Fable III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hihetetlen.Mindenhol semleges vagyok,de a müveknél az egyik õr állandóan felismer,és elketd lõdözni rám.Amugy az õröknél nincsen alul hangulatjelzõ csík? Mert nálam nincs

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

mamár eljutottam az 1. faluba abba a naposízébe😄 közben találkoztam 1-2 farkassal, kinccsel, és mi egyébbel

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Jah nekem is ki van kapcsolva !
szóval érdemes a V Synchet kikapcsolni?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Na megvan a kalapács tûz sebzése elég komolya aprit rendesen ! XD
balee4
V-synch-et állítsd ki.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

UltraZord
azt meg tudnátok mondani miért fut ez a game úgy mint ha 30 fpsel menne? mert nem akad, nagyon szép, de amikor fordítom az egeret lassú
560ti vel :\

balee4
Gyûjtsd össze mind, nekem sikerült. Vegyél meg minden épületet és pár óra alatt megvan a zsé.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
No az meg is van. 😄

sziasztok most vagyok ahol hadsereget kéne alapítani...szerintek mennyi pénzzel vágjak neki?vagy is mennyivel érdemes?mert jelenleg a 6.5millás népbõl 5millióan biztos meghalnak😊 és nem mertem/akartam aláírni!köszi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor király vagy építs bordélyházat árvaház helyett

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

balee4
Mondjuk ezt nem tudom, hogyan kell kivitelezni. 😄

úristen ez beteg ez a játék😄😄 orgiát? ilyen is van benne? mik vannak

Szép sebzése van egykezes létére.
Nekem kalapácson volt ilyen követelmény, de az nem adott + sebzést :/
Bár megcsináltam, merthátméne, nem ellenkezett a hõsöm se 😄

balee4
Érdekes fegyó, nézzétek meg mit kér:

balee4
Kinyitottam: egy legendary kard volt benne, meg egy pár tetoválás.

balee4
Ok akkor átrakom a pénzt a királyi kincstárba, legalább nõ az erkölcsi megítélésem. 😄

ott azt írja, hogyha sok pénzt szedsz össze majd újra eltûnteted a pénzhalmot akkor nyithatod meg. Nem ilyen szöveggel, olyan cseles találós kérdésként veti fel...

valaki kinyitotta már?

Fable 3 main executable hibát észlelt ezért leált!Ezzel a hibával mit lehet kezdeni?!?!?! hogy lehet kijavítani?
A kincshalom mögötti ládát.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

balee4
A kincstáramban talált kulcs mit nyit?

balee4
Nincs, csak szürke.

Neked van fekete festéked?

Nem utáltak meg, mivel csak a drágább boltok árait vittem fel.

balee4
Na gyerekek megvan az összes kulcs: I am the Keymaster!. 😄

az a ruha,amit fel kell venned és ott röhög a hõs,miközben próbál kotkodácsolni😊
Lucifair
Gyerekek.A csirkés küldetés....azok a csirkehangok....XD

jaj te..hát a haverjával engedékenyebb az ember,mint a fõnökével😊)
Most lehet belefutottam egy bug-ba! Összehaverkodtam a zálogossal és mivel legjobb barátok lettünk 110%-os extra árral vette tõlem a cuccokat! Megvettem a boltját és utána csak 25%-os extrával akarja adni! ugyanígy jártam a Kováccsal is, amíg legjobb haverok voltunk tudtam nála sokkal olcsóbban vásárolni, de most, hogy enyém a bolt 25 %-nál több engedményt nem tudok tõle kiharcolni...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Co-opban lehet csak másik hõssel, sima NPC-vel nem nyílt ki.

gondolom mindenki járt a démonkapunál is, valaki kinyitotta már Coop-ban? mert azt mondta a Zeusz fejû ajtó, hogy valakinek melletted kéne állni (Coop) csak akkor mehettek tovább😊

Ha ugyanarra gondolunk (ami a barlangban van) akkor lesz majd hozzá küldetés.

na fasza game

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Naposváros vagy hova kellett menjek, útközben találkoztam farkasokkal nem voltak kemények, viszont minden barlangot átjártam, lubickoltam a ládákat kinyitottam sok kincset beszereztem, az nagyon tetszik, hogy óriási területet be lehet járni és még ez a kincsásás se rossz ötlet. Kutya fejlesztése mondjuk abszurd, de jópofa😄 Boxosnak neveztem el... most elértem abba a faluba ott a közelben van 1 szép ház azt majd megveszem. Most azt írta ki megvan a meghatározott céhpecsétem így elindulhatok az uralkodásra vezetõ úton, na majd kiváncsi leszek az mi lesz...
mégegy dolog: az az eldugott vasútállomás az mire szolgál? mikor fog megnyílni?

Na megyek akkor kovácskodok egy pár órát...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

De, nem szeretnek annyira.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

És nem utáltak meg azért, hogy felvetted a bérleti díjat? Mert én úgy hagytam és csak 80000 jön be 5 percenként...

Persze! Sok mellékküldit nem is csináltam még meg! Arra kell ügyelni, hogy a királyi teendõket hanyagolod!

Az igen , nem rossz ötlet , de nem is muszáj beállítani kisképernyõsre , úgyhagyom a gamet , elmegyek dolgozni , míg vissza érek , finom pénztárcám lesz 😄 hogy érted hogy reálisabb ha meghal valaki ? 😊

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Amúgy aki nagyon jó szeretne lenni, az állítsa nem teljes képernyõsbe és netezés közben is dõl a zsé... De szerintem sokkal reálisabb, ha meghal valaki.

Azta mindenit neki ! 😄 az azért nem rossz hozam ! 😄
akkor most még mielõtt Király lennék , ezeket a finomságokat elvégzem szerintem 😊))
Köszi az információt ! 😊

Arra elég volt, hogy ne legyek mínuszba, de a végén a hadseregre 6 és fél millió kell, hogy mindenki túlélje. Szóval ez és az ígéretekre költött pénz elég sok lesz. Amint teljesítettem egy ígéretet és csökkent a pénz, máris pótoltam a saját kincstáramból. Megvolt minden épület, a nagyobb boltok árait legmagasabbra vettem, és így 5 percenként 200 ezer fojt be.

de már Király vagy ? szóval Királyság után is van lehetõség arra , ha esetleg nem sok pénzed van , akkor meg szedd magad , és kalandozgass , üzletelgess ? 😊)

Add ki inkább, az jobban megéri.

Megvettem az összes épületet Albionban kivéve Millfields-en 3 db villát, illetve Aurorán még semmit! Most megyek kalandozni és közben majd dõl a lé!

Szerintetek megéri megvenni egy házat... felújítani majd eladni?

JaSoN HuNTeR
Fable 2vel is úgy játszanék 😊 Kár hogy nem tudok. Xboxon nem akarok.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Xfire-t kapcsold ki.

Nincs a játékban olyan hogy a nép nekitámad a királyának? Adókat lehet behajtani?<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hali

valakin nem tudja hogy idõrõl idõre mért nem érzékeli a játék az egeremet ? ugye bill+egér amivel játszom és játékon belül elszáll az egér de a beállításoknál látom és tudom is mozgatni csak éppen a klikketet nem veszi be :S

valami ötlet ?
Elneveztem a hõsömet I.Orbán királynak<#idiota><#idiota><#banplz><#banplz><#hehe>