1634
Fable III
-
NovaTerra #1034 Sziasztok!
A sötét templomban bementem az "eszközért", amit kért a sötét fickó. Ott a ládától, sírtól jobbra van egy jel, amit karddal, bárddal kellene megütni, de előtte le van omolva egy oszlop. Itt mi a megoldás? Remélem nem túl zavarosan írtam le. Kösz a segítséget. -
#1033 Félreírtam. :) -
Cat 02 #1032 Sabine egy öregember -
#1031 Amúgy az a Sabine csaj, nagyon hasonlít az első részben szereplő csoki csajszira. Tudom lehetetlen, mert akkor már pár száz éves lenne. :) -
ratgab #1030 Az előbb kipróbáltam, hogy úgy hagyom a játékot 1 órára... 1 óra alatt 1,8 milliót kerestem... Kezd talpra állni a gazdaság! -
ratgab #1029 Pedig így hívják! -
IXEMGabeo #1028 nem mondod, hogy az a törzsfőnök neve? basszus a Sabine női név nem?:D -
ratgab #1027 Akkor lehet az a gond! Nekem 4 magosom van! -
ratgab #1026 Sabine a Tanyázók "törzsének" vezetője! Hogy elnyerd az ő támogatását 3 dolgot kell tenned és ez az első... Bizonyítsd be, hogy hős vagy (ehhez találd meg a faterod kincsét, ugyanis csak egy hős fér hozzá!) -
IXEMGabeo #1025 teljesen mind1 nem javít rajta...nem a videokártyám a gyenge, hanem a processzorom alapból 1 magos -
ratgab #1024 függőleges szinkronizálást bekapcsolod, élsimítás, bloom opciót leveszed legalacsonyabbra, valamint árnyékok magas, víz, fák magas beállítás... nekem így simán fut!
Napváros az Napváros, Aurora meg Aurora! Még nagyon az elején jársz! Aurora sokkal később lesz! Nekem is magyar egyébként -
IXEMGabeo #1023 bocs rosszul fogalmaztam, tehát a fater kincsét kell megtalálni sabine számára, aki azt se tudom kicsoda -
IXEMGabeo #1022 ratgab most jutottam el abba a könyvtárba, a faternak kell megtalálni a kincsét Sabine számára...találkoztam csontikkal nem is voltak félelmetesek. Viszont írtóra szaggat a játék...egyre jobban
ez az Aurora lesz Naposváros, csak neked angol nekem viszont magyarverzió van meg -
IXEMGabeo #1021 jó game, nagy bejárható területtel, sok üzelti lehetőséggel, beletettek jókora életszimulátort, mint, ami van a SIMS-ekben is, tehát kereskedhetsz, családot alapíthatsz, üzletláncot vásárolhatsz, kutyádat kitaníthatod, kulcsokat kell gyűjtögetni, ládákat nyitogatni, harcolni különböző lények ellen mindez egy pompás grafikai környezetben... -
#1020 Olvassam el az ezer hsz-t? Am igne utánanéztem, sőt videót is néztem róla csak kiváncsi voltam a játékosok véleményére is -
#1019 Érdemes! ha meg megveszed tudsz online coop-ban is gammázni. -
#1018 Olvass vissza! Erről szól a topic! Vagy google a barátod. -
#1017 Életemben nem játszottam még fable játékkal. Konkrétan semmit nem tudok róla. Érdemes kipróbálni? MEg miket lehet csinálni benne stb. -
fucko #1016 Rendben, köszönöm! -
ratgab #1015 Elvileg igen! -
csgj #1014 Nem, tuti nem adtam el! :-D -
fucko #1013 Igen, van egy aktív main quest, de semmi más. Akkor ha jól értem meg kell csinálnom ezt az aktív főquestet, aztán elvileg megoldódik a dolog? -
ratgab #1012 Nincs esetleg egy aktív főquested? Nekem is csinált ilyet a játék (konkrétan a küldetéslistából eltűntette az összes elérhető mellékküldetést, csak a főküldi és a kapcsolati küldetések maradtak aktívak), de rájöttem, hogy elindítottam egy főquestet, amit ugye nem mentem rögtön megcsinálni, de ilyenkor más quest már nem vállalható el (nem lehet váltogatni, mint a mellékküldiknél!) -
ratgab #1011 És ami még ultragáz, hogy jelenleg még az eredeti tulajok sem tudják ezeket megvenni magyarországon, mivel magyar GFWL-el jelenleg NEM lehet DLC-ket venni, letölteni! -
fucko #1010 Egy olyan problémába ütköztem, hogy egyik pillanatról a másikra eltüntek a munkaküldetések (lantozás, kovácsolás, stb.) Megtanultam a lantozás 3. szintjét és sehol semmi. Naposvárban egyedül a csirkefutammal tudok pénzt keresni, ami nem igazán fekszik nekem és más helyen sem találtam lehetőséget lantozásra. Tudja valaki mi lehet az oka ennek? -
ratgab #1009 Például az posztmodern páncél, amit linkelt valamelyikőtök:
Industrila outfit
Clockwork dog: Robotkutya -
ratgab #1008 Ám van pár DLC, amit nem kaptak meg a pc-sek sem és azokat biza meg kell venni külön! A legtöbbje semmi extra (haj, kutyafajták, ruhák, fegyverek), de van 2, ami bizony jó pár órányi questet jelent! Ezeket valahonnan jó lenne beszerezni és kipróbálni... -
ratgab #1007 LOL Ez a takelés még mindig él???? -
#1006 epic take -
ratgab #1005 Sajnos azt csak a menedékben lehet változtatni! Nincs más mód! -
IXEMGabeo #1004 azt nem tudod pl a tárgyakat, varázsitalokat, meg egyéb drágaköveket mivel lehet előhozni? vagy miért nem csináltak a karakterünknek inventoryt, miért kell mindig az ESC-et nyomogatni h megnézd mid van? engem egy kicsit ez bosszant -
ratgab #1003 Nem félelmetesek! -
IXEMGabeo #1002 még a farkasok a barlangban elment oké, de ilyen lövő zombik meg csontvázak jajj ne már:D értem én, hogy mese, de ennyire?:D -
ratgab #1001 Árulók kastélyát megcsinálta valaki, mert elvileg benne van a pc-s verzióban! -
ratgab #1000 Majd amikor először eljutsz Aurórára akkor fogsz fosni! -
ratgab #999 Nem látsz majd semmit, csak hallasz, szóval nem valami nagy dolog! -
IXEMGabeo #998 én fosok a zombiktól a játékban:S -
IXEMGabeo #997 jaj, de jó, akkor én azt kihagyom:D
viszont orgiát tuti rendezek:D mivel csaj karakterrel vagyok, ezért gondolom 4 falusi csávót kell rendeljek a bordélyházba:D:D az hatalmas lesz, de még ettől messze vagyok -
exoterm #996 A játék végigjátszása nélkül nem lesz meg az összes és a gnómokon kívül még gyüjtögethetsz majd könyveket meg növényeket is :P -
Atilorn #995 Fura emberke vagy. Pont Aurora után kezd uncsi lenni?