1634
Fable III
-
Cat 02 #834 Sajnos warez Mátyás vagyok, szóval semmi :( max ilyet tudok
-
ratgab #833 Trófea szobában megnyitja őket? Mert nekem egyáltalán nem! Mondjuk én offline profil-t csináltam! Tényleg ha van Live-os játékom, akkor nem lehet annak a kódját beírni és online nyomulni? -
Ironman2 #832 Mégcsak az elején vagy????? -
#831 Warez játékban nekem is adja az achikat rendesen !
Habár én még az elején vagyok de már vagy 10 megvan ! -
#830 most nagy hirtelen a directxet és a drivert frissítettem.
10-7_mobility_vista_win7_64_dd_ccc.exe
DXSDK_Jun10.exe
a laptop meleg mint a disznó. :( -
Cat 02 #829 Nem melegedik / friss a driver ? -
ratgab #828 Nekem nem jegyzi a játék! Nem is csoda, mivel nem eredeti... -
ratgab #827 Legendás fegyvereknél csak vásárlás után tudod ezeket fejleszteni, ha az adott fegyver nálad is van (én is gondoltam, hogy majd az eddigi barátaimat beleszámítja a fegyver, amikor azt kérte, hogy legyen 10 barátom, de sajnos visszamenőleg ezt nem lehet)!
Kovácsolást Lugaskő-n illetve az előtte lévő településen tudsz(nem tudom a nevét, de ilyen hippik élnek egy kis kör alakú faluban!) Napváron nincs olyan kovácsműhely, ahol tudsz kovácsolni! -
#826 hm... a laptopot karácsony előtt vásároltam, ennyi idő alatt elkezd haldokolni? Szomorú vagyok -
#825 haldoklik a videokártya -
#824 Sziasztok! Itt mi lehet a probléma? eredeti játék, de teljesen szétesik a kép... :(
Más játékoknál is előfordul, de már fogalmam nincs mit frissítsek, még print screenem sincs O.o
-
#823 Mennyi achitok van meg eddig az 50-ből? Nekem 33. :) -
Cat 02 #822 Lehet előtte is, de az nem ér semmit, mert a fegyveren akkor nő csak az opció, ha akkor csinálod, mikor épp viseled (ha a fegyverraktárban van, akkor se számít)
Kovácsolni majd csak később tudsz, elején csak pite sütés / zenélés van. Azokból szerezz pénzt és vegyél telkeket majd add azokat bérbe. -
#821 Helló
Hol tudom megnézni az ingatlanaimat?
Mivel kerestek pénzt? A kovácsolás, pitesütés fogadás kivételével?
Elvettem egy boltos csajt annak a boltját megkapom hozományként? -
krisztajo #820 Köszön szépen a válaszokat!
Hálás vagyok hogy vetted a fáradságot és normálisan, részletesen válaszoltál.
Így is lehet. Még egyszer köszi!
Valahogy sejtettem, hogy minden drágulni fog csak nem gondoltam hogy ennyire.
Akkor most rá kell hajtanom a mellékküldikre mert Napvárban és a Tanyázóknál már barát mindenki.
Majd kipróbálom ezek után még milyen interakcióba lehet velük lépni, de azt nem szeretném, hogy már így az elején belém szeressen a fél város.
Meg aztán kicsit reménykedem benne, hogy az elején megismert ifjúval (akit megmentettem) még össze lehet jönni.
Jó tudni, hogy ezek a pecsétek nem vesznek el, különben lehetett volna újra gyűjtögetni.
Na ezt sem tudtam a megvehető fegyverekről, majd most ezt is meglesem.
Ezek szerint a legendás fegyvereknél ezeket a sávokat érdemes kimaxolni mielőtt megveszem? Vagy utána is lehetséges?
Már megtanultam a kovácsolást második szinten.
De még azt sem tudom, hol vagy hogy lehet kovácsolni.
Ez még később lesz vagy haverkodjak tovább a kováccsal és utána megnyílik? -
Cat 02 #819 ">>> Fable III. Offtopic! <<<" - erre tessék -
sotto #818 Sziasztok!!!
tudnátok nekem mondani egy olyan linket ahol egy tökéletes fable 3-mat letudok tölteni +cracket mert amim most van az lefagy és nemis tudok menteni játékállást,jah és még annyi hogy ha ment a játék akkor hova???
