Inception - Eredet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10/10
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Ha nem venné figyelembe, hogy állhatna egyetlen film is 9 pont felett?
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
"Semmi okunk visszafogottnak maradni: az Eredet az év, de talán az évtized legjobb filmje. Talán még több."
Ha nem jön álom a szemedre
Ma megyek a negyed 6os elõadásra Pécsett. Már tûkön ülök 😄
a mozinet emberemlékezet óta nem adott 70% felett értékelést 😄
Szóval ha erre rácsapják a 100-at akkor ez talán az év biggest másztszíí múvíja.
Ebben a filmben eggyüt is dolgoztak munkásaink, szóval kíváncsi vagyok mi lesz a vége a sztorinak.
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Holnap felhívom õket, mert tuti nagy roham lesz
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az Inception állítólag a Memento-ra hajaz inkább stílusában, nem pedig a Batmanekre, sztem nyugodtan nézd meg, mert zseniális ez a pali!
Ezek a filmek amiket felsorolsz mind nagyon jó filmek, de szórakozásban sehol sincsenek Nolan filmjeihez képest. Nolan filmjeit amúgyse lehetne berakni egy kategóriába se, se nem igazán mûvészfilmek, se nem színtiszta blockbusterek,inkább a kettõ tökéletes(?) keveréke, de az biztos, hogy mindegyik filmje kegyetlenül elgondolkodtat és egyben hihetetlen módon szórakoztat is(nem mellesleg elképesztõ látványvilágúak is, már a legelsõ Following c. filmje is csodálatos volt). Ezt ma egy rendezõrõl se lehet elmondani. Tán Cameron(bár nekem érzelmileg kicsit üres az Avatar) és Tarantino(õ meg túlságosan elment sztem a szórakoztatás irányába) az, akiket lehetne említeni a közelmúltból, vagy éppen Scorsese mestert a zseniális Viharszigetével.
Tavaly Marienbadban
A nap szépe
Mulholland Drive
Solaris (eredeti)
8 1/2
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
egyes kritikusok pedig Kubrick-i magasságokról beszélnek
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
elég jó, szinkronosan elérhetõ a legtöbb sorozatos oldalokon
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
"A fõszereplõ, Dom Cobb arra specializálódott, hogy álmokból lopjon el a tudat alatt szunnyadó, értékes információkat. A nemzetközi szinten körözött bûnözõ azonban mindenkit elveszít, akit szeret. Cobb most lehetõséget kap arra, hogy mindent visszaszerezzen és új életet kezdjen: a feladat ezúttal az, hogy rablás helyett tökéletesen elrejtsen néhány titkot egy álomban."
Szóval ez olyan "rablóból pandúr" eset. 😄 Egyébként nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy tulajdonképpen hogyan alakítják majd az álmokat. Hogyan is történik a lopás, és hogyan rejtik el a titkokat? És mit kerestek a trailerben azok a fegyverek? 😄 Van valami álom-maffia, akik szembeszállnak DiCaprio csapatával? Tehát van néhány dolog, amit a bemutatók alapján nehéz még megérteni. 😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
DiCaprio az utóbbi évek egyik legnagyobb színésze, hihetetlen módon beért, illenek hozzá a komolyabb, nehézfiús szerepek is!
Pedig jópár éve, a Titanic után nem gondoltam volna<#idiota>#idiota>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú