Fable III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Új Fable, bejelentve.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

wesker24
Egyébként se lehet benne gyereket ölni !

Én már megpróbáltam de nem jött össze ! xDD

A játék nem engedi ez nem az a játék ! xD
Kevésbé...brutális módszer kellene...
Sir Quno Jedi
Nyírd ki a kis gecit, nem kell ilyen ivadék (biztonságit kapcsold ki, öld meg "véletlenül", aztán kapcsold vissza).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Saját gyerekeimmel miért nem lehet kapcsolatot javítani? Javul egészen a kijelzõ széléig, aztán kér ajándékot, kap is, erre visszaesik a felére, de ugyanarra a kapcsolat típusra, pl. boldogtalanra. Szóval semmit sem javul, sõt romlik a kapcsolat az ajándék hatására. "Idegenekkel" jól mûködik.
Minek ? Dolgozzanak meg azért, hogy a királyságom tagjai lehetnek ^^
Amúgy Driftwood szokott probléma lenni, mert az nem egyértelmû.

Sir Quno Jedi
pl. ha az ember helyreállítja Aurora-t ott is lesz mit idõvel megvenni és kiadni.

Meg amúgy is a boltok árait maximumra érdemes gyûrni, ha mi éppen nem vásárolunk belõlük.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Akkor 100 %, hogy nem vetted meg az összeset, nézd végig térképen az összes helyet és lesd meg, hogy hol lehet még venni.

LaliK
Most toltam végig full evil vagyok...
Az lenne a kérdésem hogy ezt változtatni lehet még? Vagy csak ha elölrõl kezdem?
A másik meg az hogy szinte az összes boltot meg lakást megvettem és 5 percenként csak 33ezret kapok :s
Hogy lehetne milliókat összeszedni?

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

wesker24
Nálam nem volt semmi gond még az xp hotfixet is simán felrakta !
Én az angolon vettem meg a régi angol accomra Microfost pontokból úgy közel 3000 pénzt fizettem de három DLC-t megvettem.
Ezt a kiírást nem a DLC-knél hanem az Xp hotfix telepítésénél írja ki miután mindent úgy csináltam ahogy egy oldalon írták.
wesker24
Melyik verziót vetted meg ? A magyart vagy az angolt ?

Mert azt irja nem sikerült migrálni a Dlc-ket !

Amugy a magyar Live pofátlanul drágán adja a DLC-ket !

Mivel USA-ban a 2 DLC együtt csak 12 dolcsi !

Mig a Magyar Live-ben 3 ezer FT-nál is több !
Sikerült megvennem a DLC-ket de a Traitors Keep-nél ki írja hogy baja van.Oké megpróbálom felrakni a javítást amibõl magyar nyelvû nincsen a registry átírással de azt a hibát dobja miután elkezdi telepíteni hogy
Failed to migrate dependent packages
Valami megoldás van erre vagy várja hogy lesz-e belõle magyar aztán kidobtam 2000 pénzt az ablakon.
Ö, azt hiszem, rémlik valami. Talán végigjátszottam párszor, gonosz és jó karakterrel egyaránt, valamint videót is készítettem róla. 😊

Grove4
Sziasztok, hol találok a neten egy normális világtérképet a játékhoz (tehát azt a nagyítósat, ahol látom az összes helyet)??

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Ez egy komolytalanabb játék, mint az elsõ rész, ami szintén nem a komolyságáról volt híres....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én játszottam és nekem a 3. rész is tetszik! Az tény, hogy 2 különbözõ játékról beszélünk... csak a nevükben, meg a világban azonosak!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Játszottál már az elsõ részével? mert ez ahhoz képest egy nagy nulla.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Szerintem meg marha jó a játék. Nekem nagyon tetszik a grafikája is, a harcrendszer is jó, a küldetések is tetszenek. Nehéz fogást találni rajta így is. 😊

Sir Quno Jedi
Kéne hozzá egy HD textúra pack, mint a DA2-höz. DE így sem rossz.

Nekem nagyon bejön ez a játék, ha kicsit jobb lenne pc-s szemmel az irányítás meg a texturák nagyobb felbontásuak lennének, nehéz lenne hibát találni benne (persze a saját vicces szintjén)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

wedge31
Végeztem a játékal 20h alatt egy full evil karival. Az elsõ rész sokkal de sokkal jobban tetszett...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

wesker24
Jah nem is mond 250 Gb adatom veszett oda ! (Filmek játékok sorozatok zenék mind ) annyi ! Szedhetem le öket újból !
Én is ott tartok, erre lefagy a mentésnél a gép, és cseszhetem az egészet...

wesker24
Jah nekem is jól jönne egy mentés mert az 500 gigás vinyómon elszálltak az adatok minden odaveszett !

