51
  • Zoliz
    #51
    Átlagos film, de azért nézhető, tölthető.
  • bagdadigiliszta
    #50
    Nekem nagyon nem tetszett a film.
  • analfa
    #49
    Nekem tetszett a film, elég mozgalmas meg minden. Csak az assasinok voltak szerintem nagyon gyengén kidolgozva (olyan parsztvakításnak tűntek, hogy mondjam másképpen, nesze itt van pár ember akiknek megmagyarázhatatlan képességeik vannak, mert most szabadultak az egy scifi filmből.....)
  • huntamunta
    #48
    A hercegnő szép, a dastan idegesítő.. a garszív-nak meg a nevén szakadtam vagy 2 percet. Valaki meg tudná mondani, hogy amikor kiszúrták a homokórát a késsel akkor miért nem lett vége a világnak? (merthogy ugye ugy volt hogy vége lesz és nem szabad kiszurni, aztán mégse lett)
  • Retechegér
    #47
    Ma néztük meg, és hát kár volt rá a pénz sajnos...
    Szar magyarhangok, szar fordítások, szar poénok, szar idióta szövegek, jelenetek, bociszemű mókus... Nem igaz nem volt egy jellemesebb színész?
    A történet hiányosnak jött le. (A játékkal sosem játszottam előtte)
    Pár jó effekt volt, pl a homokos részek, de a többi elég gagyi, tipikusan olyan film amit 2 év múlva nézek meg max tvben.
  • Csakezmaradt
    #46
    Hülye magyar címe van, az tény...
  • pheaton
    #45
    Számomra sajnos egy teljesen középszerü film lett. A történet érinti ugyan nyomokban az eredetit, de ennyi. Látvány terén is erössen közepes,inkább alulról.A szinészi teljesitmény szintén közepes..bár a hercegnő engem idegesitett. Nagyon jo filmet lehetett volna kihozni ebből a sztoriból. Talán ha nem ismerem a játékot,más volna a vélemyényem. Egy esti mozinak elmegy,de nem az a többször megnézném film.Még talán annyit, a szinkron hangokokkal igazi öngólt rugtak.
  • pixx
    #44
    Történet nyilván egyértelmű volt, semmi csavar vagy miegymás...de a látvány sajnos nagyon gyenge lett. Nagyon jó kaszkadőr mutatványok vannak benne, de szanaszét van vágva, ami bizony sokszor rontott a látványon. Egy-egy rúgás, vagy felugrás, sajnos 3 jelentből van összevágva, pedig egy jelentben nagyobbat ütött volna nálam...
    Egy jelentre se mondtam azt, hogy ez megütött...
    Lehetett volna nagyobb látványosabb, vagy drámaibb dolgokat kihozni, de sajnos nem jött össze...
    Nekem a Karib-Tenger Kalózaitól is picit messze van...
  • koschwarz
    #43
    nézem ezt a filmplakátot és azon gondolkozom, miért nem "nézz szembe a múlttal" a vezérmondat. a film alapján inkább az lenne indokolt.
  • KillerBlue
    #42
    Szerintem itt mindenki tisztában volt vele hogy milyen a Sands of Time és senki sem számított dark-os beütésre. Inkább a középszerűség és az eredeti sztori nagy mértékű mellőzése kavarta fel az állóvizet.
  • kalapos01
    #41
    Te hőbörögsz azon, hogy más jó filmet várt, szerintem ezt gyorsan hagyd abba. Ha te elégedett vagy a szarral, mert szarra vágytál, attól még nem kell mindenkinek örülnie. Mechnernek pedig, ha utánaolvasol nem sok köze volt a filmhez. Lehet, hogy ez is a baj.
  • Loverman
    #39
    Amúgy szerintem ha figyelembe vesszük azt a tényt hogy Jordan Mechner (a PoP atyja) a Sands of time játék elkészítése után már nem folyt bele a másik 2 játékba mert nem tetszett neki a darkosabb vonal, akkor nem meglepő hogy a nagy részben általa írt film sem lett egy The Dark Knight. Szóval, mire is számítottak a fikázók? Walt Disney productions, Jerry Bruckheimer, tudtuk hogy ilyen lesz. Aki ezek után hőbörög az vagy áltatja magát vagy hülye
  • Chocho
    #38
    A valódi elkeseredettséget nem feltétlenül kíséri győzikés agónia...
  • Dwint
    #37
    Szerintem jo lett volna ez a film, ha a fohost nem ez a srac jatsza. Tehetsege megmutatkozott, amikor egy erzelmes pillanatban arcrezzenes nelkul eloadta, hogy apja halala mennyire melyen meghatotta.
  • Justil
    #36
    hát ezeket nem nehéz :)
  • Rolee83
    #35
    Nekünk tetszett a film, bátran ajánlom bárkinek! Nálam veri a Titánok harcát a Vasember 2-őt és a Robin Hood-ot is!!!
  • varax
    #34
    Nekem az már alapból nem tetszik, hogy fehér játsza a főszerepet... wtf?
    Ráadásul pont ez a csávó... egyáltalán nem illik a karakterhez...
  • Justil
    #33
    émmeg most jövök a moziból, és azt kell, hogy mondjam, ekkora fost rég láttam. ennél még a vasember 2 is sokkal nézhetőbb volt, pedig az is egy nagy kalap kaka :P
  • kBagyula #32
    Szerintem teljesen rendben van ez a film.
  • G_ArchAngel #31
    szvsz az elso Tomb Raider - azt barmikor megtudom nezni ujra es ujra...
  • KillerBlue
    #30
    Sokan írtátok, hogy ha mélyebb sztorival rendelkező filmeket vágyunk akkor nézzünk művészfilmeket. Csak példaként hoznám fel hogy látta-e valaki a "Tökéletes Trükk" című filmet? Ezt a filmet egyáltalán nem, nevezném művészfilmnek főleg, hogy a rendező és a színészek is a Hollywood-i hype-ból kerültek ki és mégsem valami gagyi. De most nem ez a lényeg. Attól, hogy egy film nem valami elvont komoly sztorit kell bemutasson még lehet egy komplex története. Ezt a sekélyességet a "Sands of Time"-nak még elnézem mert azért a játék sem bővelkedett nagy fordulatokban. Viszont ha ez a film sikeres akkor az elvezet minket a "Warrior Within" adaptálásához (bár ha belegondolok emiatt a Disney-s baromság miatt lehet ebből semmit sem veszünk majd észre. A WW pedig egy sokkal komplexebb sztorit vázol fel ami kiegészíti az első részt és teljes mértékben meghatározza a harmadikat. Annak ellenére, hogy a WW egy elég véres játék igen komoly története és hangulata van amiből én nem elégszem meg egy középszerű egyszer megnéztük jó volt de felejtsük is el filmmel. Ha történetmentes filmet akarnék nézni arra ott lenne a két Transformers film.
  • Dynamic
    #29
    Ne is zavarjon, hogy az "armageddon" héber eredetű szó, és már a Bibliában is említik.
  • TeDDyRuSh
    #28
    A szavazás és a cikk értékelés mindent elárul szerintem...
  • Etinger
    #27
    Rossz trailert láthattál, mert az előzetes messze volt a C kategóriától... Ha gonosz akarnék lenni azt mondanám, hogy jobb lett, mint a film... :):)
  • Hegi90
    #26
    trailer alapján valami C kategóriás gagyi
  • AZTA
    #25
    lehet hogy vmi amerikai letölti a magyar változatot és azt nézi meg feliratosban :D
  • Etinger
    #24
    Jah, és plusz pont a zenéért, HGW kivételesen hozta a kötelezőt, szerintem ugyanis ez az volt zeneileg :):)
  • Etinger
    #23
    Szerintem ez egy jó cikk most, ami nagyon gyenge cikk az a geekblogon van, az szörnyű, annak nem kell hinni.

