1634
Fable III
  • xido
    még jó,hogy nem tették bele,hogy ha csak áll napokig,míg elmegyek ebédelni,akkor összeesik,mert nem eszik,nem alszik:)
  • ratgab
    Ezen a kivégző mozdulaton akkor lepődtem meg, mikor 1-es szinten úgy nyírtam ki egy hobot, hogy ráugrott a pisztolyt tartó kezemre, bekapta a teljes pisztolyt, mire egy meghúzott ravasz lett a válaszom... Király volt, akkorát néztem!
  • ratgab
    Boltok 5 percenként, bérlemények 15 percenként, hogy pontos legyek!
  • ratgab
    Nem! Csak akkor van bevétel, ha fut a játék! Szóval ha elmész ebédelni és közben a Hero ott áll egy városban, akkor folyik a pénz, de ha kikapcsolod a gémet, akkor nem!
  • Magiszter
    Nah végigvittem a játékot! Nem mondom hogy egyszerű volt, főleg a végén a pénzszerzéses rész, mert igyekeztem jó királyként viselkedni. Tetszett a játék nagyon, így egy végigjátszást még meg fog élni az tuti.
  • wesker24
    Menj térkép módba közelits rá a falura és nyomj 3-ast na ott ki tudod választani melyik küldit akarod megcsinálni !

A kivégző mozdulatokhoz fejlesztened kell a közelharci fegyvereidet !
  • Lucifair
    hY.a QUEST LOGOT MIVEL LEHET ELŐHÍVNI?aZAZ ANNYI A KÉRDÉSEM H HOGYAN TUDOK A KÜLDETÉSEK KÖZÖTT VÁLTOGATNI?
    Kivégző mozdulatokat hogyan tudom előcsalni?
  • Cat 02 #547
    Én először mikor elkezdtem, akkor -2 volt a kincstárban, aztán újat kezdtem kb a 2 nap után. Most így állok, de még csak most kell bennem a kastélyba kivégzést nézni

• balee4
    Hát persze,csak én szeretnék mindenkit megmenteni. :) Már 4 és fél millám van.
  • Cat 02 #545
    Nem muszáj meglennie a 6.5 millának... meg simán kaphatsz máshonnan is pénzt.
  • Doki17
    A végső harc után megsérült a kutyám és most egyfolytában sántít. Meg lehet valahogy gyógyítani, mert így nem ér semmit, baromi lassú szegény. :(
  • balee4
    Úgy emlékszem az első részben volt ilyen. Kár, mert így órákat játszhatok feleslegesen, mire meglesz a 6,5 milla.
  • Atilorn
    Sziasztok. Az lenne a problémám, hogy pc-n játszok és már rég király vagyok, de még mindig csak a vadászházat és az ott lévő dolgokat kaptam meg az extrákból. Mikor kinyitottam házban lévő dolgokat és utánna visszamentem a menedékbe, Jasper azt mondja, hogy egy különleges ajándékot kaptam, de nincs semmi a polcon. Légyszi segítsetek, hogy mi lehet a gond!

• Cat 02 #541
    Vedd meg a kovácsműhelyt, akkor még occóbb lesz.
  • wesker24
    Egyre jobb a játék !

Most hogy volt egy kis pénzem összebarátkoztam a kováccsal megcsináltam a küldijét és máris lecseréltem a kalapácsom és a pisztolyom egy jobbra 46 kedvezménnyel vettem meg öket !

Összebarátkoztam a bútorkereskedő csajjal söt szerelmes is lett belém össze is házasodtunk vettem egy családi házat felújitottam beköltöztünk volt hancúr jött is a gyerek aztán be is vásároltam jobbnál jobb cuccokat és be is rendezkedtem ahogy akartam !

