Olcsó PC játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha nagyon nem kell senkinek akkor kibontom és játszok vele😄 Csak nincs demó amivel kipróbálhatnám, hogy hogy muzsikálna a gépemen
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
Saját játék.
Ingyenes!
35Mb
Remélem tetszeni fog.
LETÖLTÉSHEZ KATT IDE:
http://www.motoko.b13.hu
ill. a far cry-nál mit jelent a 3.kiadás? 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
2. Heroes of Might & Magic IV. Complete (Ubisoft) - The Gathering Storm és a Winds of War-t is tartalmazza, MAGYAR nyelvû változat, Bontatlan! 1.500Ft
3. Splinter Cell: Pandora Tomorrow (Perfekt állapot! Soha nem volt gépben.) 900 Ft
4. Far Cry I. (Ubisoft, 3. kiadás, perfekt állapot!) 800Ft
5. Descent I. (Interplay, 2. kiadás, BONTATLAN, középméretû papírdobozos Black Label verziós) 1.800 ft
6. Myst III -Exile (Elsõ kiadású, kisebb méretû papírdobozos verzió, BONTATLAN) 2.000 Ft.
7. Myth (2. kiadású, BONTATLAN, középméretû papírdobozos Sold out verzió) 1.800 ft
Ha egyben kell: csak 8.000 Ft!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
-Gangsters Organized Crime
-Hulk
-Driv3r.
A játékokat hibátlan állapotú eredeti, legelsõ kiadású tokban, magyar nyelvû kézikönyvvel és karcmentes CD/DVD-kel adom. Minden játék kompatibilis Windows Visa/7 operációs rendszerekkel.
A pakk komplett egyben eladó 4000Ft-ért.
Érdeklõdni: PÜ vagy [email protected]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Lord Of The Rings Online (alapjáték 30 nap játékidõvel, bontatlan): 2.500,-
Champions Online (alapjáték 30 nap játékidõvel, bontatlan):4.500,-
Személyesen átvehetõek Kecskeméten vagy elõreutalás + posta (elsõbbségivel, ajánlottan, bélelt borítékban: 500,- Ft).
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
ár megegyezés szerint.CSÁ.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Tomb Raider II (EVM)
Tomb Raider III (EVM)
Tomb Raider IV (EVM)
Tomb Raider V (elsõ kiadás, olvasható állapot, de sérült)
Tomb Raider - The Action Adventure (kizárólag az USA-ban illetve Nagy Britanniában volt kapható, DVD lejátszós játék, csak jó ajánlat esetén válnék meg tõle mert iszonyat ritka, gyûjtõknek való darab!)
Medieval Total War II Gold Edition
Painkiller
Panzer Elite Action: Fields of Glory
F.E.A.R Gold Edition
Jericho
Az ajánlatokat privát üzenetben várom.
Csere érdekel más PC játékra, zenei CD-re (heavy, power, speed metal mûfajban).
e-mail: [email protected]
Bocs nem okoskodni akartam, de jogász fejjel szúrja egy kicsit a szemem. 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
az oem szoft eladható a géppel együtt, de az más dolog ne is keverjük bele...
"A szerzõdés egy olyan megállapodás, amelynek alapján az eladó értékesítésre ajánl fel valamilyen terméket vagy szolgáltatást a vevõnek egy kölcsönösen elfogadott áron.
A szerzõdés - amely szóbeli is lehet - akkor jön létre, amikor az eladó és a vevõ megegyeznek a termék vagy szolgáltatás jellegét és annak árát illetõen.
A szerzõdés értelmében a vevõ beleegyezik az áru leszállításába vagy a szolgáltatás igénybe vételébe és a kialkudott ár megfizetésébe."
Tehát Te ezzel adásvételi szerzõdést kötöttél szóban, és ennek igazolására kaptad a blokkot. Bõvebben ITT
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha félreérthetõ voltam, elnézést kérek. A "Moderátor" topikban már korábban jeleztem a kérést, választ nem kaptam még.
Én csak 1xû arkangyal vagyok, nem maga iSten!