1634
Fable III
  • krisztajo
    Oké köszi.
    Nem szoktam ilyet csinálni, de ha így is full jó lehetek a végén akkor kivételt teszek.
    Már a felénél járok kevesebb mint 20 óra játékkal?
    Ez lehervasztó!
    Nem tudom, hogy én csináltam-e valamit rosszul de én még nagyon csoró vagyok.
    Alig van kétszázezer aranyam és igazán sokat hozó ingatlanokat nem is tudtam venni.
    Most értem Malommezőre, de ott meg minden ház csillagászai árban van.
    Mennyi pénzt kéne összeszednem mielőtt tovább mennék a főküldiben?
  • ratgab
    3760 Ft-ért már lehet venni cd kulcsot a játékhoz!
  • ratgab
    Azután is lesznek feladatok, királyiak is és mellékküldetések is!
  • Lucifair
    Hy.Nekem eddig nagyon tetszik a game.Annyi kérdésem lenne hogy addig tart igazán a game amíg király leszel vagy utána is vannak teendők,meg sztori meg hasonlók?Mert én még nagyon az elején vagyok.
  • ratgab
    Öld meg nyugodtan... van épp elég jó cselekedet a játékban, hogy kompenzáld... ráadásul ha nem csinálod meg egy csomó céhpecséttől elesel (utána következő küldetések már nem adnak gonosz pontot ha jól emlékszem)!

Page-s rész kb a játék negyede és fele között lehet valahol..., de inkább a fele! Onnan még talán olyan 3-4 küldetés lehet!
  • krisztajo
    Köszönöm a segítséget, megint!
    Ezen a gyilkosságon én is elgondolkodtam már csak a kíváncsiság miatt, hogy mi van az erőtér mögött. De nem vitt rá a lékek.
    Majd meglátjuk később talán még meggondolom magam.
    Hát akkor én lehet hogy rosszul csináltam mert Naposváron és a zsoldosoknál megvettem minden házat, a boltokból még csak a borbélyt és a főtéri bódékat a többire még nem volt pénzem.
    De Búsfán és a Tanyázóknál és Ezüstfenyvesen már csak a boltokat.
    Ezüstfenyvesen a Vérraktár azért elég durva volt!
    Csak nem derül ki később a lakokról hogy vámpírok?!
    Nem tudom hol állok a játékban, úgyhogy ebben kicsit segíthetnétek.
    Most kéne visszamennem Page-hez de addig nem szeretnék amíg minden helyszínt fel nem fedeztem és a mellékküldiket is befejeztem.
    Innen még mennyi a vége illetve az amire uralkodó leszek???
    Csak azért kérdem mert pénzem még alig van, úgyhogy abban reménykedek hogy még odébb lesz.
  • BoneDragon
    Ha meg nem, akkor add nekem! :D
  • BoneDragon
    Akkor játsz tovább és hátha lenyűgöz...
  • exoterm
    És?
  • HBK
    Én nagyon sokat vártam ettől a játéktól, meg is vettem a witcher 2-vel együtt, de az eleje nem igazán tetszett eddig. Nem játszottam vele sokat de eddig nem nagyon nyűgözött le. :c
  • xido
    gondolom a serialt accounthoz regisztrálja...amúgy offline és belépni a másik accounttal és újra kezdeni..
  • nico000
    Tudtok segíteni?
    A játék közben magától kilépett és mikor újraindítottam a játékot azt írta ki hogy hibás mentett file. A mentésem így elveszett és újra akarja kezdetni velem a játékot az elejétől...
  • Cat 02 #1182
    Nekem ugyanolyan árú ház és bolt közül a ház ad többet. Amútgy érdemes az ÖSSZES épületet megvenni, az a biztos.
  • Metontour
    A letölthető tartalmak Live account függőek vagy nem?Azért kérdezem mert én a magyarral szedtem le eddig néhány ingyenes kiegészítőt de a játék még a régi nem magyar Live accountommal megy.Át lehet valahogy rakni a Fable-t a régi accomról az újra valahogy?
    Előre is köszönöm a válaszokat!
  • wesker24
    Ott csak nagyobb épületeket érdemes megvenni !

Pl kocsma borbély zálogos stb...

Meg az olyan házakat ami sokat érnek !

PL Millfieldsnél a 3 villa !
  • wesker24
    Amugy az erőtérrel én is találkoztam !

És ott volt egy mágus aki azt akarta hogy gyilkoljak meg valakit !

Mivel nálam az erkölcsi morál az egekben volt ezért még 1 db gyilkosság belefért !

Egy kicsit megcsappant az erkölcsi morál de nem vészes !

De cserébe új helyszinre juthattál még hozzá a Sötét szentélybe !

Ahol a mágusnak adtam 5k az ásatásokra ! És azt mondta hogy menjek vissza késöbb addigra hátha kiásnak valami értékes dolgot !

Oda mentem a célponthoz kivettem a biztonsági módot megvártam mig senki nem lesz a környéken aztán agyon löttem !