• Cat 02 #539
    Megvan az ára az olcsóságnak :!
  • Cat 02 #538
    Dehogy kéne. Xboxon volt valami bug, hogy ha előrébb állítottad az órát, akkor lett több, de milyen már, hogy 1 hét után lépsz be és lesz 1 milliód ? :D
  • landor00
    Valaki nem tudja h ha kiírtok egy csapat zsoldost vagy akármit akkor azok előbb utóbb újra ott lesznek vagy soha nem kell vergődjek többet velük?
  • balee4
    Vagyis 10-20. :D
  • balee4
    Akkor ez érdekes, nálam nem adott semmit, sőt nem is 5 percenként adja a pénzt a játékba, hanem olyan 12-20.
  • Totti5
    Kellene.
  • Tatyla
    már bánom hogy nem női karaktert csináltam,mert ez hogy minden férfi mobbal kivel barát akarok lenni dirty dancingolni kell kicsit frusztráló,nem beszélve a hímringyókról...
  • balee4
    A boltokból, bérbeadott házakból nem kellene akkor is folynia bevételnek, ha nem vagyok bent a játékban. Mintha olvastam volna ilyet.
  • Cat 02 #531
    Első szinten is vannak már ilyenek.
  • balee4
    Később is meg lehet venni mindent, nekem már csak 2 láda is ki van nyitva az összes. :D
  • wesker24
    Pontosan amikor az uralkodáshoz vezető úton vagy akkor lehet ládákat nyitogatni a céhpecsétekből !

Nekem a közelharci a lőfegyver és a mágia már lvl 2-es szint !

Sőt nem rég vettem meg a Jégvihar varázslatot nagyon komoly és elég jól lehet vele irtani !
  • ratgab
    Én eddig arra mentem, hogy mindent megvegyek, de akkor lehet érdemesebb spórolni (habár én a házvásárlásből és a vállalkozásvásárlásból nem engedek egy grammot sem... kell a lóvé!)
  • ratgab
    Tehát ha megnyitom az 5-ös szintet (jelenleg azthiszem tán a 2-esig van "megvásárolva", akkor már mindig ilyeneket fogok csinálni!

Nektek hányas szinttől kezdett el ilyen cool mozdulatokat művelni?
  • Shep
    A hatalomhoz vezető úton lehet nyitogatni a ládákat na ott vannak a szintek .
  • Cat 02 #525
    Mikor végzel fontosabb küldetésekkel, akkor át rak ilyen "útra" és ott tudsz ládákat nyitogatni, benne "képességgel"
  • ratgab
    Mit jelent az, hogy magasabb szinten vagy? Tudtommal se fegyver képesség nem nő, se szintlépés nincs! Szóval milyen magasabb szint?

Egyébként ha megnézed a videót a srác nem tölt fel semmit sem(ha nyomva tarod látod a fegyver körül az aurát!) és mégis ilyen mozdulatokat csinál!
  • Cat 02 #523
    Nyomogatod a támadást és véletlenszerűen beadja. Minél nagyobb a skilled, annál nagyobb valószínűséggel.
  • wesker24
    Én már csináltam egy párkivégző mozdulatot a harci kalapácsommal !

Pl beleveri a fejét a földbe kalapáccsal vagy kitöri a nyakát kalapáccsal esetleg kicsit átrendezi az arcát kalapáccsal ilynekor nálam mindig átvált slow Mo-ba és akkor csinálja !

Minél magasabb szinten vagy annáljobb technikákat tudsz !

Tarts nyomva a bal egér gombot várd meg mig feltöltödik és enged el és akkorvuhetsz be ilyen extra mozdulatokat !
  • wesker24
    Az sose fog eltünni mert az is pénzkereseti lehetöség már teljesitetted azt a Questet azzal is pénzt lehet nyerni !
  • ratgab
    Na ezeket nem tudom még megcsinálni... valakinek sikerültek ezek már?

Kivégző mozdulatok!
  • xido
    srácok..még az "elején" hányszor kell fogadni a hülye csirkékre,hogy eltűnjön a térképről,mint aktív küldetés?
  • Cat 02 #518
    Áááááá

• wesker24
    Nah vazee vettem jegy gyürüt eljegyeztem a csajt volt esküvö is Hidon és a nász éjszakán már volt etyepetye is erre a csaj egyből teherbe esik na mondom vazee ez gyors volt ! xD

• Atilorn
    Sziasztok. Az lenne a problémám, hogy már rég király vagyok, de még mindig csak a vadászházat és az ott lévő dolgokat kaptam meg az extrákból. Mikor kinyitottam házban lévő dolgokat és utánna visszamentem a menedékbe, Jasper azt mondja, hogy egy különleges ajándékot kaptam, de nincs semmi a polcon. Légyszi segítsetek, hogy mi lehet a gond!
  • Prince23
    Én is imádom :)