1634
Fable III
-
#914 A kincstáramban talált kulcs mit nyit? -
#913 Nincs, csak szürke. -
Atilorn #912 Neked van fekete festéked? -
Atilorn #911 Nem utáltak meg, mivel csak a drágább boltok árait vittem fel. -
#910 Na gyerekek megvan az összes kulcs: I am the Keymaster!. :D
-
xido #909 az a ruha,amit fel kell venned és ott röhög a hős,miközben próbál kotkodácsolni:) -
#908 Gyerekek.A csirkés küldetés....azok a csirkehangok....XD -
xido #907 jaj te..hát a haverjával engedékenyebb az ember,mint a főnökével:)) -
ratgab #906 Most lehet belefutottam egy bug-ba! Összehaverkodtam a zálogossal és mivel legjobb barátok lettünk 110%-os extra árral vette tőlem a cuccokat! Megvettem a boltját és utána csak 25%-os extrával akarja adni! ugyanígy jártam a Kováccsal is, amíg legjobb haverok voltunk tudtam nála sokkal olcsóbban vásárolni, de most, hogy enyém a bolt 25 %-nál több engedményt nem tudok tőle kiharcolni... -
Cat 02 #905 Co-opban lehet csak másik hőssel, sima NPC-vel nem nyílt ki. -
IXEMGabeo #904 gondolom mindenki járt a démonkapunál is, valaki kinyitotta már Coop-ban? mert azt mondta a Zeusz fejű ajtó, hogy valakinek melletted kéne állni (Coop) csak akkor mehettek tovább:) -
Cat 02 #903 Ha ugyanarra gondolunk (ami a barlangban van) akkor lesz majd hozzá küldetés. -
IXEMGabeo #902 na fasza game
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Naposváros vagy hova kellett menjek, útközben találkoztam farkasokkal nem voltak kemények, viszont minden barlangot átjártam, lubickoltam a ládákat kinyitottam sok kincset beszereztem, az nagyon tetszik, hogy óriási területet be lehet járni és még ez a kincsásás se rossz ötlet. Kutya fejlesztése mondjuk abszurd, de jópofa:D Boxosnak neveztem el... most elértem abba a faluba ott a közelben van 1 szép ház azt majd megveszem. Most azt írta ki megvan a meghatározott céhpecsétem így elindulhatok az uralkodásra vezető úton, na majd kiváncsi leszek az mi lesz...
mégegy dolog: az az eldugott vasútállomás az mire szolgál? mikor fog megnyílni?
-
ratgab #901 Na megyek akkor kovácskodok egy pár órát... -
Cat 02 #900 De, nem szeretnek annyira. -
ratgab #899 És nem utáltak meg azért, hogy felvetted a bérleti díjat? Mert én úgy hagytam és csak 80000 jön be 5 percenként... -
ratgab #898 Persze! Sok mellékküldit nem is csináltam még meg! Arra kell ügyelni, hogy a királyi teendőket hanyagolod! -
hentesferi #897 Az igen , nem rossz ötlet , de nem is muszáj beállítani kisképernyősre , úgyhagyom a gamet , elmegyek dolgozni , míg vissza érek , finom pénztárcám lesz :D hogy érted hogy reálisabb ha meghal valaki ? :) -
Cat 02 #896 Amúgy aki nagyon jó szeretne lenni, az állítsa nem teljes képernyősbe és netezés közben is dől a zsé... De szerintem sokkal reálisabb, ha meghal valaki. -
hentesferi #895 Azta mindenit neki ! :D az azért nem rossz hozam ! :D
akkor most még mielőtt Király lennék , ezeket a finomságokat elvégzem szerintem :)))
Köszi az információt ! :)
-
Atilorn #894 Arra elég volt, hogy ne legyek mínuszba, de a végén a hadseregre 6 és fél millió kell, hogy mindenki túlélje. Szóval ez és az ígéretekre költött pénz elég sok lesz. Amint teljesítettem egy ígéretet és csökkent a pénz, máris pótoltam a saját kincstáramból. Megvolt minden épület, a nagyobb boltok árait legmagasabbra vettem, és így 5 percenként 200 ezer fojt be. -
hentesferi #893 de már Király vagy ? szóval Királyság után is van lehetőség arra , ha esetleg nem sok pénzed van , akkor meg szedd magad , és kalandozgass , üzletelgess ? :)) -
Cat 02 #892 Add ki inkább, az jobban megéri. -
ratgab #891 Megvettem az összes épületet Albionban kivéve Millfields-en 3 db villát, illetve Aurorán még semmit! Most megyek kalandozni és közben majd dől a lé!
