Fable III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Semmi gond a használhatod a cd kulcsot ehhez a verzióhoz is amivel most játszasz ! Szerintem semmi köze a nyelvhez !
Cd kulccsal csak az a bajom, hogy akkor csak angol nyelv lesz elérhetõ és már eléggé megkedveltem a magyar feliratot!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jazzy
😄DD
wesker24
Naná persze mi az hogy! Ha késöbb meg lenne majd eredetiben !

Akkor majd megszeretnélek termékenyiteni ahogy Alek mondja !

Persze a Fable 3-as karidat nem téged ! xDDD
Én elvittem 3/4ig kb jó karakterrel, de nem volt pénz, most kezdtem újra egy "rosszal" (az a gáz, hogy itt nincs igazán rossz, mert azért vagy zsarnok, hogy ne haljanak meg...)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

grebber
Ja, akkor nyomom tovább nem érdekel ha valaki meghal!
(Csak azt hittem kötelezõ a pénzgyûjtés)

Next PC upgrade: 2022

Nem muszáj, csak akkor sokan halnak meg ^.^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

jazzy
Lesz még rajtam kívül olyan, aki még egyszer végignyomja?

Most nõi karakterrel vagyok és mindig jó dolgokat teszek varázslóként, de szeretnék majd egy közelharcos férfi karaktert akivel mindig rossz dolgokat csinálok, hogy akkor hogy alakul a történet.. meg a mellékküldetések, mert ugye van olyan mellékküldetés amiben olyan szereplõ van aki már halott lehetne..
wesker24
Jah elnéztem 30 dolcsi most !

A pénzes téma arra kell hogy amikor király leszel mindenkit megtudj menteni ! Mert amikor jön a végsõ összecsapás akkor emberi áldozatok nélkül tudsz nyerni !

Olvastam Wikin hogy ha nincs elegendõ aranyad a játék végére akkor elég sok ember áldozatot fog követelni a végsõ harc !

Meg lehet csinálni pénz nékül semmi gond de akkor totálisan Evil karmád lesz ! Amiért hagytál több millió embert meghalni !
grebber
Valaki elárulná mi ez a pénzes téma?
Valóban itt csak a pénzszerzés a cél vagy mi?
Mert akkor nem is játszom tovább!

Next PC upgrade: 2022

wesker24
De persze csak serialt kapsz érte cserébe ha nem számit a külsö !
wesker24
Jaja nem hogy csak Co-Op-ozni hanem összejönni megházasodni hancurozni és teherbe ejteni egy másik Online játékos karakterét !

Megszületne az elsõ Online BABY ! xDD

Habár most a Fable 3 csak 27 dolcsi !
Megnõ nagyobbra is? Láttam egy videót youtube-on ahol a nõi karakternek 50 gyereke volt... Elvitte õket vásárolni a piacra és be is terítették a teret...<#nevetes1>

Ezt már akartam kérdezni korábban is, de lesz-e olyan, aki késõbb megveszi a játékot? Mert akkor összebeszélhetnénk (én is meg fogom venni) és lehetne coopozni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Nem baj minél több van annál jobb !

Ugyse nagyon foglalkozok velük !

Amugy az újszülöttböl már kisgyerek lett ! 😄

És miért jó neked 5 nõ? Egyel is csak a baj van...<#nevetes1>

wesker24
Jah az nekem is van ! XD 2 feleség és 3 szeretõ !

2 feleség naposfalva-n az egyiktõl gyerek is van !

És 3 szeretõ 1 prosti a zsoldosok táborában és 2 csaj a Ködbérc falván !
Hogy én erre nem gondoltam<#rolleyes><#banplz>

Tatyla
nem vettem feleségül annyi a különbség

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Szeretõt hogy tudtál szerezni?

Szerintem a többi extra csak a fõszál után oldódik fel!

Tatyla
szerintem nincs vagy 2x aludtam eddig de már van két feleségem 😄 meg két szeretõm 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sziasztok. Pc-n hogy lehet kioldani az extrákat, mert én csak a vadászházas dolgokat szereztem meg. Mikor kinyitottam a házban lévõ ládát és visszamentem a menedékbe Jasper azt mondta, hogy egy hülönleges ajándék vár, de nincs semmi a polcon. Késõbb többször mondta, hogy mikor nyitom már ki, de továbbra sincs semmi. csak a vadászház tulajdonlevele érkezett ajándékként.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Van valami értelme aludni egyébként? Az idõ múlásán kívül?