Aztán spuri a helyreől vissza a mágushoz !
  • Nos
    a házakkal csak az az idegesítő, hogy romlik az állaguk, a boltoknak nem
  • doktor tarhonya
    ha a játék végefele vagy, akkor kezdhetek a boltokkal/drágább házakkal.
    Ha az elején, akkor kezdd az olcsó házaktól felfelé.
  • krisztajo
    Érdekes nekem nem is olyan rég mondta valaki, hogy boltokat vegyek mert azok fizetnek jobban. Akkor mégis a házak? Most már akkor végképp nem tudom mi tuti!?
  • doktor tarhonya
    Kb a játék elejétől folyamatosan vásárolom az ingatlanokat. Még nem tartok a játék felénél sem, de már most nem kell törődnöm a pénzzel...
  • Cat 02 #1174
    Házak több pénzt adnak.
  • krisztajo
    Sikerült megtalálnom a teljes felújítást a térképen, köszi!
    Viszont úgy vettem észre a boltokat jobban megéri megvenni azokat ugyanis nem kell felújítani. Vagy ettől függetlenül érdemes azért házakat is venni?
    Egy idő után és persze egy rakás ház után már egy kisebb vagyont kell a felújításra költeni.
    Közben a Naplemete ház küldit is megcsináltam, tetszett.
    Találkoztam egy varázsló kinézetű fickóval Búsfán egy erőtérrel elzárt rész előtt.
    Az akarja hogy gyilkoljak meg valakit.
    Ha megteszem akkor gonosz leszek vagy milyen büntetés jár érte?
    Én ugyanis szeretnék full jó lenni.
    Egyébként mi van az erőtér mögött?
  • Ironman2
    Hát igen.Van benne igazság.
  • Atilorn
    Lassan a 2 magost is 4-re kell cserélni.
  • Ironman2
    Nem magyarul játszod?
  • wesker24
    Ez a Dead but not forgotten elég szivatós küldetés !

Az a köcsög Sam vagy a másik testvér állandoan megszökik elölem és állandoan csontikat idéz nekem !

Már kezdem unni a csontikat ! xD
  • Ironman2
    Most mi van?
  • wedge31
  • Ironman2
    2 magos processzor nélkül ne is álljon le senki játszani vele.Ma már alapkövetelmény
  • ratgab
    V-sync be... hatások beállítás legalacsonyabbra! Nekem is szarul futott addig, míg ezt meg nem tettem!
  • wedge31
    Már minden beállitást végigprobáltam de minimális a változás, driver csere nem volt mert abbol a legujabb van fent.
  • ratgab
    Nekem a v-sync kikapcsolással pont az ellenkezője történt.... baromira elkezdett akadozni!
  • ratgab
    Kapcsold be a függőleges szinkronizálást (v-sync), a részletes beállításokban pedig vedd le legalacsonyabbra a bloomot és élsimítást tartalmazó hatások beállításait (bloom-ot, élsimítást vezérli és ráadásul bloom miatt baromi életlen lesz a játék), valamint én levettem még a látótávolságot, árnyékokat, fákat, vízet magas beállításra és így már tökéletesen fut!
  • Cat 02 #1161
    VSyncet próbáld kikapcsolni, esetleg driver frissítés. Nekem laptopot tökéletesen fut, pedig nem olyan erős.
  • wedge31
    Jó neked...
  • elitehun
    Nálam nem laggol...
  • wedge31
    No végre volt idöm feltenni a játékot és 3 óra után elég vegyesek a benyomásaim.
    A hangulat és a játékmenet teljesen berántja az embert és a játékmenetbeli ficsörök is tetszenek.
    Amiért valszeg mégse fogok vele egyenlöre játszani az a elképesztö mocsok optimalizálás mert teljesen mindegy neki, hogy mindent maxra vagy mindent minimumra teszek belassul mint az állat. Ha kikapcsolom az árnyékot egy fokkal jobb de 2011-ben ne kelljen már árnyék nélkül játszani, főleg ugy, hogy a látvány finoman szólva se igényli az erőmüvet.
    Bár lehet, hogy itt hiába vár az ember bármi supportra mert valszeg nem lesz, mindenesetre a beigért fantasztikus pc-és port csak félig igaz.
  • ratgab
    Szerintem keress másik játékot akkor ... ezzel nem fogsz jól szórakozni (férfival smárni meg táncolni nem muszály... egyébként ezek nekem sem tetszenek)!

Inkább vedd meg elővételben a Warhammer 40k Space Marine-t és akkor megkapod hozzá a Darksiders-t abban van akció bőven! Történet annál kevesebb monjuk....
  • dronkZero
    Igen, az sem tetszett igazán, de azzal egy darabig elvoltam. Végigjátszani nem volt türelmem. Ennyire az nem volt idegesítő.

De itt már azt az első falut nincs sok kedvem befejezni, úgy őszintén. Nagyon nem motivál. Meg ez az erős homoerotikus beütés se jön be túlságosan, akár poén, akár nem. Smároltam le férfit, meg nyomtam vele érzéki táncot...hát anyád, tényleg ezt kell néznem?
  • ratgab
    Egyébként ez a játék paródiának készült nem komolykodni kell benne... szerintem!