Fable III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az kevés hozzá.Profil is kell az xboxlive-on,és be is kell jelentkezni offline.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tedd fel a legújabb Games for Windows Live-ot!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ÁÁ😞 nem akar elindulni nekem a gamma. Hibaüzenet a következõ "A sorszám (5372) nem található a DLL-ben (xlive.dll)
Segítsen valaki ha tud. nagyon köszönöm.

Nem tudom, hogy befolyásolja-e (én a csók opciót választottam), de késõbb el lehet venni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Odaégett.

Ha az elején a csajt megöleljük vagy megcsókoljuk akkor van különbség a késõbbi játék szempontjából? Pl el lehet venni feleségül stb...
LaliK

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

http://fable.wikia.com/wiki/Main_Page
Itt leír minden apró kis infót a helyekrõl, karakterekrõl, feladatokról, fegyverekrõl stb. Sajnos ez is angolul, de naplemente házban a legendás fegyver az egyik szobában van. Pontosan már nem emlékszek hol, nézd meg a honlapon, ha nem tudsz angolul, nyomd be a fordítást, hátha úgy kibogarászod.
Shevchenko
Naplemente házban van egy kard állítolag az hol találom,össze vissza kutattam mindent de semmi.

FORZA MILAN!!!

LaliK
Mindegyiknek adtam eddig...

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Adj pénzt a koldusoknak!
LaliK
Egyszer loptam egy szekérnyt full jóként... És mindenki a 'Barátom' volt, elkapott egy õr amikor loptam és most mindenki útál a városban :<
Az erkölcsöm még így is a legmagasabb a jó felé, de idegesít hogy rugdossák a kutyámat meg kifütyülnek 😄
Ilyenkor lehet valamit tenni?

Lucifair
Azt a kurva élet.Akkor konkrétan az összes feketét öld meg.

Nekem is fekete lett a gyerek, pedig mindkét szülõ fehér.
Az semmi. A fehér asszonyomnak, fekete gyereke lett. Mi a franc?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Shevchenko
köszönöm<#worship>

FORZA MILAN!!!

Naplemente ház Búsfán, mikor elhagyod a katonai bázist, menj át a temetõn, majd annak a végénél két út nyílik. Az egyik ilyen labirintus félébe visz, ahol szintén élõhalottak vannak, a másik naplemente házba.

http://www.gamebanshee.com/fableiii/
Itt a Fable, Fable 2 illetve a Fable 3 mindegy összegyûjthetõ tárgy helyét leírja. Igaz angol, de a szöveg mellett van kép is, de ha így se tudod nyomd be a a fordítást, abból azért ki lehet bogarászni.
LaliK
Búsfától (vagymianeve D: ahol a vérfarkasok vannak) felfelé kell menni a térképszerint. Most így fogalmam nincs hogy hol vagy milyen átjárón, mert kb már 1 hete el se indítottam.

@ #1312 Öljed meg mindkettõt 😄

Lucifair
Hûha.Elõfordulhat h félrekefél az asszonyka.Én a biztonság kedvéért lelõném mindkettõt.

Shevchenko
Helyileg hol található a naplemente ház?

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Sziasztok!
Megszeretném kérdezni hogy valami térkép létezik valahol amin rajta vannak a rajtatt tárgyak pl:kulcs,gnom stb?
Vagy esetleg valami végigjátszás?

FORZA MILAN!!!

nem tudjátok véletlenül hogy hol tárolja a játék a mentéseket?

FSpofon
köszönöm a gyors választ 😄
Fel kell építeni oda a hidat. Valamelyik küldetés adja.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Meg olyan problémám is van, hogy a térképen van egy fal/város ami rajta van, de elmenni oda nem tudok, mert Ezüstfenyvesbõl az út el van torlaszolva. Vízparton lévõ falu/város. Ez már a kiegészítõ része vagy csak az én játékommal van valami? Mert küldetéses felkiáltójel meg van fölötte. mit lehet ilyenkor tenni?
Éjjel odamész és 4-et fordítasz minden egyes szobron!

Hercegnõvel vagyok és 3 különbözõ apától vannak a kölykök.
Az elsõtõl elváltam, a második meghalt a harmadiktól is elváltam.
A gyerekek árvaházba kerültek és kiszedtem mind a 3at, de akkor sem engedi õket egy házba tenni.
Nem lehet, hogy más nõtõl van ? Szerintem 1 házban csak 1 család lakhat.

Sziasztok!

Nekem csak olyan kérdésem lenne, hogy van 3 gyerekem, de nem tudom mind a 3at a királyi palotában elhelyezni, mert 2 után azt írja ki, hogy nem fér több gyerek. De 3 ágy van a gyerekszobába. Miért lehet ez?
Én is youtube-on néztem utána, hajrá 😛

Miért sértegeted azt aki megpróbál segíteni?
LaliK
Ezigen.
Esetleg valaki értelmesebb?

Youtubeon keress rá, biztos van valami.

LaliK
Valaki tudja hogy mit kell a naplemente háznál csinálni azzal a 4 szoborral? Azt olvastam ha jól állítom be, akkor kapok valami fasza fegyvert egy ládából :o
Kerestem valami utalást de csak egy könyvet találtam és abból semmi nem derül ki.
Mellesleg a házba se tudok bemenni >.<

pxxl
biztos megvette eredetiben. offtopikban majd segít valaki, ha arra jár. addig is olvasd el az info fájl-t, hogy jól csináltál-e mindent.

All hail the double x!

Az még nem is olyan nagy hiba! te legalább tudsz vele játszani!
Másik nagyobb hiba, hogy az F3-as szobában jobb oldalt, minden eredményen lakat van... pedig már jópárnak nyitva kéne lennie. PC-s változat, patchelve 😊
Üdv mindenkinek! Nekem indítási problémám van a játékkal! valamiért kidob a "fable 3 main executable"
Tudom hogy annyi...
1000 arany a max tudtommal!

100-ra volt állítva a régi házon is, meg a Vadászszálláson is...
Lehetséges! Vagy az is lehet, hogy keveslik a családeltartásra szánt összeget! Ez utóbbit a családi ház elõtti táblán módosíthatod!

Én mint rpg-t játszom, nem csak végigrohanok rajta oszt csõ... 😊

Átcuccoltam a családot Vadászszállásra, érdekes, ott tudtam javítani a gyerekek morálját... kicsi lett volna nekik az elõzõ ház?
Pc-s! De egyébként se foglalkozz vele, mert nem történik semmi sem ha romlik a viszonyod vele!

PC-s változat? Érdekes sima népekkel javulás érhetõ el, és pont a kölökkel nem...ez bugnak néz ki.
Nekem javult...

pxxl
valaki nem tudná kiszedni azt a sárga tyúkot a fogaskerékkel, mikor tölt a játék? kéne nagyon 😄 <#hehe>

All hail the double x!

Kérdezem másképp, nektek elõjött az hogy nem tudtok kapcsolatot javítani a gyerekeitekkel? Értsd ajándék hatására nem lép egy magasabb kapcsolati szintre, hanem marad, sõt a mutató visszaesik a felére?