Fable III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem nagyon sokat változtattak a játék rendszerén az elsõ rész óta.
Így minden korán sem olyan egyértelmû.
Mindegy, azt hittem kérdezni nem bûn!
BoneDragon
De olyan kérdéseid vannak, hogy huh... Végletekig le van egyszerûsítve a játék és egyeseknek még így is gondot okoz. <#zavart2>

Köszi, hogy segítettél! Te biztos mindent kapásból rögtön tudtál!!!
Érdekes mások azért kapnak válasz (ha nem is tõled).<#sniffles>
BoneDragon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor megmentem Elise-t a csatornából és választani kell, hogy kivel legyen akkor, ha magamat választom, komolyan rossz pontokat kapok? O.o

Milyen új Simses dolgok vannak benne ami az 1ben nem volt ? 😊
házrendezés úgy emlékszem abban is volt

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Shep
Nekem is pont ez a bajom, hogy telerakták egy csomó dologgal a játékot (ezek nagy része engem a Sims-ekre emlékeztet) az rpg rész meg kiveszett, harcok látványosak ugyan de nincs semmi kihívás bennük. ráadásul pont emiatt késztetés sincs igazán arra, hogy fejleszd a hõsödet max a kíváncsiság miatt. Némileg paradoxon ugyan de a játék hiába van tele mindennel mégis üres.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BoneDragon
Nem. Ne kelljen mindent a szádba rágni. Magadtól gyere rá a dolgokra! Amúgy ezt az információ dolgot se értem, hogy mi bajod vele. Nagy betûkkel kiírja a játék, hogy milyen gombot kell nyomni ahhoz, hogy mutassa a fegyver sebzését.

Köszi, akkor megint én vagyok a láma, megnézem újra.
De a többi (#768) kérdésemre is tudnátok választ adni?
wesker24
Pontosan !
Pedig ott kell lennie. Oda mész, nyomsz egy E-t és utána 3-ast talán.

wesker24
Napvárosban lévõ kovácsnál vannak fegyverek menj rá a fegyverre vizsgáld megés nyomj egy 3-ast akkorkiirjamennyi a sebzése és mi az a 3 extra tulajdonság amit kaphatsz ha megcsinálod !
Azt hiszem félreértettél, a Menedékben lévõ fegyvereknél ott van persze.
Ott én is megtaláltam.
Én a megvásárolható fegyverekrõl beszélek.
Napvár kovácsánál lévõ fegyverek infó ablakában nem láttam a sebzést.
Pedig ez olyan infó lenne amit igazán szeretnék tudni mielõtt megveszem.
A többi kérdésemben is tudnál segíteni?
BoneDragon
Tök jó, hogy tudod fejleszteni a fegyvereidet, de még az alap fegyverekkel sincs kihívás a játékba. Ez nem tetszik benne... Tényleg nem lehet meghalni.

Jó rövid lett, jöhetne már valami kiegészítõ! <#idiota>

Hmm.. Kicsit eltüntem , játszottam egy picit 😄
Következõ ? jel a számomra , hogy tudok valami értelmes legendary fegyóra szert tenni ? írtátok páran , hogy ilyen olyan amolyan , de nekem még mindig az alap kard van , és most vagyok már a Lugoskõ városban vagy hol... ami szerintem már kb a fele a játéknak 😄

Naposvárnál a fegyverboltban egyszer találtam egy egész jó fegyvert csak akkor még nem volt rá pénzem , másnap vissza mentem már más volt a készlet , és azóta eltelt kb egy hét legalább a játékban , de nem változott a készlet , ami van az pedig meg gyenge :S

Tanácsok ? 😊
Köszi szépen elõre is 😄

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Ez tuti? Mármint azokhoz a ládákhoz is vissza lehet menni amik az elõzõ részben voltak?
Nem zárul be a kapu a részek között?
Egyébként a tetkó és szakáll levételre közben rájöttem.
Én voltam a láma.
Igazából már most mehetnék újra az uralkodói ösvényre, de még csak ötven pecsétem van úgyhogy biztos nem lenne elég semmire sem, úgyhogy hanyagolom még egy darabig.
Gondolom az ösvényre bármikor mehetek nem muszáj rögtön amikor a játék felajánlja?
Egyébként Samuel a 30 db pecsétet el is fogja tõlem venni vagy csak meg kell lennie, hogy segítsen a Tanyázóknak?
Én is néztem az infót a kovácsnál de én sebzést sehol sem láttam.
Hol kéne lennie az infó ablakban?
wesker24
Habár én is össze haverkodtam a kováccsal de a legjobb barátoknál nem lehetett tovább menni ! Vagyis belém eddig csak nõk szerettek bele !
Én erre nagyon ráfaragtam! Legjobb barátja akartam lenni a kovácsnak Naposvár-on! Jól is indult minden megcsináltam a baráti küldetését, majd erre közli, hogy kezd belém szeretni...<#csodalk>

