LG Mini GD 880
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de valaki tunna segíteni, hogy milyen offline gps prógram van amit ez kezel...mert én semmi ilyesmit nem találtam. és egyáltalán...semmit sem találok rá..
viszont csatlakozva az elõttem szólókhoz: ezt a kis Lg darabot én is elfogadnám szívesen idén karácsonyra😄
Nem szeretek mûszaki cikkeket ajándékba kapni... fõleg olyat, amit minden nap használok! Egy telefonnak szeretek alaposan utánajárni és úgy kiválasztani, hogy minden opciója nekem megfelelõ legyen.
A kinézetérõl nem is beszélve!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
a helymeghatározásban a google maps is segít. amúgy meg hol vannak a kihívások?? az nem frankó sztem, ha minden csak úgy az ölünkbe pottyan. legalábbis sztem. 😊
Néha van úgy, hogy sehogy!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Max sötétben nem fogtok fényképezni, ennyi! 😊 Arra való a fényképezõgép😛
a menürendszer szerintem elég jól sikerült, nem vettem észre semmilyen lassulást vagy akadást amikor kipróbáltam a telót 😊
haha:-D
egy tükörreflexes Nikon D3000-es sincs 12mp😄
egy telefonba meg 3,2mpx + xenon v. led vaku bõven elég.. a telefon nem fényképezõgép.. hagyjuk meg arra, amire kitalálták.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"