1634
Fable III
  • JaSoN HuNTeR #874
    Csak a játék végén látható amikor erősen akarsz ütni hogy van angyal szárnyad és ha jó vagy akkor kék ha rossz akkor piros :)

Én is ma vittem végig de felb*szot mivel nálam 6.500.000 lakosság mind meghalt a végén és utána meg kihaltak az utcák,terek meg minden és újra is kezdtem és megint jó leszek csak gyüjtők jó sok pénzt :).

Amúgy meg hiányolom a játékból a erős és szép fegyókat és a szép ruhákat. Fable 1 sokkal jobban megvolt csinálva ilyen szempontból.
  • Cat 02 #873
    Nekem szóltak mikor tönkrement, de, ha nyomsz egy M-et, ráközelítesz egy régióra, akkor van olyan, hogy Repair All.
  • I.C.ram
    és tényleg minden ingatlant egyesével kell mindig ellenőriznem, hogy melyik ment tönkre az idő során?
  • hentesferi
    Mikortól kezd majd látványosan is a karakter a jó , vagy rossz tettek miatt kinézetileg alakulni ? pl glória , szárnyak stb :D
  • Cat 02 #870
    Igen, nem, de de 0 %on nem fizetnek, 5 percenként :p
  • I.C.ram
    az ingatlanokkal ugye bérbeadással lehet sok pénzt keresni? Számít az, ha úgy adom bérbe, hogy felújítom? A pénzt mikor kapom meg az albérlőktől, vagy ez hogy működik?
  • Cat 02 #868
    Én is, aztán kezdtem újat :D
  • IXEMGabeo
    szó szerint egy mese = fable ez a játék:)
  • Prince23
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én boxon mikor kijátszottam, és folyamatosan a jó döntések mellett tartottam ki, egyszer csak azt veszem észre, hogy - 4-5 milla adósságom van, az ígéretek miatt.

Szal aki még az elején van, hajrá, gyűjtsetek ezerrel! Legyetek a leggazdagabb hőse a Fable világnak :)
  • Cat 02 #865
    Ingatlan többet ad, ha jól emlékszem, de előbb utóbb kell bolt is. Vagyis a végére ajánlott, ha MINDEN a tied, muhahaha :|
  • Prince23
    Nagyon jól teszed, mert a végén legalább 8 millióra lesz szükséged. vegyed meg fele az ingatlanokat, sőt a boltokat is, abban van a több lé. A végén nagy döntések elé állsz majd, amikhez milliók kellenek majd... tudod az ígéretek, amiket aláírtál..... ha betartják, úgy jó :D
  • ratgab
    Jah és kereskedek is, mint állat, mert az is hoz a konyhára körünként 40-50-et!
  • ratgab
    Mivel az egyik démonajtó adott 1millió pénzt szerintem megveszem az összes ingatlant, ami létezik, így biztos baromisok pénzem lesz!
  • ratgab
    Én mindent csak pozitívan próbálok, habár az adó meghagyásánál majdnem arra nyomtam végül csak csökkentettem (gyerekmunka 500k-ért???)
  • Cat 02 #860
    Itt igazából értelmét veszti szerintem a jó és a rossz :)
    De amúgy ja, ingatlan, türelem, etc. Nekem volt kb 3 millám, ami folyamatosan nőtt, de 1-2 dolognál azért a pénzes változatot választottam, adó, bordélyház, etc.
  • ratgab
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na király lettem erre gyűjtsek össze 6,5 milliót, de úgy, hogy ha jó akarok maradni... márpedig én mindig jó karaktert játszok, akkor még ki tudja mennyit legombolnak rólam! Még első napnál tartok, de már most 400000 minuszban van a költségvetés... Ez érdekes lesz 365 nap alatt... Valakinek sikerült összegereblyézni a szükséges összeget? Úgy, hogy jó karaktert játszott? Asszem ezt ingtatlanvásárlás nélkül nem nagyon lehet kivitelezni....
  • Ironman2
    Ok.kösz
  • Cat 02 #857
    A faluban egyből jobb oldalt, kocsma mellett. Ott tudod eladni a dolgaidat, legalább nagy részét.
  • Cat 02 #856
    Minden polgár ad 1 küldetést, ha magasabb szintre viszitek a kapcsolatot. Hate -> Neutral -> Friend -> Love, valami ilyesmi (Utál -> Közömbös -> Barát -> Szerelem gondolom magyarul). És vissza is tud esni talán, ha nem foglalkozol velük, bár ezt csak házasságnál vettem észre.
  • Ironman2
    Amugy a zálogház hol van? Amiket árulnak utcán,annak az értékét lehet megnézni a zálogházban
  • Ironman2
    Igen a festő adta a küldetést,d már megoldottam.Elkezdtem pacsizni a nővel aki látta az esetet a kocsmában,és adott egy küldetést,és akkor megbocsájt az mondta
  • hentesferi
  • Cat 02 #852
    Aki látja megutál. Próbáld meg este megölni (gondolom a festőről van szó). Vagy esetleg Q-val cipeld el valami sikátorba
  • Ironman2
    Hát ez jó.Aki megutál,azt lehet huzni magam után.DDDD
    Amugy kifizettem a büntetést
  • Ironman2
    Ja.Mivel hogy az összes járókelő ad küldetést,ha szorosabban össze akarsz velük barátkozni.Amelyik felett felkiáltójel van,annak kimondottan egyedi küldetése van
  • Cat 02 #849
    Kifizetni a büntetést vagy ledolgozni, ha jó akarsz maradni, de gondolom meg is ölheted az őröket.
  • Ironman2
    Engemet most kőröznek a Lugaskői müveknél,mert volt olyan küldetés ahol ártatlan embert kellett legyilkolni.Van 25 perc,és felette pirossal egy összeg.Mit kell csinálni ilyenkor? Az egyik ürge adta hogy lőjek le egy embert a kocsmában,de sikerült 4-et kinyirnom hiába nyomtam meg a backspace billentyüt
  • IXEMGabeo
    nem mondod h ilyenek is vannak benne?:D én még az elején vagyok, most kaptam ettől a Waltertől 500 aranyat h vegyek valami szegény ruhát:D:D

