1634
Fable III
-
#1074 A Mourningwoodi démonkapu egy legendás fegyvert kér !
Oda milyen legendás fegyver kell neki ?? -
ratgab #1073 Nekem a következők hiányoznak a 3-ból, ami az elsőben benne volt:
-Nincs fejlődés érzés (skillek, ilyesmik... karakter alapból mindent tud... lőni, kardozni, varázsolni)
-Nincs a ruháknak védőértéke, sőt semmilyen védelem nem létezik a játékban
-Nincsenek kocsmai játékok!
- Kicsit keveslem az öltözékeket, fegyvereket és kevés bolt van (összesen 3 város van, ahol széleskörűen tudsz vásárolni!)
Amúgy a hangulat Fable-s, Ingatlanozás, Interakciók, Kapcsolatrendszer, Küldetések, Karakterek, Npc, Főbb Npc mind nagyon-nagyon a helyükön vannak! Történet változatos, főbb küldetés meg még inkább!
Én tuti megveszem majd! -
#1072 Hát azért kicsit nagyobb kihívás volt a harc. A karakter fejlesztést eltaláltad az itt szerintem borzalmas de említhetném pl azt is, hogy ott ha az íjat használtad sokat az fejlődött ez szerintem rohadt jó volt benne. Valamint az is tök jó volt, hogy gyakorlatilag egy egész életutat végig lehetett kísérni meg lehetne még sokáig sorolni de minek? akinek bejön játszik vele akinek meg nem az keres mást. -
Cat 02 #1071 A 3ból hiányol olyan dolgokat, ami volt az 1ben. Ilyen pl a karakterfejlesztés, mert ez a ládanyitogatás tényleg egy kabaré :D
Shep: amúgy a harc az egyben is annyi volt, hogy végigfutottál a pályán, követtek, benyomtad az AOE spelled és meghalt mindenki :D -
Ironman2 #1070 És mi az amiket hiányolsz az első részéből? -
#1069 Fogalmam sincs de valaki aki tudja, majd biztos segít neked. -
#1068 Jó hát ezen nem fogunk összeveszni neked benne van, nekem nincs. Szerinted jó játék, szerintem erős közepes semmi extra. Nem vagyunk egyformák, a topic meg azért van ,hogy mind a pozitív, mind pedig a negatív vélemények kinyilvánításra kerülhessenek, természetesen kulturált keretek között. -
Ironman2 #1067 Szerintem meg a lényeg bent van ami az 1.részében volt.Nagyon is jó a folytatás,mert nem lőtték el ugyanazt mégegyszer -
#1066 Melyik dlc-ket tartalmazza a pc-és verza ? -
#1065 Igazából nekem az a bajom a játékkal ,hogy szinte minden ami miatt az 1 tetszett az itt hiányzik valamint a harcokban semmi kihívás nincsen. A küldetések úgy ahogy elmennek a főszál még tetszett is de a többi engem nem tud megfogni ami nem a játék hibája de a már korábban említettek viszont igen. Számomra nagy csalódás lett sajnos. -
IXEMGabeo #1064 igen attól még, hogy őrült kissé és poénra veszi, vannak játékok ahol ráérez a minőségre. Az én személyes véleményem az, hogy ez a Fable 3 rohadtul élvezetes! engem nem izgat az sem, hogy az rpg részt elhanyagolták alapjáraton nem vagyok RPG-s... -
#1063 Hát teljesen igaza van és ez sajnos nem vicc. -
IXEMGabeo #1062 túlnépesedés van, és kevés a szakképzett ember -
#1061 nekem grafikai bug van, interakciónál, nem látszik mi a jo vagy a gonosz döntés, sőt ha valamit nyomva kell tartani nem látszik a körbe a folyamat jelző csak a végén jelenik meg....zavaró, 5let? -
#1060 Nem, és nem is lesz. Witcher 2-vel jobban jártam. -
NovaTerra #1059 Közben rájöttem, hoy kell megoldani. -
#1058 Szerintem én holnap megveszem boxra a 2. részt és tolom bátyámnál. :) -
