Fable III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudsz venni könyveket és utána fütyülsz neki és lesz olyan menüpont.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Na.Fable 3 topik megelõzte az Alekosz topikodat Wesker<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

wesker24
Jézus Mária ez már kész szappan opera ! XD

Amugy az én gyerköcöm neve BILL ! xD

Nem én adtam hanem a gép ! XD
Kutyát hogyan lehet fejleszteni? Nálam mindegyik tulajdonsága 1-en van.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nem próbáltad kombinálni? Én pl gondoltam rá, hogy hálósipkában egy felsõtestet takaró páncéldarabban, gatya nélkül egy papucsban fogok irtani menni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én elõször a herceg ruhában voltam, majd tanyázó ruhában, aztán mikor megkaptam a zsoldos ruhát abban, aztán a zsoldos ruha gatyájában a tanyázó csimmájában és felsõtest hullára kivarva (kedvenc tetoválásom, amikor a csávónak szív van rajzolva, melyben áthúzva egy nõi név, ami alatt egy újabb áthúzott nõi név, ami alatt egy újabb áthúzott nõi név <#eplus2>)

Eztán vettem valami bandita hacukát és sokáig abban nyomultam!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

BoneDragon
Nekem van kb 3 ruhám + a csirke meg az alvó.

Én még a Tanyázók táborában cserkésztem be egy nõt el is vittem randizni, majd mikor randi után benyögte, hogy vigyek neki jeggyûrût ilyettemben 3x beleböfögtem az arcába... rögtön nem akarta, hogy elvegyem <#nevetes1>

Sokáig azt hittem, hogy a Hero nem találja meg méltó párját, de aztán Bowerstone piacán összeakadt egy utazó bögyössel és szerelem volt elsõ látásra! Egy gyors séta után a kikötõben Hero-nkban szemernyi kétség sem maradt, hogy megtalálta az igazit és már elõ is rántotta az inventorijában tartott 3 jegygyûrû egyikét! Hatalmas lakodalom volt, melyre egész Naposvár-t meghívták és beköltöztek az Akadémiához vezetõ út fölött lévõ híd melletti nagy házba! Hero-nk rögtön meg is emelte az asszony zsebpénzét, amint megfogant és azonnal meg is született a kis Amy (következõnek fiút terveznek, melynek neve Alehandró lesz <#nevetes1>)

Nincs ruha stat!
Én vettem mondjuk páncélruhát, mert jól néz ki, meg van még 4 oldalnyi másik is.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BoneDragon
Szerintem nincs statja a ruhának, épp ezért az eleje óta a herceg ruhába nyomom.

Az igen!😄

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

wesker24
Sõt a bútorkereskedõt vettem feleségül töle van gyerekem !

És olyan jó a kapcsolatunk hogy 80 %-os kedvezménnyel vásárlok bútorokat !

Még a Luxus bútorcikkek is max 200 aranyba kerülnek ! xD
wesker24
Hát ugy hogy össze haverkodtam vele megcsináltam a személyes küldijét !

És addig haverkodtam vele amig ki nem irta hogy Legjobbb Barátok igy jóval nagyobb kedevzményt ad az áruiból !

Persze ebbne bent volt minden ! Fütyülés Táncs Csiklandozás Ölelés ennnyi !
Nah ez jogos kérdés 😄

wesker24
Naná simán ha már egyszer belerakták ! XD

Amugy a gyerekem nem akar leszakadni rólam ! Amint megérkezek Naposfalvára a gyerek elkezd nyaggatni hogy kellene neki egy ajándék méghozzá egy porcelánbaba kell neki !

Hol lehet ilyet kapni ? Mert addig ugy se hagy békén ! xD

Amugy vol olyan legendás fegyver aminek ezek voltak a tulajdonságai:

Legyen 5 gyereked
Sexelj 10 nõvel
Szeressen beléd 5 nõ !
Nem jöttem még rá, hogy a ruházatoknak van védõértéke vagy csak optikai tuningot adnak a karakternek?

Úgy emlékszem, hogy a Fable 1-ben volt védõértékük!

Imént mászkáltam az egyik ajándékboltban is mit láttam? Gumióvszert basszus.... Fable-ben is fontos a biztonságos szex...<#nevetes1>

Prince23
coopba is tök ugyanazok a küldik vannak, amiket single-be csinálsz egyedül. annyi h két személyes. Szerencsére.

ja és akivel megismerkedtem online, egy német sráccal, egy nagyon fasza páncélruhát adott ajándékba.

48? Meg is vetted a boltot vagy hogyan... nekem csak 25-öt adott a kis tetû... megyek is vissza reklamálni! VAgy lehet eltapsolok 50000-et csirkefutamra!

Én is így vagyok ezzel : \

Ratgab : Köszi , és hát igen ! 😊

Neked mindig csak a Fablesexen jár az eszed???<#nevetes1>

Fable 4-et már csak az általad Fable 3-ban legyártott gyerekekkel fogják megcsinálni... összes npc-t el tudják majd játszani annyian lesznek!

wesker24
Igen ott vettem a két legendás fegyvert ! 48 %-os kedvezménnyel ! xD

Mivel összehaverkodtam a kováccsal ! xD
Rage47
na erre voltam kíváncsi, szal mégis van single playerbe kapcsolódó, történet-szerû coop mód, köszi
Nekem is ez jött le eddig, de szerintem az élményre jócskán rányomja a bélyegét a sok technikai probléma!

