251
Christopher Nolan új filmje Leonardo DiCaprio főszereplésével
  • Italo4ever
    most ertem haza a mozibol,szajtatos alkotas,senki ne hagyja ki!!!

10/10
  • stonesour
    Ja, akkor már értem :)
  • Inquisitor
    Súlyozottan veszi figyelembe, valami 10-20% között. Így csak akkor lehet 9 fölött, ha tényleg nagyon nagyon sokan adnak neki 10 pontot.
  • stonesour
    ???

Ha nem venné figyelembe, hogy állhatna egyetlen film is 9 pont felett?
  • Inquisitor
    Ami nem rossz, ha azt nézzük, hogy IMDB nem nagyon veszi figyelembe a 10-es (és 1-es) értékeléseket, pont az elfogultság miatt. :)
  • stonesour
    Miért lenne elfogult? Imdb-n 9,3, 40K szavazat után...
  • f4ember
    Nem tudom, nem láttam még a filmet, de picit elfogultnak tűnik a port.hu-s kritikus :D 10/10 azért kemény :D De jövő héten tuti elmegyek megnézni.
  • stonesour
    Ahol én nézem, ott 17-kor kezdődik, de jó lesz :D
  • Elessar
    A port.hu is elképesztően jó kritikát adott neki
    "Semmi okunk visszafogottnak maradni: az Eredet az év, de talán az évtized legjobb filmje. Talán még több."
    Ha nem jön álom a szemedre

Ma megyek a negyed 6os előadásra Pécsett. Már tűkön ülök :D
  • csgj
    Na, holnap megyek barátnővel megnézni :D Most lehet, hogy tényleg totál a filmre fogok koncentrálni, ha ilyen jó. :D:D
  • ZsirosKenyer
    holy FUCK!

a mozinet emberemlékezet óta nem adott 70% felett értékelést :D

Szóval ha erre rácsapják a 100-at akkor ez talán az év biggest másztszíí múvíja.
  • Dynamic
    Az index általában mindent lehúz, de alapvetően nagyon pozitív kicsengésű a cikk.
  • Inquisitor
    Index csak 8/10-et adott, mert szerintük két főszereplő nem volt nekik elég hiteles. Érdekes, más nem vette észre?
  • bcrics
    Volt Róla szó hogy Nolan Köv. Batman filmjében esélyes, hogy Joseph Gordon-Levitt fogja alakítani Joker Figuráját,Forumban írták is hogy talán a legmegfelelőbb Személyiség lenne a szerepre,Külsőleg is hasonló a színész.
    Ebben a filmben eggyüt is dolgoztak munkásaink, szóval kíváncsi vagyok mi lesz a vége a sztorinak.
  • Dynamic
    Ja és mibe fogadjunk, hogy a szánalom cspv-n meg le fogják húzni.
  • Dynamic
    Talán csak jó lesz, ha a mozinet kritikusa is 100%-ot ad rá ;)
  • Dynamic
    Túl sok jót olvasok a filmről, aztán félek, hogy a viszonylag nagy elvárások miatt, egy kicsit csalódás lesz
  • Italo4ever
    *4-ik :)
  • Italo4ever
    Egy jo baratom kint van amerikaban,par napja ezt irta a filmrol:

