Fable III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
pedig olvastamitt, hogy még feltesz egy kérdést, hogy tudomásul veszem-e hogy nincs pénzem.
bug, vagymi fene? még biztonsági mentést se csináltam 😞
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amikor egy játékot kiadnak, meg van adva, milyen operációs rendszeren fut, kötve hiszem hogy a Fable III-nál a windows 8/8.1 bele lett volna írva a támogatási listába.
De mint épp elõttem írták, van ahol mûködik.
eddig is alig volt pénz, erre a kincstárt lenulláztam az adó miatt, és még az iskola miatt adóságba is tettem xD
az én vagyonom meg kb 50ezer. lantozás jól keres, de biztos akad valami tuti tipp. cheat nem ér, mer konzol.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
(az elején az nem egy idegen család, hanem a lázongók vezetõi azt hiszem akikkel Bátyus példát akar statuálni)
A legelején választás elé állít a játék hogy kit ölessek meg a családot vagy a barátomat. Ha az idegen családot választom a csaj barátommal még találkozok? Vagy neki csak ennyi volt a szerepe...
...::::::...
De! Most lenne még lenne valami, ha valakinek megvan, akkor kéne az angol nyelvi fájl. "Tudom - tudom minek, ha van magyar is." De össze akarom gyûjteni és feltenném a blogom -ra. Az angol, magyar, és német nyelv legyen meg együtt. Ha valakinek fog kelleni ezek után, akkor ott meglesz mind.
http://tesztgep.blogspot.co.at/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Német területen vagyok. Még valami ötlet?
Aztán egy 3 napja vettem rá magam,hogy végre végigtolom már az elsõ részt és pont ahogyan a végére értem leakciózták steamen a 3-at😊
Na mondom ez nem véletlen így bevettem az akciós dlc-t is,így most ezzel tolom és hiába lett nagyon lehúzva,nekem így 5 óra játék után tetszik,szerintem el leszek vele jópár órát 😊
Neked vagy valakinek vannak hozzá magyar fájlok? Vagy fel tudja tölteni valahová?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
I don\'t want to be nervously lunching with Cerberus, I\'d prefer to be punching a journalist!
De azért köszi. Ja egyébként a SKIDROW féle van meg.
I don\'t want to be nervously lunching with Cerberus, I\'d prefer to be punching a journalist!
Ez most nemigen fér be a fejembe... Fekete képernyõ, de a menüt és a beszélgetést látod...? Vagyis, a cutscene megvan, de maga a játékmenet töksötét? Ez azért fura, mert a legtöbb cutsecene maga a játék grafikus motorját használja, illetve az animáció is hasonlóan "cheap". Eredeti játék esetén javallom hogy vidd vissza, letöltött esetén pedig, próbálkozz leszedni egy másik verziót. Ennél többel én nem tudok szolgálni, ugyanis megmondom õszintén, ilyesmit még sosem hallottam.
Van egy kis gondom.
Elindítom a játékot és csak egy nagy fekete képernyõm van :-(
A menü bejön, a beszélgetést látom.
Mi a probléma?
Tudnátok segíteni.
Elõre is köszönöm a rám szánt idõtõket.
még a játék eleje fele lenne egy olyan küldetésem hogy hozzak ki egy kislányt egy barlangból. Meg is lett irja hogy fogjam meg a kezét - megfogtam , elindultam vele ki de véletlen vissza teleportáltam a menedékbe és visszatérve a barlangba a lány nincs sehol.
5let?
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Van erre valami megoldás, vagy kezdhetem elõröl a játékot?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Közben megöltem a Walterbe bújt gonoszt, utána csináltam pár küldetést de a gnómok közül hiányzik 2 db (asszem), 2 db ezüst kulcs, plusz még a könyvekbõl kb. 7-8 db.
A térképen ha rámegyek a városokra akkor az ahhoz tartozó gnómok és ezüst kulcsok mind meg vannak. Mit kell tenni, hogy tovább jusson az ember?
Más!
A lugaskõi piacon (bowerstone market) már csak 1 db ezüst kulcsot kell megtalálnom. Van két ajtó a ,,rakparton,, (a folyó azon partján ahol árusok vannak illetve egy ezüst láda is van). Na oda hogy lehet bemenni?
Lenne egy kérdésem:
Xbox 360-on játszok a játékkal. Szeretne az unokatesóm is játszani a játékkal de úgy, hogy új játékot kezd. Lehetséges xbox-on a mentések között váltani mert hamarosan elutazik a rokon és szeretném onnan folytatni a játékomat ahol abba hagytam. Vagy ugrott a mentésem?
Elõre is köszi a választ.
Mûködése: Le kell hozzá tölteni a játékfájlokat valahonnan. Azt telepíteni, majd indításkor a gfwl-be beírni a kódot és már megy is! Nincs crack, nincs szenvedés, van azonban játék, acsívmentek és coop is!
Árban igen rugalmas vagyok, kezdésnek legyen mondjuk 2000 Ft. Alkudni lehet, de ésszel.
Ha érdekel feltétlen szólj, megegyezünk.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.