Prince23
Find game féle funkció van. Ahova bedob a Live, azokkal játszol. akivel pedig megismerkedsz online, azok késõbb csatlakozhatnak hozzád is a single-be, és együtt mehettek kalandozni. Az ismerõsre meg én is rá tudok joinolni.

wesker24
Szóval akkor itt is ugyanugy lehet Coopozni de gondolom csak eredetivel egyenlöre !

Hát arra jó hogy teherbe ejtsd a másik Online társad karakterét ! XD
Boltokban is lehet kapni legendás fegyverek és minden egyes új játékban más fegyverek vannak a boltokban! <#smile>

Izmosabb nem lehetsz, de kövérebb igen! Zsírosat kell hozzá enni sokat!

Erõt kalapács forgatással kell növelni!

Igen! Nem keveset morgolódtam már a Witcher 2 fórumtopikban... most úgy döntöttem szórakozok is egy kicsit és ezt a szórakozást ebben a kiváló játékban meg is leltem!

Rage47
szóval itt akkor mire jó a kooperatív mód?😄
Nekem a kedvencem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
színházas küldetés... végigröhögtem, amikor védeni kellett az erõdöt az meg teli volt feszültséggel

Ám a Gnómok levadászása még baromi jó: Hirtelen elkezd valaki po..ázni, hogy ilyen vagyok, meg olyan vagyok én meg nézek szét és már töltöm a pisztolyba a puskaport és amikor megtalálom élvezettel lövöm agyon!

Egyik quest során olyan leírást olvastam, hogy besírtam tõle! Kapaszkodjatok meg van Albionban olyen szervezet, hogy Albioni Neolit Újjáépítési Szövetség röviden ANUSZ<#nevetes1>

BoneDragon
Nekem a witcher 2 nem jön át, valami hiányzik belõle... Elsõ rész számomra szerethetõbb volt.

wesker24
Jah abban tényleg az volt ahogy a többi live játékban is pl : Gears of War !
Oké,köszönöm a választ. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

wesker24
Na nekem is van 2 ilyen legendás fegyverem !

Az egyik a sárkánypöröly kalapács aminek szintén lehet fejleszteni 3 tulajdonságát !

Most épp a tûzsebzést akarom megcsinálni ha megölsz 150 ellenfelet csak tûzmágiával akkor tûzsebzést kap a fegyvered !

A másik meg egy legendás revolver ott az egyik tulajdonság már kész van elkaptam 5 bünözöt igy bonuszként minden egyes emgölt ellenfélbõl életerõt nyerek !
Az szép 😄

és hogy lehet am a testömeget növelni , pl hogy izmosabb legyek ? 😄
nincs még egy csillag sem ott , csak az erõnél 1 😊

és még mindig nem derült ki , hogy lehet e folytatni a fõszál után a gamet 😄😛

Ratgab , ismerõs vagy , tudom is hogy honnan 😄 a Witcher 2 forumról , látom te is inkább a Fable-t tolod most , mint a Witcher 2-t 😄 remélem míg kijátszom a Fable 3-at , addigra a Witcher 2 játszhatóbb lesz 😄

BoneDragon
Nem nincs. Csak c64-re!

Rage47
igen.
Hali!

Van PC-re is a game ??

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Rage47
Resi 5-ben is campaign coop volt
Az elsõ rész még a mai napig remek, de teljesen más stílus szerintem!

Szerintem is nagyon jó lett! A legendás fegyverek ugyanazt a hatást érik el nálam, mintha achievementek lennének (3 különbözõ tettel fejleszthetõek ugyebár) és képes vagyok csak ezért újra és újra végigmászni ugyanazon a pályán csak, hogy teljesítsem õket!

Most felvettem egy puskát (egyébként az egyik ezüst ládából esett), ami +30% sebzést ad emberekkel szemben, ha elhízatom a karaktert... hát nem megtettem! Egy másik kalapács meg bónuszt ad a leterítéshez, ha 40 ládát szétverek...

Baromi jó játék! Nagyon régen szórakoztam játékkal ilyen jól!

wesker24
Szerintem nincs benne single player coop !

Szerintem ugyanz van min t minden más Live-os játéknál ugy kell meghivni egymást !
Rage47
van single player coop? az hogy néz ki? a host történetét játszuk ketten?
BoneDragon
Na meg van a kedvenc küldetésem! 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor a 3 mágus lekicsinyít és meg kell menteni a királylányt.
Hát az valami zseniális lett! Végig röhögtem! Eszméletlen, mit ki nem találnak... Áhh, isteni game!

Ne is törödj vele én már 20000-et játszottam el ott...<#nevetes1>

hmm 😄

kill3r21
mikor király leszel onnan kezd érdekessé válni
Mesélj ! 😄

Am még az érdekel , hogy ha eljutottam a kastélyig , ( Király lettem ) a 3-ban , tudom folytatni a gamet , vagy ha vége a fõszálnak , vége teljesen ? 😊

Totti5
<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Seth
Nekem jobban tetszett, de a 2. résznél meg jobban tetszett az elsõ 😄 Abban újdonság volt sok minden, a 2. részre fejlesztették, kibõvítették , a 3. részre viszont semmi újdonságot nem hoztak

PSN ID.: Beegabor