1634
Fable III
  • DarkHorSe
    most jutottam el aurorara, sok van meg hatra a jatekbol? mert mar kezd uncsi lenni :D
  • Atilorn
    Én már végig játszottam, és volt pár mellékküldi utána Aurorán, de azok alapból benne vannak. Szerintem a vadászszállásos cuccokon kívül nincs tödd DLC,
  • ratgab
    Semmi! Időnként foglalkozni kell vele!
  • ratgab
    Farkasok az elején jönnek, majd

Manók jönnek: Kicsi típus, Katonának öltözött közelharcos, puskás, Elit közelharcos, Mágus (ez utóbbiak ganék, mert élőhalott manókat idéznek)

Élőhalottak: alap típus, puskás, keményebb típus, Elit (ő idéz 5 db keményebb élőhalottat... a legtöbbször ellenük haltam meg egyébként... 3x, hogy pontos legyek... körbevesz az elit, meg 7-8 keményebb, akkor nem sokat tehetsz közelharcban)! Ha fejleszted a fegyverképességet, akkor már villámot is tudnak kasztolni!

Banditák: Nem vészesek... Alap, puskás és van egy nagydarab állat, na ő is tud meglepetéseket okozni. Fegyverfejlesztés után az úton már molotovot is dobálnak!

Királyi katonák. alap, puskás, nem erősek

Vérfarkasok: Vannak kisebbek és nagyobbak is... Értelemszerűen, ahogy nőnek úgy erősödnek, a Legerősebb a Fehér Albinó (ha valaki emlékszik az első részre, akkor ez kicsit utalás is). Azért genyók, mert fel tudnak ugrani a fákra, majd a hátad mögé tudnak érkezni, ami akkor gáz, ha egyszerre 4-en támadnak! EMellett van egy lerohanós támadásuk, amikor is zsinórban vagy 8-at csapnak a karmukkal, ami igencsak sokat sebez! Ha körbevesznek gáz van és fogy az életerő poti, mintha kilukadt volna az üveg!! Emellett meg baromi gyorsak is!

Aurorán lesznek még különböző lények, de arról inkább nem írok, mert a főszálhoz tartoznak! Egyébként nem erősek!
  • IXEMGabeo
    mi hasznom lesz abból, ha csinálok mondjuk gyereket? nekem nem kell plusz teher...
  • IXEMGabeo
    azt leírnád h mikkel találkoztál? van rosszabb lény a farkasoknál?:D:D:D
  • ratgab
    Most kigondoltam egy módot, hogy hogy lehetne az unalmas pénzgyűjtögetést megszakítani: minden egyes megszerzett 1 milliomodik arany után elmegyek egy küldetésre (van még jópár mellékküldim) és amint végzek csinálok egy újabb gyereket!

Azt olvastam, hogy a végjáték után is lesznek újabb mellékküldetések és szerintem a DLC tartalom is onnantól lesz elérhető!
  • hentesferi
    Az biztos !
    de sajnos szerintem erre nincs esély : \
    Valamelyik nap írta az egyik hsz-elő , hogy ez is egy exkluzív fogás a részükre... hiszen a Fable 3 után , lehet lesz pár ember , aki csak azért fog venni boxot , boxon Fable 2-t, mert Úristen ez ilyen jó ?! :D
  • ratgab
    Azért, ha kiadnák a 2. részt is én arra is rákukkantanék szemrebbenés nélkül!
  • ratgab
    Játékkardot én Aurorán találtam csak, ahhoz meg tovább kell vinned a fősztorit!

Én olyan pisztolyt kaptam, aminek az egyik képességének kimaxolásával minden lövésért 1 arany jár

Amúgy az Uralkodáshoz vezető úton vigyázzatok a fegyver és varázslat fejlesztő ládák kinyitásával, mert 4-es szint után, már igen kemény ellenfelek jönnek: Ködbércen már farkasok helyett inkább vérfarkasok lesznek (szerintem a legkeményebb ellenfelek a játékban!!!)
  • hentesferi
    Hát igen , az egyben látványosabb , és több volt a repertuá :S a 3-ban szerintem a készítők már kezdték elhanyagolni a régi jól megszokott, hagyományos RPG elemeket , és helyettük beépíteni szépen lassan az életszimulátoros dolgokat , mint pl ugye a simses eset :)

De ígyis nagyon élvezhető , és remélem lesz 4 , és PC-n is ! :)
  • wesker24
    Elvileg igen de énmég csak Naposvár falván vagyok és eszem ágában sincs tovább vinni a föküldetést !

Jelenleg a ködbérci vasútállomáshoz kéne mennem de minek ?

Ráér az késöbb is ! xD

Elötte mégbeakarok gyüjteni minden mellékes dolgot silver-gold key Gnomok stb...

