1634
Fable III
-
ratgab #714 Neked mindig csak a Fablesexen jár az eszed???
Fable 4-et már csak az általad Fable 3-ban legyártott gyerekekkel fogják megcsinálni... összes npc-t el tudják majd játszani annyian lesznek! -
#713 Igen ott vettem a két legendás fegyvert ! 48 %-os kedvezménnyel ! xD
Mivel összehaverkodtam a kováccsal ! xD -
#712 na erre voltam kíváncsi, szal mégis van single playerbe kapcsolódó, történet-szerű coop mód, köszi -
ratgab #711 Nekem is ez jött le eddig, de szerintem az élményre jócskán rányomja a bélyegét a sok technikai probléma! -
#710 Find game féle funkció van. Ahova bedob a Live, azokkal játszol. akivel pedig megismerkedsz online, azok később csatlakozhatnak hozzád is a single-be, és együtt mehettek kalandozni. Az ismerősre meg én is rá tudok joinolni. -
#709 Szóval akkor itt is ugyanugy lehet Coopozni de gondolom csak eredetivel egyenlöre !
Hát arra jó hogy teherbe ejtsd a másik Online társad karakterét ! XD -
ratgab #708 Boltokban is lehet kapni legendás fegyverek és minden egyes új játékban más fegyverek vannak a boltokban! -
ratgab #707 Izmosabb nem lehetsz, de kövérebb igen! Zsírosat kell hozzá enni sokat!
Erőt kalapács forgatással kell növelni!
Igen! Nem keveset morgolódtam már a Witcher 2 fórumtopikban... most úgy döntöttem szórakozok is egy kicsit és ezt a szórakozást ebben a kiváló játékban meg is leltem! -
#706 szóval itt akkor mire jó a kooperatív mód?:D -
ratgab #705 Nekem a kedvencem SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!színházas küldetés... végigröhögtem, amikor védeni kellett az erődöt az meg teli volt feszültséggel
Ám a Gnómok levadászása még baromi jó: Hirtelen elkezd valaki po..ázni, hogy ilyen vagyok, meg olyan vagyok én meg nézek szét és már töltöm a pisztolyba a puskaport és amikor megtalálom élvezettel lövöm agyon!
Egyik quest során olyan leírást olvastam, hogy besírtam tőle! Kapaszkodjatok meg van Albionban olyen szervezet, hogy Albioni Neolit Újjáépítési Szövetség röviden ANUSZ -
#704 Nekem a witcher 2 nem jön át, valami hiányzik belőle... Első rész számomra szerethetőbb volt. -
#703 Jah abban tényleg az volt ahogy a többi live játékban is pl : Gears of War ! -
Robi546 #702 Oké,köszönöm a választ. :) -
#701 Na nekem is van 2 ilyen legendás fegyverem !
Az egyik a sárkánypöröly kalapács aminek szintén lehet fejleszteni 3 tulajdonságát !
Most épp a tűzsebzést akarom megcsinálni ha megölsz 150 ellenfelet csak tűzmágiával akkor tűzsebzést kap a fegyvered !
A másik meg egy legendás revolver ott az egyik tulajdonság már kész van elkaptam 5 bünözöt igy bonuszként minden egyes emgölt ellenfélből életerőt nyerek ! -
hentesferi #700 Az szép :D
és hogy lehet am a testömeget növelni , pl hogy izmosabb legyek ? :D
nincs még egy csillag sem ott , csak az erőnél 1 :)
és még mindig nem derült ki , hogy lehet e folytatni a főszál után a gamet :D:P
Ratgab , ismerős vagy , tudom is hogy honnan :D a Witcher 2 forumról , látom te is inkább a Fable-t tolod most , mint a Witcher 2-t :D remélem míg kijátszom a Fable 3-at , addigra a Witcher 2 játszhatóbb lesz :D -
#699 Nem nincs. Csak c64-re! -
#698 igen. -
Robi546 #697 Hali!
Van PC-re is a game ?? -
#696 Resi 5-ben is campaign coop volt -
ratgab #695 Az első rész még a mai napig remek, de teljesen más stílus szerintem! -
ratgab #694 Szerintem is nagyon jó lett! A legendás fegyverek ugyanazt a hatást érik el nálam, mintha achievementek lennének (3 különböző tettel fejleszthetőek ugyebár) és képes vagyok csak ezért újra és újra végigmászni ugyanazon a pályán csak, hogy teljesítsem őket!
Most felvettem egy puskát (egyébként az egyik ezüst ládából esett), ami +30% sebzést ad emberekkel szemben, ha elhízatom a karaktert... hát nem megtettem! Egy másik kalapács meg bónuszt ad a leterítéshez, ha 40 ládát szétverek...
Baromi jó játék! Nagyon régen szórakoztam játékkal ilyen jól! -
#693 Szerintem nincs benne single player coop !
Szerintem ugyanz van min t minden más Live-os játéknál ugy kell meghivni egymást ! -
#692 van single player coop? az hogy néz ki? a host történetét játszuk ketten? -
#691 Na meg van a kedvenc küldetésem! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát az valami zseniális lett! Végig röhögtem! Eszméletlen, mit ki nem találnak... Áhh, isteni game!Mikor a 3 mágus lekicsinyít és meg kell menteni a királylányt. -
ratgab #690 Ne is törödj vele én már 20000-et játszottam el ott... -
hentesferi #689 hmm :D -
#688 mikor király leszel onnan kezd érdekessé válni -
hentesferi #687 Mesélj ! :D
Am még az érdekel , hogy ha eljutottam a kastélyig , ( Király lettem ) a 3-ban , tudom folytatni a gamet , vagy ha vége a főszálnak , vége teljesen ? :) -
#686 -
#685 Nekem jobban tetszett, de a 2. résznél meg jobban tetszett az első :D Abban újdonság volt sok minden, a 2. részre fejlesztették, kibővítették , a 3. részre viszont semmi újdonságot nem hoztak -
Ironman2 #684 Jobb volt a 2. része? Szerintem nem fogják kiadni,mert lehet hogy pont a 3.része miatt fognak többen boxot vásárolni hogy lássák az előző részt.Marketingfogás ez a rész -
Ironman2 #683 -
#682 Azoknak akiknek kimaradt a 2. rész, meg ezer éve játszottak az elsővel(elsősorban pc-re gondolok ugye), azoknak lehet hogy méltó. Aki viszont játszott a 2. résszel,azoknak ez amit most műveltek, butítás, de minden szinten -
#681 viszont azt nem merem megkockáztatni hogy a 3. jobb mint a 2.... -
#680 és nekem mekkora élmény volt, nekem a fable 3 az első....ugymond lövésem sem volt a sorozatról, visszafelé kicsit gázabb, de a 2.rész is hatalmas és az első sem rossz -
#679 Ne várd ,mert nem lesz! -
#678 -
hentesferi #677 Am sokan lehúzzák a játékot , hogy nem méltő az előző részekhez... bugyuta nagyon stb... de szerintem Nagyon is Méltó ! évek óta már nem tudok a gép előtt ülni 1 óránál többet , le se köt semmi , de ez a game... egyszerűen vissza idézi a régi időket , mikor csak úgy elfelejti az ember hogy mennyi ideje is játszik már :D
Nagyon összetett , szép , humoros , és nem vontatott , szerintem jó lett nagyon ! :)
2-es meg várós PC-re továbbra is : \ -
#676 sajnos nem, mindent kinyitottam -
Ironman2 #675 Nálam még 0 a csoportszex