    Egyedül azzal nem értek egyet, hogy Gemma ennyire rosszul játszott volna, ilyen volt a karakter, sztem korrekt volt, és bájos, a kreolbőr amúgy jól áll neki.

    A folytatásban, ha lesz, azért tényleg egy erősebb rendezés kellene, ami úgy többé-kevésbé a helyére teszi a filmet.

    Ha a játék által kitaposott úton haladnak, talán a sötétebb hangulat ezúttal még jót is tesz majd a sztorinak :)
  • TripTucker
    #22
    Ez az egész cikk megint egy nagy baromság. Nem is tudom miért olvasom el.
    Amúgy meg Kingsley alakítás ezerszer rosszabb volt mint Artertoné, már ha az övé egyáltalán rossznak mondható.
    Idióta magyar kritikusok. Bezzeg ha Gyllenhaal megint seggberakott volna egy tehénpásztort, akkor megint mondanánk, hogy milyen művészi...
  • Bhalage
    #21
    nem szeretem ezt a faarcu gyermeket
  • TeDDyRuSh
    #20
    Ez egy tipikus Szekeres Viktor cikk. Nem kell félni, nyugodtan rááldozható az a pár ezer forint, ha el akartok menni moziba. A story tényleg nem ütős, de a feeling jó. Az "egysorosok" elég egyszerűek, bár valószínű egy alacsonyabb korú célközönségnek szánták. Azon kevés filmek egyike, aminek várom a folytatását.
  • koschwarz
    #19
    igaz én már a transformers 2-őt is unalmasnak tartottam, de azt még jobban ennél is... lehet hogy már öreg vagyok az ilyen filmekhez :)
  • koschwarz
    #18
    ahogy már én is írtam, egyetértek veled. UNALMAS.

