889
Adjál-vegyél EREDETI PC játékot! Terjeszd az "originál" melléknevet!
  • wesker24
    Privi ment !
  • Tinman #565
    Dead Island: Riptide kellene jóárasítva... valaki?
  • maross
    @beba70: nem, vannak meg wot kodjaim, 2050g+1 ho premium 3000, priviben elersz.
    @metontour: nem varhato sajnos, ki kell varni a 66-75% akciot :D.
  • Metontour
    Szia maross!

AC3-hoz Tyranny of George Washington DLC-k lesznek nálad?
    Köszi előre is!
  • Bébá70
    Szia, wot kódod elfogyott?
  • maross
    Blood dragon mar csak 800ft :D
  • maross
    befutottak a blood dragon kulcsok is.

blood dragon uplay 990ft, crysis 3 origin 3500, tomb raier steam 3500
  • m0na
    sziasztok, Battlefield 3 limited edition-t tartalmazó origin felhasználófiókomat cserélném Dark Souls steames verzióra.
  • Tinman #558
    Elment.
  • maross
    fenebe, lemaradt: Far Cry Blood Dragon uplay kulcsok 999ft.
  • maross
    Metro last light steam kulcsok megerkeztek, lehet vinni. Far cry 3 uplay kulcsok 1990ft, ha még valakinek nem lenne :). AC3 elfogyott.
  • foxxi
    Eladó/csere Darkfall: Unholy Wars

Sajnos semmi időm játszani vele, igy egy szorgosabb kéz reményében megválnék tőle.

Az ár: 6500 HUF - vagy ennek megfelelő Steam játék ( gift ) esetleg.

ha nem, utalás ok: Paypal.

A játékon még 3 hét játszhatóság van! ( igen! havidíjas! ), majd tölteni kell.
  • Tinman #554
    Van egyetlen db. bontatlan, fóliás, dobozos Syndicate: Executive Package Edition-öm.

Az a plusz pakk ennyit tud (semmi nagy durranás):

- alapjáték
    - Solid gold versions of all loadout guns in co-op
    - Golden Dart chip and vision
    - Executive gold Syndicate logos

Origin reget igényel, ha megbontod.

Valaki szabadítson meg tőle, mindenféle verziót szívesen meghallgatok.
  • maross
    Maris volt ujabb happy hour, mindjart mennek a privatok. Illetve Metro last light preorderre lehet jelentkezni, 5500ft.
  • maross
    Az indiegala pakkok atadasa csuszik hetvegere, technikai problemak leptek fel. Epp mobilrol voltam, es fogalmam sem volt hogy most sikerult a vasarlas vagy nem, fel ora volt mire kikuldtek az emailt indiegalaek, addigra lejart az egy oras akcio. Igy csak az elso 20ember kap egyelore, mindenki mas kov. happy hournal, ami szinte biztos hogy szombat vagy vasarnap lesz. Sg-n kesobb hirdettem meg, az itteniek csusznak sajnos. Kitartas! :)
  • IMYke2.0.0.0
    maross: STEAM-en üzletelnék veled, priviben :)
  • Laza
    A WoT és a P2 jóságok elkeltek, már csak a Hawken van meg.
  • Laza
    Van eladó GTX 660-hoz kapott WoT + Planetside2 + Hawken 33eFt értékű jóságom.

Az egyszerűség kedvéért az egészet odaadom 7.000Ft-ért :)
  • maross
    Meg valami: annak ellenere hogy nem irok vissza egyesevel, mindenki jegyezve van. Elso happy hour utan meg lehet rohanni.
  • maross
    Uj project, kivancsisagbol, fullos Indiegala Mass Effect 300 forintert. Itt is jo egy privi, ha kellene.
  • maross
    Tomb Raider mar csak 3500.
  • tommygear
    guttt
  • maross
    Ismet par jatek, ujabbak kicsit olcsobbak, a nagy pakkhoz hozzacsapodott a far cry: blood dragon, wot aranybol még mindig van, illetve tf2 kulcs akinek kell akad 350 forintert.

Bioshock Infinite 3999
    Tomb Raider 3999
    Tomb Raider + Bioshock + Far Cry:Blood Dragon uplay(3 kulon kulcsot ad) 7500 huf

Assassin's Creed 3 uplay 2499
    Far Cry 3 (+The Lost Expeditions DLC) uplay 1999
    Far Cry: Blood Dragon (Far Cry 3 nem szukseges), elorendeles 1499

Civilization 5 Gold : Civ5+10DLC+Gods&Kings (gift) 2400
    Darksiders 2 1800
    Deus Ex: Human Revolution (gift) 1200
    Duke Nukem Forever 700
    King arthur complete collection (1+2+5dlc+kieg) 900
    Sniper Elite: Nazi Zombie Army 1500

