1634
Fable III
-
#1314 Sziasztok!
Megszeretném kérdezni hogy valami térkép létezik valahol amin rajta vannak a rajtatt tárgyak pl:kulcs,gnom stb?
Vagy esetleg valami végigjátszás? -
Eftörsokk #1313 nem tudjátok véletlenül hogy hol tárolja a játék a mentéseket? -
Vlala #1312 Kérdés, nektek is szól. -
#1311 fable3 cdkey 3990ft -
katy18 #1310 köszönöm a gyors választ :D
-
Cat 02 #1309 Fel kell építeni oda a hidat. Valamelyik küldetés adja. -
katy18 #1308 Meg olyan problémám is van, hogy a térképen van egy fal/város ami rajta van, de elmenni oda nem tudok, mert Ezüstfenyvesből az út el van torlaszolva. Vízparton lévő falu/város. Ez már a kiegészítő része vagy csak az én játékommal van valami? Mert küldetéses felkiáltójel meg van fölötte. mit lehet ilyenkor tenni? -
ratgab #1307 Éjjel odamész és 4-et fordítasz minden egyes szobron! -
katy18 #1306 Hercegnővel vagyok és 3 különböző apától vannak a kölykök.
Az elsőtől elváltam, a második meghalt a harmadiktól is elváltam.
A gyerekek árvaházba kerültek és kiszedtem mind a 3at, de akkor sem engedi őket egy házba tenni.
-
Cat 02 #1305 Nem lehet, hogy más nőtől van ? Szerintem 1 házban csak 1 család lakhat. -
katy18 #1304 Sziasztok!
Nekem csak olyan kérdésem lenne, hogy van 3 gyerekem, de nem tudom mind a 3at a királyi palotában elhelyezni, mert 2 után azt írja ki, hogy nem fér több gyerek. De 3 ágy van a gyerekszobába. Miért lehet ez? -
Noodlee #1303 Én is youtube-on néztem utána, hajrá :P -
totya4 #1302 Miért sértegeted azt aki megpróbál segíteni? -
#1301 Ezigen.
Esetleg valaki értelmesebb? -
Cat 02 #1300 Youtubeon keress rá, biztos van valami. -
#1299 Valaki tudja hogy mit kell a naplemente háznál csinálni azzal a 4 szoborral? Azt olvastam ha jól állítom be, akkor kapok valami fasza fegyvert egy ládából :o
Kerestem valami utalást de csak egy könyvet találtam és abból semmi nem derül ki.
Mellesleg a házba se tudok bemenni >.< -
#1298 biztos megvette eredetiben. offtopikban majd segít valaki, ha arra jár. addig is olvasd el az info fájl-t, hogy jól csináltál-e mindent. -
Xenophobermn #1297 Az még nem is olyan nagy hiba! te legalább tudsz vele játszani! -
totya4 #1296 Másik nagyobb hiba, hogy az F3-as szobában jobb oldalt, minden eredményen lakat van... pedig már jópárnak nyitva kéne lennie. PC-s változat, patchelve :) -
Xenophobermn #1295 Üdv mindenkinek! Nekem indítási problémám van a játékkal! valamiért kidob a "fable 3 main executable" -
totya4 #1294 Tudom hogy annyi... -
ratgab #1293 1000 arany a max tudtommal! -
totya4 #1292 100-ra volt állítva a régi házon is, meg a Vadászszálláson is... -
ratgab #1291 Lehetséges! Vagy az is lehet, hogy keveslik a családeltartásra szánt összeget! Ez utóbbit a családi ház előtti táblán módosíthatod! -
totya4 #1290 Én mint rpg-t játszom, nem csak végigrohanok rajta oszt cső... :)
Átcuccoltam a családot Vadászszállásra, érdekes, ott tudtam javítani a gyerekek morálját... kicsi lett volna nekik az előző ház? -
ratgab #1289 Pc-s! De egyébként se foglalkozz vele, mert nem történik semmi sem ha romlik a viszonyod vele! -
totya4 #1288 PC-s változat? Érdekes sima népekkel javulás érhető el, és pont a kölökkel nem...ez bugnak néz ki. -
ratgab #1287 Nekem javult... -
#1286 valaki nem tudná kiszedni azt a sárga tyúkot a fogaskerékkel, mikor tölt a játék? kéne nagyon :D -
totya4 #1285 Kérdezem másképp, nektek előjött az hogy nem tudtok kapcsolatot javítani a gyerekeitekkel? Értsd ajándék hatására nem lép egy magasabb kapcsolati szintre, hanem marad, sőt a mutató visszaesik a felére? -
Cat 02 #1284 Új Fable, bejelentve. -
#1283 Egyébként se lehet benne gyereket ölni !
Én már megpróbáltam de nem jött össze ! xDD
A játék nem engedi ez nem az a játék ! xD -
totya4 #1282 Kevésbé...brutális módszer kellene... -
#1281 Nyírd ki a kis gecit, nem kell ilyen ivadék (biztonságit kapcsold ki, öld meg "véletlenül", aztán kapcsold vissza). -
totya4 #1280 Saját gyerekeimmel miért nem lehet kapcsolatot javítani? Javul egészen a kijelző széléig, aztán kér ajándékot, kap is, erre visszaesik a felére, de ugyanarra a kapcsolat típusra, pl. boldogtalanra. Szóval semmit sem javul, sőt romlik a kapcsolat az ajándék hatására. "Idegenekkel" jól működik. -
Cat 02 #1279 Minek ? Dolgozzanak meg azért, hogy a királyságom tagjai lehetnek ^^
Amúgy Driftwood szokott probléma lenni, mert az nem egyértelmű. -
#1278 pl. ha az ember helyreállítja Aurora-t ott is lesz mit idővel megvenni és kiadni.
Meg amúgy is a boltok árait maximumra érdemes gyűrni, ha mi éppen nem vásárolunk belőlük. -
Cat 02 #1277 Akkor 100 %, hogy nem vetted meg az összeset, nézd végig térképen az összes helyet és lesd meg, hogy hol lehet még venni. -
#1276 Most toltam végig full evil vagyok...
Az lenne a kérdésem hogy ezt változtatni lehet még? Vagy csak ha elölről kezdem?
A másik meg az hogy szinte az összes boltot meg lakást megvettem és 5 percenként csak 33ezret kapok :s
Hogy lehetne milliókat összeszedni? -
#1275 Nálam nem volt semmi gond még az xp hotfixet is simán felrakta !