1634
Fable III
  • RAMyMamy
    amúgy meg mellékküldetés: benne van a nevében, hogy nem kötelező megcsinálni, de milyen dolog az már itt, hogy a játék rákényszerít, hogy mellékküldetéseket csináljak, hogy befejezhessem a történetet? szerintem itt megbukik az egész. úgyhogy nem kell nekem gratulálni, de thx. nincs lelkiismeret-furdalásom azért, mert ez a kaka portot nem cheat-mentesen játszottam végig. nem volt nagy szám, szerintem, mint fable elég közepesre sikeredett.
  • RAMyMamy
    nem kell
  • LaliK
    Gratulálok
  • IXEMGabeo
    fogod az állványod és bedugod a monitorba, úgy van hatása...
  • johny85
    hogy lehet gyereket csinálni a gamebe?
  • RAMyMamy
    annyira nem jött be a játék, túl sok reményt fűztem hozzá sajnos. ha valóban rpg-zni akarok, akkor nem ezzel fogok eltölteni +10-20 órát a mellékküldetésekkel, feleslegesen:) csak a történet érdekelt, azt megvolt, innestől fogva viszontlángos, nem érdekel tovább:) még talán a gonosz karimmal teszek vele egy próbát (de már nem sikerült teljesen gonosznak lenni, mert lett egy kislányom éshát olyan aranyos, hogy nem tudtam neki ellenállni és muszáj volt megölelgetni C:)
  • ratgab
    Ezzel ki is iktattad az egész lényegét....
  • RAMyMamy
    én cheatengine-nel megoldottam:P
  • LaliK
    Ha mindet megveszed körülbelül 130 ezret kapsz 5 percenként, stámold ki hogy mennyi kell a 10 millióhoz :D
  • johny85
    ok,csak az ingatlakokat vegyem meg,kb úgy állok mint a magyar államkassza:D?
  • LaliK
    Vedd meg az összes ingatlant és hagyd normálon az árukat, és amíg összegyűlik az a pár millió addig csinálj mellékküldiket, meg ilyenek, valahol leírtam már hogy hány óra kell hogy összegyűljön a pénzed ha normálon van minden.
  • IXEMGabeo
    meghal mindenki és gonosz leszel:D
  • johny85
    én egy jó karaktert csináltam,de teljesen elfogyott a pénzem.
    Folytassam a jótékonykodást? de akkor már minuszba megy le a kincstár.
    Ha nincs pénzem akkor mi történik ha lejár a 365nap?
  • LaliK
    vagy loptál valamit abban a faluban :D
  • IXEMGabeo
    ja én is jártam így:D, ha megszeded magad vedd le alacsonyabbra az összes ház bérleti díját és egy idő múlva bírni fognak:)

nekem Lugaskőn volt ez a jelenség...
  • RAMyMamy
    :D
  • ratgab
    Nem emelted meg a bérleti díjakat véletlenül?
  • Prof William
    Már én vagyok a főnök de az emberek egyre jobban utálnak valamiért. Eddig szinte mindent az ő kedvük szerint döntöttem pl régi negyed újjáépítése, iskola nyitása, az adó marad anyi mint Logan idejében.

Mégis ahogy az utcán odamegyek az emberekhez azt írja ki hogy utálnak. Mi lehet a baj?
  • IXEMGabeo
    nem harap a cukrosbácsi:)
  • ratgab
    Oké, oké! Azért ne harapd le a fejem....
  • RAMyMamy
    akkor sem akarok itt magamról beszélni, nem ide való téma:)
  • ratgab
    Pedig nem eszünk itt embert....:D
  • RAMyMamy
    ha ennyire érdekel, akkor írj pm-et, de most itt nem fogok magamról mesélni :D
  • IXEMGabeo
    1. Fable 3-ban mi jött be ez nem off:D, 2. másodlagos kérdésként kíváncsiságból kérdezem:D
  • RAMyMamy
    ez is off :)
  • IXEMGabeo
    akkor nem offolunk:) mi tetszett meg neked a game-ben? hogyhogy lány létedre ilyen hardcore gamer vagy? jól olvastam, hogy a GTA 4 multijához kellett neked live kulcs?:D
  • RAMyMamy
    mert tízéves taknyok, de inkább ne offoljunk ide :D
  • IXEMGabeo
    ez van:)

