65
  • yesname #25
    Igen és az ilyen ostoba gondolkodású emberek kis szeleteinek összessége miatt tartanak dolgok ott ahol. (Nem csak warezre értendő IQ huszár.)
  • Tinman #24
    Nagyjából 60... a 200 játékból. Örülök, hogy barátok lettünk.
  • tomcsa4
    Hallod haver. Hány olyan eredeti játékod van, amit nyitóáron vettél meg? Elég ha csak egy viszonyszámot mondasz. Nem az egy-két ezer forintos játékokkal kell felvágni.
  • Tinman #22
    Mondom... #9
    Oda van írva, hogy SG háttérrel.
    Read only on?
  • kissssss
    most már le állhatsz az ordibálással a játék fejlesztése megy tovább és Michael Ancer is marad a helyén járj utána.
  • kissssss
  • Tinman #19
    Magyar wrz társadalom? Mi ez a rasszizmus?
    Most ők olvasták nekik szólt, kommentelni lehet akármelyik torrent oldalon, külföldin is.

Ha 2 ember elgondolkodik már megérte... volt már rá példa. Megtetszett neki a gyűjtői és beszerezte, előtte meg cracked.patched.-Reloaded-je volt.
  • Tinman #18
  • kissssss
    és mi lenne ha most be linkelnék egy képet ??? BUM semmi úgysem hinnéd el.
  • Zomil
    a magyar warez csak egy kicsi szeletje az egésznek, ráadásul nem az sg-n fogod megváltani a vilgáot :D
    Nekem steam-en van meg igy doboz képet nem tudok mutatni ^^
  • Tinman #15
    Az a "geciidegesítő", hogy az ilyenek miatt nem lesz Beyond Good & Evil 2-öm, mert szarráwarezoltátok...

Én sem vagyok szent, nem tudok mindent megvenni, de ami megérdemli, arra igen is áldozok. Mert a vásárlás 1 szavazat a vásárló részéről, hogy igen ez jó, ez kell, ebből jöhet még.
    Fingotok sincs a játékiparról, csak letölteni tudtok.
  • Fbn Lx
    geciidegesítő már ez a felvágás, ja.
  • pixx
    Én nem játszottam a játékkal, de mi a reteknek kell ezt csinálod, artisjus fizet, hogy itt köpködj?
  • tomcsa4
    Te annyira rá vagy cuppanva ezekre az eredetiség-vizsgálatokra. Fasza életed lehet, ha ez a legfontosabb az életedben.
  • opeca
    Persze, hogy elmegy. Hamarosan becsődölő cégnél felesleges is maradni.
  • Rage47
    "E3 alkalmával kövér Beyond Good & Evil 2 anyag várható!"
  • Tinman #9
    Akkor kérem most az összes is nyilatkozó fórumtársat, hogy linkelje a saját BG&E 1. példányáról készült képet, SG háttérrel.
  • ffxi
    :'(
  • Narxis
    muhahaha
  • bippo
    Megnyugodtam. De ha megnézed, ott is utólag érkezett a frissítés.
  • FrostyDK
    furcsa mert

http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=27456
  • Radi
  • Frosty01
    :S

köcsögök.
  • bippo
    ne máááááááár
  • sonance
    neee máááá, úgy vártam :(