Inception - Eredet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Italo4ever
most ertem haza a mozibol,szajtatos alkotas,senki ne hagyja ki!!!

10/10

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

stonesour
Ja, akkor már értem 😊

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Súlyozottan veszi figyelembe, valami 10-20% között. Így csak akkor lehet 9 fölött, ha tényleg nagyon nagyon sokan adnak neki 10 pontot.

stonesour
???

Ha nem venné figyelembe, hogy állhatna egyetlen film is 9 pont felett?

Ami nem rossz, ha azt nézzük, hogy IMDB nem nagyon veszi figyelembe a 10-es (és 1-es) értékeléseket, pont az elfogultság miatt. 😊

stonesour
Miért lenne elfogult? Imdb-n 9,3, 40K szavazat után...

Nem tudom, nem láttam még a filmet, de picit elfogultnak tûnik a port.hu-s kritikus 😄 10/10 azért kemény 😄 De jövõ héten tuti elmegyek megnézni.
stonesour
Ahol én nézem, ott 17-kor kezdõdik, de jó lesz 😄

A port.hu is elképesztõen jó kritikát adott neki
"Semmi okunk visszafogottnak maradni: az Eredet az év, de talán az évtized legjobb filmje. Talán még több."
Ha nem jön álom a szemedre

Ma megyek a negyed 6os elõadásra Pécsett. Már tûkön ülök 😄
Na, holnap megyek barátnõvel megnézni 😄 Most lehet, hogy tényleg totál a filmre fogok koncentrálni, ha ilyen jó. 😄😄
holy FUCK!

a mozinet emberemlékezet óta nem adott 70% felett értékelést 😄

Szóval ha erre rácsapják a 100-at akkor ez talán az év biggest másztszíí múvíja.

Dynamic
Az index általában mindent lehúz, de alapvetõen nagyon pozitív kicsengésû a cikk.
Index csak 8/10-et adott, mert szerintük két fõszereplõ nem volt nekik elég hiteles. Érdekes, más nem vette észre?

Volt Róla szó hogy Nolan Köv. Batman filmjében esélyes, hogy Joseph Gordon-Levitt fogja alakítani Joker Figuráját,Forumban írták is hogy talán a legmegfelelõbb Személyiség lenne a szerepre,Külsõleg is hasonló a színész.
Ebben a filmben eggyüt is dolgoztak munkásaink, szóval kíváncsi vagyok mi lesz a vége a sztorinak.

Dynamic
Ja és mibe fogadjunk, hogy a szánalom cspv-n meg le fogják húzni.
Dynamic
Talán csak jó lesz, ha a mozinet kritikusa is 100%-ot ad rá 😉
Dynamic
Túl sok jót olvasok a filmrõl, aztán félek, hogy a viszonylag nagy elvárások miatt, egy kicsit csalódás lesz<#vigyor3>
Italo4ever
*4-ik 😊

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever
Egy jo baratom kint van amerikaban,par napja ezt irta a filmrol:

3-ik bekezdes...

Már lehet jegyet elõrendelni a cinemacity-n keresztül.
A film nem 3D-s, és sajnos hazánkban IMAX mozikban nem fogják adni. Ez eléggé érthetetlen...
Sil3nt
itthon fogjak vetiteni imax-ben vagy sima 3d-ben?

Én is így vok. Én Pécsett szeretném megnézni, de még nem rakták ki a következõ heti(csütörtöktõl) új filmeket.
Holnap felhívom õket, mert tuti nagy roham lesz
Dynamic
Elvileg most csütörtöktõl(vagyis júl.22-tõl) már adják. Legalábbis nekem már megvan a jegy (Bp. Westend). Szerintem hívd fel õket telefonon, ha nem látod kiírva, gondolom jegyet is lehet foglalni.
Hali ! nemtudjátok hogy a mozikban mikor lessz a vetítés ? mert imdb-n magyar premier júli 22.-re van írva,,,de megnéztem a miskolci cinema city mûsorát és még jegyet foglalni se lehet rá , pedig már azért a vetítés elõtt pár nappal lehet. Szóval valaki valami infó ? 😄

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Ez nem lesz 3Ds ugye?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hát ha nem tetszett a Tökéletes trükk se, meg a Batman-ek se, akkor nagyon nem tudom mit lehetne veled kezdeni 😄
Az Inception állítólag a Memento-ra hajaz inkább stílusában, nem pedig a Batmanekre, sztem nyugodtan nézd meg, mert zseniális ez a pali!