Nagy segítség lenne!!!Előre is naggggggyon szépen köszönöm :D -
ratgab #817 Pár perc és király leszek! -
#816 Köszi, azért nem találtam meg, mert nem a személyes kincstáramban kerestem, hanem a királyiban. :D -
ratgab #815 Azt hiszem, hogy 4 nap mire "újratermelődik" a boltos! Mint mondtam, addig aludj! -
ratgab #814 Várni kell pár napot! Addig aludj! -
yolee #813 Nehéz lesz, mondom megöltem! :) -
#812 próbálj beszélni a boltossal hogy jóba legyél vele :)
-
yolee #811 Ott a bolt, de zárva van az ajtó a "a boltok este nincsenek nyitva" szöveggel ami azért érdekes, mert reggel és délben is próbáltam. Ha dörömbölök az ajtón, akkor egy idő után kinyílik és be tudok menni, de nincs ott a boltos és hiába megyek oda a tetkóhoz, nem engedi megvenni. Elő sem jön az cselekményablak. -
#810 a tetkó az nema borbélynál van nem?hanem a zálogházba sztem..lehet én tudom rosszul.de ha az se megy akkor pár ládát kinyitsz ott a zsoldosok környékén és abba vannak tetók :) remélem segitett vmit -
Cat 02 #809 A bolt attól még nincs ott ? -
Cat 02 #808 Nem kell továbbvinni, egyből utána ott lesz.
#802: kényszermunka ? Nekem még nem volt olyan.
Másodikra meg tartsd lenyomva a bal egérgombot és úgy ÖLD meg az embert, csak az ölés számít, sima ütés nem. -
yolee #807 Sziasztok!
A következő lenne a gondom. Ma nekikezdtem újra, gondoltam végigtolom gonoszként. El is jutottam odáig, hogy a részeg zsoldosról kell levenni a ruhát. Utána elmentem a zsoldosszakállért, majd elkövettem egy hibát. Elfelejtettem, hogy tetkó is kell és kinyírtam a borbélyt. Ez azt jelenti, hogy nem tudom jelenleg megvenni a tetkót, ezért elakadtam. Elég rég óta várom már, hátha visszakerül, de ezidáig sajnos csak annyi történt, hogy eltűnt a hullája.
Tudtok erre valami megoldást? -
#806 Hát ezek engem nem tudnak igazán lekötni. Én szeretem ha van normális történet és abban lehet előre haladni, fejlődni, élvezetes harcokat vívni. Ez e menedzseléses dolog nekem sosem jött be egy játékban sem. -
ratgab #805 1-esre nem tudom a választ... még nem járok ott!
2-es: Virtuóz ütés az, amikor nyomva tartod a bal egérgombot és akkor erősebbet üt a Hero! -
ratgab #804 Előbb meg kell csinálnod egy mellékküldetés Naposvárban! Után lesz egy erre épülő újjabb mellékküldetés (természétesen a főszálat vinni kell tovább, ahhoz, hogy a 2. küldetés megjelenjen) és onnantól lesz 50 gnóm szétszórva Albionban mindenhol! -
ratgab #803 Akkor tételesen válaszolnék:
- Ládákhoz vissza tudsz menni (kipróbáltam szóval tuti), nem zárulnak be mögötted az ajtók, így a végére gyakorlatilag kapsz egy hosszú "folyosót, amit ládák szegélyeznek! Arra a helyre a Menedékből tudsz visszamenni, ha ráálsz a teleportra és nyomva tartod az E-t!
A ládák egyre drágábbak lesznek ahogy nyitod ki az új kapukat (persze csak az új kapu mögött találsz mindig drágábbakat, amiket már korábban megnyitottál azok mögötti ládák ugyan annyiba kerülnek). Játék elején 50 Céhpecsétből már sok mindent meg tudsz venni, később majd többet kell szerezned, de ezek harcból és mellékküldetésekből, valamint npc-kkel való interakciókból jócskán szerezhetőek!
