52
LG Mini GD 880
-
#12 3 megapixel boven eleg egy kissebb fenykepezore, egy telefonra meg feleslegesen sok. A 8 megapixel meg csak reklamfogas! Egy fenkepezogepnel nem a megapixel szamit, hanem az optika. -
#11 Nincs benne vaku fény? Pfff... A history Sync-el nekem csak annyi a "problémám" hogy az életben nem használnám :D -
#10 Magam előtt látom a szituációt, meg azt h nem értik miért?! -
#9 5 megapixel bőven elég egy telefonba. Azt sajnálom hogy nincs vakufény beleintegrálva azért, de a többi tulajdonsága tetszik. Pl.:History Sync -
#8 Az a vicc, amikor megveszik a 12mpixeles slim digifényképezőt, aztán otthon az 1280x1024-es felbontású monitoron lekicsinyítve nézik, hogy kiférjen... -
mamutvadasz #7 Az 5 Megapixel egyáltalán nem kevés egy akkora objektívhez mint ami a egy telefonra fér, sőt szerény véleményem szerint a 8 meg már felesleges is. példaképpen egy régebbi - mondjuk nikon - fényképezőgép sem tud 8 Mp-t és mégis szebb képet csinál bármelyik telefonnál. Manapság nagyon dúl ez a megapixel mánia . -
shumika #6 igen mert egy olcsobb sony ericcsonnak mint pl.:W995-nek 8MP-es. És ahoz képest amilyen ára van ennek az LG-nek nem éri meg szerintem. -
#5 Én már ott lemaradtam, hogy mi az a "zárt rendszerű"... Meg hogy minek a BBC news..:D:D Valami okos ossza meg velünk! -
#4 Nem is tudtam, hogy az 5 Mp kicsinek számít?! :D -
#3 Miért csak 5MP-es a kamera?:C -
#2 keci drága -.- -
#1 Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a telefonról?