Olcsó PC játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Na, hát ha olyan jó árak vannak mellé írva, hogy rögtön több is érdekel, akkor még lehet üzenek egyet alkudozásból 😊

De csak általánosságban írom ezeket. Pl Steamgifts-en is 'plz offer'-tõl rosszul tudok lenni, mikor alatta van 1001 hozzászólás, és egyik sem felel meg neki ... mondjuk ilyenkor elõkerülnek azok az agyatlan emberek is, akik egy almát ajánlanak egy almás laptopért cserébe 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Sir Quno Jedi
Nem rólad van szó konkrétan, hanem általában az ilyesmirõl. Nyugika. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Mindent megértek.

Csak azt nem, hogy titeket ez miért érdekel ennyire?

Digitális huszárok vagytok, baxatok rá egy jó nagyot, hogy én mit szerencsétlenkedek :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Ezeket oda lehet írni melléjük. Ennyi ha így, annyi ha úgy, x kedvezmény ha többet stb. SÕT indoklást is lehet írni az ár mellé, hogy miért is ennyi (mert ritka, különösen jó állapot, bontatlan, megfogta Lara Croft személyesen). Nem nagy mûvészet.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Úgysem érdekel semmi a listáról, akkor meg mindegy :-D

Amúgy megbeszéltek szerint megy... hiába írok árat, sokan vannak akiket több érdekel, rögtön egyéni megbeszélés, függ a személyes vagy a postai átadástól is az ár.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Én sem szoktam alkudozni.
Ránézek, jó ár, kell, megveszem. Ránézek, rossz ár, kerülöm.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Rühellek alkudozni. Mondják meg mennyibe kerül, aztán maximum én alkudozok, ha akarok (nem szoktam általában).

IMYke2.0.0.0
//Amúgy egyetértek ám Veled. Én is átugrom az ilyen hirdetéseket a Hardverapron, mert feleslegesen nem váltok üzeneteket.
Én megírom, hogy nekem megér mondjuk 1500 Ft + PK a játék, erre õ meg vagy nem is válaszol, vagy azt, hogy ne nevettessem meg...
Nem egy, hasonló élményben volt részem.

Tinman viszont, ilyen szempontból is, jobb üzleti partner - a játék értéke alapján áraz, így nem lehet kétséged afelõl, hogy nem fog átverni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
+1

Laza
Nálam az ár dönti el ált, hogy érdekel e valami vagy sem ... ritkább esetben van fordítva 😊
Egy jó ár meg tud velem vetetni dolgokat 😊

Jobb szeretem, ha mindig fel van tüntetve, nem szeretem az ár nélküli eladásokat ... az ilyenek ált azonnal skippelem ... fõleg mikor még tõlem vár ajánlatot az eladó (ezt max Vaterán 😄) 😊

De ez már legyen az Én bajom 😊

Ha valaki el akar adni valamit, csak tudja már hogy mennyiért 😊
Mindegy, sok sikert 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

IMYke2.0.0.0
Mert privátban lehet Tõle kérni, azé' 😊)))
Én legalábbis, így szoktam.

Laza
Te vagy ez a gyûjtõ? 😊
Árak mé nincsenek? 😊

Tinman

Ismet vannak world of tanks kodjaim, ha valakit erdekel. 2050g + 1 honap premium, regi jatekosoknak is jo, 2999ft. Valamint akad megint Bioshock Infinite steam es Crysis 3 origin is 4500 forintert.

off

+ Adok Mellé még egy: Far Cry 3 The Lost Expeditions Edition-t.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

V43 1105
cdkulcsok.info ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Üdv.Érdeklõdnék,hogy valaki nincs-e Battlefield 3-Kulcsa.Jó lenne a sima is.Köszi

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Esetleg Tera Online érdekelne cserébe.

Eladó a Doom 3 címû játék elsõ kiadásos változata.

A doboz teljes mértékben angol nyelvû, a széleken kissé kopottas, egyébként jó állapotú.
A játékhoz angol nyelvû kézikönyv is tartozik.

A lemezek jó állapotban vannak. Teljes mértékben angol kiadvány, nincs magyar vonatkozása.

CSERE is érdekel! Kizárólag Tomb Raider - Underworld-re (esetleg ráfizetek egy kicsit). Elsõ kiadásos vagy Gyémánt kiadásos is érdekel.

Csere esetén ajándékba kérheted a következõ (Cool Games vagy EVM) játékok valamelyikét:
Hitman 2 - Patrician II - Far Cry - Painkiller

Személyesen Nyíregyházán lehet átvenni, egyéb esetben postázom!

Irányár: 1900 ft.
The Secret World - játékom cserélném Defiance-ra ( PP ), ha valakit érdekelne. A játékhoz tartozik egy AOC + Kieg is. ( kérésre, a fizikai játékot ( dvd, doboz ) is postázom.

Képek:

http://kephost.hu/share-FC0D_514EEE8B.html
http://kephost.hu/share-D609_514EEE8B.html

planetside 2 kodok elkeltek, bioshock infinite es bioshock steam kodok neha akadnak, 4500ft/db aron.

off

Wot regi accountokhoz hasznalhato kodok elkeltek.