    eszembe jutott, hogy külön bosszantott, hogy az előzetesekben, meg cikkekben mindenhol azt láttam/olvastam: az alkotók a film egyik erősségének (!) emelték ki a herceg humorát, hogy minden helyzetben van egy fasza beszólása (ez tényleg feldobta volna a filmet)...ehhez képest gyakorlatilag EGY ILYEN SEM VOLT (lehet hogy a szinkron hibája), sőt, az egyetlen igazán vicces jelenet amire képes vagyok visszaemlékezni így pár nappal a megtekintése után az az, amikor mutatják szemből a vágtázó struccversenyzőket (a struccok mozgása tényleg vicces)...szóval ez az egy...gáááz!
  • Stalker
    #17
    Én úgy ültem be megnézni, h nem volt semmi különösebb elvárásom a filmmel kapcsolatban, ennek ellenére hatalmasat csalódtam... Egész egyszerűen rém unalmas volt szerintem, illetve a teremben tartózkodók nagy része szerint is, hiszen többen is kimentek a vetítés alatt, illetve ha körbenéztem, minden sorban mobilozó embereket láttam. :) Kár érte, lehetett volna sokkal jobb is. :S
  • Loverman
    #16
    tipikus fikázós cikk, kb mint amit az index meg az origo írt a Metallica koncertről O_o Nekem tetszett a film, ismerem a játék történetét és szerintem jó -új- sztorit hoztak ki belőle. A film pedig végülis egy perzsás Karib tenger kalózai, csak annyiban kevesebb hogy nincs benne egy Jack Sparrow, ami jóból kiemelkedővé teszi utóbbi franchise-t. Persze elméletileg mindent meg lehet jobban is csinálni, a sztori is lehetett volna egy Hetedik, a személyes dráma lehetett volna egy Sötét Lovag, de minek? Egy ilyen filmnél pedig szerintem bárki is a rendező, nagyon nem hagyhatta volna rajta a keze nyomát.
  • Magiszter
    #15
    Nem azt mondtam hogy nem lehet. Ha csavaros a sztori az dob a filmen (kivéve ha agyon van csavarva és már azt sem tudom én kivagyo.) ez egyértelmű, csak Pl a Prince of Perzsiára hogy ül be az átlagember?
    "Családi, meg kaland... jó előzetes. megnézzük." Nem vár mást mint szórakoztatást és kellemes 116 percet, egy zacskó kukorica meg egy pohár üdítő és a kiscsaldá/barátnó/barátok/hitközség társoságában. Ha a szorakoztatásnak megfelel, és még raknak bele mélyenszántó gondolatokat, csavaros sztorit, meg miegymást akkor az plusz. Azt akarom ezzel mondani hogy ne ezek legyenek az elvárások, ne képzeld azt hogy a film "büntetni fog", pár pószter és 1-2 bemutató alapján. Ha olyan elvárásokkal nézel valamit, ami a bemutató alapján érdekel, hogy szórakozásra vágysz akkor azt minden bizonnyal meg is fogod kapni.
    Példa: Mercédeszre számítasz, de Suzukit kapsz, persze hogy csalódsz és leszólod. De ha csak egy autóra számítasz, és kapsz egy Suzukit, meg vagy elégedve vele, mert nem vártál se többet se kevesebbet.

    Bah, kicsit hosszúra sikerült ez is de remélem a lényeket lehet érteni: Magasak az elvárások, minden filmet "Büntetőnek", "Világmegváltónak" hisznek egyesek, aztán persze hogy jön a kemény beton.
  • Kindred Blades
    #14
    Én ezzel teljesen egyet is értek, és mint még a legelején említettem, a film engem is jól elszórakoztatott, ha pedig valami különlegesre vágyok, akkor olyanra fogok beülni.
    Pusztán arra próbáltam rámutatni, hogy a kritikusi meló lényege, hogy kritizáljunk. Például: Az Avatar tele volt klisékkel, mégis rendkívül sikeres volt, ettől függetlenül a klisék klisék maradnak. Attól nem feltétlenül lesz rossz a film.
  • opeca
    #13
    Ezzel nem értek egyet, vagyis csak részben.

    Attól,h goy egy film szórakoztató már nem is lehet csavaros törtéente? Ez egy, kettő, pedig azért lehet mondjuk 300 módjára szórakoztatni (ott sem volt nagy csavar), meg lehet ilyen bóvli módon.

    Azért érzékeled a különbséget, igaz?
  • opeca
    #12
    Ezt megint ilyend arkosabb, 300 stílusban kellett volna megcsinálni, talán kicsit attól közvetlenebb stílusban.

    És nem ilyen sápadtarcú bájgúnárral, ahnemv alami jobb kötésű mocskos szenessel:)

    Arra is ugrottak volna annyian, ha nem jóval többen, mint a Disney féle 12-es karikás kategóriára:)
  • Magiszter
    #11
    (...)És bár tudjuk, hogy ez a legtöbb nézőt tökéletesen kielégíti(...)

    Ez a kulcs mondat. Ha a legtöbb nézőt kielégíti a megézése, akkor hol a probléma? Nem vár senki oszkárdíjas alakításokat, mélyenszántó gondolatokat, meg csavaros történetet. Legyen látványos, szórakoztató, izgalmas. Más nem kell a "legtöbb nézőnek". Aki másra vágyik az nézzen művészfilmeket, thrillert, meg ami éppen a szája íze.