501
Képek vagy egyébb infók alapján próbáljuk kitalálni melyik az a játék amit épp keresel.
-
#101 prey -
#100 Hali
Én is keresek egy játékot.
Úgy kezdődik hogy egy kocsmában vagyok és ha jól emlékszem belémköt pár fazon akit leverek és ekkor elszáll a kocsma teteje és felszippant egy űrhajó (UFO). :D
Ha jól tudom fps... Ennél többre nem emlékszem mert valami hiba miatt letöröltem. -
#99 Mmmm, lehet az, de szerintem nem 100% :( Azért köszi a válaszokat. -
#98 commandos vagy rebels -
#97 óóóó mennyit játszottam azokkal -
#96 Commandos vagy annak valamilyen része? -
#95 Hali! :)
Régen (sajnos nem tudom az időszakot) játszottam egy felülnézetes játékkal. Négy karakterrel lehetsz (mindegyiknek más a képessége és úgymond egyszerre irányítod őket) és velük kell Hitlert szabotálni (vagy valamilyen náci bázist). Egyik pályán egy karakterrel a kerti vécében rejtőztem, és az őrök figyelmét egy rádióval vontam el :D. Sajnos nem sokra emlékszem. -
#94 jó kis játék -
#93 lehet hogy ez lesz az képek alapján :D
már szedem is.
majd megírom . -
#92 dungeon keeper? :) -
#91 ez az? ha ez akkor igy már a nevére rá tudsz keresni :) -
#90 hát ez nem az..ez valami space invaders szerű lövöldözős játéknak tűnik..pont ezt mondtam, hogy ez a cím rémlik, de ilyen néven tök más dolgokat találtam...amit én keresek, az egy platform játék logiaki feladványokkal megfűszerezve -
#89 Konkrétumot nem nagyon találtam hogy melyik újsághoz lett adva.. remélem a linkel segítettem -
#88 innen letölthető: http://www.acid-play.com/download/space-bastards -
#87 vagy ha a játék nem is rémlik, tán közelebb lennék a dologhoz, ha tudnám, hogy egyáltalán mely újságokhoz adtak ki ilyen megapakk-demotömeget mellékelt optikai lemezen -
#86 egyszer valamikor réges régen valamely számítógépes újsághoz (pcguru és társai) adtak ki egy cd-t (vagy tán már dvd volt), amire istentelenül sok demo játékot összeszedtek...azon volt egy logikai platform játék...tök úgy rémlik, hogy space bastars volt a címe, de úgy semmit nem találtam róla vagy ha találtam is valamit, az nem az a játék volt, ami nekem rémlik...szóval ilyen oldalnézetis játék volt, 2 fickó között lehetett váltogatni...az egyik valami űrcovboy jellegű egyén volt, a másik nem rémlik.. az ellenfelek valami robotok voltak...az rémlik, ha lelőttünk egy robotot, és gyorsan odarohantunk a hullájához, mielőtt eltűnt volna, akkor a kari felé fordult (a képernyőnek háttal), majd olyan hang volt, mint amikor valaki bádogra hugyozik... meg hasonló elmebeteg kis poénok rémlenek...persze szexi csajokat kellett kiszabadítani... meg idegen lényeket is meglehetett szabadítani.. ki asszem nem, de a szenvedésüktől meglehetett egy jól irányzott lövéssel...a kiszabadítás a csajoknak járt :)
ennyi rémlik belőle..esetleg valaki tud róla valamit ? -
#85 én is erre gondoltam esetleg a 2 ami jobb grafika -
#84 Nekem a Dungeon siege jutott eszembe :) hátha :) -
Szeszmester #83 Get Medieval? -
#82 a Diablo az biztos hogy nem.
egymás után jöttek a pályák de asszem azért lehetett 1-2 kerőlőutat menni. :D
meg nem ilyen kattintgatós volt hanem mentem szépen nyilakkal és asszem space-el ütöttem őket :D -
#81 Egymás után jöttek a pályák, vagy ez amolyan szabadon mászkálós játék volt?
Leírás alapján esetleg a Diablo-t tudnám elképzelni. :D -
#80 sajnos nem emlékszek sokra a játékból annyira.
az lehet hogy nem 100x volt szebb de akkor is ég és föld volt a grafika szerintem a Nox meg eközött.
és lehet hogy csak 5-6 éve játszottam ,pontosan nem emlékszem :D -
#79 A "kalapácsos"-on kívül mivel lehetett tolni?
"azt kell hogy mondjam még ettől is fejletteb 100x a grafika :D" Ha 8 éve játszottál vele, akkor szerintem csak az emlékek szépítik meg :-) -
#78 azt kell hogy mondjam még ettől is fejletteb 100x a grafika :D -
#77 Nox esetleg?
-
#76 PC-n játszottam.
ettől amit mondtál 100x jobb volt a grafikája.
arra emlékszem hogy amelyik pályát játszottam(gondolom az 1.t nyomtam mindig) az ilyen könyvtár szerűség volt.
elég sok helyre lehetett menni. -
#75 Mondj több infót. Milyen platform? Még mire emlékszel belőle? Eddigiek alapján akár Times of Lore is lehet... -
meril #74 #53-as hozzászólásomat kiegészíteném még annyival, hogy, ha jól emlékszem, akkor a dinót a négyzetekkel kellett szállítani. Segítsetek pls!:-) Örülnék, ha újra tudnék vele játszani.:) -
#73 Az RTS az tökjó. :D -
#72 am már vagy 3-4 éve keresem ezt a játékot :D -
#71 gyáááá ezaz :DDDDDDDD
Nem gondoltam volna, hogy még annyi idősen is ekkora blizzard fan voltam :D -
#70 Blackthorne? Blizzardék egyik korai sikere. -
#69 Az Army Man is egy elég oldszkul játék... melyik részét érdemes leszedni ? -
#68 és a táv fix, ha jól emlékszem egy valós orosz "dakar" útvonala, tehát a valóságban is létezik ez a verseny -
#67 nem ez, nem uaz4x4, ha jól emlékszem a fejlesztő is más
ja és még beugrott annyi, hogy legalább 2 dvd volt -
#66 mondom orosz -
#65 Igen az, már mondta más is, köszi. -
#64 Road Rash? -
#63 Ha nem Screamer 4x4, akkor sztem 4x4 Evolution. -
#62 Na akkor már én is mondok egyet:
platform - oldalról nézős - játékról van szó, amiben egy katonával vagyunk, és valamilyen idegenek ellen kell harcolni. Kb csak az első pályáig jutottunk el úgyhogy részletekre nem nagyon emlékszek, de védekezni pl úgy lehetett benne, hogy megnyomtuk a felfele nyilat, és elbujt a fal árnyékába . Ha meghaltam, akkor bejött egy (akkoriban) jól kidolgozott kép arról, hogy meghalt. Sajnos már nem emlékszek pontosan, hogy mi volt a képen. Vagy ki volt láncolva egy falhoz, vagy feküdt és bele volt szúrva egy kard