Olcsó PC játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1700 folott lesz az ara happy hourben, csak mondom 😊

off

Így van. Eladó diktál, akinek ez nem tetszik az meg tehet egy szivességet.

Még így is rendes volt tõled, hogy megszervezted a csoportos indiegala vásárlást happy hour-kor.

Amúgy Tin, másikat én átveszem tõled teljes terjedelmében, habár nekem csak a Gorky és a Two Worlds 2 kieg kell, a többivel igazából azt csinálsz amit akarsz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Szard le minek örülök.

Te vagy az eladó, mondd mennyi az annyi aztán eldöntjük.

Még mindig jobb az 5-600 Ft, mint a Tier 2-es pakkot megvenni 1200 Ft-ért.

Oké megvehetem Happy Hour-ba 1300 körül... és mit csináljak a másikkal? Nekem az csak macera, hogy indifosokkal még utána én házaljak, hogy kinek kell. Ezért oké nekem az 5-600 Ft-os ár simán!

Így is van még vagy 30... ha felajánlom steamgiften, akkor meg szar ember vagyok, hogy indifosokat ajánlok fel. Argh.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A Mass E.-nél nem volt árprobléma ha jól emlékszem.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ha olyan arat akartal volna hallani, ami nekem jo, annak egesz biztos hogy nem orultel volna 😊. Nem a penzert csinaltam, pont ezert esett rosszul egy ket extra pofon amit kaptam kozben.

off

Pontosan.Én is 1-et kértem,a Mass E.-nél csak azért 3-mat mert kellet 2 cimbimnek is.Üzletelni nem szoktam vele nem érek rá ilyenre.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nekem is elég egy, szigorúan saját használatra.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
De hát könyörgöm!

Mondj egy olyan árat, ami neked is, nekünk is jó! Aztán aki akarja jelentkezik, aki nem az meg nem.

Amúgy én 1-et szoktam venni mindig, ami marad azt vagy eladom, vagy elcserélem, de nem ûzöm nagyba, hogy több darabokkal sefteljek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A nyakamon nem maradt volna, mert az utan vettem az osszeset, hogy atgondoltam a helyzetet. Ezt a forumon is kozoltem, mindenki tudta hogy ez alapbol buko nekem. Es abszolut nem az zavar,hogy 300-akert odaadtam ami 380-390-be kerult, szivesen tettem, en is orulok mas oromenek. De az, hogy aki 3-4-5 darabokat vett, tobbek kozt tovabbadasra, es veletlenul se futott at az agyan, hogy mondjuk 900 helyett 1000-et kuldjon (ha mar nekem majd 1200-be faj)..na az elohozta azt az erzest, ami miatt most lepasszolom az egeszet.

off

Én ha így járnék mondanám, hogy öreg emeltek ennyi az ára. Mondjuk akkor meg lehet a nyakán marad, de lehet késõbb elviszik és nem bukik rajta.

Azért azt itt megjegyezném, hogy pár száz forintról beszélünk. Ennyi még simán belefér még ha lebeszélték akkor is. Szerintem.

Fpocok
Hát szerintem ha valakivel már lebeszélted és elküldte a pénzt, akkor annyiért ildomos adni. Aki az emelés után érdeklõdik, annak meg az új árért.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kõkemény kapitalizmus van. Így teljesen igazad van.

Maross: Mondani kell, hogy ennyi az ára, akinek nem tetszik az vásároljon máshol! Ennyi.

Még ha feléért adod akkor is bitang baráti ár.

Tinman
Hán\' néma gyereknek még anyja se veri ki-e!

Tessék szólni, hogy IG emelt, neked is emelned kell! Senki nem kéri, hogy nyelj, amikor köphetnél is <#zavart2>

Klassz, de multkorin is volt kb 4000ft bukom mivel indiegala arat emelt (azert csak ennyi, mert paran tobbet kuldtek mint 300ft), ugyhogy ezt a kort most jo esellyel kihagyom. De majd lehet veszek parat pluszba, es 500-ert vihet aki akar.

off

Tinman
Engem is írj fel Maross, pont mint múltkor :-)

Indiegala happy hour-nál ne felejts el írni ide egy üzit. Engem speciel érdekelne.

Crysis Maximum Edition, fps 1200
Crysis 2 Maximum Edition, fps 700
Crysis Collection, fps 1700
Dead Rising 2/Complete, akciojatek 1800/2600
Devil May Cry 3 Special Edition + Devil May Cry 4, akciojatekok 1200
Devil May Cry 2013, akciojatek 2200
Resident Evil 5, akciojatek 900
Resident Evil 6/Complete, akciojatek 1600/2000
Divinity: Dragon Commander/Imperial Edition 2500/3000
Sniper Elite V2, akciojatek 1200
Space Hulk, korokre osztott lovoldozos 3200
Super Street Fighter 4: Arcade Edition, verekedos 1100
Super Street Fighter 4: Arcade Edition complete Pack, verekedos 2000

off

Maak
Udv, par elado gáma lenne itt, egyben olcsobban is mehet, privi ha erdekel.

