65
-
#25 Igen és az ilyen ostoba gondolkodású emberek kis szeleteinek összessége miatt tartanak dolgok ott ahol. (Nem csak warezre értendő IQ huszár.) -
#24 Nagyjából 60... a 200 játékból. Örülök, hogy barátok lettünk. -
tomcsa4 #23 Hallod haver. Hány olyan eredeti játékod van, amit nyitóáron vettél meg? Elég ha csak egy viszonyszámot mondasz. Nem az egy-két ezer forintos játékokkal kell felvágni. -
#22 Mondom... #9
Oda van írva, hogy SG háttérrel.
Read only on? -
kissssss #21 most már le állhatsz az ordibálással a játék fejlesztése megy tovább és Michael Ancer is marad a helyén járj utána. -
kissssss #20 #17 -
#19 Magyar wrz társadalom? Mi ez a rasszizmus?
Most ők olvasták nekik szólt, kommentelni lehet akármelyik torrent oldalon, külföldin is.
Ha 2 ember elgondolkodik már megérte... volt már rá példa. Megtetszett neki a gyűjtői és beszerezte, előtte meg cracked.patched.-Reloaded-je volt. -
#18 #9 -
kissssss #17 és mi lenne ha most be linkelnék egy képet ??? BUM semmi úgysem hinnéd el. -
#16 a magyar warez csak egy kicsi szeletje az egésznek, ráadásul nem az sg-n fogod megváltani a vilgáot :D
Nekem steam-en van meg igy doboz képet nem tudok mutatni ^^ -
#15 Az a "geciidegesítő", hogy az ilyenek miatt nem lesz Beyond Good & Evil 2-öm, mert szarráwarezoltátok...
Én sem vagyok szent, nem tudok mindent megvenni, de ami megérdemli, arra igen is áldozok. Mert a vásárlás 1 szavazat a vásárló részéről, hogy igen ez jó, ez kell, ebből jöhet még.
Fingotok sincs a játékiparról, csak letölteni tudtok. -
Fbn Lx #14 geciidegesítő már ez a felvágás, ja. -
pixx #13 Én nem játszottam a játékkal, de mi a reteknek kell ezt csinálod, artisjus fizet, hogy itt köpködj? -
tomcsa4 #12 Te annyira rá vagy cuppanva ezekre az eredetiség-vizsgálatokra. Fasza életed lehet, ha ez a legfontosabb az életedben. -
opeca #11 Persze, hogy elmegy. Hamarosan becsődölő cégnél felesleges is maradni. -
#10 "E3 alkalmával kövér Beyond Good & Evil 2 anyag várható!" -
#9 Akkor kérem most az összes is nyilatkozó fórumtársat, hogy linkelje a saját BG&E 1. példányáról készült képet, SG háttérrel. -
#8 :'( -
#7 muhahaha -
bippo #6 Megnyugodtam. De ha megnézed, ott is utólag érkezett a frissítés. -
FrostyDK #5 furcsa mert
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=27456 -
Radi #4 -
#3 :S
köcsögök. -
bippo #2 ne máááááááár -
#1 neee máááá, úgy vártam :(