Olcsó PC játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

buklee
olyan 6000 forintra gondoltam, nem gondoltam, hogy bárki megvenné bolti áron.
De ha nagyon nem kell senkinek akkor kibontom és játszok vele😄 Csak nincs demó amivel kipróbálhatnám, hogy hogy muzsikálna a gépemen

Minden étkezés előtt és után között van az evés.

IMYke2.0.0.0
Bolti áron <7.890 Ft jelenleg a Supergameren> nem hiszem, hogy meg tudsz szabadulni tõle... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

berczely
Nincs!

IMYke2.0.0.0
Ár tetszik - Warhead-ed van hozzá?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

buklee
A legújabb Aliens vs Predator játék bontatlan csomagolásban eladó

Minden étkezés előtt és után között van az evés.

tommygear
na mivan idt
Jaka923
Call of Duty Deluxe Edition érdekel valakit? 2000 Ft

IMYke2.0.0.0
Mennyi az az annyi?

berczely
elsõ kiadásos Crysis pár hetes teljesen jó állapotban 1x telepített eladó!

kifli
arma2-t keresnék jóáron 😊
Ocean Of The Underworld 1.fejezet
Saját játék.
Ingyenes!
35Mb
Remélem tetszeni fog.
LETÖLTÉSHEZ KATT IDE:
http://www.motoko.b13.hu
pandora tommorrow magyar szinkronos, kézikönyvvel?
ill. a far cry-nál mit jelent a 3.kiadás? 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Tinman
1. Frankenstein: Through the Eyes of the Monster (Interplay1995) (BONTATLAN! Nagydobozos! 2. kiadás!) 1.500 Ft

2. Heroes of Might & Magic IV. Complete (Ubisoft) - The Gathering Storm és a Winds of War-t is tartalmazza, MAGYAR nyelvû változat, Bontatlan! 1.500Ft

3. Splinter Cell: Pandora Tomorrow (Perfekt állapot! Soha nem volt gépben.) 900 Ft

4. Far Cry I. (Ubisoft, 3. kiadás, perfekt állapot!) 800Ft

5. Descent I. (Interplay, 2. kiadás, BONTATLAN, középméretû papírdobozos Black Label verziós) 1.800 ft

6. Myst III -Exile (Elsõ kiadású, kisebb méretû papírdobozos verzió, BONTATLAN) 2.000 Ft.

7. Myth (2. kiadású, BONTATLAN, középméretû papírdobozos Sold out verzió) 1.800 ft

Ha egyben kell: csak 8.000 Ft!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Gubberx
Eladó az alábbi játék: Guild Wars: Game of the Year Edition

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

elsõ kiadású Bioshock eladó,magyar nyelvû kézikönyvvel,kitûnõ állapotban 2990.-ft
adam first
Eladó Eredeti PC játékok:
-Gangsters Organized Crime
-Hulk
-Driv3r.
A játékokat hibátlan állapotú eredeti, legelsõ kiadású tokban, magyar nyelvû kézikönyvvel és karcmentes CD/DVD-kel adom. Minden játék kompatibilis Windows Visa/7 operációs rendszerekkel.

A pakk komplett egyben eladó 4000Ft-ért.
Érdeklõdni: PÜ vagy [email protected]

berczely
Crysis alig használt 1500Ft!

Angol Fallout 3 Goty érdekelne, ha van valakinek eladó!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Eladó:

Lord Of The Rings Online (alapjáték 30 nap játékidõvel, bontatlan): 2.500,-
Champions Online (alapjáték 30 nap játékidõvel, bontatlan):4.500,-

Személyesen átvehetõek Kecskeméten vagy elõreutalás + posta (elsõbbségivel, ajánlottan, bélelt borítékban: 500,- Ft).

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

GTR-EVO KIEGészítés eladó.Postát rendezem.
ár megegyezés szerint.CSÁ.

Gubberx
Valaki nem ad el Mass Effect 2-t ami nincs beregelve még? 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ffxi
Assasin's Creed 1 OEM verzió. Érd. privi.

Fákjúal!

Bence94
Nekem egy Fear gold 1.kiadás,commandos 2 és egy might and magic vii for blood and honor evm-es van eladó sorba vagy csere másra...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Tomb Raider (EVM)
Tomb Raider II (EVM)
Tomb Raider III (EVM)
Tomb Raider IV (EVM)
Tomb Raider V (elsõ kiadás, olvasható állapot, de sérült)
Tomb Raider - The Action Adventure (kizárólag az USA-ban illetve Nagy Britanniában volt kapható, DVD lejátszós játék, csak jó ajánlat esetén válnék meg tõle mert iszonyat ritka, gyûjtõknek való darab!)

Medieval Total War II Gold Edition
Painkiller
Panzer Elite Action: Fields of Glory
F.E.A.R Gold Edition
Jericho

Az ajánlatokat privát üzenetben várom.

