3r21
Maxi, nem veszed meg a gyümölcseim???
jól jönne nekem az a pár száz csp...😊
kill3r21
Akkor egy darabig díszeleg....😄
Bakker a diót a szilvát és az almát alig lehet eladni....nagyon nagyon olcsón adják mások, több 100 darabbal. a kis paraszt meg a 4-5 dbját nem tudja eladni....ez kicsit idegel 😄
Maximus4
A bájital nem piacképes.

kill3r21
Bagolyfám van. korrekt mikor kész, akkor 10% TP és egy ideig repülget a bagoly....
Viszont ami érdekelne, a bájital fám termett 5 bájitalt, ezt nem lehet elpiacozni?
Mert a raktárba ott figyel de ennyi 😊
Maximus4
Akkor így jártál szerintem,ahogy én is😊

szerk.:

Ja,elnéztem.Az egy ól amit adnak,nem pedig a bagoly fája😊

zmeor
nézem ezeket az ajándékcsomagokat.

nekem is az elsõ jön be, de ha valakinek van minden területen bagolyvára, akkor mi van?

leszarom a konfigod...

zmeor
bocs, hogy belekotnyeleskedek, de!

így is úgyis jobb eladni az alacsonyabb 4 állatot mint a köv szintet, és abból meg tudod venni, ami kell az óltenyésztéshez pl. És még marad is pénzed, plusz tápot se használtál annyit...

kiv. babyboom

leszarom a konfigod...

Viszont denevérbarlangot nehezebben szerzel, mint nyulat... És emiatt a denevér ára is jóval drágább, mint a nyúl ára a piacon, számolgatni kell...

Ja igen azt még kihagytam, hogy ha piacra akarsz tenyészteni, mert keresni akarsz vele, akkor meg kell nézni, hogy mi az ami a piacon a legjobb árú, vagy legkönnyebben ki lehet tenyészteni (gondolok itt arra, hogy lehet hogy egy denevér 4. szintû tenyésztett állata többe kerül például mint egy nyúl 5. szintûje). Remélem segítettem.

Be yourself, no matter what they say...

Attól függ, hogy neked személy szerint mi a célod a tenyésztéssel. Ha az a célod, hogy egy ólfejlesztést megszerezz, akkor nyilván addig kell tenyésztened azt a fajta állatot, amíg nem lesz meg az a 2-3 állat, ami kell ahhoz, hogy az ólat meg tudd venni. Ha az a célod, hogy a gazdaköribe rakd bele, akkor arra kell tenyészteni. Ilyen egyszerû!

SHADOWEYES7
Arra gondoltam.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
De van bagolyvár ól is,azt lehet😊

Olvass:
link

SHADOWEYES7
na ne már, miért ne lehetne?

baglyot nem lehet küldeni

SHADOWEYES7
azaz fordítva

baglyot adok és medve kellene<#idiota><#vigyor3>

SHADOWEYES7
bagolyért medvét cserélnék <#wave>

zmeor
nem éri meg magasabb szintûre tenyészteni kivéve ha feladatba kell. Eladásra inkább megéri eladni 4x az elõzõt, mint 1x a következõt

leszarom a konfigod...

1 tehéntejfáért tudok adni 2 tojásfát, vagy egy mormotát és egy mókust. vagy ennek a kettõnek egy kombinációját. privit írj itt, vagy a farmerama-n egy üzenetet. holnap este 6-7 körül leszek csak gépnél

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

hát ez a te döntésed. de majd meglátod, ha mostantól csak szupertápot keversz, akkor sem lesz elég a köv. baby boomig, amennyit megtermelsz. közben meg minden egyéb tápot vásárolnod kell majd, mert a malom folyamatosan õröl. én az elõzõ baby boomot 300 sztáppal kezdtem, és csak malacot tenyésztettem, 2 varacskosig jutottam. (van 2 bájital fám is, azok hoznak elég termést a 2 babyboom között)
de szerintem tyúkot és nyulat már nem éri meg, ezek terménye elég olcsó régóta.meg lassan tehenet sem (tehéntejfa)

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

a tenyészésbe kérnék tanácsot. A mostani baby boomnál teszteltem hogyan is mûködik.

