Melyik ez a játék?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én arra a játékra gondoltam, amelyik hasonlított a cs-re, de csak 8 megás.
Japán fejlesztésû
<#idiota><#violent>

fotográfik kolomp edisön :D

Aquir
lufifújó gép??

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

pxxl
Luigi a zöldsapkás <#idiota><#hehe>

All hail the double x!

LOL tényleg!!!
am Luigi volt a zöld sapkás...

Zenszkij
Super Mario 😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Blake Stone szerintem az fps amit keresel. 2 része is volt.

balvin
Ezek közül egyik sem, és a másik sem a prehistorik, nem õsemberes asszem zöld sapka és piros póló volt ilyen kis pocakos figurán... de ezek csak halvány emlékfoszlányok 3-4 éves koromból 😊

Fresh Duke
Az elsõre van 1-2 tippem:
Doom 1-2, Duke Nukem 3D, Heretic 1-2, Hexen 1-2, Rise of Triad, Shadow Warrior, Strife.

A heavy cost. I pay it gladly.

Zenszkij
Prehistorik 1, 2 ??

Zenszkij
Vagy a Heretic...

pxxl
elsõ az lehet a Doom. (vagy a kismillió doom klón egyike)

All hail the double x!

balvin
hello, két játékot keresek, mindkettõ régi PC-s játék, és még kisgyermekkoromban láttam õket tehát nem sok infóra emlékszem...

-az egyik ilyen wolfenstein 3d-szerû játék, de csak valami szines falakra emlékszem amik eltûntek v kinyíltak ha felvetted a kellõ színû kulcsot (tudom hogy ez nem sok de ha felsoroltok ilyen típusú játékokat akkor hátha meglesz)

-a másik pedig platformer, az volt a neve hogy Pocak, de szerintem ezt a nevet csak faterom adta a mappának amiben volt. Arra emlékszem hogy menni kellett barlangokban, voltak denevérek, meg volt egy hosszú zuhanós rész ahol bónuszok voltak és egy lufifújó gép ami felfújt és akkor tudtál visszarepülni oda ahonnan leestél (szerintem innen jött a pocak)

vidám nosztalgikus perceket okozna ha újra látnám ezt a 2 játékot 😊

palinho96
A kedvenceim!😊

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Jah, igen, ha meg autos akkor needforspeed 3 haverokkal mennyit játszottunk, rendörök ellen menekülés 😄 abban volt splitscreen, de sztem az 1 és 2be is , a többiben nemtudom 😊

Fresh Duke
Kösz, Mortal Kombat nem tudom, hogy hogy maradhatott le a listámról. 😄

Autós játékot csak azért nem írtam, mert hírtelen egynek se jutott eszembe a neve. 😄

Hát ezek nekem is megvoltak naggyábol😊

Amit még hozzátennék, az a mortal kombat 😄, a billentyüzetet megöli 😄
Akkor ha már vb van, akkor fifa akármeik része

ha körökre osztott, akkor civilization akármeik része, lords of magic mekkora volt anno 😊

Most hirtelen ez jutott eszembe 😄

Aquir
Return Fire bazz csak az Rfire névre emlékeztem (javítva), az az ablak és az .exe neve volt akkor 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Metalmilitiakid
Colin 2 osztott képernyõ 😄 na az is vicces volt 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Lurid land 😄😄 évek óta ezt a játékot keresem, 😄 istenkirály vagy 😄

Return fire istenkirály játék, a zenéje vmi isteni 😄

Fresh Duke
Kösz a tippeket, majd megnézem õket. 😊

Aquir

Return Fire - egy gépen ketten játszható, nagyon fun tud lenni! Most google-en néztem, lehet hogy csak torrenten van fenn
Jármûveid száma véges, és egyszerre csak eggyel tudsz menni - helikopter - tank - nehéztüzérség vagy zászlóvivõ dzsip - a zászlóig kell elmenni a szinte fegyvertelen dzsippel, (aminek utat kell törni a lövegeket, falakat lerombolva) és a bázisodra vinni, útközben a másik támadásaival is törõdni 😊 Rfire

Screamer Rally is osztott képernyõs tud lenni!

Wacky Wheels is, osztott képernyõvel!

One Must Fall 2097 nagyon jó, speciális mozgásokkal, kivégzések, stb!

