1634
Fable III
  • pxxl
    99%-ban 2 kesztyű, tűz + az éppen aktuális új kesztyűt, a lőkés az komoly, meg az amik kardot lőnek ki ^^ 3-4-es szintre felhúzva a támadás, és hamar fekszik az ellenfél. más fegyvert nem is vettem :)
  • argo001
    Osztom a véleményed. Előtte megnéztem a játékról egy videót, ahol nem dicsérték túlságosan, de nem értem, miért.
    Talán annyi a hiba, hogy kevés eszközt ad a kezünkbe a játék, ahogy eddig nekem feltűnt. Varázslatokból pl kevés van.
    A grafikával viszont nem tudok betelni. Nem egy Crysis, na de ehhez a játékhoz pont ez illik. Eltalálták.
  • Tibbor
    Utánozhatatlan hangulata van a játéknak!
    Rengeteg a felfedezni való, ötletesek a küldik, él az egész világ, szóval hatalmas.Az viszont érdekelne, ti milyen fegyvereket használtok általában?A közelharciak szinte fölöslegesek, mert az ellenfelek majdnem kivétel nélkül rajban támadnak, védeni viszont csak egy irányban lehet.Különösen a vérfarkasok szívatósak, mert villámgyorsak a támadásaik.Én mindenesetre az Aurora pajzsa kalapácsot preferáltam, mert bár lassú, de jól fejleszthető és nagyot suhint.Puskák közül az Arcolvasztó a kedvencem, piszok messzire hord, felfejlesztve nagyot is sebez.A varázslatok közül elég sok kombinációt kipróbáltam, nálam egyértelműen a tűzlabda+örvény a nyerő.Igaz, a vérfarkasok ellen még ez sem vált be igazán, ott bőszen ittam az egészség italokat.
    Ti milyen fegyvereket ill. varázslatokat kedveltek?
  • lexi1004
    Öltözz fel:)
    Nyomj egy esc gombot és visszatérsz a menedékbe. Vedd fel minden ruhát, aztán ismét esc, és akkor már be tudsz menni a kapun.
  • szabii98
    Hali!
    Most ott tartok hogy ruhát kellett vennem és odakellett adni a pénzt a szegényeknek. Oké. Nincs már pénzem, csak 9 amit nemtok elkölteni, és megvettem a ruhát is. Mitcsináljak most? A csávó ottvan a kapu előtt de nemcsinál semmit :/
  • pxxl
    ez hülyeség...
  • Gábor3
    Ha arra a barlangra kondolsz, ahol kulcsok és manók vannak, az nem a tó alatt kezdődik. Egy küldetés során eljutsz oda ha végigviszed a játékot.
  • ratgab
    Én úgy tudom, hogy ott se Gnómok, se Ezüstkulcsok nincsenek!
  • ratgab
    Nem kell hozzá! Offline accounttal is tudsz játszani!

