1634
Fable III
-
#1354 99%-ban 2 kesztyű, tűz + az éppen aktuális új kesztyűt, a lőkés az komoly, meg az amik kardot lőnek ki ^^ 3-4-es szintre felhúzva a támadás, és hamar fekszik az ellenfél. más fegyvert nem is vettem :) -
argo001 #1353 Osztom a véleményed. Előtte megnéztem a játékról egy videót, ahol nem dicsérték túlságosan, de nem értem, miért.
Talán annyi a hiba, hogy kevés eszközt ad a kezünkbe a játék, ahogy eddig nekem feltűnt. Varázslatokból pl kevés van.
A grafikával viszont nem tudok betelni. Nem egy Crysis, na de ehhez a játékhoz pont ez illik. Eltalálták. -
Tibbor #1352 Utánozhatatlan hangulata van a játéknak!
Rengeteg a felfedezni való, ötletesek a küldik, él az egész világ, szóval hatalmas.Az viszont érdekelne, ti milyen fegyvereket használtok általában?A közelharciak szinte fölöslegesek, mert az ellenfelek majdnem kivétel nélkül rajban támadnak, védeni viszont csak egy irányban lehet.Különösen a vérfarkasok szívatósak, mert villámgyorsak a támadásaik.Én mindenesetre az Aurora pajzsa kalapácsot preferáltam, mert bár lassú, de jól fejleszthető és nagyot suhint.Puskák közül az Arcolvasztó a kedvencem, piszok messzire hord, felfejlesztve nagyot is sebez.A varázslatok közül elég sok kombinációt kipróbáltam, nálam egyértelműen a tűzlabda+örvény a nyerő.Igaz, a vérfarkasok ellen még ez sem vált be igazán, ott bőszen ittam az egészség italokat.
Ti milyen fegyvereket ill. varázslatokat kedveltek? -
lexi1004 #1351 Öltözz fel:)
Nyomj egy esc gombot és visszatérsz a menedékbe. Vedd fel minden ruhát, aztán ismét esc, és akkor már be tudsz menni a kapun. -
#1350 Hali!
Most ott tartok hogy ruhát kellett vennem és odakellett adni a pénzt a szegényeknek. Oké. Nincs már pénzem, csak 9 amit nemtok elkölteni, és megvettem a ruhát is. Mitcsináljak most? A csávó ottvan a kapu előtt de nemcsinál semmit :/ -
#1349 ez hülyeség... -
Gábor3 #1348 Ha arra a barlangra kondolsz, ahol kulcsok és manók vannak, az nem a tó alatt kezdődik. Egy küldetés során eljutsz oda ha végigviszed a játékot. -
ratgab #1347 Én úgy tudom, hogy ott se Gnómok, se Ezüstkulcsok nincsenek! -
ratgab #1346 Nem kell hozzá! Offline accounttal is tudsz játszani!
Live meg még Mindig Live, Marketplace csak a Live vásárlási felülete! -
totya4 #1345 A mentésszobában vannak a mentések ha mentettél külön. Miért akarod megváltoztatni a döntésedet, nem rpg-t tetszik játszani? :) Én sose hallottam holmi nevező barlangokról, így nem is izgat... :) -
michnam #1344 Sziasztok!
Hogyan tudom a karakterem régi mentéseit visszatölteni???
Ott tartok ,hogy már király vagyok és döntéseket kell hoznom,viszont a tavas döntésnél arra mentem rá,hogy nem kell felásni a tavat, így viszont nem tudom megtalálni a Nedvező barlangban lévő gnómokat és ezüst kulcsokat!Ha nem lehet visszatölteni akkor nincs rá mód,hogy megváltoztassam a döntésemet??
Előre is köszönöm a segítséget!