Pedig én is már a Lugasköi ellenállásnál voltam !
Esetleg ha valaki annak a küldetésnek a környékérõl át tudná dobni a mentését, akkor meg tudnám köszönni. 😊

Le lehet tölteni valahol Fable 3 mentéseket? Csak mert az én játékom kifagyott, amikor mentett, így elszarta az egészet. 😞 (Ott jártam egyébként, hogy egy helyrõl - ahol élõhalottakat öltünk le - kellett visszamenni Lugaskõbe).

Megnézzük majd ! 😊)

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Kevesebb életerõ és nincs autoheal csata után!

Kapcsold be a kihívás módot, rögtön nem lesz olyan könnyû...

nah sikerült full jó döntésekkel , össze ígéret betartásával , jóként végig vinni , egyszer sem öltem meg civilt , nem loptam , vagy törtem be 😄 és szerencsére egyszer sem haltam meg , ami kicsit zavar , hogy eléggé könnyûre sikeredett , fõleg a vége.. :S azt hittem egy vicc , az a rész , nah nem baj 😊 hátra maradtak a mellék küldik , minden láda kinyitása , meg gnómok , kulcsok stb megszerzése ! 😊

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

De ha x ember meghal, akkor nem kapsz negatív pontot... Az más, hogy morálisan elítélendõ a kastély a Malommezõn, mikor Albion lakosait éppen mészárolják.

Jajj már, itt nincs olyan, hogy jó vagy rossz ... Bordélyház ? Yes please, árvák majd játszanak az utcán ...

Sir Quno Jedi
DE, mindenkit meg KELL menteni és még a hülye kívánságaikat is teljesíteni, meg az ígéreteinket is stb. EZ a feladata egy tökéletes beeing-nek. 😄DD

Én már végigvittem... nekem ne mond, hogy mennyit kell talpalni és mennyi kell, csak mondom, hogy van választás... Kereskedéssel is leht 100-200 000 aranyakat szerezni! És nem kötelezõ mindenkit megmenteni... attól még te nem leszel rossz a végére, hogy szegény király vagy...

Sir Quno Jedi
"fable 3 demon door 1 million gold"

gúgli és már meg is van ugye... 😄

Amúgy Sunset House-nál van és monarch-nak kell lenned, azaz királynak, vagy királynõnek. Én full király(nõ)i puccban odamentem és berosált, kinyitotta.

totyak
Hol találom az 1 milliós démon kaput?
Engem egyik sem enged be valamiért.

Sir Quno Jedi
6,5 milcsa kell csak a katonságra és még mintegy 3 mila, ha jó döntéseket akarsz végig hozni (márpedig én kvázi angyalként fejeztem be). Szóval nem vitatkoznék. Az 50-es láda meg nonszensz, az leírás nélkül kissé húzós (és legalább olyan uncsi, mint a vagyonszerzés egyéb formái).

Még csak az eleje fele vagyok, nem vagyok még király. Olvasgatom a fórumot, nem tiszta nekem ez az állami és magánvagyon, de mivel nem vagyok király, így persze nem is lehet állami vagyonom 😊 Szóval veszek házakat stb, az a magánvagyonom, késõbb mibõl lesz az állami vagyon?
Csirkeversenyen csináltam 80 000-bõl 500 000-et! Állítólag a generálissal is lehet nyerni, ami 10000 arany esetén 2 millió aranyat jelent, csak ugye ritkán nyer... de nekem már sokszor volt 2. helyezett is!

Jah és uralkodást alatt azthiszem minimum 2x van olyan, hogy pénzt kapsz mindenképp jó és rossz döntés esetén is... ez + 1,4 millió, így már rögtön van majd 5 milliód és még nem is ingatlanmogulkodtál!

1 démonajtóból és egy 50-es ezüstkulcsos ezüstládából összesen 3 milliót össze lehet szedni és nem kötelezõ mindig jó döntéseket hozni pl. kupleráj vagy árvaház...

totyak
Most azzal szórakozok, hogy pitéket készítek és az árából házakat veszek, amiket kiadok. Szerencsére, ha nem a kastélyban vagyok, akkor nem múlik az idõ.
Pontosan melyik demon door-hoz kell mennem, mert én mindet végigjártam, de egyik sem nyílt ki? Hol találom és mit akar látni (nem tudom kibetûzni az írásodból 😄 )?

