501
Képek vagy egyébb infók alapján próbáljuk kitalálni melyik az a játék amit épp keresel.
  • tonyr #261
    Outcast ?
  • Metalmilitiakid
    én hearth of darkness t tippelném csak az 2D s
  • tonyr #259
    még van egy ötletem ha tps nézetü volt... sivatagban kezdödött lézer fegyver vmi sisakja volt a srácnak zsemle szinü siruha vagy mi volt rajta, és vmi állatok voltak ott ill kunyhok... cimén gondolkodok... ez lehet az ?
  • Bruk
    Szerintem nem. Ha jól emlékszem abban amit keresek volt időgép is, és inkább kaland játék féleség volt (ez nem biztos). Köszönöm.
  • tonyr #257
    time commando ?
  • Bruk
    Sziasztok!

Kb. 6 éve, egy haverom mindig beszélt egy játékról. Úgy volt, hogy kölcsönadja, de aztán nem találta, végül pedig elfelejtettük a dolgot.
    A játék valami időutazós és ha minden igaz, egy sivatagban kezdődik. Talán egy sráccal kell menni (lehet kölcsönadta, mert a borítója mintha rémlene... biztos nem indult a gépemen). Ennyit tudok róla. Ha esetleg valaki meg tudja mondani a címét, akkor megköszönöm.
  • Metalmilitiakid
    ja nem melléolvastam az ufók jönnek részt, sorry :D
  • Metalmilitiakid
    Hát a PREY ben UFO is van meg az elején elég sok mindenkit el is rabolnak, nemtom emlékszel e arra hogy egy indián volt a főszereplő, aki át tudott járni a szellemvilágba.
  • The Protector
    Hy.Nagyon bassza az agyamat egy játék.A lényeg annyi h anno láttam a tv-ben vmi számteh magazinban egy játékot.A sztori annyi volt h az emberek elraboltak vmi ufó tárgyat vagy egy ufó főpapot,és nekünk kell megmenteni.Azaz az ufók jönnek a tehnikailag túlfejlett földre és ott kell az emberekkel harcolni.

Ha jól emléxm zöld ufók vagyunk és fps lövöldözős a game.
    Valakinek rémlik vmi?
  • Barnabyka
    óó ezer hála, köszi szépen *.*
  • Aquir
    supermario for DOS   (alul downl.)
  • Barnabyka
    Én egy konkrét játékot keresek, tudok róla mindent csak nem találom. Valaki ha belinkelné nagyon örülnék neki. A játék nem más mint a régi(eredeti) még 6 pályás volt (azt hiszem) Márió lenne. Kerestem rengeteget de valahogy sehogy sem találtam letölthető formában. Köszi a segítségeteket előre is.
  • tonyr #249
    na én is keresek egy játékot
    valami WEST vagy mi volt a cime, egy farmunk van és marhákat vagy lovakat kellett tartani.. több farm is volt és át lehetett menni marhát lopni ill lövöldözni kereskedni marhákkal... embereket felbérelni stb... a nézete olyan volt mint a desperados/commandos
    vki tudja mi volt ez ? olyan 2000 környékén jött ki ha jol emléxem
  • Matthew Baker
    Én kijátszottam egyszer és nagyon megérte kegyetlen jó játék
  • Bruk
    Ez ismerős játék, ránézek majd erre is. Köszi. :D
  • Metalmilitiakid
    Ajánlom még a Fahrenheit et, nem egy mai játék, de van benne minden mint a mesében, érdemes kipróbálni. Ismerősömet most épp az tapasztotta a székbe :D
  • Bruk
    Most maradok ennél, megfogott a hangulata. :D
    Köszi.
  • Rage47
    akkor Dead Space
  • Bruk
    Köszi szépen. Jónak néz ki, bár lehet nekem hiányozni fog belőle egy kicsit a harc, de szerintem le fog kötni. :)
  • Rage47
    http://www.sg.hu/cikkek/77055/amnesia_the_dark_descent
  • Bruk
    Nem teljesen a témához kapcsolódik.

Tudnátok ajánlani valami játékot? Lehet kicsit gondolkodós játék egy kis akcióval/horrorral, vagy valami repülős/barangolós a lényeg, hogy odatapasszon a székbe.

Előre is köszönöm :)
  • 062020
    Na nem baj, majd csak valahol megtalálom. Azért köszi a segítséget.
  • Metalmilitiakid
    már rég elküldtem volna ha meglenne, de nem találom vagy valamikor törlődött sajnos
  • 062020
    Esetleg fel tudnád tenni valahova?
  • Metalmilitiakid
    sajnos ezen a linken volt megszerezhető amit beraktam, eddigi legjobb tudomásom szerint, de úgy látszik törölték...
  • Gurren
    gyűrűk urában vámpír meg vérfarkas?
  • giorgio81
    Szerintem ez a Gyűrűk Ura: Harc Középföldéért 1 vagy 2.
  • 062020
    Ez az, köszi. Nem tudod honnan lehetne megszerezni?
  • Metalmilitiakid
    Ezt keresed, egy gecijó játék, csak sajnos ha win 7 ed van akkor ki fog fagyni amikor elmész a kocsival a farmról az elején, szomorú is vagyok miatta :(
  • syberia2
    jó kis sztori:D:D
  • 062020
    Helló
    Én egy régi játékot keresek. Egy lila ufó volt a főszereplő. Point-and-click kalandjáték. Úgy kezdődik, hogy egy disznóólba zuhan le az űrhajónk. Már nagyon régóta keresem, remélem valakinek ismerős.
    Előre is köszi a segítséget
  • MitsuMishi
    Sziasztok!
    Egy hajószimulátort keresnék.A második világháború alatt játszódott.Elég régi játék,8-10 éves talán,de nem biztos.A hajókat úgy lehetett navigálni hogy volt körülöttük egy kör ha kiválasztottad, és ott bejelölted mennyit forduljon.Nem felülnézetes,hanem olyan mint mikor a Silent Hunter-ben nézelődsz a kamerával.Csak a demójával játszottam,és már nem emlékszem rá annyira.De azt még tom hogy a demóba 2 küldetés volt,az egyik egy német-angol(?) a másik meg egy japán-amcsi csata volt,már ha ez segít.Válaszokat nagyon megköszönném.
    De akár ha más hajószimulátort tudtok ajánlani annak is örülnék,de nagyon ritka a választék,már amit én találok.
  • syberia2
    Hát pedig eléggé stimmelt:)
  • Metalmilitiakid
    nem volt vérfarkas, se kihalás a nekro vár körül, szal sztem az bukta
  • syberia2
    Talána Heroes vmelyik része:?
  • LordLoss
    régebb játszottam a demó verziójával a teljes verzóban mondolom más népekkel is lehet lenni de ott valami csontsárkány volt a legfőbb szörny amit lehetet gyártani és a kissebb lények osztagokba voltak mint pl: Campany of Heroes. Volt benne vámpír vérfarkas és a főhadiszállás legfelső szintjén 3 szint volt valami tüzes szem féle volt ami lángynyelveket ló
  • Fresh Duke
    Nekem is ez a tippem.
  • Wanted
    Disciples?
  • ZTM
    Erről a fa kiszáradásos földelsötétedősről csak egy játék ugrott be:Warcraft 3
  • pxxl
    ez ismerős, én is játszottam vele, főleg ez a kiszáradnak a fák maradt meg bennem is :D de meg nem mondom a nevét