1634
Fable III
-
ratgab #754 CSak nem egy puskának volt az a 2000 pontos bónusz, mert én is azért mentem vissza?
Milyen fegyvert kaptál ott? Mert én ott egy kardot, aminek az egyik tulajdonságát úgy lehet unlockolni, hogy gonoszkodok az NPC-kkel! -
csgj #753 Lugaskőnél szépen beszaggat a játék. :-/ De még mindig élvezem. XD Csak jó lenne kicsit több fegyver meg ruha. Vásárolgatós kedvem támadt. XD -
Cat 02 #752 Nekem olyan fegyverem volt, amivel ha elérek ott 2000 pontot, akkor +12 sebzés, erre még kaptam rá még egy fegyvert, tiszta haszon :D -
ratgab #751 Nálam jó! Felmelegszik, de nem vészes... Bírja! -
ratgab #750 Lehet! Vered a fejed a falba... Majd legközelebb nem kapkodsz... -
#749 Sajnos nálam iszonyatosan... Nem is merek vele most sem játszani, mert félek, hogy elfüstöl. :( -
ratgab #748 Ez olyan szép látvány nem? -
ratgab #747 VAn még vagy 3 fajta kutya azokon kívül csak nemtudom hogy lehet elővarázsolni!
Egyébként menj vissza oda, ahol ágyúval lőtted az élőhalottakat! Meg lehet venni az egész erődöt és akkor lőhetsz újra ágyúval élőhalottakra! Ha 2 perc alatt 2000 pontot érsz el, akkor kapsz egy legendás fegyvert!
Azért mertem leírni, mert szerintem ha nem olvastam volna utána a büdös életben nem jövök rá, hogy azt meg lehet venni! -
Cat 02 #746 De nincsenek új küldetések, legalábbis 10 szerintem nem. Összes mellék kész van, kivéve az amikor ártatlan embereket kell ölni (mármint abból is kész van 3, szóval lehet még egy belefér :D) -
hentesferi #745 Nálam nem : \ -
hentesferi #744 Akkor az azt jelenti , hogy a főszál után lehet még tovább is gamelni :D -
ratgab #743 Mivel Krisztajo vagy nem csodálkozom, hogy női karaktert indítottál (2. végigjátszásra én is nőt indítok majd).
Nő szakállal...az LOL! Szerintem levetkőzéssel tudod megcsinálni!
Csirkefutam Naposváron van! A főkaputól elmész a hídig, ahonnan 3 útból a bal oldalt lévőt választod!
Mindegyiket meg tudod csinálni a küldiknek és érdemes is! Csak akkor adod le a küldit, amikor te akarod, tehát lehet szabadon garázdálkodni és érdemes is! -
#742 Na megint megkérdezem: Másnál is előfordul, hogy túlpörgeti a videó kártyát a játék? -
Cat 02 #741 Amúgy wtf, kaptam fasza fegyvert, de +20 damagehez kell 10 küldetést csinálni, de nekem mind kész van ^.- Ilyenkor lehet valamit tenni ? -
Cat 02 #740 2. nap az uralkodásban, de mióta megvan minden épület nem nagyon költök, szóval azóta gyűlik -
hentesferi #739 Azta :D gameplayed hol tart ? :D -
Cat 02 #738 Bemész a ruhákhoz (F2) és ó/ű-re talán vált majd, ott kiválasztod és undress -
Cat 02 #737 A halom tetején
-
#736 Amugy a menedéknél néztem már lehet fajt választani hogy boxer legyen vagy skót juhász !
Kutyát ugy tudod fejleszteni ha találsz hozzá könyvet vagy veszel könyvet !
És fütyülsz a kutyának és ott lesz hogy kutya kiképzése !
Én 2 kutya könyvet is ajándékba kaptam a város lakoitól ! XD -
krisztajo #735 Sziasztok!
Én még eléggé az elején vagyok, most kaptam meg a Vadászszállást.
De lenne néhány kérdésem.
Először is kérdeztétek van-e olyan elvetemült aki Hercegnővel megy, hát én igen.
Viszont a Kartácsocs küldi miatt magamra raktam a szakállat és az összes zsoldos tetkót is.
Ezektől hogyan lehet megszabadulni?
Legalább a szakálltól?
Szeretnék újra nőnek kinézni.
De az öltözőszobában már mindent végigpróbáltam de nem tudom levenni.
Ezen kívül amikor elmentem a szállásomat megnézni kaptam egy olyan utasítást, hogy menjek el megnézni a csirkefutam pályáját.
Ezt merre találom?
Ja és még egy dolog.
Most kell segítenem Napvár lakóinak a támogatásért.
Viszont többen kérnek tőlem segítséget mint amennyi pecsét még kell.
Ettől függetlenül mindegyiküknek segíthetek vagy ha meglesz amennyi kell a többi küldit már nem lehet megcsinálni?