Egyértelmûvé vált számomra hogy csak kizárólag ilyenkor fogok tenyészteni. Mi a jobb? Ha kizárólag egy fajta állatot tenyésztünk és azt az event ideje alatt megpróbáljuk úgymond a lehetõségeinkhez mérten ( szupertáp darabszámot értem ez alatt ) azt az egyet a legnagyobb szintre felvinni. Természetesen ez alatt nem az elérhetõ állat legnagyobb szintjét értem. Vagy vegyesen minden fajtát fejleszteni de azokkal elérni mondjuk minddel a 3-as szintet?

Hát ezt jól megaszontam. 😄 Nem tudom értelmezhetõ-e mit is akarok 😄

kill3r21
A piacon ha rámegyek valameik terményre amit eladásra szánok, ott van egy olyan gomb hogy áttekintés, rákattintva semmi se történik vissza dob az elõzõ oldalra ahol a saját standos cuccok vannak kilistázva...ennek igy kell lennie? 😄
Gondolom azért, mert 300 az olcsónak számít, és késõbb lehet be kell pakolni valahova, és akkor eléggé meg fog drágulni...

az én pacomon most 304-ért megy. ilyenkor elég, ha 303-ért adod, nem kell 299-ért, ígyis a te ajánlatod lesz a legjobb 😊 de hogy mért veszik, az nekem is rejtély

Ma 299-ért raktam ki 10-et. Ez ilyen üzlet politika nálam, hogy ne 300 legyen mert ez így olcsóbbnak tûnik. Az baromi olcsó? (azaz megpróbálok mindig 299-ért de ez a csúszkás dolog nem fekszik nálam nagyon a pontos ár belövésre 😄 )

kill3r21
kill3r2185 szint 11
ahhoz képest hogy tegnap kezdtem én jónak gondolom...😊
Maximus4
Lehet,hogy baromi olcsón adod,aztán eladják drágábban😊

Amúgy a mormota mi a bánatra jó? Tovább nem lehet tenyészteni, de bármennyit kirakok piacra azonnal elviszik mindig.

Maximus4
Ok,akkor egyelõre nem írok szintet.

Maximus4

11 :Ennyien nézik most a topikot! >> jönnek az ingyensörre!<#beka2>

játékos név Nemesis001 szint 31

A szintel egyenlõre az a gond hogy elég gyorsan lépkedjük így még az elején és sûrûn át kell majd írnod. 😊

Maxiiii nekem iiiiis, medvebarlangooooot léccilécciiii!<#nyes><#banplz>

kill3r21
mit irsz ki hova? amugy bennevok...😄
Nekem is jöhet akkor a bájitalfa ha van még, meg egy nyusziól...
viszont nekem van egy rénszarvas ólom ha valakinek kell szoljon mert én nem tartok rá igényt 😊
jó, de akkor mért azt írja, hogy szállítsak le 0 csp értékben? és a jutalomnál sem ír semmit...

üdvözletem! jó régen nem írtam már ide. Akik a játék elején vannak azoknak szívesen felajánlok 1 bájitalfát és egy tojásfát.
Maximus4
Na jó.Zárjuk le a dolgot😊
Random,neked küldök ólat,fát.
Killer,te pedig találd ki mi kell ami a szinteden elérhetõ.

Nem kell semmi cserébe!

A másik meg,szintén nem erõszak,de nem akarjátok,hogy legalább a gazdaneveteket kiírjam a fejlécetekbe?De tõlem mehet a szint is,mert akkor egyszerûbb lenne az ajándékküldés.

zmeor
valaki tehéntejfát tudna nekem küldeni? aztán írjátok meg mi menjen cserébe! a nagyon új ólakkal hadilábon állok..

leszarom a konfigod...

Sehogy. Belépsz a farmodra, alul a Bigpointos fórum link, rá katt és bevág a farmos neveddel. 😊

kill3r21
az még nálam nem elérhetõ sajnos...😊
erre a bigpointos forumra hogy lehet regisztrálni? totál nem találom....😄
Énis adnék valamit Maxi, de kétlem hogy lenne olyanom ami érdekelne...