18
-
#18 Jó a Twitter én szoktam használni.
Amúgy most az Országgyűlési választásoknál is onnan szereztem be a percrekész eredményeket, míg "kampánycsend" volt. -
#17 vagy maximum irigykedsz. -
Justil #16 ha nem próbáltad ki, inkább ne minősítsd, köszi! -
Justil #15 "több értelme van, mint értelmetlen hülyeségeket olvasni"
ez csakis azon múlik, kiket követsz a twitteren. ha nem találtál megfelelő embereket, az a te bajod, nem a twitter hibája. -
Justil #14 te meg HÜLYE vagy! -
#13 A Twittert a LUSTA emberek használják! Persze hírportálokon, különböző tematikus oldalakon azért nagyon hasznos! -
#12 Állandó időhiányban szenvedők nem lógnak fönn talán.... viszont már szinte minden hír-újságportál rendelkezik ezzel a megoszthatósággal is, " ha tetszett a cikk oszd meg másokkal is "....lehet, hogy érdemes emiatt felnézni...azaz beregisztrálni....
Valamelyik nap meg ..talán pont itt....azt mutatták, be, hogy hogyan tudod vagy nem tudod a regisztrációdat nyom nélkül kiirtani a nettről. -
Ferrer #11 Én inkább RSS-t olvasok, több értelme van, mint értelmetlen hülyeségeket olvasni. Facebookon is el tudom olvasni minden nap ugyanazt pl. "mekkora buli volt ááááá gec baszkiii" -
zserrbo #10 Én sem értem mi a jó benne. Igaz még nem próbáltam ki, de egyelőre meg vagyok nélküle. Még 1 olyan dolognak tartom, ami elvonja az ember figyelmét, ami már az msn, stb mellett így is meg van. Dolgozni kellene vagy segíteni a szomszédnak...háát inkább nézzük meg a haverok mit írtak a twitteren és elment a mai nap is. Aztán marad a nem elvégzett feladat, de büszkén mondhatjuk tudjuk a haverunk tegnap olyan fincsi diós-lekváros Gerbeaud-t sütött, hogy még én is átmentem volna utána megkósoltoni :) -
Justil #9 pl emberek millióinak? -
#8 hát gondolom a mobilos net miatt már nem csak gép előtt ülve működik. -
#7 Akkor olyan mint egy iwiw üzenőfal iwiw nélkül?
Azt nem értem, hogy erre kinek van igénye? Eleve csak akkor van értelme, ha folyton a gép előtt ülsz. -
winnie #6 mit nem lehet rajta érteni. instant hírforrás. azonnal értesülhetsz azoknak a híreiről, akiket követsz. plusz, arról, ha a haverok beírnak valamit. nyilván előbbi a fontosabb. (plusz ott a celebfaktor is, de az is PR-célokat szolgál.) -
#5 Háát valamit nagyon eltaláltak benne az biztos... -
Oláh Herkules #4 mert olyan hülyék páran hogy erre gerjednek. -
Oláh Herkules #3 én sírva fakadok mikor látom hogy egy ilyen 10 perc alatt összedobható igénytelen 0 dizájnú oldallal valaki milliókat keresett... -
ADAMEX9 #2 Magánjellegű, személyes felhasználását én sem értem.
Az általam készített weblapra csak azért tettem tweet olvasó dobozt, hogy a főnök is könnyen tudjon apró üzeneteket írni a főoldalra. Így nem zaklat mindig engem, hogy a HTML-be szerkesszem bele az üzenetet. -
#1 Én nem twitterezek, tényleg nem is értem mire jó, sőt, még ez a cikk sem nyitotta fel a szemem :)