- Samuel nem veszi el a pecséteidet, azok csak jelképezik azt, hogy mennyi jót tettél az adott településnek... később még lesznek ilyen feladataid, ahol majd többet kell gyűjteni, de azok is csak szimbólikus jelentősségűek a vezetők számára, csak neked jelentenek értéket!
- Kovácsnál meg odamész a fegyver elé, ekkor meg kell jelennie a megvizsgál feliratnak (mellette az E betű), ekkor az e-t benyomod és akkor ráközelít a kamera az adott fegyverre! Ha ekkor elnézel jobbra, akkor ott látni parancsokat és a hozzájuk tartozó betűt (pl. Információ 3-as vagy 6-os ... fejből nem tudom, hogy milyen szám tartozik hozzá).
Ha ezt a számot benyomod, akkor előugrik a fegyverről bővebb infó, ahol a jobb oldalán az ablaknak megtalálod a fegyver sebzését számmal kifejezve (ha legendás fegyvert nézel, akkor ez alatt kidob még 3 feliratot és mindegyikhez 1-1 sávot... Ezeket a feladatokat teljesítve erősödik a fegyver! Ezen feladatok igencsak változóak! Van amelyiknél bizonyos számú ellent kell megölnöd, esetleg nappal, vagy bizonyos számú küldit megcsinálni, vagy bizonyos számú npc-val bizonyos kapcsolatot teremteni!) -
#802 Sziasztok!
lenne egykét kérdésem a gémmel kapcs.
1.Ha egy falusit elrángatok hogy kényszermunkára vigyem azt hova kell elvinni?
2.Mi a szar az a virtuóz ütés?mert akárhogy ütök az sose megy feljebb a fegyverfejlesztésnél:)
köszönöm a helpet :) -
#801 Érdekes, nálam nincs gnóm a játékba. Néztem videót is róla, merre felé vannak, de nincs ott semmi.. -
ratgab #800 Kovácsnál tudod venni őket példáu Naposvár faluban! Árú nem változik sajnos! AMelyik fegyvernél a kovácsnál kiír egy komplett kis történetet, amikor megvizsgálod, azok legendás fegyverek! -
ratgab #799 Bowerstone piacán már tudsz! -
ratgab #798 Nekem meg pont ezért tetszik! Végre nem csak a harcról szól egy játék, hanem ha akarod mást is csinálhatsz (kereskedés, házat vehetsz, házasságot köthetsz, családot alapíthatsz, barátkozhatsz, fegyvert fejleszthetsz, dolgozhatsz, szerencsejátékozhatsz vagy amit éppen akarsz)! Végre szerepet játszik az ember és nem csak gyilkol mint egy hentes, hanem Élni is lehet! Késztetést nálam az képezi, hogy jól szórakozom! Számomra az első rész is pont ezért volt zseniális, hogy szabadon azt csináltam, amit akartam... 3. rész ezt még megfejeli jócskán... szóval számomra maga a Kánaán!
Tegnap egy grammot nem haladtam a főszállal csak családdal törődtem, csirkefutamra fogadtam, kereskedtem, ingatlanmogulkodtam, elveszett könyveket kajtattam, gnómokat gyilkoltam, ezüstkulcsokat szedtem fel, majd ezüstládákat nyitogattam, barátkoztam, felfedeztem, fegyvert fejlesztettem, hülyültem a ruhákkal, tetoválásokkal! És sokkal jobban szórakoztam, mint ha a főszálat csináltam volna! Ezek lennének a lényeg na és ráadásul a játék zseniális humora (voltak jelenetek, aminél hangosan felkacagtam)! -
hentesferi #797 Megnézem akkor ott , köszi ! :) -
Cat 02 #796 Boltokban jobb van, mint az alap, illetve nekem Bowerstone Industrialban a fegyver boltban is jobb volt, mint falun. -
hentesferi #795 A Boltban naponta kellene változnia az árúnak ? Jobb Fegyverek honnan lehet szerezni nagy eséllyel ? még mindig az alap van , és a játék felénél vagyok : \
Ezüst láda ? boltok ? eddig csak egy fegyver boltban találkoztam ,az meg naposvárnál van , ott meg nem változik az árú : \