18
  • Alwares
    Jó a Twitter én szoktam használni.

Amúgy most az Országgyűlési választásoknál is onnan szereztem be a percrekész eredményeket, míg "kampánycsend" volt.
  • bertino
    vagy maximum irigykedsz.
  • Justil
    ha nem próbáltad ki, inkább ne minősítsd, köszi!
  • Justil
    "több értelme van, mint értelmetlen hülyeségeket olvasni"

ez csakis azon múlik, kiket követsz a twitteren. ha nem találtál megfelelő embereket, az a te bajod, nem a twitter hibája.
  • Justil
    te meg HÜLYE vagy!
  • DjDano
    A Twittert a LUSTA emberek használják! Persze hírportálokon, különböző tematikus oldalakon azért nagyon hasznos!
  • birdo #12
    Állandó időhiányban szenvedők nem lógnak fönn talán.... viszont már szinte minden hír-újságportál rendelkezik ezzel a megoszthatósággal is, " ha tetszett a cikk oszd meg másokkal is "....lehet, hogy érdemes emiatt felnézni...azaz beregisztrálni....
    Valamelyik nap meg ..talán pont itt....azt mutatták, be, hogy hogyan tudod vagy nem tudod a regisztrációdat nyom nélkül kiirtani a nettről.
  • Ferrer
    Én inkább RSS-t olvasok, több értelme van, mint értelmetlen hülyeségeket olvasni. Facebookon is el tudom olvasni minden nap ugyanazt pl. "mekkora buli volt ááááá gec baszkiii"
  • zserrbo
    Én sem értem mi a jó benne. Igaz még nem próbáltam ki, de egyelőre meg vagyok nélküle. Még 1 olyan dolognak tartom, ami elvonja az ember figyelmét, ami már az msn, stb mellett így is meg van. Dolgozni kellene vagy segíteni a szomszédnak...háát inkább nézzük meg a haverok mit írtak a twitteren és elment a mai nap is. Aztán marad a nem elvégzett feladat, de büszkén mondhatjuk tudjuk a haverunk tegnap olyan fincsi diós-lekváros Gerbeaud-t sütött, hogy még én is átmentem volna utána megkósoltoni :)
  • Justil
    pl emberek millióinak?
  • Atomreaktor
    hát gondolom a mobilos net miatt már nem csak gép előtt ülve működik.
  • mumpic
    Akkor olyan mint egy iwiw üzenőfal iwiw nélkül?
    Azt nem értem, hogy erre kinek van igénye? Eleve csak akkor van értelme, ha folyton a gép előtt ülsz.
  • winnie
    mit nem lehet rajta érteni. instant hírforrás. azonnal értesülhetsz azoknak a híreiről, akiket követsz. plusz, arról, ha a haverok beírnak valamit. nyilván előbbi a fontosabb. (plusz ott a celebfaktor is, de az is PR-célokat szolgál.)
  • zola2000
    Háát valamit nagyon eltaláltak benne az biztos...
  • Oláh Herkules
    mert olyan hülyék páran hogy erre gerjednek.
  • Oláh Herkules
    én sírva fakadok mikor látom hogy egy ilyen 10 perc alatt összedobható igénytelen 0 dizájnú oldallal valaki milliókat keresett...
  • ADAMEX9
    Magánjellegű, személyes felhasználását én sem értem.
    Az általam készített weblapra csak azért tettem tweet olvasó dobozt, hogy a főnök is könnyen tudjon apró üzeneteket írni a főoldalra. Így nem zaklat mindig engem, hogy a HTML-be szerkesszem bele az üzenetet.
  • mumpic
    Én nem twitterezek, tényleg nem is értem mire jó, sőt, még ez a cikk sem nyitotta fel a szemem :)