Dél-koreai kutatók a Twitter-jelenség nyomában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó a Twitter én szoktam használni.
Amúgy most az Országgyûlési választásoknál is onnan szereztem be a percrekész eredményeket, míg "kampánycsend" volt.
Amúgy most az Országgyûlési választásoknál is onnan szereztem be a percrekész eredményeket, míg "kampánycsend" volt.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
ha nem próbáltad ki, inkább ne minõsítsd, köszi!
"több értelme van, mint értelmetlen hülyeségeket olvasni"
ez csakis azon múlik, kiket követsz a twitteren. ha nem találtál megfelelõ embereket, az a te bajod, nem a twitter hibája.
ez csakis azon múlik, kiket követsz a twitteren. ha nem találtál megfelelõ embereket, az a te bajod, nem a twitter hibája.
te meg HÜLYE vagy!
A Twittert a LUSTA emberek használják! Persze hírportálokon, különbözõ tematikus oldalakon azért nagyon hasznos!
Állandó idõhiányban szenvedõk nem lógnak fönn talán.... viszont már szinte minden hír-újságportál rendelkezik ezzel a megoszthatósággal is, " ha tetszett a cikk oszd meg másokkal is "....lehet, hogy érdemes emiatt felnézni...azaz beregisztrálni....
Valamelyik nap meg ..talán pont itt....azt mutatták, be, hogy hogyan tudod vagy nem tudod a regisztrációdat nyom nélkül kiirtani a nettrõl.
Valamelyik nap meg ..talán pont itt....azt mutatták, be, hogy hogyan tudod vagy nem tudod a regisztrációdat nyom nélkül kiirtani a nettrõl.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Én inkább RSS-t olvasok, több értelme van, mint értelmetlen hülyeségeket olvasni. Facebookon is el tudom olvasni minden nap ugyanazt pl. "mekkora buli volt ááááá gec baszkiii"
LZ forever
Én sem értem mi a jó benne. Igaz még nem próbáltam ki, de egyelõre meg vagyok nélküle. Még 1 olyan dolognak tartom, ami elvonja az ember figyelmét, ami már az msn, stb mellett így is meg van. Dolgozni kellene vagy segíteni a szomszédnak...háát inkább nézzük meg a haverok mit írtak a twitteren és elment a mai nap is. Aztán marad a nem elvégzett feladat, de büszkén mondhatjuk tudjuk a haverunk tegnap olyan fincsi diós-lekváros Gerbeaud-t sütött, hogy még én is átmentem volna utána megkósoltoni 😊
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
pl emberek millióinak?
Akkor olyan mint egy iwiw üzenõfal iwiw nélkül?
Azt nem értem, hogy erre kinek van igénye? Eleve csak akkor van értelme, ha folyton a gép elõtt ülsz.
Azt nem értem, hogy erre kinek van igénye? Eleve csak akkor van értelme, ha folyton a gép elõtt ülsz.
mit nem lehet rajta érteni. instant hírforrás. azonnal értesülhetsz azoknak a híreirõl, akiket követsz. plusz, arról, ha a haverok beírnak valamit. nyilván elõbbi a fontosabb. (plusz ott a celebfaktor is, de az is PR-célokat szolgál.)
mert olyan hülyék páran hogy erre gerjednek.
én sírva fakadok mikor látom hogy egy ilyen 10 perc alatt összedobható igénytelen 0 dizájnú oldallal valaki milliókat keresett...
Magánjellegû, személyes felhasználását én sem értem.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Az általam készített weblapra csak azért tettem tweet olvasó dobozt, hogy a fõnök is könnyen tudjon apró üzeneteket írni a fõoldalra. Így nem zaklat mindig engem, hogy a HTML-be szerkesszem bele az üzenetet.<#mf1>#mf1>
Az általam készített weblapra csak azért tettem tweet olvasó dobozt, hogy a fõnök is könnyen tudjon apró üzeneteket írni a fõoldalra. Így nem zaklat mindig engem, hogy a HTML-be szerkesszem bele az üzenetet.<#mf1>#mf1>
www.adamexdesign.hu