Fable III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Amugy az én gyerköcöm neve BILL ! xD
Nem én adtam hanem a gép ! XD
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Eztán vettem valami bandita hacukát és sokáig abban nyomultam!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Sokáig azt hittem, hogy a Hero nem találja meg méltó párját, de aztán Bowerstone piacán összeakadt egy utazó bögyössel és szerelem volt elsõ látásra! Egy gyors séta után a kikötõben Hero-nkban szemernyi kétség sem maradt, hogy megtalálta az igazit és már elõ is rántotta az inventorijában tartott 3 jegygyûrû egyikét! Hatalmas lakodalom volt, melyre egész Naposvár-t meghívták és beköltöztek az Akadémiához vezetõ út fölött lévõ híd melletti nagy házba! Hero-nk rögtön meg is emelte az asszony zsebpénzét, amint megfogant és azonnal meg is született a kis Amy (következõnek fiút terveznek, melynek neve Alehandró lesz <#nevetes1>#nevetes1>)
Én vettem mondjuk páncélruhát, mert jól néz ki, meg van még 4 oldalnyi másik is.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
És olyan jó a kapcsolatunk hogy 80 %-os kedvezménnyel vásárlok bútorokat !
Még a Luxus bútorcikkek is max 200 aranyba kerülnek ! xD
És addig haverkodtam vele amig ki nem irta hogy Legjobbb Barátok igy jóval nagyobb kedevzményt ad az áruiból !
Persze ebbne bent volt minden ! Fütyülés Táncs Csiklandozás Ölelés ennnyi !
Amugy a gyerekem nem akar leszakadni rólam ! Amint megérkezek Naposfalvára a gyerek elkezd nyaggatni hogy kellene neki egy ajándék méghozzá egy porcelánbaba kell neki !
Hol lehet ilyet kapni ? Mert addig ugy se hagy békén ! xD
Amugy vol olyan legendás fegyver aminek ezek voltak a tulajdonságai:
Legyen 5 gyereked
Sexelj 10 nõvel
Szeressen beléd 5 nõ !
Úgy emlékszem, hogy a Fable 1-ben volt védõértékük!
ja és akivel megismerkedtem online, egy német sráccal, egy nagyon fasza páncélruhát adott ajándékba.
Ratgab : Köszi , és hát igen ! 😊
Fable 4-et már csak az általad Fable 3-ban legyártott gyerekekkel fogják megcsinálni... összes npc-t el tudják majd játszani annyian lesznek!
Mivel összehaverkodtam a kováccsal ! xD
Hát arra jó hogy teherbe ejtsd a másik Online társad karakterét ! XD
Erõt kalapács forgatással kell növelni!
Igen! Nem keveset morgolódtam már a Witcher 2 fórumtopikban... most úgy döntöttem szórakozok is egy kicsit és ezt a szórakozást ebben a kiváló játékban meg is leltem!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ám a Gnómok levadászása még baromi jó: Hirtelen elkezd valaki po..ázni, hogy ilyen vagyok, meg olyan vagyok én meg nézek szét és már töltöm a pisztolyba a puskaport és amikor megtalálom élvezettel lövöm agyon!
Egyik quest során olyan leírást olvastam, hogy besírtam tõle! Kapaszkodjatok meg van Albionban olyen szervezet, hogy Albioni Neolit Újjáépítési Szövetség röviden ANUSZ<#nevetes1>#nevetes1>
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Az egyik a sárkánypöröly kalapács aminek szintén lehet fejleszteni 3 tulajdonságát !
Most épp a tûzsebzést akarom megcsinálni ha megölsz 150 ellenfelet csak tûzmágiával akkor tûzsebzést kap a fegyvered !
A másik meg egy legendás revolver ott az egyik tulajdonság már kész van elkaptam 5 bünözöt igy bonuszként minden egyes emgölt ellenfélbõl életerõt nyerek !
és hogy lehet am a testömeget növelni , pl hogy izmosabb legyek ? 😄
nincs még egy csillag sem ott , csak az erõnél 1 😊
és még mindig nem derült ki , hogy lehet e folytatni a fõszál után a gamet 😄😛
Ratgab , ismerõs vagy , tudom is hogy honnan 😄 a Witcher 2 forumról , látom te is inkább a Fable-t tolod most , mint a Witcher 2-t 😄 remélem míg kijátszom a Fable 3-at , addigra a Witcher 2 játszhatóbb lesz 😄
Van PC-re is a game ??
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Most felvettem egy puskát (egyébként az egyik ezüst ládából esett), ami +30% sebzést ad emberekkel szemben, ha elhízatom a karaktert... hát nem megtettem! Egy másik kalapács meg bónuszt ad a leterítéshez, ha 40 ládát szétverek...
Baromi jó játék! Nagyon régen szórakoztam játékkal ilyen jól!
Szerintem ugyanz van min t minden más Live-os játéknál ugy kell meghivni egymást !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Am még az érdekel , hogy ha eljutottam a kastélyig , ( Király lettem ) a 3-ban , tudom folytatni a gamet , vagy ha vége a fõszálnak , vége teljesen ? 😊