Fable III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
A démonkapukat hogy lehet kinyitni?
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Emellett esetleg holmi kapcsolatépítõ és mellék-mellékküldetéseknél lehet hasznos. Bár lehet a kisérgetéshez nem kell. Nem osk ilyen munkát vállalatam. Inkább pitét gyártottam, de azt mesteri szinten.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Magammal valo rancigalas, mire valo?
1szerre tobb kuldetes is lehet nyugodtan aktiv, es kedvem szerint teljesitgetem oket?!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Nem tudjátok hogy hogyan tudnám az elmentéseimet visszaállítani? Történt ugyanis hogy oprendszert cseréltem és akárhogy másolom vissza a dolgokat valahogy mindig újrakezdi a játékot.
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Mindenesetre minden ugyanazon a részen van. Ugyanott ahol a tetkót, vagy ruhát, vagy a szakállat látod, ugyanott tudsz léptetni a következõ kategóriára. Arra vigyázz, hogy ne szaladj elõre mikor a szolgád mondja a magáét! Egyszer régebben belefutottam egy olyan hibába, hogy felkaptam a zsoldosgúnyát nagy sietve, a kis parókás elmondta a magáét és várta, hogy vedd fel a ruhát is, ami persze már rajtam volt. Az volt a szívás, hogy innen sehogy se lehet kilépni amíg nem végzel. Esc nem mûködött és az ajtón se engedett ki. Lezártam feladatkezelõbõl a játékot és folytattam az utolsó mentéstõl.
egy eléggé tré kérdés: még az elején járok a játéknak és fel kéne tennem a zsoldos tetkót. visszamegyek a menedékbe, ott megvan a zsoldos szakáll de tetkó sehol nincs. valami festékeket találok, de azzal csak a ruhát meg a szõreimet tudom festegetni.... pls help!
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Az elején csak a szükséges minimum + gyógyital és kaja árát pitéztem, meghajtottama fõküldetést. Talán hármas pite szintnél kellett kicsit dolgozgatnom, de nem sokat 😊
Az elsõ bolt megszerzése után beindul az üzlet. Tényleg jól lehet árakkal gazdagodni. EGy drága üzlethez kell egy olcsó utcai árus bódé és máris duplázni lehet a drága hely bevételét büntetlenül. Igazából lehet pitementesen is össze lehetett volna szednem a kezdõtõkét ehhez, mert 10 ezüstkulcsot simán összeszedtem, az meg nyit 2 db 50000 aranyas ládát.
Kis kérdés: miután megszereztem a koronát elugrottam Aurorába. A sivatagban szedegetem békésen a virágokat, erre belefutottam egy árnyéklelkû õrzõbe a barlang környékén ahol korábban sétálgattunk már Walterrel. Ez az õrzõ legyûrhetõ, vagy max a fõküldetések lezárása után? Csak mert lelkesen püföltem, lövöldöztem, de csak nagy komótosan kátrányozta alattam az úttestet és gyártotta az áldozati árnyakat, de kimúlni nem akar. Egy idõ után eluntam. Lesprinteltem, összeszedtem még egy virágot és megléptem a menedékbe 😄
igen emelni kell a bérletí díjakat és rögtön többet kapsz
A jelenetek átugrására van valami javítás, vagy beállítás? Némelyik átléphetõ, némelyik nem. Így meg kicsit lomha lesz a játékmenet újrakezdésnél.
Egy lappal korábban valaki említette, hogy olyan 100-130k körül van bevétel ha felvásárolsz mindent. Aurorán tán még van 1-2 üzlet, de ez az 55k nagyon bosszantó. Ennyi nem maradt ki. Vagy ha növelem a lakbért és árakat akkor lehet max 130k?