OFF: miért szóltak be neked abban a Lunik topikban?
  • RAMyMamy
    nem műkszik már sajna :(
  • RAMyMamy
    van egy games for windows live-os játékhoz kulcsom, amit anno gta iv multija miatt vettem, nem tudom, hogy még működik-e ez módszer, mert jelenleg nincs rá lóvém és ha lenne, se erre költeném... az első rész megvan eredetiben, arra büszke vagyok:P

ha a fenti módszer működik, akkor benne vagyok a házasságosdiban

hogy szép vagyok-e, arról nem nagyon tudok nyilatkozni... bizonyos képeken mondták már, hogy igen
  • IXEMGabeo
    xD poén lenne vedd meg eredetibe a game-t én is megveszem és coop-ban házasodjunk össze [való életben nem házasságpárti] és menjünk be a Ködbérci Démonkapuba:D benne vagy?

[izgatottan várja a választ]

amúgy ja, csaj karakter feje egy egy sminknél, amit megváltoztattam komolyan nagyon érdekes és mosott is volt itt ott:D, amúgy gondoltam már rá, hogy te biztos 100x szebb vagy, mint egy onlány:D
  • RAMyMamy
    én is először csajjal akartam, csak gondoltam, hogy megsasolom, hogy sráccal milyen és végülis utána azzal folytattam (mert az előző mentés odalett :C). a csaj szvsz nem valami szép, csinálhattak volna neki normálisabb fejszerkezetet is (de lehet, hogy csak azért nagyon ronda nálam, mert gonosz vagyok ), meg az idegesít, hogy nagyon magas és minden pasi alacsonyabb nála, tök gáz:D
  • IXEMGabeo
    :D

én fordítva, csajjal kezdtem jóként, utána lopkodtam néha lement a karmám, majd a végén az adakozással jó és a jó döntéseimmel jó lettem:D

most csávóval kezdtem és az a célom h gonosz legyek.

Csak így már minden könnyebb, tudom hol vannak a ládák, kulcsok és rögtön el lehetett kezdeni ingatlanozni, mert addig már összegyűjtöttem annyi céhpecsétet egyszóval nagyon hamar gazdag leszek:D
  • RAMyMamy
    nincs mit

én először csávóval toltam végig jóként, utána csajjal kezdtem immáron gonoszként:D másodjára már tényleg sokkal könnyebb. sajna elég rövid a játék :(
  • IXEMGabeo
    köszi megvan azóta le is mentettem:) most újrakezdtem csávóval mennyivel könnyebb így végigtolni tapasztaltabban már most a zsoldosoknál vagyok alig 1-2 óra game után:D
  • Qwerty4
    Köszönöm. Lassan 4 éve gyűjtögetem a játékképeket az imageshack profilomba, persze közzé is szoktam tenni 2 fórumon is ezeket a képeket, nem csak úgy dobigálom oda. :)
  • RAMyMamy
    szerintem azért nem találtad, mert nem ott van, hanem a GFWL mappájában

nekem Windows 7-en itt van: c:\Users\RAMy\AppData\Local\Microsoft\XLive\
  • IXEMGabeo
    jók a képeid

Hol van a Fable 3 savegame file-ja??? szeretném megmenteni ezt az offline profilt...

kerestem a dokumentumokban nem találtam
  • Qwerty4
    Na, a végére értem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pár be nem tartott ígérettel és néhány gonosz döntéssel még jó vége lett a játéknak, sikerült legyőzni a sötétséget.
  • Qwerty4
    Egy ronda, szomorú, depressziós iparvidéket csináltattam oda, a gonosz oldalra állva.
    Íme az eredmény, a tó helyén: KATT!!!