Hawken 3600 Meteor Cash 500ft
    Planetside 2 Gear Up Pack - Infantry Camo, Weapon Camo, Exclusive Gun, 7 Day XP Boost, 7 Day Resource Boost 800
    World of Tanks uj jatekos meghivo 1500 arannyal 400
    World of Tanks 2050 arany + 1 ho premium regi jatekosoknak 3000
    Tf2 kulcs 350/db
  • silverchain
    Simcity (2013) előreláthatólag mikor lesz jó áron? (Esetleg cdkulcsok.info-n?)
  • Jani21
    Batman Arkham Asylum dobozos (angol kiadás, nem GOTY) 1500 Ft
    Borderlands Game of the year edition (angol kiadás, DLC-k telepítői külön lemezen, Pandora térképe) 2500 Ft

Kiváló állapotban vannak, szinte újak.
  • ratgab
    Ne is törődj velük, inkább lesd meg a Pü-met!
  • Laza
    Az igazi elkurvulásom akkor kezdődött, mikor tavaly megjelent (és általam nagyon várt) a Dark Souls egy pénteki napon, és itthon csak következő hét szerdán lehetett volna dobozosan kapni ..... na én akkor képes voltam kb 12eFt-ért megvenni Steamen, minthogy megvárjam a 7eFt-os dobozost.

Mondjuk a többletkiadást egy percig sem bánom ... viszont a doboz nagyon hiányzik :(
  • IMYke2.0.0.0
    Én is STEAM-whore lettem :(
  • Laza
    Én, aki mindig is a dobozost preferáltam, és utáltam a digitális játékokat, mert nem tudom a kezembe fogni ...... na Én kb egy éve nem vettem dobozosat, viszont digitálisat sokkal többet, mint előtte bármennyit a másikból :)

Na, ez a hatása a mostanában teljesen elharapódzott bazi nagy akcióknak és a trader népségnek :)

Konkrétan a karácsonyi időszakban annyira elborult az agyam, hogy rengeteg olyan játékot vettem, amit vagy egyáltalán, vagy csak max fél órát nyomtam.
    Azóta ezt az esetet a szemem előtt tartva kicsit visszavettem :D
  • Gyuszopapa
    Nyugi jók a cuccaid és nem vagyunk digitális huszárok.A digitális vásárlás mellett szoktunk mi dobozosat is venni.
  • Laza
    Na, hát ha olyan jó árak vannak mellé írva, hogy rögtön több is érdekel, akkor még lehet üzenek egyet alkudozásból :)

De csak általánosságban írom ezeket. Pl Steamgifts-en is 'plz offer'-től rosszul tudok lenni, mikor alatta van 1001 hozzászólás, és egyik sem felel meg neki ... mondjuk ilyenkor előkerülnek azok az agyatlan emberek is, akik egy almát ajánlanak egy almás laptopért cserébe :)
  • Sir Quno Jedi
    Nem rólad van szó konkrétan, hanem általában az ilyesmiről. Nyugika. :D
  • Tinman #534
    Mindent megértek.

Csak azt nem, hogy titeket ez miért érdekel ennyire?

Digitális huszárok vagytok, baxatok rá egy jó nagyot, hogy én mit szerencsétlenkedek :-D
  • Sir Quno Jedi
    Ezeket oda lehet írni melléjük. Ennyi ha így, annyi ha úgy, x kedvezmény ha többet stb. SŐT indoklást is lehet írni az ár mellé, hogy miért is ennyi (mert ritka, különösen jó állapot, bontatlan, megfogta Lara Croft személyesen). Nem nagy művészet.
  • Tinman #532
    Úgysem érdekel semmi a listáról, akkor meg mindegy :-D

Amúgy megbeszéltek szerint megy... hiába írok árat, sokan vannak akiket több érdekel, rögtön egyéni megbeszélés, függ a személyes vagy a postai átadástól is az ár.
  • IMYke2.0.0.0
    Én sem szoktam alkudozni.
    Ránézek, jó ár, kell, megveszem. Ránézek, rossz ár, kerülöm.
  • Sir Quno Jedi
    Rühellek alkudozni. Mondják meg mennyibe kerül, aztán maximum én alkudozok, ha akarok (nem szoktam általában).
  • IMYke2.0.0.0
    //Amúgy egyetértek ám Veled. Én is átugrom az ilyen hirdetéseket a Hardverapron, mert feleslegesen nem váltok üzeneteket.
    Én megírom, hogy nekem megér mondjuk 1500 Ft + PK a játék, erre ő meg vagy nem is válaszol, vagy azt, hogy ne nevettessem meg...
    Nem egy, hasonló élményben volt részem.

Tinman viszont, ilyen szempontból is, jobb üzleti partner - a játék értéke alapján áraz, így nem lehet kétséged afelől, hogy nem fog átverni.
  • Sir Quno Jedi
    +1
  • Laza
    Nálam az ár dönti el ált, hogy érdekel e valami vagy sem ... ritkább esetben van fordítva :)
    Egy jó ár meg tud velem vetetni dolgokat :)

Jobb szeretem, ha mindig fel van tüntetve, nem szeretem az ár nélküli eladásokat ... az ilyenek ált azonnal skippelem ... főleg mikor még tőlem vár ajánlatot az eladó (ezt max Vaterán :D) :)

De ez már legyen az Én bajom :)

Ha valaki el akar adni valamit, csak tudja már hogy mennyiért :)
    Mindegy, sok sikert :)