Fresh Duke
Remek játék, én is ajánlom mindenkinek. 😄

Btw, lenne nekem is egy nem teljesen témához kapcsoló kérdésem:
Tudtok mondani olyan (akár régi,) hangulatos játékokat, melyeket egy gépen lehet többen játszani?
(Pár példa: Liero, Worms, Lurid Land, Fracas, Little Fighter, Heroes of Might and Magic, Serious Sam)

A mai világban nagyon az internetes multit favorizálják, de szerintem annál hangulatosabb nincs, amikor egy gépen játszik több ember. 😄 (Illetve, olcsóbb is, mivel csak egy gép kell hozzá. XD)

Aquir
Liero Xtreme 😊
régen jó volt ezzel játszani, van videó is róla az oldalon, egy kis lövöldözés 100-nál több fegyverrel! 😊

bardocz
Csak van benne multi is😊
De elkezdtem a singleplayert, banditák hullanak mint a legyek😄
dartonita
Ezt a kerdest nemigazan ertem,single playerrol tudok csak,en ugy jatszom 😊
Ostromolni meg igazabol majd akkor erdemes ha lesz 80-100fos csapatod.

Liero az a játék amit keresel!
Road Rush a neve te punciszõrzet
snowkid16
Hali!
Megint zaklatlak titeket 😉. Maga a teljes játékkal nem játszottam, csak a demóval. Motoros játék, városban lehetett menni, és az ellenfeleket lehetett lökdösni,rúgni sõt lánccal ütni, meg elvenni tõle a láncot 😄 Nagyon tetszett, esetleg meg tudnátok mondani a nevét?😄 Köszi

Sziasztok!
Azért írom ide mert nem nagyon találtam erre forumot ugy hogy csak a jóindulatotokra számíthatok. Nem tudnátok ajánlani olyan játékot amit többen is lehet játszani és nagy fun? 😊 1 gép lenne a legjobb de 2 is megoldahtó, az a lényeg hogy a gyengébbik gépen is elfusson ( 9400 as vidikari)

Elõre is köszi😊

bardocz
A multi az úgy megy, hogy mondjuk ostrom, és lehet nyomni a szinglüpléjer nélkül is?
dartonita
Pedig erdemes belemerulni,van a jateknak sajat topikja:
mNb
Csatak is jok,de az igazi amikor Te fejleszted az emberedet az elejetol,meg jarod a varosokat,kuldizel es szereled fel a katonakat 😄

bardocz
Nagyon nagy móka, csak csatákat játszok benne, mert a sima módja az nekem fura, a lóról leszállni nem tudok, meg nem történik semmi.
dartonita
Az egy kurvajo jatek,es a meretehez kepest nagyon jol is nez ki sztem!

bardocz
Elkezdtem, valóban nem egyszerû 😄 Lehet érettségi után kéne majd nekiállni.
Terensz
Kell bizony :-) Egy kollégával megvettük, kb 1 órát játszottunk, úgy ölt meg az ellen, ahogy nem akart :-) De ez nem vette el a kedvem, csak most épp a Titan Quest-et tolom, már egy ideje. Szóval: Warband-re gyúrni kell egy pár hónapot, állítólag :-)

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

pxxl
kell egy "kis" gyakorlás

All hail the double x!

bardocz
Ennyire nemjó?😄
pxxl
sok sikert hozzá 😄

All hail the double x!

bardocz
De, szerintem ez az, köszi!
Nem a Mount&Blade Warband -re gondolsz? Ott egy lovagot irányítasz de mellé plusz embereket felfogadni, hogy ne egyedül harcolj.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

bardocz
Nem az volt, meg abban túl sok a varázslat, meg a szörny:-D
Abban ha jól emlékszem semmi ilyesmi nem volt, csak nagy csaták. De nem emlékszek a nevére, és a legutóbbi 100 topik között sem találom :\
FSpofon
lotr conquest? 😊

Arab money

bardocz
Kéne nekem egy olyan játék, ami középkori korban játszódik, és egy emberrel kell a csatákban harcolni, nem egységeket irányítani, mint medieval total warban. Nyitottak is valami hasonlónak topikot itt nemrég, de csak a multi részének, aztán be lett zárva. Valaki tud ilyesmit?
Muttley
köcce 😊

Just do it :)

DeerHunter01
CrossFire

játszottam vele vagy 10 percet régebben, de full gagyi.

\"Erről van szó!\"

Muttley

Just do it :)

Sziasztok!
Nem emlékszem a játék nevére. Autós játék volt és ilyen drágább sportkocsikkal lehetett menni (Corvette, Pontiac). Ki lehetett azt is választani, hogy kemény tetõs vagy cabrio legyen. Sima utcákon kellett versenyezni, vagy csak vezethettél is. Olyan pályára emlékszem, ahol volt valami iskola, meg volt olyan ahol benzinkutak is voltak.
Elõre is köszi!
<#taps>
pxxl
ahm 😄 2000ben mi? 😄

All hail the double x!

Zenszkij
Stunts ASDASDDDS 😊