Nem lesz Beyond Good & Evil 2?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Az a "geciidegesítõ", hogy az ilyenek miatt nem lesz Beyond Good & Evil 2-öm, mert szarráwarezoltátok...

Én sem vagyok szent, nem tudok mindent megvenni, de ami megérdemli, arra igen is áldozok. Mert a vásárlás 1 szavazat a vásárló részérõl, hogy igen ez jó, ez kell, ebbõl jöhet még.
Fingotok sincs a játékiparról, csak letölteni tudtok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

geciidegesítõ már ez a felvágás, ja.
Én nem játszottam a játékkal, de mi a reteknek kell ezt csinálod, artisjus fizet, hogy itt köpködj?

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

Te annyira rá vagy cuppanva ezekre az eredetiség-vizsgálatokra. Fasza életed lehet, ha ez a legfontosabb az életedben.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Persze, hogy elmegy. Hamarosan becsõdölõ cégnél felesleges is maradni.
Rage47
"E3 alkalmával kövér Beyond Good & Evil 2 anyag várható!"
Tinman
Akkor kérem most az összes is nyilatkozó fórumtársat, hogy linkelje a saját BG&E 1. példányáról készült képet, SG háttérrel.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ffxi
:'(

Fákjúal!

Narxis
muhahaha

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Megnyugodtam. De ha megnézed, ott is utólag érkezett a frissítés.
furcsa mert

http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=27456 <#banplz>
<#ticking>

Frosty01
:S

köcsögök.

practitioner of the forbidden arts of death

ne máááááááár
sonance
neee máááá, úgy vártam 😞

← ElőzőOldal 2 / 2