Olcsó PC játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
off
Kizárt, hogy megint lefeküdjek a bátyáddal <#schmoll2>#schmoll2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Payday 2 - 3500ft, a tobbieknek, bar még ez is barati ar.
off
Nekem a második rész a kedvencem, majd követi az elsõ/anniversary és a negyedik.
[merlinw.org]
A második rész gyengesége, hogy a kaland részek ellaposodtak, a készítõk inkább a hajmeresztõ ugrásokra és a harcra helyezték a hangsúlyt, ráadásul oda lett az ókori helyszínek felvonultatása, helyette Lara körbeutazta a világot, ami elég érdekes, hiszen egy vérbeli sírrabló ne Velencében (ami egyébként totális Indiana Jones lenyúlás), meg olajfúró tornyokban keressen õsi kincseket. Az utolsó kínai helyszínek már jók voltak, de mindössze néhány pályáról beszélhetünk.
A Chronicles-t bár tudom, hogy divat szidni, érdemes végigjátszani, mivel egész jó kis vegyesfelvágott. A legtöbb kritika rövidsége miatt éri (ami jogos is), de szerintem ezért bõven kárpótolnak a hangulatos helyszínek és az extrém ellenfelek.
Az Angel of Darkness pedig az elsõ Tomb Raider amiben konkrétan van épkézláb történet és igen komoly hangvételûre sikeredett. Persze itt is fel lehet hozni, hogy mit keres egy sírrabló egy ilyen környezetben, de ez a rész már Laráról és nem holmi kincsek utáni kutatásról szól.
No, mind1, bocs az OFF-ért, megérne egy hosszabb diskurzust ki melyik epizódot szereti a legjobban és a legkevésbé (persze érvekkel alátámasztva 😉)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
-Crysis 2 Maximum Edition
-Dead Space (magyar)
-Dead Space 3
-Mirrors Edge (magyar)
-Burnout Paradise Ultimate(magyar)
Édeklõdni PÜ-ben!
A 2. rész valami istenkirály!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyetértek, a 2., 3. rész kivételével mind nagyon jó.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ha az összeset árulod (tehát az elõzõeket és a mostanit) 2800-ért, akkor korrekt.
Kár, hogy már gyak. mind megvan.
off
Ingyen reklám 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
off
Tomb Raider 2013 2000ft
Tomb Raider Collection = Tomb Raider 2013 + a 9 regebbi tomb raider egyutt, 2800ft.
off
off
The Book of Unwritten Tales, kalandjatek 1000
The Book of Unwritten Tales: The Critter Chronicles, kalandjatek 1000
The Book of Unwritten Tales Collection (mindket resz+digitalis extrak) , kalandjatek 1800
Anomaly 2 erdekes lehet, ha javitjak azt hogy elfelejtettek akciot tenni ra 😊. Bar ezt csak minimalisan olcsobban tudnam beszerezni.
off
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
off
UJ shadow warrior: 4000ft 😊
off
Így végre tudhatjuk, hogy mik a frissek.
A honlapod kedvencek között, de így még is csak 'személyesebb' 😊
off
Egy kis on: Napi/heti steam akcios cuccok még olcsobban:
Garry's Mod (cs:s,hl2 vagy dod:source szukseges hozza), fps 500
Lord of the Rings: War in the North, akcio-rpg 1100
Mars: War Logs, akciojatek 2000
Metro Last Light, fps 2800
The Fallen Enchantress, strategia 2100
Game of Thrones Special Edition, rpg 1300
Game of Thrones: Genesis, rpg 800
Game of Thrones + Genesis, rpg 1700
Of Orcs and Man, akciojatek 1600
The Testament of Sherlock Holmes, nyomozos 1400
The Sherlock Holmes Collection (6 jatek), nyomozos 1400
The Walking Dead, kalandjatek 1100
The Walking Dead - 400 Days dlc 500
Egyeb vackok:
Crysis 3 (ORIGIN), fps 2400
Devil May Cry 2013, akciojatek 2500
Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara, verekedos 1300
Europa Universalis 4 Extreme Edition , strategia 6000
Far Cry 3 + The Lost Expeditions DLC (uplay), fps 1400
Might and Magic X - Legacy Deluxe Edition, rpg 4500
Outlast, akciojatek 3500
Prime World Defenders, tower defense 1300
Splinter Cell: Blacklist Deluxe (uplay), akciojatek 4500
Total War: Rome 2, strategia 8200
X-Rebirth, akcio-urszimulator 6700
Még tobb vacak: dobj egy privit es kuldok egy hosszabb listat.
off
World of Warcraft Battle Chest és Cataclysm (Új, nem regisztrált)
A játékok megtekintés céljából ki lettek bontva a fóliából.
