Fable III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Hopp, épp idejében fejeztem be a Fable I-et... alig kell csak 1-2t aludni, és már játszhatok is a következõ PCs Fable-val 😊

Nem olyanok ezek mint az EA-nál

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Shep
Hát akkor biztos én játszok rossz játékokkal 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Beugrottam mi?....<#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
<#nevetes1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hol is?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

BoneDragon
Még jó, hogy már 2 napja fent van neten...

Én ezt már jó rég óta nem tapasztaltam. <#smile> Nem is tudok ilyen játékot így hirtelen.

Nem vagyok már olyan nagy warezhuszár, mint régen, de érdekes, hogy még egy clone DVD-t se látni sehol a neten!

Nagyon ügyelhetnek, hogy ne szivárogjon ki a játék!

Shep
Ez mind rendben van de sok játéknál akkor is azt írja ha billel nyomod ami azért elég gyászos.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

balee4
Hát tényleg elég gyengus, de legalább reméljük a gépigénye baráti lesz.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

wedge31
Még jó, hogy ilyen gondjaim nincsenek...<#nevetes1>

Sok játékot már Xbox 360 kontroller-rel (is) lehet irányítani, így a fejlesztõk (talán a tesztelõk is) is azzal játszanak. Lásd pl. a Two Worlds 2-t. Ha nem húzom ki a kontrollert, akkor nem is engedi, hogy billentyûzet + egér párossal játszak. <#gonosz3>

Shep
PC-s kép de azért xboxos gombok ott vigyorognak a képen 😊 Remélem nem hagyják így, valamint a mosottas csúnya grafika mellé nem fog párosulni egy óriási gépigény!

Igen, nekem is ez tünt fel. <#shakehead> Valahogy olyan mosott az egész kép. <#confused>

grebber
Nagyon low polynak tûnik!

Totti5
360on sem volt demo.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Nem lesz semmiféle pc-s demó semmikor baki volt csak hogy lesz!

grebber
Késõbb meg értelme nincs mert aki ki akarja próbálni let9õlti a warezt.

Ohh értem köszi😄
Akkor ezek szerint az 1hez meg pláne nem lesz köze😄 Azt a játékot imádtam, jó párszor végigvittem anno😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Seth
A fõszereplõ a 2. rész fia/lánya. Ennyi

PSN ID.: Beegabor

grebber
Köze nincs a 2höz azt mondják!

Sziasztok! Most jutott eszembe, hogy biztos van már errõl is topic. Az mennyire lesz gáz, hogy pcre nem volt 2. rész? Vagy történetben teljesen külön fog állni?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

wedge31
Május 17...mintha aznap jönne a Witcher 2, nagyon-nagyon rossz idözités.

pxxl
<#eljen><#taps>

All hail the double x!

Szia! Pedig feltünök több topikban is. <#wink>

tutituti
<#eljen>
am szia Csokis.just cause 2nél láttalak utoljára.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

wedge31
Fable III PC Developer Diary Video.

lolSL
“Fable III” will be available for pre-order on both Steam and Games for Windows Marketplace starting 21 April. Fans who pre-order through Games for Windows Marketplace will receive “Fable: Lost Chapters” – the start of the Fable saga - for free! And those who purchase on Steam will receive the Rebel's Weapon & Tattoo Pack, a collection of four exclusive weapons and five exclusive tattoo sets to customize their rebel hero.

lolSL
PC interjú + képek, azt ígérik nem egy vacak port lesz.

IMYke2.0.0.0
Egy másik próbálkozás pedig: "Fable Chest Contents" program.

A használatához azért nem árt elõtte olvasni is. KLIKK

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem Fable Chest Formatter véletlenül?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Onnan tudom, hogy vettem egy boxot csak a Fable 2-3 miatt. Ha az 1 rész szerinted rossz volt, akkor ezt ki sem próbáld.

Magiszter: oké rákeresek, köszi

Wedge31: szerintem nem közelíti meg.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

wedge31
Az elsõ rész szerintem nagyon zsír lett, ha ez csak megközeliti azt a színvonalat én már elégedett leszek.

Micsoda? Mármint a 2. és a 3. rész rosszabb mint a 3? Honnan veszed ha még meg sem jelent a 3. rész?
Hát szerintem az elsõ rész elég rossz volt, nem tudom hogy lehetne még annál is gyengébb. 😊

Magiszter
Van hozzá egy szerkesztõ, amivel neked kell csinálnod hozzá a dolgokat. Tavaly nyáron tettem fel utoljára, de most így meg nem mondom hol találtam, vagy mi volt a neve... de Google segített akkor is. 😊
Talán Save Game Editor, vagy valami Treasure Chest dolog... ezen a vonalon indulj el. <#wink>

Vannak hozzá módok? ez nekem új. Egy linket dobnál róla? nagyon érdekelne.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Magiszter
Én azt minden évben elõveszem és kis moddingal végigviszem. Berakok az elejére egy ládát, amiben van egy rakás sör, ami gyógyít, mannát tölt, meg XP-t is ad (meg atomrészeg is leszel tõle 😄 ). Illetve egy szénné enchant-ozott kardot, ami lehetõleg nem kerül az NPC-k kezébe. A ruhát meg a pénzt azt meg megszerzem normális úton.

Apropó. Régebben elkövettem azt a hibát hogy az egyik egyszerûbb kard sebzését felhúztam toronymagasra, mondván hogy most én leszek a kemény csávó. Csakhogy a kard tulajdonságai Globális értékek. Azaz az NPC-knek is érvényesek a kard beállításai. Tehát jött egy egyszerû útonálló azzal a karddal és egy ütésbõl ölt 😄

pxxl
az elsõ onnantól unalmas, hogy rájössz, hogy lehet már az elején tiptop (gonosz) karaktert csinálni 😄

All hail the double x!

JaSoN HuNTeR
Ja az elsõ az jó csak már unalmas.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Azért az elsõ részhez ne hasonlítsuk, közelébe nem ér egyik sem. (sajnos)

Shep
Miért mi megy még szarul?

balee4
Gondoltam jobb lesz PC-n, elsõ része is mennyire jó már, ráadásul egy plusz chapterral is bõvítették.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Rage47
vid. kari picit gyenge talán
Bence94
szerintem jol fog menni azon a konfigon.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..