Már Naposfalván kinyitottam a 10-es silver ládikát és találtam egy 15-ös silver ládikát Ködbércen az egyik Chillbreath barlangban ha megszerzem a hiányzó silver key-eket Ködbércen akkor elvileg kitudom nyitni már a 15-ös silver ládikát is !

Jelenleg a házamat csinositom a gyerekem állandoan a nyakamon van hogy kell neki ajándék de porcelánbabát vagy játék kardot honnan szedjek?
    Játékpisztolyom az van de az nem kell neki a válogatós formáját ! xD

Kapom dögivel a falusiaktól az ajándékot ezerrel !
    Közben a revolver-nek is meg a kalapácsnak is meglett
    az egyik képessége a kalapács tűz sebzést kapott aa revolver meg minden egyes lövés után életerőt ad vissza!
  • hentesferi
    Huhh ez igen ! :)

Köszi szépen az információt , jó így előre tudni akkor , hogy hogy cselekedjek :) vannak 8-10 órás műszakjaim , egyik nap majd Munka előtt úgy hagyom... remélem nem okoz gázt a gépnek , csak régebben hallottam , hogy ritka esetben ráfagyhat a kép a monitorra , és akkor lehet kidobni a monitort :D
  • ratgab
    Viszont egy szálka azért van a szememben a játékkal kapcsolatban.... baromi kevés ruházat van szerintem és fegyverekből sincs sok!
  • ratgab
    Egyszerűen képtelen voltam FAllout-ban egy őrült milliomos kedvéért felrobbantani egy egész települést, csak azért mert az elmebetegjét zavarta az összetákolt település látványa....

Amúgy te is jó karaktert alakítasz jelenleg?
  • ratgab
    Jó kérdés! Még nem járok ott... de ki fogom próbálni
  • wesker24
    Nem Game Over lesz csakakkor Totálisan Evil karmád lesz ennyi !

Mint anno a Fallout 3-ban amikor felrobbantottad Megatont az atommal !
  • exoterm
    Arra vagyok kiváncsi mi van akkor, ha 0 embert mentek meg a végén. Game over? :D
    Amúgy minuszba is tudsz menni a kincstárban, de addig gyűjtögetheted a pénzt, amíg alá nem írod a nyilatkozatot, h tudomásul veszed, h X ember fog meghalni.
  • ratgab
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ahhoz, hogy mindenkit megments Albionban 6,5 millió arany kell a hadsereg felállításához, melyből minden egyes arany 1 fő albioni lakost jelent, tehát ha 6,5 milliót beteszel a kincstárba, akkor tudsz megmenteni mindenkit!

Azonban itt vannak még az újjáépítés és a tett igéretek kérdése! Ahhoz, hogy minden esetben jól dönts: újjáépíts mindent, minden ígéretedet teljesíts cirka 4,5 millió arany kell még plusszban! Egyes döntéseknél általában 3 vagy 2 opció van... Ígéreteknél 2, mikor is az egyik általában súlyos százezrekbe került (jó döntés) a másik pedig vagy nullszaldós, vagy pénzt termel (de ez igencsak rossz döntés)!

Vannak a 3 válaszos döntések, melyek esetében az egyik semleges (nem jár egy fillér kiadással sem), van a pénz kiadásos (ezért term szeretnek az emberek) és a megszorításos (amikor is megutálnak, de plussz pénz jut a kincstárba)!

Szóval ha full jó akarsz lenni, akkor cirka 10 millió kell a játék végére, ami csak bérletből, bérlet emelés nélkül is legalább 10 órányi gyűjtögetésre van szükség
  • hentesferi
    Rendesek vagytok köszi! :))
  • Cef
    A jó döntések pénzbe kerülnek, a rosszakkal pedig pénzt szerzel, de ha szerzel elég saját pénzt és berakod a kincstáradba, emiatt nem kell aggódnod.
  • hentesferi
    Huh , én teljesen úgy akarom , mindig jó szoktam lenni minden játékban :D
    Miért lehet úgy megszívni ? meg lehet azért valahogy úgyis csinálni ? :D
    Nem baj ha spoiler számomra , szerencsére spoiler keret meg van , úgyhogy nem is muszáj mindenkinek látnia :))
  • hentesferi
    Huh akkor meg nyugtattatok ! :))

Köszi nektek a segítséget :)