Live meg még Mindig Live, Marketplace csak a Live vásárlási felülete!
  • totya4
    A mentésszobában vannak a mentések ha mentettél külön. Miért akarod megváltoztatni a döntésedet, nem rpg-t tetszik játszani? :) Én sose hallottam holmi nevező barlangokról, így nem is izgat... :)
  • michnam
    Sziasztok!
    Hogyan tudom a karakterem régi mentéseit visszatölteni???
    Ott tartok ,hogy már király vagyok és döntéseket kell hoznom,viszont a tavas döntésnél arra mentem rá,hogy nem kell felásni a tavat, így viszont nem tudom megtalálni a Nedvező barlangban lévő gnómokat és ezüst kulcsokat!Ha nem lehet visszatölteni akkor nincs rá mód,hogy megváltoztassam a döntésemet??
    Előre is köszönöm a segítséget!
  • totya4
    M (térkép) majd 3-as gomb. Nem elérhető az elején.
  • Prof William
    A küldetéslistát ( + ahol ki lehet jelölni hogy melyik legyen az aktuális küldetés ) melyik gombbal lehet megnézni? Eddig még nem sikerül rájönnöm.
  • Gábor3
    Sziasztok! A Reaver balszerencse kerék játékot, hogy lehet megnyerni, hogy lekerüljön a küldetés listából? Mert már kinevezett félistennek is és megkaptam a fegyvereket, képeket, de még mindig ott van. Egy youtubon nézett videóban pedig félisten kinevezésnél már befejeződött neki a küldi. Mi lehet a baj? Olyan 650 ezer pontom lett egyébként.
  • bon
    Live fiók offline vagy online kötelező a játékhoz, nem megkerülhető, nincs értelem várni más megoldásra.
  • santibi
    Mindegy már le töröltem. Nem szeretek ezekkel sokáig szórakozni. Majd ha megy másképp felteszem. Azé köszönöm a segítséget.
  • Ironman2
    Amugy már Marketplace a neve a LIVE-nak.
  • Ironman2
    Kell hozzá egy eredeti LIVE-os játéknak a kulcsa is,különben nem tudsz vele offline-ban sem játszani.Ez van.
  • Ironman2
    Pedig a launcherrel kell inditani
  • santibi
    Köszi srácok a helpet. Feltettem amit irtatok de most meg ez a nyügje:S (A játék nem futtatható közvetlenül a fable3.exe fájllal. A játék indításához használd a telepítési könyvtárban található fablelauncher.exe fájlt.)
    Innen indítom pedig de nem müxik:(
  • Ironman2
    Az kevés hozzá.Profil is kell az xboxlive-on,és be is kell jelentkezni offline.
  • ratgab
    Tedd fel a legújabb Games for Windows Live-ot!
  • santibi
    ÁÁ:( nem akar elindulni nekem a gamma. Hibaüzenet a következő "A sorszám (5372) nem található a DLL-ben (xlive.dll)
    Segítsen valaki ha tud. nagyon köszönöm.
  • ratgab
    Nem tudom, hogy befolyásolja-e (én a csók opciót választottam), de később el lehet venni!
  • Vlala #1330
    Odaégett.
  • Prof William
    Ha az elején a csajt megöleljük vagy megcsókoljuk akkor van különbség a későbbi játék szempontjából? Pl el lehet venni feleségül stb...
  • LaliK
    Itt
  • Gábor3
    http://fable.wikia.com/wiki/Main_Page
    Itt leír minden apró kis infót a helyekről, karakterekről, feladatokról, fegyverekről stb. Sajnos ez is angolul, de naplemente házban a legendás fegyver az egyik szobában van. Pontosan már nem emlékszek hol, nézd meg a honlapon, ha nem tudsz angolul, nyomd be a fordítást, hátha úgy kibogarászod.
  • Shevchenko
    Naplemente házban van egy kard állítolag az hol találom,össze vissza kutattam mindent de semmi.
  • LaliK
    Mindegyiknek adtam eddig...
  • Hangman576
    Adj pénzt a koldusoknak!
  • LaliK
    Egyszer loptam egy szekérnyt full jóként... És mindenki a 'Barátom' volt, elkapott egy őr amikor loptam és most mindenki útál a városban :<
    Az erkölcsöm még így is a legmagasabb a jó felé, de idegesít hogy rugdossák a kutyámat meg kifütyülnek :D
    Ilyenkor lehet valamit tenni?
  • Lucifair
    Azt a kurva élet.Akkor konkrétan az összes feketét öld meg.
  • Gábor3
    Nekem is fekete lett a gyerek, pedig mindkét szülő fehér.
  • TDantes
    Az semmi. A fehér asszonyomnak, fekete gyereke lett. Mi a franc?
  • Shevchenko
    köszönöm
  • Gábor3
    Naplemente ház Búsfán, mikor elhagyod a katonai bázist, menj át a temetőn, majd annak a végénél két út nyílik. Az egyik ilyen labirintus félébe visz, ahol szintén élőhalottak vannak, a másik naplemente házba.

http://www.gamebanshee.com/fableiii/
    Itt a Fable, Fable 2 illetve a Fable 3 mindegy összegyűjthető tárgy helyét leírja. Igaz angol, de a szöveg mellett van kép is, de ha így se tudod nyomd be a a fordítást, abból azért ki lehet bogarászni.
  • LaliK
    Búsfától (vagymianeve D: ahol a vérfarkasok vannak) felfelé kell menni a térképszerint. Most így fogalmam nincs hogy hol vagy milyen átjárón, mert kb már 1 hete el se indítottam.

@ #1312 Öljed meg mindkettőt :D
  • Lucifair
    Hűha.Előfordulhat h félrekefél az asszonyka.Én a biztonság kedvéért lelőném mindkettőt.
  • Shevchenko
    Helyileg hol található a naplemente ház?