Kiderült, hogy meleg volt a csávó! Szóval ha nem akartok így járni nézzétek rendszeresen egy npc-vel való beszélgetéskor az információt! Ha az írja az egyik jellemzõnek, hogy heteroszexuális férfiak esetében és férfi a Hero, akkor lehettek barátok, Nõknél akkor jó, ha kiírja, hogy leszbikus vagy nem írja, hogy heteroszexuális!

Kipróbáltam, hogy mivel legjobb barátom lett a zálogos 110%-os áron veszi a cuccaimat! Így már megéri kereskedni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

De szórakoztató!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nekem nincs ötletem...

© sotto
ma 16:44 | privát | válasz erre | #604
Sziasztok!Gondom van a Fable 3-al.Játék közben a játék egy idõ után teljesen lefagy.Így muszály kilépnek,de amikor újra indítom a játékot a mentésekre azt írja ki a játék h hibásak és nem tölthetõk be.Ezért mindig újra kell kezdenem a játékot és nagyon idegesítõ.Valaki tudna erre megoldást?Nagyon nagyon megköszönném😊

Senki nem tud erre megoldást???:S:S:S😞
Talán a játék hibás?
Kongy
1. részhez képest semmi kihívás, nincs HP, nincs Mana, gyakorlatilag egy God Mode-ban vagy végig. A grafika elég sokat fejlõdött 2005 óta, de ez már nem az a Fable, ami az elsõ rész volt. Nagyon elmentek ebbe a poénkodós irányba, és RPG-nek ez a játék - az 1-el ellentétben - már jóindulattal sem nevezhetõ.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Érdemes más fegyvert venni, mert az alapnál mindegyik jobb! Elvileg látnod kell jobb oldalt a fegyver sebzését! Csak mindig kattints a boltban a megvizsgálra, majd az információra és csak akkor írja ki a sebzést!

Ládákhoz vissza tudsz menni késõbb is és mindent ki tudsz majd nyitni!

Cat 02!
Igen a levetkõzésre gondoltam én is azonnal.
Csakhogy az csak a ruhát veszi le rólam a többi mint fent marad.
Többször is kipróbáltam, ott álltam bikiniben talpig tetkósan és szakállasan.
Más ötlet?

Ratgab!
Hát igen, végül is érthetõ egy kicsit.
Miért szerintem nagyon jól megcsinálták.
Igazán helyes fiút varázsoltak belõle így, de majd meglátod.
Oké akkor mindent megcsinálok.

Egyébként kicsit csalódott vagyok.
Én eléggé maximalista vagyok és minden szeretek 100%-ig megcsinálni, felfedezni.
Amire Kartácshoz mentem Napváron és a Tanyázóknál is mindenki barát volt.
Szóval annyi céhpecsétet szedtem össze amennyit csak lehetett.
Legalább is ezt gondoltam.
Mert Kartács leverése után még sem volt elég mindenre.
Õszintén szólva nem tudom még hogyan tudtam volna többet összeszedni.
Ezek szerint arra lehet számítani hogy a továbbiakban sem tudok majd minden ládát kinyitni?
Valakinek sikerült már ez egyáltalán?
Egyébként érdemes fegyvert venni vagy az alap is jól fejlõdik?
Már gondolkodtam rajta és körül is néztem a kovácsnál Napváron.
De eléggé zavaró, hogy nem írja ki a fegyver sebzését, minden más infó van róla de ez nincs.
Akkor meg honnan tudjam, hogy jobb-e a sajátomnál és egyáltalán érdemes-e megvenni?
Mindenhol véletlenszerûen adja. Boltokban is elvileg mindenkinek más fegyver van. Ezért jó a Co-op, mert haver boltjában lehet más fegyver van.

Na akkor ott random adja a fegyvert! Az úgy baró!

Nekem kétkezes kalapácsot adott, de ugyanúgy gonoszkodni kell. Mondjuk bónusz nélkül is azzal tolom azóta is :-D
A fegyvert meg most cseréltem le, mert dobott 1 jobbat.

Kösz!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

CSak nem egy puskának volt az a 2000 pontos bónusz, mert én is azért mentem vissza?