Mondjuk lehet trükközni , ez előttem hozzászóló nem rég megvilágított valamit :D ha mondjuk el megyek dolgozni , vagy csak valahova pár órára , akkor úgy hagyom a gépet a játékkal , nem lépek ki :) és aztán úgy mondjuk egy 5 percenkénti 1-2 százezerből , nem kevés millió gyűlne össze ! :D
  • ratgab
    Viszont, ha teljesen jó oldalon akarod végigvinni a játékot, akkor nagyon megszívod az uralkodással pénzügyileg!
  • ratgab
    De lesz módod mindent megvenni, csak így is csak max 200 000-ed lesz 5 percenként és királyként, mint mondtam milliókról beszélünk, ezért érdemes minél hamarabb mindent megvenni(én se így tettem, szóval most szenvedek is)!
  • Cef
    De fogsz tudni. Az uralkodásod 5-6 időszakra van felosztva, mindegyikre kapsz 4-5 elvégzendő feladatot(ígéretek betartása stb.). A feladatok elvégzése között annyi időt tölthetsz el a pénzszerzéssel amennyit csak akarsz.
  • ratgab
    Pont a királykodás kapcsán jutott eszembe a minap, hogy amennyi lóvé kell valahol meg is értem Logan-t és lehet, hogy tényleg igaza volt... lehet, hogy tényleg érdemes keményen dönteni egy-két helyzetben a királyság érdekében... (én még kovácskodni is beálltam, na meg pitét sütni, hogy gyorsabban jöjjön a lóvé, de még így is baromi sokáig tart, hogy összegyűjtsél elegendő összeget!)

Tegnap 3 milliót kuporgattam össze bérleti díjakból kb 3 óra alatt... csak feldobtam a bérletet legmagasabbra... inkább legyek népszerűtlen, csak ne legyen később pénzügyi gondom!

+ kereskedtem is: Zálogosnál, ha odamész az épület előtti épületvásárlásos táblához és rákattintasz, akkor kiírja, hogy mi a hiánycikk az adott zálogosnál és azt el tudod neki adni drágán!)

• hentesferi
    van kb 10 megvásárolt házam , meg 1 boltom.. úgy voltam vele , majd Aurora után szépen neki látok , és nem megyek addig tovább , míg nem lesz pár millióm... nah de most ez így jó nagy szívás :S
  • hentesferi
    Pont most írtam levelet , de akkor az tárgytalan :D:D

Basszus nem mondod , hogy Király leszek , és már nem lesz módom venni lakást , bérbe adni , vagy boltot venni ? :S
  • ratgab
    Aurorából már nem tudsz úgy visszamenni, hogy ne legyél király csak ennyit mondok, de utána még tudsz gyűjtögetni és kell is majd nem is keveset!

Amúgy érdemes már a játék legeslegelején, amint tudsz épületeket, üzleteket venni mindent megvásárolni, mert a királykodás alatt már nem sz..al gurigáznak... kell a lóvé dögivel!
  • ratgab
    Pont ezt akartam kérdezni, hogy hogy néz ki Aurora, ha a rossz opciót választod (munka) ugyanolyan leharcolt marad vagy azért valamelyest felépül?
  • ratgab
    Ezt már én is le akartam írni, csak elfelejtettem! Játszottam már sokféle játékkal, horrorral is, láttam már nagyon brutál horror filmeket is, de ilyen érzésem még nem volt!

Az egyik percben még a habos-babos Albionban bájologsz az albioni emberekkel rá pár percre meg mintha szájon vágtak volna, illetve mintha az egyik fejlesztőnek rémálma lett volna előző éjjel és átment a dolog igazán félelmetesre!

Be kell vallanom férfiasan, hogy a barlangból kijövet, majd a sivatagban a hideg futkosott a hátamon pedig nem vagyok egy félős fajta...
  • hentesferi
    ezzel csak az a bajom , hogy most kezdett el gyarapodni a vagyonom , és nem akarok úgy Király lenni , hogy nincs legalább 5-6 millióm :S Vagy ugye ezt ki lehet valahogy küszöbölni , és Királyság után még lesz rá módom , hogy valahogy megszedjem magam , és ne csesszem el a végét a csóróságom miatt ?:)
  • Cat 02 #961
    Hát király leszel, de utána még nincs vége. Majd meglátod.
  • hentesferi
    Csak , hogy ugye nem ez a végső főszálas küldi , hanem még vissza térek a rendes városokhoz , mielőtt Király lennék ugye ?:)
  • Ironman2
    Vannak benne azért kemény bugok
  • Cat 02 #958
    Oupsz, akkor lehet nem kellett volna őket dolgoztatni :D
  • exoterm
    Miután végigvitted lesz pár új quest aurorában. Szerintem a felújított aurora jobban fest.
  • hentesferi
    Hűűh... Eljutottam Aurora városába , hát azért ez nem volt semmi ! :D
    legutoljára ilyen nyomasztó érzést , még régen , mikor a Half-Life 2-ben a zombis elhagyatott városban jártam , akkor éreztem... :D elég meredek rész volt , és ugye még lesz módom vissza kerülni , és küldizgetni stb ? :S ugye nem ez lesz a végső út a Királykodáshoz.. még csak most jöttem bele az ingatlanozásba :) Nem akarom csórón Király lenni :S :D
  • Cat 02 #955
    Nem adtad el aukciós házban véletlen ?