Sem az alapjátékok, sem a kiegészítõ nem lettek beregisztrálva.Hibátlan állapotban vannak.
Kecskeméten is átvehetõ.
Ár:5500 Ft
Telefon:20 42 39 021
Champions Online (alapjáték 30 nap játékidõvel, bontatlan, 2 db van belõle): 1.200,-/db
Fantasy Wars (bontott, de gépben nem volt): 500 ,-
Gothic 3 (angol, bontatlan): 500,-
Fallout Trilogy (Bontatlan, White Label kiadás): 700,-
Star Wars Knights of the Old Republic (bontatlan, magyar kézikönyvvel): 1.200,-
Star Wars Knights of the Old Republic II (bontatlan): 1.200,-
Race Driver Grid (bontatlan, gyémánt kiadás): 1.000,-
Condemned (bontatlan, White Label kiadás): 700,-
Far Cry (karcmentes, Ubisoft Exclusive kiadás): 700,-
Metal Gear Solid 2: 1.000,-
Age of Conan gyûjtõi kiadás, bontatlan: 4.500,-
Warhammer - Mark of Chaos gyûjtõi kiadás (a doboz bontva van, de minden érintetlen benne): 3.500,-
Warhammer Online gyûjtõi kiadás (A doboz bontott, de belül minden érintetlen. Adom hozzá a Prima Oficial guide-ot és térképgyûjteményt.): 6.000,-
Személyesen átvehetõek Kecskeméten, ritkábban Pakson esetleg Solton vagy elõreutalás + posta
Kérésre képet küldök.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Törõdjetek bele, vagy menjetek tüntetni, de komolyan abba kéne már hagyni itt a rinyálást..
[merlinw.org]
Igen, mindenki annyiért adja amennyiért akarja, de ne feledd, hogy pár ezer sefter kb. semmilyen hatással nincs a piacra, míg egy Humble, ha milliós darabszámban értékesít, az bizony már nagyon nem mindegy.
"attól még nem leszek jó ember...."
A seftereknek, sõt továbbmegyek: a kereskedõnek szerinted ez a céljuk? Jó emberek akarnak lenni? Ugyan már. Profitot akarnak.
Zöldségeseket meg ne bántsuk, legalábbis aki a piacon a saját kis portékáját árulja. A nagybanis is pénzért veszi, szóval õk se tehetnek ezekrõl.
Attól, hogy megveszem a kényszervágásból származó húst és eladom hentesüzletben fellelhetõ áron attól még nem leszek jó ember....
Tehát volt foganatja :-)
A véleményed nem is kell, hogy változzon, különbözõek vagyunk.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Teljesen jól lehet véleményt cserélni emberhez méltó módon is.
De volt foganatja nem? Tök normálisan írsz azóta <#worship>#worship>
Egyébként igazad van és lehet, hogy a Fear 2 érdekelne is (bár mire a többit eladod, lehet hogy meg is lesz 😛)
De ez sajnos így van, ki lehet (sõt érdemes) fejezni a nemtetszésünket, de akkor legyünk következetesek a telekom cégekkel és pl. az említett zöldségesekkel is (az érintettek, akik hasonló helyen dolgoznak nyugodtan pontozzanak le, leszarom, sõt örülök, hogy sikerült a lelkükbe gázolnom ;P)
Ezek a gyerekek akik az 1 dolláros játékot passzolják tovább, hiába dolgoznak több 100%-os haszonkulccsal, max. 9-10 embert (egyébként annyit sem, de tegyük fel) "vernek" át, az általam említettek pedig naponta (!) ezreket... Nos akkor mirõl is beszélünk? 😊
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Áruld már el öcsém, te mikor vettél csomagolt paprikát (húsost, tehát eredeti formában és nem õröltet természetesen)? 😊
Egyedül a szállításnak van díja (de az sem 7x-es, ezt ne is próbáld megmagyarázni - legalábbis ne nekem), meg max. a veszteségnek (a láda alján lévõ, illetve idõs nénik által összenyomkodott árunak).
Nincs is azzal gond, hogy nektek ez nem tetszik, mert én is gyûlölöm a kapitalizmust, de mivel benne élünk, így kb. az ellen is ágálhatnánk, hogy kék az ég, mert ugyan azon termék ára a piacon rendkívül változó skálán mozoghat.
Hogy ezt kinek írtad, az talán örök rejtély marad. Álmodtál vagy mi történt? Mesélj, örömmel meghallgatlak.