50
  • Szefmester
    Szóval nyugatnak tolerálnia kell a vallási nézeteiket, de nekik ezt nem kötelező? ez kb olyan mint itthon a kissebbség el kell viselni azt ahogy viselkednek és élnek és kötelező segíteni nekik, de nem akarnak a helyzetük ellen tenni semmit..

Vajon a pakisztáni tesvírek mit reagálnának ha az ő módszereikkel kezdene reagálni a nyugat? Alacsonyan szállnak a repülők.. tenoristák jönnek.. biztos koncert lesz..
  • TonySoprano
    A vallás örökre nagyon érzékeny gyujtópontja lesz földünknek!És ezt sajnos egyre céltudatosabban használják ki az arra specializálódott "szervek"....Ebbe most nem is kellene belemenni szerintem.Én csak azt nem értem hogy ebben a pakisztánban meg iránban meg a többi hasonló országban senki nem dolgozik???
    Ott mindenki ilyen kibaszottul ráér hogy minden héten valamiért kimennek több ezren táblákat mutogatni meg zászlókat égetni?Meg vérben forgó szemekkel a kamerába üvöltözni?Ez az igazi kemény meló!
  • Gabo
    Szerintem meg az vall igazi primitívségre, ha valaki szándékosan provokál egy népcsoportot, felekezetet, kisebbséget. Nincs elég baj és gond e nélkül is a világban?
    Milyen alapon várja el bárki, hogy elfogadják az nagy nyugati kultúránkat, ha nem mutatunk elfogadást az ő kultúrájuk felé? Ezzel nem azt mondom, hogy tétlenül kell nézni, a szélsőséges megnyilvánulásokat. De változtatni csak úgy lehet, ha ellenállás helyett együttműködést váltunk ki.
    Másrészt ezekben az országokban a diktatórikus kormány gátlástalanul kihasználja az iskolázottság hiányát és a vallási fanatizmust. Addig, amíg a tömegnek ellenség képet tudnak felmutatni, addig képesek elterelni a figyelmet arról, hogy a nyomor valódi okozói az irányításban leledzenek. Ezért használnak ki minden ilyen és ehhez hasonló lehetőséget. Miért kell feleslegesen adni alájuk a lovat?

(Szándékosan nem válaszként írtam valakinek a hsz.-ra.)
  • tomcsa4
    Igazad van és a szöveged is tetszett. Nem kellenek ide bevándorlók. Tudom blőd duma, de a magyarokat alig tudja eltartani ez az ország. Nem kell mindenáron megjátszani a befogadó nyugati embert. Nem kell gyűlölközni, hisz ők is emberek, de nem kell átesni a ló túloldalára sem. Sarkított példa és lehet nem jó, de jobb nincs: én sem baszatom magam seggbe csak azért, hogy elfogadjam a homokosokat. Elfogadom én őket amúgy is, hisz ugyan olyanok, mint a heterók. Számomra legalábbis.
  • Amergin
    Támogatom a muszlim bevándorlást és szeretném, ha a szomszédomba költöznének ezek a másként gondolkodók, hiszen ők teszik soxínűvé kishazánkat Addig, amíg ez bekövetkezik sajnos be kell érnünk egy másik ember alatti létforma kültúra teremtő munkásságával. Még jó, hogy okos bácsikák megmondták: "nélkülük nincs magyar felemelkedés!"
    Szabad olyat kívánni, hogy az ország ne olyan legyen, mint a legtöbb nyugati nagyváros, amelyek a 'multikulti paradicsomai', hanem megmaradna mondjuk magyarnak? Polkorrekt ez? Avagy intoleráns szélsőséges kirekesztő vagyok, ha ezt szeretném?
  • Stiff
    A macskafogó utolsó képsorait ültetném át a gyakorlatba, miszerint egy gépezet bekapja a hülye unintelligens embereket és kiszarja szocializáltan, értelemmel megtöltve...
  • socheater
    Ők akkor nem Farmville-znek? :D
  • kanesoban
    1-2 gondolat:
    hosszú távon két dolog történhet: vagy megunják a protestálást, és belátják, hogy hülyeség ilyenek miatt a seggüket a földhöz verni, vagy megtorló akciókat kezdeményeznek (mint a Dánok ellen). Utóbbi esetben talán végre rájön a világ, hogy ilyen kőkorszaki nézeteket valló népség nem való a modern nyugat berkeibe.
  • Cat #1
    Ha nem látnám a képeket, el se hinném hogy ennyi primitív ember van.