Ezek a filmek amiket felsorolsz mind nagyon jó filmek, de szórakozásban sehol sincsenek Nolan filmjeihez képest. Nolan filmjeit amúgyse lehetne berakni egy kategóriába se, se nem igazán mûvészfilmek, se nem színtiszta blockbusterek,inkább a kettõ tökéletes(?) keveréke, de az biztos, hogy mindegyik filmje kegyetlenül elgondolkodtat és egyben hihetetlen módon szórakoztat is(nem mellesleg elképesztõ látványvilágúak is, már a legelsõ Following c. filmje is csodálatos volt). Ezt ma egy rendezõrõl se lehet elmondani. Tán Cameron(bár nekem érzelmileg kicsit üres az Avatar) és Tarantino(õ meg túlságosan elment sztem a szórakoztatás irányába) az, akiket lehetne említeni a közelmúltból, vagy éppen Scorsese mestert a zseniális Viharszigetével.
INCEPTION-kritika. Nolan tökéletes trükkje.
Biztos, hogy nem fogom megnézni, mert a Memento után egyáltalán nem tetszett egy filmje sem (a betmeneket szörnyûnek találtam), Leótól is megcsömörlöttem, de ha már ekkora volt a felhajtás, az érdekelne, hogy ezekkel a filmekkel összevetve, ki mit gondol az új Nolan alkotásról:

Tavaly Marienbadban
A nap szépe
Mulholland Drive
Solaris (eredeti)
8 1/2

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Victor1103
Hát az elég durva lesz ha úgyfogok a vetítés után felállni a székembõl hogy "Mi az az Avatar? Ez a forradalom a filmiparban"😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

ProGabe
amcsik konkrétan letették a hajukat a filmtõl. nem egyszerûen instant klasszikusról beszélnek, hanem Hollywood lehetséges megújulásáról, az utóbbi 15-20 év legjobb filmjérõl, stb

egyes kritikusok pedig Kubrick-i magasságokról beszélnek

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hát nekem is "gyorsan moziban megnézõs" film lesz. 😄 Nagyon egyedi lesz, és tuti ütõs! Jók az elsõ kritikák is, de szerintem nem is várt senki kevesebbet Nolan-tõl. Hirtelen ért el sikereket az a fazon, de szerintem meg is érdemli.
Victor1103
Juj én már annyira várom ezt a filmet már nem bírok magammal. Mintha megint a TDK-ot mutatnák be😊 IMDB jelenleg a negyedik a Top250 és nem tartom valószínûnek hogy annyira vissza fog esni.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Montanosz
ha valki szereti az ilyen kissé cyberpunk sorozatokat annak ajánlom a charlie jade cimût, magánnyomozós sorozat, dimenziók közti utazással körítve))
elég jó, szinkronosan elérhetõ a legtöbb sorozatos oldalokon

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

PJack
epic

Pain is inevitable. Suffering is optional.

kastil
cant wait.

Egy kicsit pontosított történet:
"A fõszereplõ, Dom Cobb arra specializálódott, hogy álmokból lopjon el a tudat alatt szunnyadó, értékes információkat. A nemzetközi szinten körözött bûnözõ azonban mindenkit elveszít, akit szeret. Cobb most lehetõséget kap arra, hogy mindent visszaszerezzen és új életet kezdjen: a feladat ezúttal az, hogy rablás helyett tökéletesen elrejtsen néhány titkot egy álomban."
Szóval ez olyan "rablóból pandúr" eset. 😄 Egyébként nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy tulajdonképpen hogyan alakítják majd az álmokat. Hogyan is történik a lopás, és hogyan rejtik el a titkokat? És mit kerestek a trailerben azok a fegyverek? 😄 Van valami álom-maffia, akik szembeszállnak DiCaprio csapatával? Tehát van néhány dolog, amit a bemutatók alapján nehéz még megérteni. 😄
PJack
lájk
nagyon várom már, moziban-nézõs lesz mindenképp

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Metalmilitiakid
de bakker az 1. hsz ben a kép tetején ott vannak a színészek 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Nem, nem játszik benne. XD De van helyette Ellen Page és Marion Cotillard. 😛
Montanosz
Ellen Page-t láttam a trailerben? mert akkor kötelezõ)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Prince23
Nolan nagy betyár, egyedi és stílusos rendezõ, várjuk a filmet 😊

Atkamon
Nagyon várom a filmet, nagyon tetszik az alapötlet😊

ProGabe
Zene nem gyenge a trailer alatt.
Nem csoda, Zack Hemsey! 😊

<#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Forrest Gump
Zene nem gyenge a trailer alatt.
Nem csoda, Hans Zimmer! 😊
MR ME
Zooey Deschanel játszik benne?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
én amúgy nem értem ezt a titanicos dolgot sem, az volt a szerepe, amit remekül megoldott és kész 😄 ez már egy sztereotípia mindenkiben h nyálas meg, kisfiús színész, csak mert a Titancban olyan volt a karaktere.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Mor3llo
<#eljen>

DiCaprio az utóbbi évek egyik legnagyobb színésze, hihetetlen módon beért, illenek hozzá a komolyabb, nehézfiús szerepek is!
Pedig jópár éve, a Titanic után nem gondoltam volna<#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Tyler1
legjobban várt filmem az idén. remélem Nolan bácsi megint megmutatja a világnak, hogy kell filmet csinálni. DiCaprio pedig az egyik kedvenc színészem.

várós a négyzeten!!!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.