Csere érdekel más PC játékra, zenei CD-re (heavy, power, speed metal mûfajban).

e-mail: [email protected]
balee4
Azért a szerzõdés hivatalos fogalma nem teljesen ez a polgári jog szerint..., a szerzõdés meg nem egyenlõ az adásvételi szerzõdés fogalmával, te most azonosítod a 2-t, szerzõdés rengeteg féle lehet (kölcsön, építési, utazási stb.) De az adásvételi szerzõdés is meglehetõsen leegyszerûsített ebben az értelemben.
Bocs nem okoskodni akartam, de jogász fejjel szúrja egy kicsit a szemem. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

mint pÉLDÁUL
Ja meg nem soká meg lesz a Bioshock és a Fallout 3.<#email><#vigyor1>+++<#nezze>
Nekem is meg van a Quake 4,Doom 3,DARK MESSIASH MIGHT AND MAGIC,Left 4 Dead.<#smile><#nezze>
Zenszkij
Nekem megvan eredetiben a Diablo 2 és a kieg. 😄...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

IMYke2.0.0.0
Tényleg nincs nagy forgalom, pedig néhány kellemes, értékesebb játékot szívesen vásárolnék, irigyelnék az emberkéktõl 😊

DanielT
Megláttuk.
kifli
a használati jog, ha a szoftver is a tulajdonodban állna, akkor gond nlélkül másolhatnád és árulhatnád, hisz a tied.
de a tulajdonodban áll, ezért veszed meg. Mondom nézzétek meg a steamet.

kifli
A használati jog nem eladható, mivel a szoftver nem áll a tulajdonodban. Vicces is lenne, hogy pl: van egy albérlet, amit kivesz valaki, és a tulaj tudta nélkül kiadná másnak.

az oem szoft eladható a géppel együtt, de az más dolog ne is keverjük bele...
kifli
Nem elõször mondják itt neked, hogyha nem nézel utánna, vagy nem tudod akkor ne írj hülyeséget. Utóbbi idõben utánanéztem elég sok fogyasztóvédelmi dolognak, így tisztában vagyok azzal mit is beszélek ellentétben veled. Amennyiben vásárolsz valamit valahol, azzal te szerzõdést kötsz. Mivel eladnak neked valamit, te pedig vásárolsz, így ez adásvételi szerzõdés. (ha a szerzõdés szó jelentésével nem lennél tisztában, megállapodást jelent)

"A szerzõdés egy olyan megállapodás, amelynek alapján az eladó értékesítésre ajánl fel valamilyen terméket vagy szolgáltatást a vevõnek egy kölcsönösen elfogadott áron.

A szerzõdés - amely szóbeli is lehet - akkor jön létre, amikor az eladó és a vevõ megegyeznek a termék vagy szolgáltatás jellegét és annak árát illetõen.

A szerzõdés értelmében a vevõ beleegyezik az áru leszállításába vagy a szolgáltatás igénybe vételébe és a kialkudott ár megfizetésébe."

Tehát Te ezzel adásvételi szerzõdést kötöttél szóban, és ennek igazolására kaptad a blokkot. Bõvebben ITT
bertino
pompás.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

opció

hülye vagy. A steamen is csak úgy véletlenül van gift akció, egyébként illegális az egész 😄D

n3whous3
az ilyen konzolos beszólós pesszimizmusodat és trollkodásodat hagyd otthon, szia

púúúúú

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

n3whous3
nekem adhatsz hg jogot, úgyis figyelek ide gyakran 😄

púúúúú

IMYke2.0.0.0
Hát, meglátjuk...

Sir Quno Jedi
Máris mutatja jeleit, jaja. Dehát a topignyitó bizonyítani akart (elsõsorban nekem, mer4 milyen szemét vagyok, hogy nem törlöm az "illegális" olcso konzol game totyikot). Önjelölt forradalmárok mindenhol vannak és MINDIG elbuknak. Elsõsorban azért mert ráunnak...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DanielT
Minek? 2 napon belül megdöglik a topik.
Sir Quno Jedi
Egy arkanygal tetteit/mozgatórugóit nem ítélheti meg halandó, valszeg. fel sem fogná... 😄

Solid Snake
"Én csak 1xû arkangyal vagyok" szigorú, de legalább igazságtalan <#vigyor5>
IMYke2.0.0.0
Egy szóval, tettel sem utaltam ilyesmire - nem szokásom nyomulni amúgy sem. 😊
Ha félreérthetõ voltam, elnézést kérek. A "Moderátor" topikban már korábban jeleztem a kérést, választ nem kaptam még.

Sir Quno Jedi
Namost ha azt hiszed, hogy én tudok házigazdai jogot adni, avagy elvenni, akkor nagyon messze jársz az igazságtól! 😄

Én csak 1xû arkangyal vagyok, nem maga iSten!

IMYke2.0.0.0
Szerintem sem kapok.