Fable III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Kellene.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tatyla
már bánom hogy nem nõi karaktert csináltam,mert ez hogy minden férfi mobbal kivel barát akarok lenni dirty dancingolni kell kicsit frusztráló,nem beszélve a hímringyókról...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

balee4
A boltokból, bérbeadott házakból nem kellene akkor is folynia bevételnek, ha nem vagyok bent a játékban. Mintha olvastam volna ilyet.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Elsõ szinten is vannak már ilyenek.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

balee4
Késõbb is meg lehet venni mindent, nekem már csak 2 láda is ki van nyitva az összes. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

wesker24
Pontosan amikor az uralkodáshoz vezetõ úton vagy akkor lehet ládákat nyitogatni a céhpecsétekbõl !

Nekem a közelharci a lõfegyver és a mágia már lvl 2-es szint !

Sõt nem rég vettem meg a Jégvihar varázslatot nagyon komoly és elég jól lehet vele irtani !
Én eddig arra mentem, hogy mindent megvegyek, de akkor lehet érdemesebb spórolni (habár én a házvásárlásbõl és a vállalkozásvásárlásból nem engedek egy grammot sem... kell a lóvé!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tehát ha megnyitom az 5-ös szintet (jelenleg azthiszem tán a 2-esig van "megvásárolva", akkor már mindig ilyeneket fogok csinálni!

Nektek hányas szinttõl kezdett el ilyen cool mozdulatokat mûvelni?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
A hatalomhoz vezetõ úton lehet nyitogatni a ládákat na ott vannak a szintek .

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mikor végzel fontosabb küldetésekkel, akkor át rak ilyen "útra" és ott tudsz ládákat nyitogatni, benne "képességgel"

Mit jelent az, hogy magasabb szinten vagy? Tudtommal se fegyver képesség nem nõ, se szintlépés nincs! Szóval milyen magasabb szint?

Egyébként ha megnézed a videót a srác nem tölt fel semmit sem(ha nyomva tarod látod a fegyver körül az aurát!) és mégis ilyen mozdulatokat csinál!

Nyomogatod a támadást és véletlenszerûen beadja. Minél nagyobb a skilled, annál nagyobb valószínûséggel.

wesker24
Én már csináltam egy párkivégzõ mozdulatot a harci kalapácsommal !

Pl beleveri a fejét a földbe kalapáccsal vagy kitöri a nyakát kalapáccsal esetleg kicsit átrendezi az arcát kalapáccsal ilynekor nálam mindig átvált slow Mo-ba és akkor csinálja !

Minél magasabb szinten vagy annáljobb technikákat tudsz !

Tarts nyomva a bal egér gombot várd meg mig feltöltödik és enged el és akkorvuhetsz be ilyen extra mozdulatokat !
wesker24
Az sose fog eltünni mert az is pénzkereseti lehetöség már teljesitetted azt a Questet azzal is pénzt lehet nyerni !
Na ezeket nem tudom még megcsinálni... valakinek sikerültek ezek már?

Kivégzõ mozdulatok!

srácok..még az "elején" hányszor kell fogadni a hülye csirkékre,hogy eltûnjön a térképrõl,mint aktív küldetés?
Áááááá

wesker24
Nah vazee vettem jegy gyürüt eljegyeztem a csajt volt esküvö is Hidon és a nász éjszakán már volt etyepetye is erre a csaj egybõl teherbe esik na mondom vazee ez gyors volt ! xD

Sziasztok. Az lenne a problémám, hogy már rég király vagyok, de még mindig csak a vadászházat és az ott lévõ dolgokat kaptam meg az extrákból. Mikor kinyitottam házban lévõ dolgokat és utánna visszamentem a menedékbe, Jasper azt mondja, hogy egy különleges ajándékot kaptam, de nincs semmi a polcon. Légyszi segítsetek, hogy mi lehet a gond!

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Prince23
Én is imádom 😊

Totti5
Ha összeszedsz 1 milla aranyat akkor eléred a ládikát a kincsárban felmászva az érme hegyen és lesz benne meglepi ( biztos tudod, de hátha még sem ).

Totti5
Az túlzás hogy agyon lett fikázva, csak tudod volt egy második rész, és annak türkében többet vártunk.

balee4
Nem, már 44 megvan. 😄

ezüstkulcsok nem tûnnek el ugye?

Az ám! <#nevetes1>

Bowerstone piac!

Elsõ helyen ahol voltál a hegyekben van 1 a tóban, illetve a kisvárosban (nem tudok neveket :!) ahol lehet pitézni, zenélni, ott van 1 lépcsõ felfele, ott van 1 árus, ott nekem jobb szélen volt jegygyûrû.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

balee4
De csak 4 ajtó van és hozzá 4 kulcs, mindegyiket ki tudod nyitni.

Jajj, eltûnik az aranykulcs 😞

Amúgy gnómok nagyon jók. Mászkálok és valaki elkezd oltani 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

balee4
Nekem márcsak 2 gnóm hiányzik az 50-bõl. 😄

balee4
Uralkodok már rég, az a játék vége, a támadásra felkészülés. 😄

wesker24
Énis ataláltam már egy feleségjelöltet belém is szeretett de hol lehet jegygyürüt kapni ? xD
Gnómokról csak annyi infót ad a játék, hogy melyik helyszínen hány darab van és abból hányat öltél le! Egyébként meg ha nagyon kíváncsi vagy rá, akkor xbox-os végigjátszásban tuti van részletes leírás!

Ajándékok a Menedék fõrészlegében bal oldalt találhatóak!

Ne is mond én 4-es szinten akartam kipróbálni a pitézést és asszme 8. szintnél tovább nem jutottam, de ott már igen komoly pénzeket lehet leakasztani!

