1634
Fable III
-
csgj #954 Őőő... lol. o.O Vettem egy jegygyűrűt, oda is adnám a választottnak, de azt mondja, hogy kéne neki jegygyűrű, vegyek egyet. De bakker, vettem!! XD Nem értem mi van ilyenkor... bug? -
Ironman2 #953 Sam és Max is megkapta a könyvét.Hm..milyen ismerős nevek.Szórakozottak ülnek ott a Lionhead-nél -
Cat 02 #952 Elég sok ártatlan emberes küldetés van :| -
Ironman2 #951 Amugy most csináltam meg az ezüstfenyő küldetést,amikor a farkas 4 csontját kell összegyüjteni.Többet nem irok róla mert spoiler lesz.Busfán meg meg kell ölni ártatlan embert.Na azt most nem vállalom be -
Ironman2 #950 Hát engemet csak nem hagy békén az a hülye őr.Kinyirni se lehet,mert olyan mintha a levegőben csapkodnák.Ez egy bug sajnos.De rám lő ezerrel.Majd ha király leszek,akkor elteszem láb alól -
ratgab #949 Örülök, hogy segíthettem! -
ratgab #948 Így van, ahogy IXEMGabeo is írja függőleges szinkronizálás a neve és alatta tudod megnézni a részletes beállításokat! -
Ironman2 #947 Ja megvan kösz -
IXEMGabeo #946 nálad a függőleges szinkronizálás úgy keresd -
IXEMGabeo #945 amúgy nekem minden mérsékelten van és még így is szaggat valszeg a gyenge procim miatt -
IXEMGabeo #944 női karakternél ez h műkszik majd? xD -
Ironman2 #943 Hol vannak ezek a nagyon részletes beállitások,mert nálam olyan hogy Vsync beállitása nincs a játékban -
#942 ki, jobb lett valamivel kösz -
ratgab #941 Jah igen az élsimítást meg érdemes levenni... Azon az opcióadagon van a bloom is, aminek csökkentésével élesebb lesz a játék grafikája is! -
ratgab #940 Nem kikapcsolni kell, hanem bekapcsolni! -
ratgab #939 Kapcsold be a függőleges szinkronizálást és akkor nem fog szaggatni! -
Ironman2 #938 HEhe -
ratgab #937 Én tudom! Hívni kell qvákat (interakciókor van olyan opciót, hogy sexre invitálás, ekkor beviszed egy ágyhoz és ott megesik a dolog: 2 qva van a Zsoldos táborban és 2 Régi Lugaskő negyedben (azonban a 4-ből 2 ellenkező nemű!)! -
Ironman2 #936 Persze,meg az élsimitást is.Nagyot dob az fps-en -
ratgab #935 Közben kiderült, hogy csak aznap vették olcsón a cuccokat! Biztos sokat szállítottak belőle máshonnan is! Utána 1 nappal már 120 %-os profittal adtam el a portékát! -
Ironman2 #934 Hihetetlen.Mindenhol semleges vagyok,de a müveknél az egyik őr állandóan felismer,és elketd lődözni rám.Amugy az őröknél nincsen alul hangulatjelző csík? Mert nálam nincs -
IXEMGabeo #933 mamár eljutottam az 1. faluba abba a naposízébe:D közben találkoztam 1-2 farkassal, kinccsel, és mi egyébbel -
#932 Jah nekem is ki van kapcsolva ! -
IXEMGabeo #931 szóval érdemes a V Synchet kikapcsolni? -
#930 Na megvan a kalapács tűz sebzése elég komolya aprit rendesen ! XD -
#929 V-synch-et állítsd ki. -
#928 azt meg tudnátok mondani miért fut ez a game úgy mint ha 30 fpsel menne? mert nem akad, nagyon szép, de amikor fordítom az egeret lassú
560ti vel :\ -
#927 Gyűjtsd össze mind, nekem sikerült. Vegyél meg minden épületet és pár óra alatt megvan a zsé. -
#926 No az meg is van. :D -
ben89 #925 sziasztok most vagyok ahol hadsereget kéne alapítani...szerintek mennyi pénzzel vágjak neki?vagy is mennyivel érdemes?mert jelenleg a 6.5millás népből 5millióan biztos meghalnak:) és nem mertem/akartam aláírni!köszi -
Cat 02 #924 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor király vagy építs bordélyházat árvaház helyett -
#923 Mondjuk ezt nem tudom, hogyan kell kivitelezni. :D -
IXEMGabeo #922 úristen ez beteg ez a játék:D:D orgiát? ilyen is van benne? mik vannak -
Cat 02 #921 Szép sebzése van egykezes létére.
Nekem kalapácson volt ilyen követelmény, de az nem adott + sebzést :/
Bár megcsináltam, merthátméne, nem ellenkezett a hősöm se :D -
#920 Érdekes fegyó, nézzétek meg mit kér:
-
#919 Kinyitottam: egy legendary kard volt benne, meg egy pár tetoválás. -
#918 Ok akkor átrakom a pénzt a királyi kincstárba, legalább nő az erkölcsi megítélésem. :D -
IXEMGabeo #917 ott azt írja, hogyha sok pénzt szedsz össze majd újra eltűnteted a pénzhalmot akkor nyithatod meg. Nem ilyen szöveggel, olyan cseles találós kérdésként veti fel...
valaki kinyitotta már? -
waffenka #916 Fable 3 main executable hibát észlelt ezért leált!Ezzel a hibával mit lehet kezdeni?!?!?! hogy lehet kijavítani? -
Atilorn #915 A kincshalom mögötti ládát.