Sir Quno Jedi
Hibás döntés volt. Most kezdheted elõlrõl, pénzt keresel melóval, veszel belõle üzleteket és maxra rakod az árakat, vársz (közben melózhatsz is) és így 5 percenként nõ a vagyonkád, abból újabb üzleteket veszel és így tovább. Késõbb akár házakat is lehet venni, de ott nem érdemes szvsz. maxra tenni a bérleti díjakat, jó ahogy van. Idõvel összejön a píz. Kezdõtõkének elmész az egyik demon door-hoz (asszem szellemházas részen van), aki egy ifgzi monarc-át kaar látni, te meg ugye már az vagy addigra, szal. bemész és kapsz 1 milcsát, amibõl veheted az infrastruktúrát. Plusz, ha az emberek szeretnek baromira (mint engem), akkor folyton ajándékokkal tömnek, azokat felbontod és a zálogosoknál eladod, lehetõleg ott, ahol éppen felárat adnaka adott tárgyakért. Alkudni mindenhol kötelezõ term. méghozzá ugyanarra a cuccra többször is stb.

Csirkeversenyen is lehet nyerni, de az rizikós szvsz.

Mind1, eltart egy darabig és ez a játék legeslegeslegeslegeslegunalmasabb része, de összejön a píz. ÉN a fejemet vertem a falba, mert kifogytam a quest-ekbõl is szépen, guild seal-ek sem kellettek már, így unatkoztam murvára. Igaz, ilyenkor lehetne még szocializálódni, házasodni, gyereket csinálni stb., de ezt az elsõ két részben már szénné untam.

Ezt szvsz. elkurták. Mert ha tudod elõre, hogy a végére csak iszonyat vagyont kell felhalmozni, aszerint jársz el és természetes játékidõ alatt össze is jön. Én viszont nem a vagyonra mentem, be is szoptam rendesen. Szar ez így. Fõleg, hogy mondjuk eltelik 100 nap az évbõl és egy kanyi pízed nem folyik be, pedig be kellett volna csengessék neked az üzletekbõl és a házbérekbõl, de NEM. EZ így elmebeteg hülyeség.

Persze azt javasolják, hagyd ott terepen a gépet egy pár órára és jön a píz, de rohadjanak már meg.

Ez így inkább nagytõkésszimulátor lett, hiszen neked kell gazdaságilag felvásárolni Albiont (és Aurorát is) és jól keresni rajtuk, hogy végül meg tudd menteni a retkes seggüket.

totyak
Sajnos balga módon mikor defficites lett az államkassza, minden magánvagyonomat belepumpáltam, hátha megoldódik. Nincs házam, meg semmi pénzem. Pitét sütögetek meg lantozok, de ezek nagyon keveset hoznak. Nincs valami más pénzszerzési lehetõség?
Hol találok fizetõs munkákat? Mindig csak céhpecsétet kapok a melókért.

Sir Quno Jedi
Mert pl. a három HERO alapfegyót NEM lehet eladni, írja is az infojukban.

Sir Quno Jedi
Magától nem fog és az embereid megdeglenek. DE ha összevakarsz úgy 9milát magadnak és azt betolod a kincstárba akkor nem lesz gond, minden pozitív döntést és ígéretmegtartást megengedhetsz magadnak. Kb. ennyi.

Igen megoldódik, ha gyûjtesz elõtte eleget (ingatlanbérletbõl, csirkefutamból, munkából, kereskedelembõl)!

Kipróbáltam a játékot, és nagyon tetszik.
Nagyon az elején tartok még, de nagyon tetszik a grafika, a környezet csodás. Az alábbi géppel próbáltam ki: AMD x2 255 (3,1GHz*2), 2 GB RAM, HD4670. Nem egy erõmû. 😄 Viszont, igaz csak 1024*768-ban és medium beállításokon, de teljesen játszhatóan fut (a legalacsonyabb fps kb 25), úgy, hogy véleményem szerint még így se néz ki rosszul.

totyak
Ha királyként csak pozitív döntéseket hozok, akkor a végén megszívom, mert nem lesz zseton a seregre vagy megoldódik valahogy?