Milyen fegyvert kaptál ott? Mert én ott egy kardot, aminek az egyik tulajdonságát úgy lehet unlockolni, hogy gonoszkodok az NPC-kkel!

Lugaskõnél szépen beszaggat a játék. :-/ De még mindig élvezem. XD Csak jó lenne kicsit több fegyver meg ruha. Vásárolgatós kedvem támadt. XD
Nekem olyan fegyverem volt, amivel ha elérek ott 2000 pontot, akkor +12 sebzés, erre még kaptam rá még egy fegyvert, tiszta haszon 😄

Nálam jó! Felmelegszik, de nem vészes... Bírja!

Lehet! Vered a fejed a falba... Majd legközelebb nem kapkodsz...<#smile>

BoneDragon
Sajnos nálam iszonyatosan... Nem is merek vele most sem játszani, mert félek, hogy elfüstöl. 😞

Ez olyan szép látvány nem?

VAn még vagy 3 fajta kutya azokon kívül csak nemtudom hogy lehet elõvarázsolni!

Egyébként menj vissza oda, ahol ágyúval lõtted az élõhalottakat! Meg lehet venni az egész erõdöt és akkor lõhetsz újra ágyúval élõhalottakra! Ha 2 perc alatt 2000 pontot érsz el, akkor kapsz egy legendás fegyvert!

Azért mertem leírni, mert szerintem ha nem olvastam volna utána a büdös életben nem jövök rá, hogy azt meg lehet venni!

De nincsenek új küldetések, legalábbis 10 szerintem nem. Összes mellék kész van, kivéve az amikor ártatlan embereket kell ölni (mármint abból is kész van 3, szóval lehet még egy belefér 😄)

Nálam nem : \

Akkor az azt jelenti , hogy a fõszál után lehet még tovább is gamelni 😄

Mivel Krisztajo vagy nem csodálkozom, hogy nõi karaktert indítottál (2. végigjátszásra én is nõt indítok majd).

Nõ szakállal...az LOL! Szerintem levetkõzéssel tudod megcsinálni!

Csirkefutam Naposváron van! A fõkaputól elmész a hídig, ahonnan 3 útból a bal oldalt lévõt választod!

Mindegyiket meg tudod csinálni a küldiknek és érdemes is! Csak akkor adod le a küldit, amikor te akarod, tehát lehet szabadon garázdálkodni és érdemes is!

BoneDragon
Na megint megkérdezem: Másnál is elõfordul, hogy túlpörgeti a videó kártyát a játék?

Amúgy wtf, kaptam fasza fegyvert, de +20 damagehez kell 10 küldetést csinálni, de nekem mind kész van ^.- Ilyenkor lehet valamit tenni ?

2. nap az uralkodásban, de mióta megvan minden épület nem nagyon költök, szóval azóta gyûlik

Azta 😄 gameplayed hol tart ? 😄

Bemész a ruhákhoz (F2) és ó/û-re talán vált majd, ott kiválasztod és undress

A halom tetején <#hehe>

wesker24
Amugy a menedéknél néztem már lehet fajt választani hogy boxer legyen vagy skót juhász !

Kutyát ugy tudod fejleszteni ha találsz hozzá könyvet vagy veszel könyvet !

És fütyülsz a kutyának és ott lesz hogy kutya kiképzése !

Én 2 kutya könyvet is ajándékba kaptam a város lakoitól ! XD
Sziasztok!
Én még eléggé az elején vagyok, most kaptam meg a Vadászszállást.
De lenne néhány kérdésem.
Elõször is kérdeztétek van-e olyan elvetemült aki Hercegnõvel megy, hát én igen.<#nevetes1>
Viszont a Kartácsocs küldi miatt magamra raktam a szakállat és az összes zsoldos tetkót is.
Ezektõl hogyan lehet megszabadulni?
Legalább a szakálltól?
Szeretnék újra nõnek kinézni.
De az öltözõszobában már mindent végigpróbáltam de nem tudom levenni.
Ezen kívül amikor elmentem a szállásomat megnézni kaptam egy olyan utasítást, hogy menjek el megnézni a csirkefutam pályáját.
Ezt merre találom?
Ja és még egy dolog.
Most kell segítenem Napvár lakóinak a támogatásért.
Viszont többen kérnek tõlem segítséget mint amennyi pecsét még kell.
Ettõl függetlenül mindegyiküknek segíthetek vagy ha meglesz amennyi kell a többi küldit már nem lehet megcsinálni?
A válaszokat elõre is köszi!