Ami van meg:

Uj World of Tanks jatekosoknak 1500 arany - 400ft

Planetside 2 Gear up pack: Infantry Camo, Weapon Camo, Exclusive Gun, 7 Day XP Boost, 7 Day Resource Boost /ez 2500 arany erteku cucc/ - 500ft

Hawken 3600 Meteor Credit 500ft

Ha 4db-ot veszel, radobok egyet ajandekba.

off

tanks még elmegy, de a masik ketto gyakorlatilag 500 forintokat er..azert egy topkategorias jatek maskepp hangzik.

off

Laza
Mondjuk nálam a C3 és Lara is mehet a levesbe ... ingyen is! 😄

Fpocok
Fõleg hogy a konkurencia crysis3, bio meg larát adott. Ehhez képest a 3 free játék ajándék szánalmas.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Laza
Nem is értem hogy tudták ezt az elbaszott akciót kitalálni <#zavart2>

Koopban ér valamit, egyébként semmi. De Coopban hangulatos cucc. Sajnos a V2-ben szereplõ sniperkedés csak annyiban merül ki, hogy gyorsan kell szétkapni a rengeteg zombit, ha közel érnek átmegy az egész COD-ba.

Összesen 5 pálya, ami kb 5 óra játékidõt nyújt. 4 fõs coop van.

Tesztet csütörtökön a Hungamer hasábjain láthattok majd. Egy kis nem hivatalos kulisszatitok tõlem ;-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

world of tanks / hawken / planetside penzek erdekelnek valakit? Privi ha igen, koszi.

off

Oreg hiba, napjaink egyik legkeresettebb termeke, vicc nelkul 😊.

off

Laza
A trailer hangulatos volt 😊

IMYke2.0.0.0
Állítólag 'kól-o-gyútyí' zombie mod-hullámot lovagol.
Nem vesztesz semmit - én sem 😊

Tinman
"Nazi" "Zombie" már ennyi elég volt ahhoz, hogy rá se nézzek.

A Sniper Elite részek viszont jófélék... sajnos ilyen vadhajtása sok normális játéknak van.

Laza
Ezen a Sniper Elite: Nazi Zombie Army-n gondolkodom egy ideje, ez az ár már elég baráti is 😊

Nyomta már valaki?

Batman: Arkham Asylum GOTY 1000
Civ 5 + gods & kings + 10 dlc 2400
Sniper Elite: Nazi Zombie Army 1500

off

ratgab kerdesere valaszolva: még egy darabot varok amd-tol, aztan ennyivolt a moka.

Laza: maross80 az id-m steamen, ha kellene venni valamit.

off

Igen.

off

Laza
Akkor most tudsz szerválni 16 eur-ért Trials Evolution Gold-ot Steamen?

Ám felvettelek steamen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Van még Tomb raidered amúgy?

Sir Quno Jedi
na épp akartam is szólni, gondolatolvasó vagy!

Ha mar ilyen jol osszemelegedtunk, kuldok neked egy tomb raider kodot 😊

off

Sir Quno Jedi
le van tárgyalva! 😄

Persze. ha latsz valamit 40euro helyett 10-ert, 8ert oda tudom adni neked. Es euro kozeparfolyamon ,tehat a valtassal sem buksz pluszba. De legyen egy minimalar, mondjuk minmum 5 euronak kell lennie annak amit kineztel magadnak (bar 10+ meg jobb lenne). Alatta eleg ertelmetlen mindkettonknek. Akit erdekel a jovore nezve, vegyen fel steamen, maross80. Az ajanlat visszavonasig ervenyes 😄.

off

Sir Quno Jedi
és te már ennyiért is adod tovább nekünk?

Barmibol, ami ott kaphato, es annyibol jon le a 20%, amennyiert epp elerheto a storeban. Tehat igen, 75%-bol is 😊.

off

Sir Quno Jedi
Az amúgy már mondjuk 75%-os steam cuccokat is még 20%-kal olcsóbban?

Elado tf2 kulcs 300ft/db, ha valakit erdekel. Vagy ha barmit meg akarsz venni steam store-bol, 20%-kal olcsobban meg tudom venni neked (magyarbol, nem oroszbol).

off

Hirek:

UBISHOP akcio!! AC3 es FC3 melle ingyen adnak egy jatekot ezek kozul:

-Driver San Fransico Deluxe Edition
-Might&Magic Heroes 6 Deluxe Edition
-The Settlers 7 Gold Edition
-From Dust
-Rayman Origins
-World in Conflict Complete Edition

++Ezen felul AC3-hoz adnak egy AC3: Infamy 9.99 euros DLC-t is ajandekba!

Ha valamikor tervezted megszerezni az ac3-at vagy fc3-at, akkor most van a legmegfelelobb ido ra! ac3 kupon nalam 2499, fc3 2399, erre is vonatkozik az ingyen jatek akcio.

off

utolso crysis+bio 8500-ert, csak egyben (origin+steam). Tomb raider + bioshock infinite-bol meg van par 7000-ert (steam+steam).

off

Gyakorlatilag semmit nem tudok szerezni kulon keresre. Az van ami epp van.

off