A válaszokat előre is köszi! -
Cat 02 #734 Tudsz venni könyveket és utána fütyülsz neki és lesz olyan menüpont. -
Ironman2 #733 Na.Fable 3 topik megelőzte az Alekosz topikodat Wesker -
#732 Jézus Mária ez már kész szappan opera ! XD
Amugy az én gyerköcöm neve BILL ! xD
Nem én adtam hanem a gép ! XD -
Ironman2 #731 Kutyát hogyan lehet fejleszteni? Nálam mindegyik tulajdonsága 1-en van. -
ratgab #730 Nem próbáltad kombinálni? Én pl gondoltam rá, hogy hálósipkában egy felsőtestet takaró páncéldarabban, gatya nélkül egy papucsban fogok irtani menni! -
ratgab #729 Én először a herceg ruhában voltam, majd tanyázó ruhában, aztán mikor megkaptam a zsoldos ruhát abban, aztán a zsoldos ruha gatyájában a tanyázó csimmájában és felsőtest hullára kivarva (kedvenc tetoválásom, amikor a csávónak szív van rajzolva, melyben áthúzva egy női név, ami alatt egy újabb áthúzott női név, ami alatt egy újabb áthúzott női név )
Eztán vettem valami bandita hacukát és sokáig abban nyomultam! -
#728 Nekem van kb 3 ruhám + a csirke meg az alvó. -
ratgab #727 Én még a Tanyázók táborában cserkésztem be egy nőt el is vittem randizni, majd mikor randi után benyögte, hogy vigyek neki jeggyűrűt ilyettemben 3x beleböfögtem az arcába... rögtön nem akarta, hogy elvegyem
Sokáig azt hittem, hogy a Hero nem találja meg méltó párját, de aztán Bowerstone piacán összeakadt egy utazó bögyössel és szerelem volt első látásra! Egy gyors séta után a kikötőben Hero-nkban szemernyi kétség sem maradt, hogy megtalálta az igazit és már elő is rántotta az inventorijában tartott 3 jegygyűrű egyikét! Hatalmas lakodalom volt, melyre egész Naposvár-t meghívták és beköltöztek az Akadémiához vezető út fölött lévő híd melletti nagy házba! Hero-nk rögtön meg is emelte az asszony zsebpénzét, amint megfogant és azonnal meg is született a kis Amy (következőnek fiút terveznek, melynek neve Alehandró lesz ) -
Cat 02 #726 Nincs ruha stat!
Én vettem mondjuk páncélruhát, mert jól néz ki, meg van még 4 oldalnyi másik is. -
#725 Szerintem nincs statja a ruhának, épp ezért az eleje óta a herceg ruhába nyomom. -
hentesferi #724 Az igen!:D -
#723 Sőt a bútorkereskedőt vettem feleségül töle van gyerekem !
És olyan jó a kapcsolatunk hogy 80 %-os kedvezménnyel vásárlok bútorokat !
Még a Luxus bútorcikkek is max 200 aranyba kerülnek ! xD -
#722 Hát ugy hogy össze haverkodtam vele megcsináltam a személyes küldijét !
És addig haverkodtam vele amig ki nem irta hogy Legjobbb Barátok igy jóval nagyobb kedevzményt ad az áruiból !
Persze ebbne bent volt minden ! Fütyülés Táncs Csiklandozás Ölelés ennnyi ! -
hentesferi #721 Nah ez jogos kérdés :D
-
#720 Naná simán ha már egyszer belerakták ! XD
Amugy a gyerekem nem akar leszakadni rólam ! Amint megérkezek Naposfalvára a gyerek elkezd nyaggatni hogy kellene neki egy ajándék méghozzá egy porcelánbaba kell neki !
Hol lehet ilyet kapni ? Mert addig ugy se hagy békén ! xD
Amugy vol olyan legendás fegyver aminek ezek voltak a tulajdonságai:
Legyen 5 gyereked
Sexelj 10 nővel
Szeressen beléd 5 nő ! -
ratgab #719 Nem jöttem még rá, hogy a ruházatoknak van védőértéke vagy csak optikai tuningot adnak a karakternek?
Úgy emlékszem, hogy a Fable 1-ben volt védőértékük! -
ratgab #718 Imént mászkáltam az egyik ajándékboltban is mit láttam? Gumióvszert basszus.... Fable-ben is fontos a biztonságos szex... -
#717 coopba is tök ugyanazok a küldik vannak, amiket single-be csinálsz egyedül. annyi h két személyes. Szerencsére.
ja és akivel megismerkedtem online, egy német sráccal, egy nagyon fasza páncélruhát adott ajándékba.
-
ratgab #716 48? Meg is vetted a boltot vagy hogyan... nekem csak 25-öt adott a kis tetű... megyek is vissza reklamálni! VAgy lehet eltapsolok 50000-et csirkefutamra! -
hentesferi #715 Én is így vagyok ezzel : \
Ratgab : Köszi , és hát igen ! :)