amúgy szépen szaggat a game, be kell ruházzak egy Core 2-es procira...
  • IXEMGabeo
    jó game...minden döntésemnek gondolom komoly kihatása van, érdekes ez a kezet fogunk és böfögünk kombó:D

egyelőre van egy tűzgolyós képességem, remélem h lesznek benne egyedi küldetések
  • Ironman2
    Na ez az álarcosbál kemény dió volt
  • REPS0L
    hőfok probléma kilőve, de akkor mi? O.o
  • ratgab
    Nem értem... fogalmam sincs mi lehet!
  • sotto
    most próbálkozok a töredezettségmentesítéssel hátha bejön :D
  • sotto
    a gyorsmentést használom szóval manuálisan mentek aztán a mentésszobában is mentettem külön eggyet és azt írja hogy sérült, de hogy miért lehet ez??? o.O
  • ratgab
    Nem tudom lehet-e olyat, de ha kikapcsolod az automentést és manuálisan mentesz az lehet, hogy megoldja a dolgot...

Mert ezek szerint az automentés korruptálódik! Vagy amit nem tartok valószínűnek Winchester probléma... Esetleg egy törezedettségmentesítés is talán segít vagy egy Scandisk!
  • Cat 02 #839
    Offline profillal lépsz be, azt is használod és úgy se ment ? o.o
  • sotto
    megvan az offline de akkor sem jó :S
  • ratgab
    Sajnos nekem nincs ötletem! Más játéknál nem volt még ilyen?
  • Cat 02 #836
    Ha nem eredeti a játék, akkor offline profilt kell létrehozni.
  • sotto
    sziasztok
    felteszek egy kérdést amire szeretném ha rendesen válaszolnátok!!!
    van rendes games for llive profilom bejelentkezek elkezdek játszani a fable 3mal amiben minden megvan patch crack stb. mentem a játékot viszont nemtudom betölteni mert azt írja hogy a mnetés sérült ezért nem lehet betölteni, légyszíves segítsetek,mert már régóta ezzel szenvedek!!!Előre naon naon szépen köszönöm mindenkinek :D