Mágiaváltás a fegyvertáradban a középen lévõ kesztûk felvételével lehet (van olyan is, hogy egyszerre 2 félét veszel fel, így 2 félét is varázsolhatsz egyszerre!!!)

Sziasztok! Lenne egy kis problémám. Amikor játszottam jó párszor kidobott hibajelentéssel, egyszer újra kellett indítanom mert kiadott egy kék hátteret fehér szövegekkel. Nem tudom már pontosan mi volt benne de nem ez a lényeg. A baj az hogy egyszer amikor újra játszani akartam nem bírtam az egérrel csinálni semmit. Se támadni, se mozogni, se fegyvert váltani, semmi. Valaki nem tudja hogy mi lehet a probléma?
Jah és most aktívan hízókúrába kezdtem...<#nevetes1> Zabálom a pitét, meg a húst, meg vedelem a söröket!

Ha jól tudom utána uralkodni is kell majd, de hogy az mennyi idõ az jó kérdés! Én jelenleg jegelem a fõszálat, csak hülyülök a világban: dolgozgatok, ingatlan mogulkodok, fegyvert fejlesztek, most készülök elvenni az elsõ feleségem....

wesker24
Akkor lehet hogy csak nálam volt bugos a map texturái !

De nincs valami útmutató hogy hol vannak a gnómok ?

Amugy jóban lett Naposfalván 5 emberrel ebbõl 4 kereskedõ volt és egy nõ és akármikorarra járok mindig meg ajándékoznak ! 😄

Amugy hol lehet megnézni hogy miket kaptam ajándékba ?

Mert már kaptam Parfümöt virágot Bon bon-t egy rakás drágakövet szönyeget Vázát Kézitükröt halat rákot egy csomó fali képet stb...

Az egyik nönél tovább mentem mint barátság és szerelmes lett belém !
Most jegygyürü kell neki !

Amugy a pitekészités és a Lantozás már 3-as szinten van és ott már a lantozás elég necces ! 😄 Habár többet fizet.

Amugy hogylehet mágiát váltani mert már van a tûzlabda képesség a sokkolóképesség és a jégvihar képesség csak nem tudom hogy kell váltani a mágiák között !
balee4
Nekem az Naposvárban volt egy ilyen küldetés, el is kaptam a csávót, egy katona adja.

balee4
Ha felállítom a hadsereget onnantól már vége? Amennyi pénzem van (3 milla csak) annyi ember menekül meg, vagy lehet még késõbb szerezni?

Jó lesz az a WItcher is, csak kell neki néhány patch és egy új ati driver!

Nem értem egyébként a konzolos fikázódását, ez egy akkora játék, hogy hihetetlen! Imént képest voltam csak azért visszatérni egy helyszínre, hogy a felvett legendás fegyveremet fejlesszem az ottani ellenfelek szisztematikus kiírtásával! Gnómok megkeresése és kinyírása külön szórakozás... amiket azok benyögnek, hát fetrengek a röhögéstõl (és néha fel is idegelnek a kis mocskok!)

Az a jó benne, hogy ahogy haladsz a sztoriban egyre több szabadidõs elfoglaltság szabadul fel (lantozás, pitesütés, kovácskodás, gyûjtögetés, házak vásárlása, kiadás, öltözködés, tetoválás, haj, házasodás, gyereknemzés, gyereknevelés, kapcsolatteremtés, barátkozás stb. stb.) baromi jó!

Én is megkaptam a házat és nekem tökéletesen normálisan meg is jelenítette!

Amúgy valakinek sikerült már fejvadászkodni? Bûnözõket elkapni, mert az egyik legendás fegyver hivatkozik ilyenre, hogy bûnözõ elkapás!

Rage47
jobban jártunk volna, ha Fable-t vesznek az emberek
csak hát a konzolosok agyonfikázták szegény Fable-t, én pl. csak negatívumot hallottam róla, ennek ellenére imádom
Én is kaptam egyet, a Vadásszállót, de nekem minden rendben volt a textúrákkal. (És ez is tök jó szerintem.)
De ez meg tényleg durva! XD
enlightened
Hát igen, ez nekem is megfordult a fejemben. És ebben az a szomorú, hogy a witcher 2 az idei év legjobban várt játéka volt mindenki által, és most megfordul emberek fejében, hogy nem is kellett volna megvenni, ez elég gáz hogy kiadták félkészen az egészet ati hotfix nélkül.

wesker24
Amugy találkoztam a játékban egy nagyon durva BUg-al !

Ami ugy látszik befejezetlen maradt !

Kaptam egy ajándék csomagot Feladó: LionHead Studios

Az a jándék egy ingyen ház volt 65 ezer arany értékben !

A gond csakaz hogy elmentem a házamhoz és legdurvább az hogy a mapból szinte semmi sincs meg textura hibásaz egész egyedül az egész mapon csak a házam látható szóval megyek a nagy semmiben ! XD

Amugynagyon jó házat kaptam teli van minden földi jóval ! XD
wesker24
Vazee én ezzen a csibe futamon jót röhögtem ! xD

Lehet fogadni melyik csirke fog nyerni ! xD

És a Nyertes Tollas a Bosszúálló ! xD

Én már a házak megvételétõl alig bírok tovább mozdulni a küldetések felé,annyira bírom az ilyen kereskedõs vonalakat😊...Megveszem,felújítom,kiadom,aztán megyek gyûjteni pénzt a másikra,lantozok,pitét sütök..veszem a következõt..😊)
Pedig az eleje elég döcögõs volt, de hát valahogy fel kell vezetni ugyebár!

Teljesen egyetértek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Színházas mellékküldin egy fél órát röhögtem