1634
Fable III
  • Shevchenko
    Sziasztok!
    Megszeretném kérdezni hogy valami térkép létezik valahol amin rajta vannak a rajtatt tárgyak pl:kulcs,gnom stb?
    Vagy esetleg valami végigjátszás?
  • Eftörsokk
    nem tudjátok véletlenül hogy hol tárolja a játék a mentéseket?
  • Vlala #1312
    Kérdés, nektek is szól.
  • FSpofon
    fable3 cdkey 3990ft
  • katy18
    köszönöm a gyors választ :D
  • Cat 02 #1309
    Fel kell építeni oda a hidat. Valamelyik küldetés adja.
  • katy18
    Meg olyan problémám is van, hogy a térképen van egy fal/város ami rajta van, de elmenni oda nem tudok, mert Ezüstfenyvesből az út el van torlaszolva. Vízparton lévő falu/város. Ez már a kiegészítő része vagy csak az én játékommal van valami? Mert küldetéses felkiáltójel meg van fölötte. mit lehet ilyenkor tenni?
  • ratgab
    Éjjel odamész és 4-et fordítasz minden egyes szobron!
  • katy18
    Hercegnővel vagyok és 3 különböző apától vannak a kölykök.
    Az elsőtől elváltam, a második meghalt a harmadiktól is elváltam.
    A gyerekek árvaházba kerültek és kiszedtem mind a 3at, de akkor sem engedi őket egy házba tenni.
  • Cat 02 #1305
    Nem lehet, hogy más nőtől van ? Szerintem 1 házban csak 1 család lakhat.
  • katy18
    Sziasztok!

Nekem csak olyan kérdésem lenne, hogy van 3 gyerekem, de nem tudom mind a 3at a királyi palotában elhelyezni, mert 2 után azt írja ki, hogy nem fér több gyerek. De 3 ágy van a gyerekszobába. Miért lehet ez?
  • Noodlee
    Én is youtube-on néztem utána, hajrá :P
  • totya4
    Miért sértegeted azt aki megpróbál segíteni?
  • LaliK
    Ezigen.
    Esetleg valaki értelmesebb?
  • Cat 02 #1300
    Youtubeon keress rá, biztos van valami.
  • LaliK
    Valaki tudja hogy mit kell a naplemente háznál csinálni azzal a 4 szoborral? Azt olvastam ha jól állítom be, akkor kapok valami fasza fegyvert egy ládából :o
    Kerestem valami utalást de csak egy könyvet találtam és abból semmi nem derül ki.
    Mellesleg a házba se tudok bemenni >.<
  • pxxl
    biztos megvette eredetiben. offtopikban majd segít valaki, ha arra jár. addig is olvasd el az info fájl-t, hogy jól csináltál-e mindent.
  • Xenophobermn
    Az még nem is olyan nagy hiba! te legalább tudsz vele játszani!
  • totya4
    Másik nagyobb hiba, hogy az F3-as szobában jobb oldalt, minden eredményen lakat van... pedig már jópárnak nyitva kéne lennie. PC-s változat, patchelve :)
  • Xenophobermn
    Üdv mindenkinek! Nekem indítási problémám van a játékkal! valamiért kidob a "fable 3 main executable"
  • totya4
    Tudom hogy annyi...
  • ratgab
    1000 arany a max tudtommal!
  • totya4
    100-ra volt állítva a régi házon is, meg a Vadászszálláson is...
  • ratgab
    Lehetséges! Vagy az is lehet, hogy keveslik a családeltartásra szánt összeget! Ez utóbbit a családi ház előtti táblán módosíthatod!
  • totya4
    Én mint rpg-t játszom, nem csak végigrohanok rajta oszt cső... :)

Átcuccoltam a családot Vadászszállásra, érdekes, ott tudtam javítani a gyerekek morálját... kicsi lett volna nekik az előző ház?
  • ratgab
    Pc-s! De egyébként se foglalkozz vele, mert nem történik semmi sem ha romlik a viszonyod vele!
  • totya4
    PC-s változat? Érdekes sima népekkel javulás érhető el, és pont a kölökkel nem...ez bugnak néz ki.
  • ratgab
    Nekem javult...
  • pxxl
    valaki nem tudná kiszedni azt a sárga tyúkot a fogaskerékkel, mikor tölt a játék? kéne nagyon :D
  • totya4
    Kérdezem másképp, nektek előjött az hogy nem tudtok kapcsolatot javítani a gyerekeitekkel? Értsd ajándék hatására nem lép egy magasabb kapcsolati szintre, hanem marad, sőt a mutató visszaesik a felére?
  • Cat 02 #1284
    Új Fable, bejelentve.
  • wesker24
    Egyébként se lehet benne gyereket ölni !

Én már megpróbáltam de nem jött össze ! xDD

A játék nem engedi ez nem az a játék ! xD
  • totya4
    Kevésbé...brutális módszer kellene...
  • Sir Quno Jedi
    Nyírd ki a kis gecit, nem kell ilyen ivadék (biztonságit kapcsold ki, öld meg "véletlenül", aztán kapcsold vissza).
  • totya4
    Saját gyerekeimmel miért nem lehet kapcsolatot javítani? Javul egészen a kijelző széléig, aztán kér ajándékot, kap is, erre visszaesik a felére, de ugyanarra a kapcsolat típusra, pl. boldogtalanra. Szóval semmit sem javul, sőt romlik a kapcsolat az ajándék hatására. "Idegenekkel" jól működik.
  • Cat 02 #1279
    Minek ? Dolgozzanak meg azért, hogy a királyságom tagjai lehetnek ^^
    Amúgy Driftwood szokott probléma lenni, mert az nem egyértelmű.
  • Sir Quno Jedi
    pl. ha az ember helyreállítja Aurora-t ott is lesz mit idővel megvenni és kiadni.

Meg amúgy is a boltok árait maximumra érdemes gyűrni, ha mi éppen nem vásárolunk belőlük.
  • Cat 02 #1277
    Akkor 100 %, hogy nem vetted meg az összeset, nézd végig térképen az összes helyet és lesd meg, hogy hol lehet még venni.
  • LaliK
    Most toltam végig full evil vagyok...
    Az lenne a kérdésem hogy ezt változtatni lehet még? Vagy csak ha elölről kezdem?
    A másik meg az hogy szinte az összes boltot meg lakást megvettem és 5 percenként csak 33ezret kapok :s
    Hogy lehetne milliókat összeszedni?
  • wesker24
    Nálam nem volt semmi gond még az xp hotfixet is simán felrakta !