Fable III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jobb volt a 2. része? Szerintem nem fogják kiadni,mert lehet hogy pont a 3.része miatt fognak többen boxot vásárolni hogy lássák az elõzõ részt.Marketingfogás ez a rész

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

<#taps><#eljen><#eljen>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Seth
Azoknak akiknek kimaradt a 2. rész, meg ezer éve játszottak az elsõvel(elsõsorban pc-re gondolok ugye), azoknak lehet hogy méltó. Aki viszont játszott a 2. résszel,azoknak ez amit most mûveltek, butítás, de minden szinten

PSN ID.: Beegabor

kill3r21
viszont azt nem merem megkockáztatni hogy a 3. jobb mint a 2....
kill3r21
és nekem mekkora élmény volt, nekem a fable 3 az elsõ....ugymond lövésem sem volt a sorozatról, visszafelé kicsit gázabb, de a 2.rész is hatalmas és az elsõ sem rossz
grebber
Ne várd ,mert nem lesz!

Next PC upgrade: 2022

Rage47
<#eljen>
Am sokan lehúzzák a játékot , hogy nem méltõ az elõzõ részekhez... bugyuta nagyon stb... de szerintem Nagyon is Méltó ! évek óta már nem tudok a gép elõtt ülni 1 óránál többet , le se köt semmi , de ez a game... egyszerûen vissza idézi a régi idõket , mikor csak úgy elfelejti az ember hogy mennyi ideje is játszik már 😄

Nagyon összetett , szép , humoros , és nem vontatott , szerintem jó lett nagyon ! 😊
2-es meg várós PC-re továbbra is : \

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

kill3r21
sajnos nem, mindent kinyitottam
Nálam még 0 a csoportszex

Prince23
lehet az egyik láda adja be ezt a tulajdonságot az ösvénynél :d de csak tipp.

Kk köszi 😊

kill3r21
nah ezaz amit sosem tudtam megcsinálni boxon....lövésem sincs hogy lehet véghezvinni....😄
Rage47
<#nevetes1>
kill3r21
általában ugyanabban az ödõben kell visszamenni....mondjuk ha egy boltosnak kll vmit vinni egyértelmü hogy éjjel pl nem lesz ott 😊
"legnagyobb létszámu csoportszex" <#hehe><#hehe><#hehe>
Töltõképernyõnél kiirja

kill3r21
asszem x összeget kell nyerni ahhoz hogy ne jelezze küldinek....nem kell vele foglalkozni....
basszus 😄 azt már eljátszottam vagy 600 aranyat 😄
Köszi akkor , nézek más kis küldit 😊)

meg miért van sokszor az , hogy elvállalok egy mellékküldit , pl ássak ki valami rejtett tárgyat , majd vigyem vissza , de mikor visszaviszem az adott helyen nem találom az embert , ( gondolom mászkálnak , nem fix helyük van ) , de már körbe jártam az egész várost , hogy le adhassam , de nem találtam az illetõt 😄

Prince23
Sztem az egy minijáték, a felkiáltó jel mindig ott lesz. hogy legközelebb is találj oda... vannak akik csak GPS-el tudnak játszani. Biztos nekik hagyták ott a felkiáltójelet 😊

Sziasztok ! 😊

még az elején vagyok , amikor Sabine-nak bizonyítani kell , a 3. fázisnál vagyok , mikor a városban embereknek kell segíteni , hogy a követõim legyenek , van egy csirke futamos küldetés , ott hányszor kell fogadjak ? lassan elfogy a pénzem annyiszor fogadtam , és még mindig nincs kész a küldetés 😄

Elõre is köszi a helpet ! 😊

kill3r21
majd a szellemes küldi lesz jó, amikor a szellem tesóknak kell okoskodni, nah azon beröhögtem párszor 😄
Shep
Hogyan tudom a családomat átköltöztetni másik házba?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BoneDragon
Nálatok is iszonyatosan pörgeti a játék a videó kártyát? Néha úgy érzem, hogy elfog füstölni...

