1634
Fable III
  • wesker24
    naná ezek mindent csinálnak amit csak egy kocsmában kell !

Esznek isznak táncolnak csapos is van pincér is van kocsmáros is van ! xD

• BoneDragon
    Legalább táncolnak?:)
  • wesker24
  • wesker24
    WTF ??? Ez meg mi ??? Ez kész ! xD

• fordosgyula
    Sajnos Nekem ezt 5 órányi karakterfejlesztés után csinálta. kissé illúzió romboló.
  • Atilorn
    Nekem is ugyan az a bajom. Szerintem ajándékként kéne megkapnunk az extrákat mint a vadászálás tulajdonlevelét, de nekem sem ad be semmit. Arra a hejre meg úgy jutsz el, hogy a területen ahol Reaver háza van egy dombon van egy csóka aki újra akarja építeni a Fable 2-ben ismert cigány táborhoz vezető hidat. Adsz neki 750 aranyat, később visszamész, átmész a hídon, majd a területről egy kivezetőn átmész. Érdemes, mert küldetések várnak és egy aranykulcs.
  • wesker24
    Elvileg lehet kovácsmesterként is dolgozni csak azt nem tom még hogy ?
  • Cat 02 #787
    Driftwood? Fel kell építeni a hidat (van ilyen küldetés) és akkor átgyalogolhatsz oda.
  • Ironman2
    Lehet kovácsolni fegyvereket is?
  • BladE666
    hello már két napja végig vittem a game-t de egyszerüen nem jövök rá h pl a sziget sarkába a vizen lévö város-ba h juthatok el

v h neten mindenhol irja h a PC-s változatba alabol benne vannak a DLC-k de nem találom az uj cselekmény szálat (csak a manok a virágok meg a könyvek nincsenek meg meg persze a fegyverek) de maga a cselekémy-t végig toltam

plz HELP mi a megoldás?
  • krisztajo
    Szerintem nagyon sokat változtattak a játék rendszerén az első rész óta.
    Így minden korán sem olyan egyértelmű.
    Mindegy, azt hittem kérdezni nem bűn!
  • BoneDragon
    De olyan kérdéseid vannak, hogy huh... Végletekig le van egyszerűsítve a játék és egyeseknek még így is gondot okoz.
  • krisztajo
    Köszi, hogy segítettél! Te biztos mindent kapásból rögtön tudtál!!!
    Érdekes mások azért kapnak válasz (ha nem is tőled).
  • BoneDragon
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mikor megmentem Elise-t a csatornából és választani kell, hogy kivel legyen akkor, ha magamat választom, komolyan rossz pontokat kapok? O.o
  • Cat 02 #780
    Milyen új Simses dolgok vannak benne ami az 1ben nem volt ? :)
    házrendezés úgy emlékszem abban is volt
  • Shep
    Nekem is pont ez a bajom, hogy telerakták egy csomó dologgal a játékot (ezek nagy része engem a Sims-ekre emlékeztet) az rpg rész meg kiveszett, harcok látványosak ugyan de nincs semmi kihívás bennük. ráadásul pont emiatt késztetés sincs igazán arra, hogy fejleszd a hősödet max a kíváncsiság miatt. Némileg paradoxon ugyan de a játék hiába van tele mindennel mégis üres.
  • BoneDragon
    Nem. Ne kelljen mindent a szádba rágni. Magadtól gyere rá a dolgokra! Amúgy ezt az információ dolgot se értem, hogy mi bajod vele. Nagy betűkkel kiírja a játék, hogy milyen gombot kell nyomni ahhoz, hogy mutassa a fegyver sebzését.
  • krisztajo
    Köszi, akkor megint én vagyok a láma, megnézem újra.
    De a többi (#768) kérdésemre is tudnátok választ adni?
  • wesker24
    Pontosan !
  • Cat 02 #775
    Pedig ott kell lennie. Oda mész, nyomsz egy E-t és utána 3-ast talán.
  • wesker24
    Napvárosban lévő kovácsnál vannak fegyverek menj rá a fegyverre vizsgáld megés nyomj egy 3-ast akkorkiirjamennyi a sebzése és mi az a 3 extra tulajdonság amit kaphatsz ha megcsinálod !
  • krisztajo
    Azt hiszem félreértettél, a Menedékben lévő fegyvereknél ott van persze.
    Ott én is megtaláltam.
    Én a megvásárolható fegyverekről beszélek.
    Napvár kovácsánál lévő fegyverek infó ablakában nem láttam a sebzést.
    Pedig ez olyan infó lenne amit igazán szeretnék tudni mielőtt megveszem.
    A többi kérdésemben is tudnál segíteni?
  • BoneDragon
    Tök jó, hogy tudod fejleszteni a fegyvereidet, de még az alap fegyverekkel sincs kihívás a játékba. Ez nem tetszik benne... Tényleg nem lehet meghalni.
  • exoterm
    Jó rövid lett, jöhetne már valami kiegészítő!
  • hentesferi
    Hmm.. Kicsit eltüntem , játszottam egy picit :D
    Következő ? jel a számomra , hogy tudok valami értelmes legendary fegyóra szert tenni ? írtátok páran , hogy ilyen olyan amolyan , de nekem még mindig az alap kard van , és most vagyok már a Lugoskő városban vagy hol... ami szerintem már kb a fele a játéknak :D

Naposvárnál a fegyverboltban egyszer találtam egy egész jó fegyvert csak akkor még nem volt rá pénzem , másnap vissza mentem már más volt a készlet , és azóta eltelt kb egy hét legalább a játékban , de nem változott a készlet , ami van az pedig meg gyenge :S

