Fable III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így minden korán sem olyan egyértelmû.
Mindegy, azt hittem kérdezni nem bûn!
Érdekes mások azért kapnak válasz (ha nem is tõled).<#sniffles>#sniffles>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
házrendezés úgy emlékszem abban is volt
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De a többi (#768) kérdésemre is tudnátok választ adni?
Ott én is megtaláltam.
Én a megvásárolható fegyverekrõl beszélek.
Napvár kovácsánál lévõ fegyverek infó ablakában nem láttam a sebzést.
Pedig ez olyan infó lenne amit igazán szeretnék tudni mielõtt megveszem.
A többi kérdésemben is tudnál segíteni?
Következõ ? jel a számomra , hogy tudok valami értelmes legendary fegyóra szert tenni ? írtátok páran , hogy ilyen olyan amolyan , de nekem még mindig az alap kard van , és most vagyok már a Lugoskõ városban vagy hol... ami szerintem már kb a fele a játéknak 😄
Naposvárnál a fegyverboltban egyszer találtam egy egész jó fegyvert csak akkor még nem volt rá pénzem , másnap vissza mentem már más volt a készlet , és azóta eltelt kb egy hét legalább a játékban , de nem változott a készlet , ami van az pedig meg gyenge :S
Tanácsok ? 😊
Köszi szépen elõre is 😄
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Nem zárul be a kapu a részek között?
Egyébként a tetkó és szakáll levételre közben rájöttem.
Én voltam a láma.
Igazából már most mehetnék újra az uralkodói ösvényre, de még csak ötven pecsétem van úgyhogy biztos nem lenne elég semmire sem, úgyhogy hanyagolom még egy darabig.
Gondolom az ösvényre bármikor mehetek nem muszáj rögtön amikor a játék felajánlja?
Egyébként Samuel a 30 db pecsétet el is fogja tõlem venni vagy csak meg kell lennie, hogy segítsen a Tanyázóknak?
Én is néztem az infót a kovácsnál de én sebzést sehol sem láttam.
Hol kéne lennie az infó ablakban?
Kiderült, hogy meleg volt a csávó! Szóval ha nem akartok így járni nézzétek rendszeresen egy npc-vel való beszélgetéskor az információt! Ha az írja az egyik jellemzõnek, hogy heteroszexuális férfiak esetében és férfi a Hero, akkor lehettek barátok, Nõknél akkor jó, ha kiírja, hogy leszbikus vagy nem írja, hogy heteroszexuális!
Kipróbáltam, hogy mivel legjobb barátom lett a zálogos 110%-os áron veszi a cuccaimat! Így már megéri kereskedni!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ma 16:44 | privát | válasz erre | #604
Sziasztok!Gondom van a Fable 3-al.Játék közben a játék egy idõ után teljesen lefagy.Így muszály kilépnek,de amikor újra indítom a játékot a mentésekre azt írja ki a játék h hibásak és nem tölthetõk be.Ezért mindig újra kell kezdenem a játékot és nagyon idegesítõ.Valaki tudna erre megoldást?Nagyon nagyon megköszönném😊
Senki nem tud erre megoldást???:S:S:S😞
Talán a játék hibás?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Igen a levetkõzésre gondoltam én is azonnal.
Csakhogy az csak a ruhát veszi le rólam a többi mint fent marad.
Többször is kipróbáltam, ott álltam bikiniben talpig tetkósan és szakállasan.
Más ötlet?
Ratgab!
Hát igen, végül is érthetõ egy kicsit.
Miért szerintem nagyon jól megcsinálták.
Igazán helyes fiút varázsoltak belõle így, de majd meglátod.
Oké akkor mindent megcsinálok.
Egyébként kicsit csalódott vagyok.
Én eléggé maximalista vagyok és minden szeretek 100%-ig megcsinálni, felfedezni.
Amire Kartácshoz mentem Napváron és a Tanyázóknál is mindenki barát volt.
Szóval annyi céhpecsétet szedtem össze amennyit csak lehetett.
Legalább is ezt gondoltam.
Mert Kartács leverése után még sem volt elég mindenre.
Õszintén szólva nem tudom még hogyan tudtam volna többet összeszedni.
Ezek szerint arra lehet számítani hogy a továbbiakban sem tudok majd minden ládát kinyitni?
Valakinek sikerült már ez egyáltalán?
Egyébként érdemes fegyvert venni vagy az alap is jól fejlõdik?
Már gondolkodtam rajta és körül is néztem a kovácsnál Napváron.
De eléggé zavaró, hogy nem írja ki a fegyver sebzését, minden más infó van róla de ez nincs.
Akkor meg honnan tudjam, hogy jobb-e a sajátomnál és egyáltalán érdemes-e megvenni?
A fegyvert meg most cseréltem le, mert dobott 1 jobbat.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Milyen fegyvert kaptál ott? Mert én ott egy kardot, aminek az egyik tulajdonságát úgy lehet unlockolni, hogy gonoszkodok az NPC-kkel!
Egyébként menj vissza oda, ahol ágyúval lõtted az élõhalottakat! Meg lehet venni az egész erõdöt és akkor lõhetsz újra ágyúval élõhalottakra! Ha 2 perc alatt 2000 pontot érsz el, akkor kapsz egy legendás fegyvert!
Azért mertem leírni, mert szerintem ha nem olvastam volna utána a büdös életben nem jövök rá, hogy azt meg lehet venni!
Nõ szakállal...az LOL! Szerintem levetkõzéssel tudod megcsinálni!
Csirkefutam Naposváron van! A fõkaputól elmész a hídig, ahonnan 3 útból a bal oldalt lévõt választod!
Mindegyiket meg tudod csinálni a küldiknek és érdemes is! Csak akkor adod le a küldit, amikor te akarod, tehát lehet szabadon garázdálkodni és érdemes is!
Kutyát ugy tudod fejleszteni ha találsz hozzá könyvet vagy veszel könyvet !
És fütyülsz a kutyának és ott lesz hogy kutya kiképzése !
Én 2 kutya könyvet is ajándékba kaptam a város lakoitól ! XD
Én még eléggé az elején vagyok, most kaptam meg a Vadászszállást.
De lenne néhány kérdésem.
Elõször is kérdeztétek van-e olyan elvetemült aki Hercegnõvel megy, hát én igen.<#nevetes1>#nevetes1>
Viszont a Kartácsocs küldi miatt magamra raktam a szakállat és az összes zsoldos tetkót is.
Ezektõl hogyan lehet megszabadulni?
Legalább a szakálltól?
Szeretnék újra nõnek kinézni.
De az öltözõszobában már mindent végigpróbáltam de nem tudom levenni.
Ezen kívül amikor elmentem a szállásomat megnézni kaptam egy olyan utasítást, hogy menjek el megnézni a csirkefutam pályáját.
Ezt merre találom?
Ja és még egy dolog.
Most kell segítenem Napvár lakóinak a támogatásért.
Viszont többen kérnek tõlem segítséget mint amennyi pecsét még kell.
Ettõl függetlenül mindegyiküknek segíthetek vagy ha meglesz amennyi kell a többi küldit már nem lehet megcsinálni?
A válaszokat elõre is köszi!