Aludhatsz bármelyikben, csak, ha észrevesznek repül a büntetés :p
De ugye kapsz egy házat az elején, ott pl tudsz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bárhol...én pl a barlangokban is találtam gyékényt,azon is lehetett..
jazzy
De csak a saját házamban?
balee4
Ágyban. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Jaja ezt fogom csinálni, már nem sok kell a 6,5 millához. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

jazzy
Aludni hogy lehet?
Kiadott házak is 5 perc.

még jó,hogy nem tették bele,hogy ha csak áll napokig,míg elmegyek ebédelni,akkor összeesik,mert nem eszik,nem alszik😊
Ezen a kivégzõ mozdulaton akkor lepõdtem meg, mikor 1-es szinten úgy nyírtam ki egy hobot, hogy ráugrott a pisztolyt tartó kezemre, bekapta a teljes pisztolyt, mire egy meghúzott ravasz lett a válaszom... Király volt, akkorát néztem!

Boltok 5 percenként, bérlemények 15 percenként, hogy pontos legyek!

Nem! Csak akkor van bevétel, ha fut a játék! Szóval ha elmész ebédelni és közben a Hero ott áll egy városban, akkor folyik a pénz, de ha kikapcsolod a gémet, akkor nem!

Magiszter
Nah végigvittem a játékot! Nem mondom hogy egyszerû volt, fõleg a végén a pénzszerzéses rész, mert igyekeztem jó királyként viselkedni. Tetszett a játék nagyon, így egy végigjátszást még meg fog élni az tuti.

wesker24
Menj térkép módba közelits rá a falura és nyomj 3-ast na ott ki tudod választani melyik küldit akarod megcsinálni !

A kivégzõ mozdulatokhoz fejlesztened kell a közelharci fegyvereidet !
Lucifair
hY.a QUEST LOGOT MIVEL LEHET ELÕHÍVNI?aZAZ ANNYI A KÉRDÉSEM H HOGYAN TUDOK A KÜLDETÉSEK KÖZÖTT VÁLTOGATNI?
Kivégzõ mozdulatokat hogyan tudom elõcsalni?

Én elõször mikor elkezdtem, akkor -2 volt a kincstárban, aztán újat kezdtem kb a 2 nap után. Most így állok, de még csak most kell bennem a kastélyba kivégzést nézni

balee4
Hát persze,csak én szeretnék mindenkit megmenteni. 😊 Már 4 és fél millám van.

Nem muszáj meglennie a 6.5 millának... meg simán kaphatsz máshonnan is pénzt.

Doki17
A végsõ harc után megsérült a kutyám és most egyfolytában sántít. Meg lehet valahogy gyógyítani, mert így nem ér semmit, baromi lassú szegény. 😞

balee4
Úgy emlékszem az elsõ részben volt ilyen. Kár, mert így órákat játszhatok feleslegesen, mire meglesz a 6,5 milla.

Sziasztok. Az lenne a problémám, hogy pc-n játszok és már rég király vagyok, de még mindig csak a vadászházat és az ott lévõ dolgokat kaptam meg az extrákból. Mikor kinyitottam házban lévõ dolgokat és utánna visszamentem a menedékbe, Jasper azt mondja, hogy egy különleges ajándékot kaptam, de nincs semmi a polcon. Légyszi segítsetek, hogy mi lehet a gond!

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Vedd meg a kovácsmûhelyt, akkor még occóbb lesz.

wesker24
Egyre jobb a játék !

Most hogy volt egy kis pénzem összebarátkoztam a kováccsal megcsináltam a küldijét és máris lecseréltem a kalapácsom és a pisztolyom egy jobbra 46 kedvezménnyel vettem meg öket !

Összebarátkoztam a bútorkereskedõ csajjal söt szerelmes is lett belém össze is házasodtunk vettem egy családi házat felújitottam beköltöztünk volt hancúr jött is a gyerek aztán be is vásároltam jobbnál jobb cuccokat és be is rendezkedtem ahogy akartam !

Megvan az ára az olcsóságnak :!

Dehogy kéne. Xboxon volt valami bug, hogy ha elõrébb állítottad az órát, akkor lett több, de milyen már, hogy 1 hét után lépsz be és lesz 1 milliód ? 😄

Valaki nem tudja h ha kiírtok egy csapat zsoldost vagy akármit akkor azok elõbb utóbb újra ott lesznek vagy soha nem kell vergõdjek többet velük?
balee4
Vagyis 10-20. 😄

balee4
Akkor ez érdekes, nálam nem adott semmit, sõt nem is 5 percenként adja a pénzt a játékba, hanem olyan 12-20.