-
totya4 #1343 M (térkép) majd 3-as gomb. Nem elérhető az elején. -
Prof William #1342 A küldetéslistát ( + ahol ki lehet jelölni hogy melyik legyen az aktuális küldetés ) melyik gombbal lehet megnézni? Eddig még nem sikerül rájönnöm. -
Gábor3 #1341 Sziasztok! A Reaver balszerencse kerék játékot, hogy lehet megnyerni, hogy lekerüljön a küldetés listából? Mert már kinevezett félistennek is és megkaptam a fegyvereket, képeket, de még mindig ott van. Egy youtubon nézett videóban pedig félisten kinevezésnél már befejeződött neki a küldi. Mi lehet a baj? Olyan 650 ezer pontom lett egyébként. -
#1340 Live fiók offline vagy online kötelező a játékhoz, nem megkerülhető, nincs értelem várni más megoldásra. -
santibi #1339 Mindegy már le töröltem. Nem szeretek ezekkel sokáig szórakozni. Majd ha megy másképp felteszem. Azé köszönöm a segítséget. -
Ironman2 #1338 Amugy már Marketplace a neve a LIVE-nak. -
Ironman2 #1337 Kell hozzá egy eredeti LIVE-os játéknak a kulcsa is,különben nem tudsz vele offline-ban sem játszani.Ez van. -
Ironman2 #1336 Pedig a launcherrel kell inditani -
santibi #1335 Köszi srácok a helpet. Feltettem amit irtatok de most meg ez a nyügje:S (A játék nem futtatható közvetlenül a fable3.exe fájllal. A játék indításához használd a telepítési könyvtárban található fablelauncher.exe fájlt.)
Innen indítom pedig de nem müxik:( -
Ironman2 #1334 Az kevés hozzá.Profil is kell az xboxlive-on,és be is kell jelentkezni offline. -
ratgab #1333 Tedd fel a legújabb Games for Windows Live-ot! -
santibi #1332 ÁÁ:( nem akar elindulni nekem a gamma. Hibaüzenet a következő "A sorszám (5372) nem található a DLL-ben (xlive.dll)
Segítsen valaki ha tud. nagyon köszönöm. -
ratgab #1331 Nem tudom, hogy befolyásolja-e (én a csók opciót választottam), de később el lehet venni! -
Vlala #1330 Odaégett. -
Prof William #1329 Ha az elején a csajt megöleljük vagy megcsókoljuk akkor van különbség a későbbi játék szempontjából? Pl el lehet venni feleségül stb... -
#1328 Itt -
Gábor3 #1327 http://fable.wikia.com/wiki/Main_Page
Itt leír minden apró kis infót a helyekről, karakterekről, feladatokról, fegyverekről stb. Sajnos ez is angolul, de naplemente házban a legendás fegyver az egyik szobában van. Pontosan már nem emlékszek hol, nézd meg a honlapon, ha nem tudsz angolul, nyomd be a fordítást, hátha úgy kibogarászod. -
#1326 Naplemente házban van egy kard állítolag az hol találom,össze vissza kutattam mindent de semmi. -
#1325 Mindegyiknek adtam eddig... -
Hangman576 #1324 Adj pénzt a koldusoknak! -
#1323 Egyszer loptam egy szekérnyt full jóként... És mindenki a 'Barátom' volt, elkapott egy őr amikor loptam és most mindenki útál a városban :<
Az erkölcsöm még így is a legmagasabb a jó felé, de idegesít hogy rugdossák a kutyámat meg kifütyülnek :D
Ilyenkor lehet valamit tenni? -
#1322 Azt a kurva élet.Akkor konkrétan az összes feketét öld meg. -
Gábor3 #1321 Nekem is fekete lett a gyerek, pedig mindkét szülő fehér. -
TDantes #1320 Az semmi. A fehér asszonyomnak, fekete gyereke lett. Mi a franc? -
#1319 köszönöm -
Gábor3 #1318 Naplemente ház Búsfán, mikor elhagyod a katonai bázist, menj át a temetőn, majd annak a végénél két út nyílik. Az egyik ilyen labirintus félébe visz, ahol szintén élőhalottak vannak, a másik naplemente házba.
http://www.gamebanshee.com/fableiii/
Itt a Fable, Fable 2 illetve a Fable 3 mindegy összegyűjthető tárgy helyét leírja. Igaz angol, de a szöveg mellett van kép is, de ha így se tudod nyomd be a a fordítást, abból azért ki lehet bogarászni. -
#1317 Búsfától (vagymianeve D: ahol a vérfarkasok vannak) felfelé kell menni a térképszerint. Most így fogalmam nincs hogy hol vagy milyen átjárón, mert kb már 1 hete el se indítottam.
@ #1312 Öljed meg mindkettőt :D -
#1316 Hűha.Előfordulhat h félrekefél az asszonyka.Én a biztonság kedvéért lelőném mindkettőt. -
#1315 Helyileg hol található a naplemente ház?