Biztos ami biztos megkeresem a túlélõ gnómokat és Arthur mestermûveit. Azzal is megy az idõ, meg murisak is. Ezek a gnómok genyó mód el tudnak bújni. Volt akit vagy 10-15 percig kerestem, mert a hangját hallottam, de sehol se láttam 😄
Mik a legjobb pénzszerzési lehetõségek a játékban? Én pitegyártó fanaikus voltam, de csak miután már eléggé felfejlesztettem a képességet. Addig csaka szükséges minimum. Amikor már használható sebességgel adja a suskát felvásároltam egy rakat házat majd késõbb boltot. Pár kérdésem azért lenne.
- idõvel növekszik az ingatlanok bérlete, vagy a boltok bevétele, vagy azonos árszint beállításnál ez ugyanannyi mindig?
- A plusz bútorokra érdemes költeni, vagy alig éri meg aráfordított idõt az ezzel való ügyködés?
- áremelés boltokban (azt hiszem van ott is ilyen lehetõség) és a bérleti díjak emelése rontja a megítélésedet, vagy miben nyilvánul meg a negatív hatása (ha van)?
Csak azért kérdem ezeket, mert nekem "csak" 55k/5 perc magasságig sikerült eddig növelni a bevételem, de egyes ingame videón jelentõsen több suska potyog befele.
Persze ha volt erre válasz korábban, csak nem vettem észre, akkor elég a post szám is 😄
azt nem tudom hova kerül, mert nekem Ernie a ládahordó tûnt el szõrén szárán😄
2 kérdésem lenne!
1.Ha elválok a házastársamtól akkor hova kerül?Leginkább Elliot érdekelne!Elváltam tõle és eltûnt,nem tudom hogy hova került!
2.Ez a játék mikkor fog véglegesen abba hagyódni,mert a csatának már vége,vagy ez egy hosszú-hosszú játék?!
Köszönöm elõre is! 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem tudom találkozott-e már valaki ezzel a problémával ami nálam van:
Amikor megszerzem céhpecsétet (a legelején) akkor kifagy a játék.
Amúgy : skidrow, a gépem is gyengébb a kelleténél, de azért odáig enyhén akadva elfutott.
Valakinek valami ötlete?
Üdv:Ajsa
Ez még nincs messze az elejétõl, egy-két dolgot lehet, hogy másodszorra másként fogsz csinálni, mivel az elõzõ játékból már ismered néhány döntésed következményét.
És legalább saját hõsöd lesz, aki minden helyzetre úgy reagált, ahogy Te akartad.
Segítség kellene! Elszállt a gépem és vele együtt a fable 3 mentésem. Ha valaki tudna küldeni egy mentést, valahol ott voltam ahol a lugaskõi ellenállás rokonszenvét kell elnyerni. Elõre is köszi!
(A gnómok nagyszerûek, a gnómok gonoszak)
Ezután - nem akarom lelõni a poént - 50 kicsi törpe szóródik szét Albionban, hogy a legváratlanabb helyekrõl szólhassanak be Neked és hûséges kutyádnak.
Hogy lehet megtalálni a gnómokat? Térkép nézetbe írja , hogy vannak valami gnómok egyes városokba meg helyeken. De én még egyet se láttam hiába keresem.
Másik. A menedéknél a kincstár szobába va negy eredmények tábla, ott az nekem mind unlockedes , nem oldja fel õket. Erre van valami megoldás ?
köszi!!
esküszöm szívesebben ragadnék a szellemek közt, mint a való világban, az legalább nem unalmas
Nõi uralkodó? Ugyan már, akar a fene szmogban bal oldalon vezetni. 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
nõi karakter pont megfelelõ volt😊 bár szebben is megalkothatták volna😮
Zseniális, ahogy reagál a játék a másféle stílusra.
Nekem a Hitman Blood money van még meg! Jó kis game!
Fable 3 egy.... jó kis játék, semmiképp nem MMORPG az biztos (maradjunk ennyiben, mert jönnek a nagy RPG tudorok és jól földbedöngölnek, hogy baromságot beszélek....<#smile>#smile>)
Saints Row 2-t próbáltad? Csak ajánlani tudom (viszont autókázásnál szaggat, de a játékmenet ezért kárpótol érte!)