Fable III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

figyelj ratgab a faszom se tudja én csak játszom😄 egyszer az egyik ismerõsöm azt mondta MMORPG a Kotor sorozat, akkor tévedett...tudom mit takar az RPG, fejlõdést és a harcrendszert is magad elõtt látod, az a baj, hogy nem mindig vonz tényleg attól függ milyen korban, idõben játszódik és milyen a története...

sajnálatos h nem lesz Kotor 3 nekem nagy fájdalom...

ja, hamár TPS a Hitmaneket is imádom😄😄

akkor kérdezem tõled a Fable 3 melyik kategóriába tartozik?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Helyes, helyes!!!<#eljen> Kotor-ok még ma is bõven megállják a helyüket a piacon!!! (Alpha Protocol is jó játék, ebben is egyetértek veled <#smile>)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

WOW MMORPG, nem összekeverendõ a sima RPG-vel mert óriási különbségek vannak szerintem ( MMO multira kihegyezett "valami": Legalábbis nekem az nem sok szerepjátszást tartogat, hogy ölj meg 100 vaddisznót, szedjél vadvirágot, látogasd meg tök ugyanazokat a helyszíneket (Instance-ok) persze mindezt naponta többször, mert csak akkor kapsz jó tárgyakat), RPG meg szerepjáték, aminél azért van egy sztori (ez a fontos igazából az RPG-ben), de emellett a fõhös egyfajta fejlõdésen megy át (ez az MMO-kban is megvan, csak issszonyatmód elnyújtva) és különbözõ izgalmakat hordozó változatos helyszíneket jár be!

Egy tárgyi tévedésre még felhívnám a figyelmed: Star Wars Kotor-ok nem MMO RPG-k, hanem sima singleplayer RPG-k( hálistennek), viszont azokon belül is baromi jók! Star Wars MMO RPG most a Star Wars The Old Republic lesz (de miért nem Kotor 3-at csinának inkább??? Miért?????)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

abszolút helytállóak a 10/8-as pontszámok a játékra, egyetértek vele. Jó a játék, nem is mondta senki, hogy a világ legjobbja (na jó lehet én 1x felindulásból😄), de tényleg jó game, ritka példány, de nálam még mindig a KOTOR sorozat vezet😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Amikor átadja a hatalmat már õ is tudja, hogy verve van (seregei legyõzve, százszoros túlerõvel néz szembe). És pont ott van a legnagyobb csavar a játékban a sztori szempontjából!

Egyébként a Fable 1 tényleg nagyobbat ütött ez kétségtelen, de az új feature-k amiket a 3. rész hozott (pc-re legalábbis) nagyon jók: Ingatlanvásárlás, bérbeadás, család, fegyverfejlesztés!

Ha ezen featurek beépítésre kerülnének egy FAble 1 remake-ben, akkor kapnánk egy fantasztikusan jó kis játékot! Így csak jó a 3. rész, de nem fantasztikus!

hát persze😊

én nem is vagyok nagy RPG fan ezt le is szögezném gyorsan nem az én típusom ezek a Dragon Age-ek meg Diablok sosem izgattak, mert sokak szerint ez a minõségi RPG na meg persze a WOW😄

én inkább FPS-es, TPS-es, mint amik a GTA-k is meg a GOW, meg a Sport játékok jönnek be leginkább, mint az autós, vagy akár a focis, de a legnagyobb szenvedélyem a point click logikai kaland játékok, azoknak van általában a legjobb sztorija😊😄

1-2 kivétel mindig akad a stratégiai játékokért se vagyok oda, de a Heroes sorozat és a Starcraft mindig is EPIC volt nálam ilyen téren. MMORPG nél pedig örökké a kedvencem lesz a Star Wars Kotor sorozat, szóval így 1-1 típusnál mindig akad nagy kedvencem, mondom a lényeg az, hogy élvezhetõek legyenek.