ratgab #1057 Én lehet, hogy ennek hatására veszem majd elő az első részt! És tuti vétel lesz később! Ám aki megtalálja valahol a 2 nagyobb DLC-t letölthető formában az szólján: Traitors Keep (főszál után ad még a sztorihoz jópár fő és mellékküldetést, fegyvert ruhát, helyszínt) és a Understone quest pack (föld alatti városban lehet kalandozni) -
ratgab #1056 Már a fejéről látszik, hogy nem normális! -
ratgab #1055 Ha 5000 Ft-ot nem sajnálsz rá, akkor már most megveheted!!! -
#1054 Igen teljesen rendben van. Most nézegettem youtuben videókat a 2. részről. Videóról is jobban bejövős mint ez a 3. rész. Első részt kb 4x vittem végig, imádtam! A 2. rész inkább arra hasonlít, csak tovább fejlesztették, ami tuti nagyon tetszene nekem. Kicsit újítani akartak a szérián, ezért sims felé vitték az irányt?! Ööö... igazából nem értem, miért kellett ennyire leegyszerűsíteni, de nekem még igy is tetszik... -
exoterm #1053 Szerintem meg teljesen rendben van ez a játék, az egyetlen bajom, hogy nagyon rövid lett. -
#1052 Tudod hogy élnek ott? szarabbul mint nálunk :) -
IXEMGabeo #1051 honnan tudod? bittorent listából az IP-s kapcsolatoknál sok mexikóit látsz? -
#1050 Azok nagy warezesek :D de nem csodálom.
amit csinál pusztán poénből jó, ill. megéri. -
IXEMGabeo #1049 majdnem minden játékot lefikáz...mexikói a csávó amúgy, de vicces:D -
#1048 Ez egy hülye gyerek :D ennyi erővel én is le tudnám szarozni a Gears of War 3-at.
ami még meg sem jelent :D -
IXEMGabeo #1047 32 érv, hogy miért is szar a Fable 3
egy kis kritika Őrült Jánostól -
Atilorn #1046 Felveszed a "Gnómok gonoszak" küldit, és ahogy mész a világban, mert minden területen találhatsz néhányat, halhatod a hangjukat amint sértegetnek téged. Egyébként a leglehetetlenebb helyeken is lehetnek. -
IXEMGabeo #1045 hol lehet ilyen gnómot találni? -
#1044 hát a gnómok meg a könyvek összeszedésére már nincs türelmem igazán de szerintem ezen kívül minden küldit megcsináltam,kivéve pár kapcsolat küldit
-
IXEMGabeo #1043 ilyen gyorsan? -
#1042 na a végére értem jó befejezéssel,mindenki megmaradt azt hiszem amint le lesz akciózva valahol tuti megveszem. -
ratgab #1041 Neked megvan eredetiben? -
NovaTerra #1040 Rákerestem, hogy az egyik aranykulcshoz meg kell találni egy The key to a greater key embert Aurora-ban. Én nem találom. Az esetleg befolyásoló tényező, hogy bányába kényszerítettem a lakosságot vagy kell valamit még előtte csinálni? -
#1039 Most vagyok Reaver bácsi kastélyában. Nem tudom, sztem túlzásba vitték az iróniát, a szarkazmust, meg egyáltalán ezt az egész világot. Külsőre gyerekjátéknak tűnhet, de nagyon is felnőtteknek szóló utalások vannak benne. Az tuti, hogy nem egy tucatjáték, rendkívül egyedi, és továbbra is csak azt tom mondani, hogy az 1 óta nagyon-nagyon sok változáson ment keresztül... -
ratgab #1038 Na úgy néz ki helyrerázódott a gazdaság! Tegnap még - 1 650 000 volt a királyi kincstárban ma meg + 5 430 000! Igaz, hogy a személyes vagyonom lecsökkent 250 000-re, de megérte!
Közben rájöttem, hogy a Zálogosdi, hogy működik: Hetente változik, hogy milyen árukategóriából van hiány és azért jóval magasabb árat fizetnek! Egy-egy ilyen körrel 100 000- 200 000 aranyat is össze lehet szedni 30 percnyi szaladgálással, szóval megéri! -
IXEMGabeo #1037 női név -
#1036 Az Szabina :D -
exoterm #1035 Idő kell nekik, amíg befejezik a felújítást.