Tanácsok ? :)
    Köszi szépen előre is :D
  • Cat 02 #769
    Ott van pedig.
  • krisztajo
    Ez tuti? Mármint azokhoz a ládákhoz is vissza lehet menni amik az előző részben voltak?
    Nem zárul be a kapu a részek között?
    Egyébként a tetkó és szakáll levételre közben rájöttem.
    Én voltam a láma.
    Igazából már most mehetnék újra az uralkodói ösvényre, de még csak ötven pecsétem van úgyhogy biztos nem lenne elég semmire sem, úgyhogy hanyagolom még egy darabig.
    Gondolom az ösvényre bármikor mehetek nem muszáj rögtön amikor a játék felajánlja?
    Egyébként Samuel a 30 db pecsétet el is fogja tőlem venni vagy csak meg kell lennie, hogy segítsen a Tanyázóknak?
    Én is néztem az infót a kovácsnál de én sebzést sehol sem láttam.
    Hol kéne lennie az infó ablakban?
  • wesker24
    Habár én is össze haverkodtam a kováccsal de a legjobb barátoknál nem lehetett tovább menni ! Vagyis belém eddig csak nők szerettek bele !
  • ratgab
    Én erre nagyon ráfaragtam! Legjobb barátja akartam lenni a kovácsnak Naposvár-on! Jól is indult minden megcsináltam a baráti küldetését, majd erre közli, hogy kezd belém szeretni...

Kiderült, hogy meleg volt a csávó! Szóval ha nem akartok így járni nézzétek rendszeresen egy npc-vel való beszélgetéskor az információt! Ha az írja az egyik jellemzőnek, hogy heteroszexuális férfiak esetében és férfi a Hero, akkor lehettek barátok, Nőknél akkor jó, ha kiírja, hogy leszbikus vagy nem írja, hogy heteroszexuális!

Kipróbáltam, hogy mivel legjobb barátom lett a zálogos 110%-os áron veszi a cuccaimat! Így már megéri kereskedni!
  • ratgab
    De szórakoztató!
  • ratgab
    Nekem nincs ötletem...
  • sotto
    © sotto
    ma 16:44 | privát | válasz erre | #604
    Sziasztok!Gondom van a Fable 3-al.Játék közben a játék egy idő után teljesen lefagy.Így muszály kilépnek,de amikor újra indítom a játékot a mentésekre azt írja ki a játék h hibásak és nem tölthetők be.Ezért mindig újra kell kezdenem a játékot és nagyon idegesítő.Valaki tudna erre megoldást?Nagyon nagyon megköszönném:)

Senki nem tud erre megoldást???:S:S:S:(
    Talán a játék hibás?
  • Kongy
    1. részhez képest semmi kihívás, nincs HP, nincs Mana, gyakorlatilag egy God Mode-ban vagy végig. A grafika elég sokat fejlődött 2005 óta, de ez már nem az a Fable, ami az első rész volt. Nagyon elmentek ebbe a poénkodós irányba, és RPG-nek ez a játék - az 1-el ellentétben - már jóindulattal sem nevezhető.
  • ratgab
    Érdemes más fegyvert venni, mert az alapnál mindegyik jobb! Elvileg látnod kell jobb oldalt a fegyver sebzését! Csak mindig kattints a boltban a megvizsgálra, majd az információra és csak akkor írja ki a sebzést!
  • ratgab
    Ládákhoz vissza tudsz menni később is és mindent ki tudsz majd nyitni!
  • krisztajo
    Cat 02!
    Igen a levetkőzésre gondoltam én is azonnal.
    Csakhogy az csak a ruhát veszi le rólam a többi mint fent marad.
    Többször is kipróbáltam, ott álltam bikiniben talpig tetkósan és szakállasan.
    Más ötlet?

Ratgab!
    Hát igen, végül is érthető egy kicsit.
    Miért szerintem nagyon jól megcsinálták.
    Igazán helyes fiút varázsoltak belőle így, de majd meglátod.
    Oké akkor mindent megcsinálok.

Egyébként kicsit csalódott vagyok.
    Én eléggé maximalista vagyok és minden szeretek 100%-ig megcsinálni, felfedezni.
    Amire Kartácshoz mentem Napváron és a Tanyázóknál is mindenki barát volt.
    Szóval annyi céhpecsétet szedtem össze amennyit csak lehetett.
    Legalább is ezt gondoltam.
    Mert Kartács leverése után még sem volt elég mindenre.
    Őszintén szólva nem tudom még hogyan tudtam volna többet összeszedni.
    Ezek szerint arra lehet számítani hogy a továbbiakban sem tudok majd minden ládát kinyitni?
    Valakinek sikerült már ez egyáltalán?
    Egyébként érdemes fegyvert venni vagy az alap is jól fejlődik?
    Már gondolkodtam rajta és körül is néztem a kovácsnál Napváron.
    De eléggé zavaró, hogy nem írja ki a fegyver sebzését, minden más infó van róla de ez nincs.
    Akkor meg honnan tudjam, hogy jobb-e a sajátomnál és egyáltalán érdemes-e megvenni?
  • Cat 02 #758
    Mindenhol véletlenszerűen adja. Boltokban is elvileg mindenkinek más fegyver van. Ezért jó a Co-op, mert haver boltjában lehet más fegyver van.
  • ratgab
    Na akkor ott random adja a fegyvert! Az úgy baró!
  • Cat 02 #756
    Nekem kétkezes kalapácsot adott, de ugyanúgy gonoszkodni kell. Mondjuk bónusz nélkül is azzal tolom azóta is :-D
    A fegyvert meg most cseréltem le, mert dobott 1 jobbat.
  • Ironman2
    Kösz!