mint játék, lehet ó, de mint fable... akárki, akármit mond, nekem ez az elsõ részhez képest akkor is lufi😊
abban az tetszett, hogy a karakter a szemed láttára nõtt fel, a családja is benne volt, az egészet végig kísérte az élettörténete
itt meg kapunk egy elkényeztetett herceg/hercegnõt, aztán nekünk kell megdönteni a gonosz (aki lehet, hogy nem is olyan gonosz, mint elsõre hittük) bátyánk hatalmát, majd, mikor már készülnénk elfoglalni a trónt, közli, hogy neki már nem is kell... csak úgy odalöki, mint egy ovis a megunt játékát. hát kéremszépen, ez egyszerûen nevetséges. maga a gyengusz sztori kb. 3-4 órás, de közben is mellékküldetéseket kell csinálni, nem csak a végén, hiszen a továbbjutáshoz céhpecsétek kellenek... pff. nekem olyan érzésem van, mintha a játék elsõ felét nem csinálták volna meg, mintha egy gagyi filmet a második felétõl kezdenél el nézni. érted a sztorit, de mégis hiányzik valami.
kár, hogy a 2 nem jött ki pc-re

az rpg nem nem attól rpg, hogy túl van bonyolítva az egész
jó game lett, engem nem érdekelnek az RPG-k valahogy, pont azért bírom az Alpha Protocol, Fable 3 féle game-eket egyik se volt túl bonyolítva én ezt szeretem, nem azt, amikor oda kell figyelni erre arra...ez pont megfelelt, amúgy is engem a sztori és az élvezhetõség, ami leginkább érdekel egy játékból, a grafika, meg egyéb ilyen részletkérdés, mint az irányítás másodlagos

igen, de csak a végén, mert nem volt kedvem összegyûjteni azt a "pár" milkát...
csaltál?😄

amúgy meg mellékküldetés: benne van a nevében, hogy nem kötelezõ megcsinálni, de milyen dolog az már itt, hogy a játék rákényszerít, hogy mellékküldetéseket csináljak, hogy befejezhessem a történetet? szerintem itt megbukik az egész. úgyhogy nem kell nekem gratulálni, de thx. nincs lelkiismeret-furdalásom azért, mert ez a kaka portot nem cheat-mentesen játszottam végig. nem volt nagy szám, szerintem, mint fable elég közepesre sikeredett.
nem kell
LaliK
Gratulálok <#eljen>

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

fogod az állványod és bedugod a monitorba, úgy van hatása...

hogy lehet gyereket csinálni a gamebe?
annyira nem jött be a játék, túl sok reményt fûztem hozzá sajnos. ha valóban rpg-zni akarok, akkor nem ezzel fogok eltölteni +10-20 órát a mellékküldetésekkel, feleslegesen😊 csak a történet érdekelt, azt megvolt, innestõl fogva viszontlángos, nem érdekel tovább😊 még talán a gonosz karimmal teszek vele egy próbát (de már nem sikerült teljesen gonosznak lenni, mert lett egy kislányom éshát olyan aranyos, hogy nem tudtam neki ellenállni és muszáj volt megölelgetni C😊
Ezzel ki is iktattad az egész lényegét....

én cheatengine-nel megoldottam😛
LaliK
Ha mindet megveszed körülbelül 130 ezret kapsz 5 percenként, stámold ki hogy mennyi kell a 10 millióhoz 😄

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

ok,csak az ingatlakokat vegyem meg,kb úgy állok mint a magyar államkassza😄?
LaliK
Vedd meg az összes ingatlant és hagyd normálon az árukat, és amíg összegyûlik az a pár millió addig csinálj mellékküldiket, meg ilyenek, valahol leírtam már hogy hány óra kell hogy összegyûljön a pénzed ha normálon van minden.

meghal mindenki és gonosz leszel😄

én egy jó karaktert csináltam,de teljesen elfogyott a pénzem.
Folytassam a jótékonykodást? de akkor már minuszba megy le a kincstár.
Ha nincs pénzem akkor mi történik ha lejár a 365nap?
LaliK
vagy loptál valamit abban a faluban 😄

ja én is jártam így😄, ha megszeded magad vedd le alacsonyabbra az összes ház bérleti díját és egy idõ múlva bírni fognak😊

nekem Lugaskõn volt ez a jelenség...

😄
Nem emelted meg a bérleti díjakat véletlenül?

Már én vagyok a fõnök de az emberek egyre jobban utálnak valamiért. Eddig szinte mindent az õ kedvük szerint döntöttem pl régi negyed újjáépítése, iskola nyitása, az adó marad anyi mint Logan idejében.

Mégis ahogy az utcán odamegyek az emberekhez azt írja ki hogy utálnak. Mi lehet a baj?
nem harap a cukrosbácsi😊

Oké, oké! Azért ne harapd le a fejem....<#smile>

akkor sem akarok itt magamról beszélni, nem ide való téma😊
Pedig nem eszünk itt embert....😄

ha ennyire érdekel, akkor írj pm-et, de most itt nem fogok magamról mesélni 😄
1. Fable 3-ban mi jött be ez nem off😄, 2. másodlagos kérdésként kíváncsiságból kérdezem😄

ez is off 😊
akkor nem offolunk😊 mi tetszett meg neked a game-ben? hogyhogy lány létedre ilyen hardcore gamer vagy? jól olvastam, hogy a GTA 4 multijához kellett neked live kulcs?😄

mert tízéves taknyok, de inkább ne offoljunk ide 😄
ez van😊

OFF: miért szóltak be neked abban a Lunik topikban?

nem mûkszik már sajna 😞
van egy games for windows live-os játékhoz kulcsom, amit anno gta iv multija miatt vettem, nem tudom, hogy még mûködik-e ez módszer, mert jelenleg nincs rá lóvém és ha lenne, se erre költeném... az elsõ rész megvan eredetiben, arra büszke vagyok😛

ha a fenti módszer mûködik, akkor benne vagyok a házasságosdiban <#vigyor5>

hogy szép vagyok-e, arról nem nagyon tudok nyilatkozni... bizonyos képeken mondták már, hogy igen<#idiota>
xD poén lenne vedd meg eredetibe a game-t én is megveszem és coop-ban házasodjunk össze és menjünk be a Ködbérci Démonkapuba😄 benne vagy?

amúgy ja, csaj karakter feje egy egy sminknél, amit megváltoztattam komolyan nagyon érdekes és mosott is volt itt ott😄, amúgy gondoltam már rá, hogy te biztos 100x szebb vagy, mint egy onlány😄

én is elõször csajjal akartam, csak gondoltam, hogy megsasolom, hogy sráccal milyen és végülis utána azzal folytattam (mert az elõzõ mentés odalett :C). a csaj szvsz nem valami szép, csinálhattak volna neki normálisabb fejszerkezetet is (de lehet, hogy csak azért nagyon ronda nálam, mert gonosz vagyok <#vigyor5>), meg az idegesít, hogy nagyon magas és minden pasi alacsonyabb nála, tök gáz😄
😄

én fordítva, csajjal kezdtem jóként, utána lopkodtam néha lement a karmám, majd a végén az adakozással jó és a jó döntéseimmel jó lettem😄

most csávóval kezdtem és az a célom h gonosz legyek.

Csak így már minden könnyebb, tudom hol vannak a ládák, kulcsok és rögtön el lehetett kezdeni ingatlanozni, mert addig már összegyûjtöttem annyi céhpecsétet egyszóval nagyon hamar gazdag leszek😄

nincs mit

én elõször csávóval toltam végig jóként, utána csajjal kezdtem immáron gonoszként😄 másodjára már tényleg sokkal könnyebb. sajna elég rövid a játék 😞
köszi megvan azóta le is mentettem😊 most újrakezdtem csávóval mennyivel könnyebb így végigtolni tapasztaltabban már most a zsoldosoknál vagyok alig 1-2 óra game után😄

Qwerty4
Köszönöm. Lassan 4 éve gyûjtögetem a játékképeket az imageshack profilomba, persze közzé is szoktam tenni 2 fórumon is ezeket a képeket, nem csak úgy dobigálom oda. 😊

Qwerty4

szerintem azért nem találtad, mert nem ott van, hanem a GFWL mappájában

nekem Windows 7-en itt van: c:\Users\RAMy\AppData\Local\Microsoft\XLive\
jók a képeid

Hol van a Fable 3 savegame file-ja??? szeretném megmenteni ezt az offline profilt...

kerestem a dokumentumokban nem találtam

Qwerty4
Na, a végére értem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pár be nem tartott ígérettel és néhány gonosz döntéssel még jó vége lett a játéknak, sikerült legyõzni a sötétséget.

Qwerty4

Qwerty4
Egy ronda, szomorú, depressziós iparvidéket csináltattam oda, a gonosz oldalra állva.
Íme az eredmény, a tó helyén: KATT!!!

Qwerty4