Gondolom majd hamarosan ezt is megoldják.Amugy most csináltam meg a 3 varázslo küldetését a lugaskõi piacon,és eszméletlen jó duma volt benne.Hihetetlen hogy mit összehoztak a készítõk.Nekem az Oblivion jutott eszembe a küldetéseknél.Ott voltak ilyen jópofa változatos questek

DDD

wesker24
Na erre nem is gondoltam megnézem mi lesz ha odaviszem a kis gyerköcöt ! xD
Akkor az a hely, ahol a környezetvédõk vannak vagy a hippik vagy mifenék

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Ki az ártatlan? hát a gye...k.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kill3r21
nem, ez vmi mocsárba van...nincsenek épületek csak kunyhók
wesker24
Az nekem se tiszta ! 2-öt eleve nem lehet megcsinálni mert warezban nincs multi ! Amásik 2-önél én se tudommit kell csinálni !

Csak nem egy ártatlan szüzet kell feláldozni ? XD
Tatyla
ez világos volt de hogyan kell a dolgokat elõtte csinálni ez nem tiszta

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

wesker24
Hát a démon kapuk nekem se világosak !

2 démon kapuhoz Online Co-OP társ kell az egyiket jobb kedvre kell viditani a másik meg valami ártatlan áldozatról beszélt !
Tatyla
az hol van és mit kell tenni hozzá,mert ezek a démon kapuk nem világosak nekem?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Lugaskõ? Tán szegénynegyed?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

És olyankor kiírja a gém, hogy beteg lettél? VAn valamik következménye és meg lehet gyógyulni?

kill3r21
egyik városba, elég lepukkant....valami mocsáron keresztûl vezet oda egy küldtés
Prince23
Én már attól a ruhakereskedõ nõtöl nemi beteg lettem. szal ez mindegy.

Hogy lehet kurvázni? Hol vannak kurvákok?<#idiota>

kill3r21
nemibeteg csak akkor leszel ha k.rvázol, vagy buzulsz....én egyszer összeházasodtam egy faszival, aztán széjjelvertem és elvált hehe xD
Fent van a kincshalom fölötti beurgóban! 5 milla kell hozzá, hogy fel tudj mászni!

Sõt Dagi is lehetsz, ha sok hízlaló kaját eszel (valamelyik nap nekifogtam, hogy elhízassam a Hero-t, de után elkezdtem a questeket csinálni és mikor pár óra múlva ránézem, hát nem lefogyott... lefutotta a kilókat!

Ma meg úgy berúgattam, hogy méterenként hányt!

Nemi betegséget kaptál már el?

balee4
A kincstárban ti hol láttok kulcsot?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Nem.Már rájöttem hogy miért nem jelöli ki.Mert meg kell nyernem az emberek bizalmát Lugaskõben,és csak utána jelöli a fõküldetést.Amugy a csatornába se lehet lemenni addig,mert zárva az ajto.Most látom hogy le is lehet részegedni? Sõt,még nemi betegséget is lehet kapni.Amugy adtam a koldusnak pénzt,és 1-el növekedett a céhpecsétemxD

Az a DLC miatt van... kapsz egy 63000-es házat! Egyébként a kincstárban (trófea van az ajtó felett)

wesker24
Alapból kapsz egy ingyen házat ! Ködbércnél van ott fent !
halihóó. a töltõ képernyõnél azt írta ki jobb oldalt hogy az ingatlanjaim össz értéke 63000 ,,,hol tudom õket megnézni ? mert én azt se tudtam hogy vettem házat 😄

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

wesker24
Jó neked nekem állandoan eltünik már belezavarodtam a térképbe

Nem igen találom a Ködbérci gnomokat elvileg 3 már megvan de 2 gnomot aki 2 különbözö barlangban van az istenért se találom !
kill3r21
a haladás jelzõ nem a kutya miatt tünik el?
balee4
Már az összes gnóm is megvan. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Na kinyitottam az 50-es ládát, érdemes 2 milla arany van benne.