Szerintetek megéri megvenni egy házat... felújítani majd eladni? -
#890 Fable 2vel is úgy játszanék :) Kár hogy nem tudok. Xboxon nem akarok. -
Cat 02 #889 Xfire-t kapcsold ki. -
Ironman2 #888 Nincs a játékban olyan hogy a nép nekitámad a királyának? Adókat lehet behajtani? -
IXEMGabeo #887 xDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
wendi1106 #886 Hali
valakin nem tudja hogy időről időre mért nem érzékeli a játék az egeremet ? ugye bill+egér amivel játszom és játékon belül elszáll az egér de a beállításoknál látom és tudom is mozgatni csak éppen a klikketet nem veszi be :S
valami ötlet ? -
Ironman2 #885 Elneveztem a hősömet I.Orbán királynak -
Cat 02 #884 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Inkább fizettettem több adót, csak maradjanak életben. De igen én nekem is simán meg lett volna kb 7 millió, ha csak "jó" döntést hozok, de csalásnak éreztem volna, hogy mindenből a pénznyelést választom, szórom a pénzt és mégis jó vagyok. Evvan -
IXEMGabeo #883 utolsó mondatod nagyon tetszett. Ez mondjuk nekem is tetszik a játékban, hogy általában 2 fajta választásod volt, ami által jó és gonosz lettél hirtelen...
Kotorban is ezt bírtam anno, világos vagy sötét oldal...
amúgy lehet hülyeséget mondok, de eskü ez a játék, legalább is az eleje a Harry Potter 5. részére emlékeztetett:D -
hentesferi #882 jah és még egy kérdés , aztán békén hagylak titeket :D
Hol érdemes jól jövedelmező házakat venni ? vagy bárhol jól adja ? :D
és mi éri meg jobban , inkább vegyek az 50 ezerből 2-3 boltot , vagy 5-6 házat ? :) -
ratgab #881 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát én úgy vagyok vele, hogy ha megígérek valamit, akkor azt tartom is! Nincs ez másként a virtuális világban sem... habár Logan megkímélésekor kissé vacilláltam, de mégiscsak rokon, így életben maradt! Habár egy-két dolog miatt megérdemelte volna a halált például Swift őrnagy megöléséért, vagy az elején a szakszervezetisekért, de mégsem akartam elsüllyedni a szintjére!
Az adózás kérdésében szerintem egyértelmű választás volt a csökkentés: 400 000 aranyért nem taszítom szegénységbe a királyságot, mikor én is össze tudom szedni a hiányzó összeget.
Gyerekmunka 500 000-ért? Semmiképp, akkor sem ha nem ígértem volna meg!
Nekem ezek mind morális megfontolás tárgyát képezték, ahol a jó és rossz még kiemeltebb szerephez jut. Adó vs Szegénység, GYerekmunka vs Hadsereg... súlyos döntések ezek! És inkább szaladgálok + pár órát Albionban gyűjtögetve minthogy ezeket megtegyem...talán a következő végigjátszásban, de nem Albion jóságos királyaként!
DE egyben igazad van... Uralkodni nem egyszerű... súlyos döntéseket kell hozni, amik egyszerre jók is és rosszak is... Arany középút pedig egyszerűen nincs!
-
hentesferi #880 Én úgy tervezem , hogy majd mielőtt Király leszek , neki fekszek a pénz szerzésnek , lant , meg pite , veszek csomó házat , és míg nem gyűlik össze elegendő addig mellékküldizgetek :D de hogy 3.5 milla :O annyi azért már elég volt , hogy ne legyél mínuszban miután Király lettél ? :D pl ígéretek miatt stb :D -
Cat 02 #879 Yapp, elején húzzátok fel lvl 5-re a zenélést és toljátok, lesz sok pénzetek, abból vegyetek főleg házakat, de igazából az a jó, ha mindent megvesztek. -
Atilorn #878 Sziasztok. Ahhoz, hogy jó legyél és a végén is legyen elég pénzed, hogy megments mindenkit, ahhoz már az elején vásárolni kell a házakat, mert különben a büdös életben nem gyűjtesz össze eleget. Mikor végzel a naposvári akadémiai küldivel, már 10 ezüstkulcsnak kell lennie. A naposvári ezöstkulcsos ládában 50000 arany van. Jó kezdőtőke. Mikor engem megkoronáztak már 3 és fél millióm volt a személyes kincstáromban. :D -
#877 Én ott tartok, mikor el kell utazni hajóval egy másik szigetre. Onnan még sok van? Mert a vagyonom kb 2000 arany! -
Cat 02 #876 Uhh, én meg feloldottam az alkoholrendeletet és MINDENKI hányt az utcán / dülöngélt :D -
hentesferi #875 Jah köszi ! :)
Akkor jó hogy mondod :O eddig nem nagyon koncentráltam oda a pénzre , de ha ezentúl sem fogok , akkor miután király leszek , kihalnak az utcák ? :D
Mennyi pénzt gyűjtsek kb , 100 ezres , 1 milliós tételekről beszélünk?:D
és ha annyit , az egy kicsit nem irracionális szám ?:D örülök ha van 10-20 ezrem:D