Steam kulcsok:
- Tomb Raider - 2.500ft
- Hitman Absolution - 1.200ft
- Bioshock Infinite - 3.500ft
- Deus Ex : HR - 1.200ft
Origin kulcsok:
- Crysis 3 - 3.000ft
Uplay kulcsok:
- Far Cry 3 - 2.500ft
- Far Cry 3 Blood Dragon - 1.500ft

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

napi:
Assassins Creed 3 , akciojatek 2200
Assassins Creed 3 Season Pass 2000
Omerta - City of Gangsters 1500, akciojatek

off

napi:

Baldur's Gate Enhanced Edition, rpg 1000
Brave New World, Civ5 alapjatek szukseges, 2500
Final Fantasy VII, rpg 1300
Half-Life Complete, 1500
Warlock: Master of the Arcane, strategia, civilization-klon 400

off

Atisz
Szerintem ez inkább lokális dolog lesz, meg kell kérdezni a kollégát, hogy melyik üzletben látta.
Elõfordulnak nagy leárazások a Tecsóban, de ezek általában nem központosított dolgok, csak így akarnak megszabadulni a nem éppen kurrens árukészletektõl.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Próbáld meg itt:
angol amazon

Közelebb van, mint Japán és biztos, hogy jó verziót kapsz + átverésfaktor nagyon alacsony.
Ha van Angliában élõ/dolgozó barát/rokon, akkor belföldre kb. £2-3 a szállítási díj és elég baráti árakra lehet olykor találni, még új játékok esetében is.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Na voltam az egri nagy Tescoban és nem találtam Witcher 2-t. Mondjuk még késõbb lehet hogy lesz, most teljesen szét van bombázva az egész kóceráj, alig van film meg játék. Remélem késõbb ugyanakkora lesz a választék, mint régen volt!
Tudom nem teljesen illett ide,egy próbát néha megér hátha valaki tud segíteni ez ügyben. Rendeltem már pár játékot Japánban élõ arcoktól,viszont drága volt + a shipping se filléres költség,ezt próbálnám kikerülni valahogy 😊
Ebbõl a szempontból elõnyben vagyok, szinte a Tesco mellett lakok. 😊
Tinman
25km-re van tõlem a kanizsai Tesco ^^

wantonly
A Witcher 2 topikba írta valaki. Én egy hete jártam a Tuskóban, akkor nem láttam, bár volt sok leárazott játék. El kellene mennem megnézni, csak ne lenne a város másik végén...
Tinman
Most ez tényleg igaz?

Ennyiért nekem is kell ^^

Ez most komoly?! Mert akkor reggel meló után az elsõ dolgom, hogy rohanok a Tescoba és beruházok egyre! 😊
MerlinW
Ez nem az a topik.

[merlinw.org]

MerlinW
Ezt árazd újra, mert 990Ft a gyûjtõi kiadás a Tesco-kban.

[merlinw.org]

napideal

dead island goty 1000ft
dead island riptide 1900ft

off

Továbbra is keresem,bontatlan formában az alábbi 2 játékot.
Crimzon Clover (25-30 USD körül)
Valhellio (30-35 USD körül)
Witcher 2 PC bontatlan extrákkal eladó.2300 ft.

Shep
Egyetlen értelmes rész a szériában 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Sajnos, én Heroes 2-vel kóstoltam meg a sorozatot... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

en a heroes 2-on nottem fel, az egy kimaradt 😊

off

Tinman
23 éve ez a graf nagyon rendben volt :-)

Heroes 1-re emlékeztek? PC!

Grafikától kb. elájultam... elég hamar végig lehetett tolni amúgy. Kb. 5-6x tuti letoltam :-)

Hihetetlen már nem is emlékszek hogy így nézet ki pedig mennyire szerettem 😞

Elkerülte a figyelmem, bocs....<#wink>

Tinman
A röhögõjel nem volt elég ahhoz, hogy jelezzem mennyire komolyan veszem?

Nem kell ennyire véresen komolyan venni. Ez csak egyfajta rövid összefoglaló az adott játékot nem ismerõknek, hogy be tudják nagyjából lõni mi micsoda.

Tinman
"Kings bounty: The Legend, korokre osztott rpg, heroes klon"

Ez aranyos. C64-en ezek szerint nem ismerted a King's Bounty-t. A Heroes inkább a King's Bounty klónja :-D

napicucli

Dead Space 2, akciojatek 800
Hitman Absolution/Professional Edition 1200/1500
Hitman Collection (4jatek), akciojatek 2000
Kings bounty: The Legend, korokre osztott rpg, heroes klon 300
Kings bounty: Armored Princess, korokre osztott rpg, heroes klon 300
Kings bounty: The Legend + Kings bounty: Armored Princess 500
Knights of Pen and Paper +1 Edition, rpg 800

off

Valakinek Ghost Recon: Advanced Warfighter? 1000-be?
Igen, ez a sima, akcioban 10ezer forintos steames verzio 😊

off

5400-ért az nice az a Company of Heroes 2? Ez sima vagy deluxe (feltételezem sima lehet).

még mindig nem vitt senki egy darab paydayt se 2500ert 😞

Bioshock Infinite 2500ft
Crysis 3 (origin) 2400ft

off

es a napicucc, ha mar igy eltarsalgunk:

Age of Empires 3 Complete 3000
Company of Herores 2 5400
Street Fighter x Tekken 1500
Street Fighter x Tekken +12 karakter 1500
Street Fighter x Tekken Complete 2600

off

4pack, meg kell bontani, de ehhez elobb at kell utalni a teljes osszeget, es visszautalom a tobbletet amikor az illeto visszaadja a maradek 3 paydayt. Ezert jar az 1000ft kedvezmeny az elso embernek 😊 Vagy persze viheto az egesz 4 pack is 13000-ert.

off