3-ik bekezdes...
  • Elessar
    Már lehet jegyet előrendelni a cinemacity-n keresztül.
  • KitKat92
    A film nem 3D-s, és sajnos hazánkban IMAX mozikban nem fogják adni. Ez eléggé érthetetlen...
  • Sil3nt
    itthon fogjak vetiteni imax-ben vagy sima 3d-ben?
  • Elessar
    Én is így vok. Én Pécsett szeretném megnézni, de még nem rakták ki a következő heti(csütörtöktől) új filmeket.
    Holnap felhívom őket, mert tuti nagy roham lesz
  • Dynamic
    Elvileg most csütörtöktől(vagyis júl.22-től) már adják. Legalábbis nekem már megvan a jegy (Bp. Westend). Szerintem hívd fel őket telefonon, ha nem látod kiírva, gondolom jegyet is lehet foglalni.
  • skygt90
    Hali ! nemtudjátok hogy a mozikban mikor lessz a vetítés ? mert imdb-n magyar premier júli 22.-re van írva,,,de megnéztem a miskolci cinema city műsorát és még jegyet foglalni se lehet rá , pedig már azért a vetítés előtt pár nappal lehet. Szóval valaki valami infó ? :D
  • Hoz_Hun
    Ez nem lesz 3Ds ugye?
  • Elessar
    Hát ha nem tetszett a Tökéletes trükk se, meg a Batman-ek se, akkor nagyon nem tudom mit lehetne veled kezdeni :D
    Az Inception állítólag a Memento-ra hajaz inkább stílusában, nem pedig a Batmanekre, sztem nyugodtan nézd meg, mert zseniális ez a pali!

Ezek a filmek amiket felsorolsz mind nagyon jó filmek, de szórakozásban sehol sincsenek Nolan filmjeihez képest. Nolan filmjeit amúgyse lehetne berakni egy kategóriába se, se nem igazán művészfilmek, se nem színtiszta blockbusterek,inkább a kettő tökéletes(?) keveréke, de az biztos, hogy mindegyik filmje kegyetlenül elgondolkodtat és egyben hihetetlen módon szórakoztat is(nem mellesleg elképesztő látványvilágúak is, már a legelső Following c. filmje is csodálatos volt). Ezt ma egy rendezőről se lehet elmondani. Tán Cameron(bár nekem érzelmileg kicsit üres az Avatar) és Tarantino(ő meg túlságosan elment sztem a szórakoztatás irányába) az, akiket lehetne említeni a közelmúltból, vagy éppen Scorsese mestert a zseniális Viharszigetével.
  • jamamura
    INCEPTION-kritika. Nolan tökéletes trükkje.
  • gulyasandras
    Biztos, hogy nem fogom megnézni, mert a Memento után egyáltalán nem tetszett egy filmje sem (a betmeneket szörnyűnek találtam), Leótól is megcsömörlöttem, de ha már ekkora volt a felhajtás, az érdekelne, hogy ezekkel a filmekkel összevetve, ki mit gondol az új Nolan alkotásról:

Tavaly Marienbadban
    A nap szépe
    Mulholland Drive
    Solaris (eredeti)
    8 1/2
  • Victor1103
    Hát az elég durva lesz ha úgyfogok a vetítés után felállni a székemből hogy "Mi az az Avatar? Ez a forradalom a filmiparban":)
  • ProGabe #21
    amcsik konkrétan letették a hajukat a filmtől. nem egyszerűen instant klasszikusról beszélnek, hanem Hollywood lehetséges megújulásáról, az utóbbi 15-20 év legjobb filmjéről, stb

egyes kritikusok pedig Kubrick-i magasságokról beszélnek
  • csgj
    Hát nekem is "gyorsan moziban megnézős" film lesz. :D Nagyon egyedi lesz, és tuti ütős! Jók az első kritikák is, de szerintem nem is várt senki kevesebbet Nolan-től. Hirtelen ért el sikereket az a fazon, de szerintem meg is érdemli.
  • Victor1103
    Juj én már annyira várom ezt a filmet már nem bírok magammal. Mintha megint a TDK-ot mutatnák be:) IMDB jelenleg a negyedik a Top250 és nem tartom valószínűnek hogy annyira vissza fog esni.
  • csgj
    Origós CIKK!!!
  • Montanosz
    ha valki szereti az ilyen kissé cyberpunk sorozatokat annak ajánlom a charlie jade ciműt, magánnyomozós sorozat, dimenziók közti utazással körítve))
    elég jó, szinkronosan elérhető a legtöbb sorozatos oldalokon
  • PJack
    epic
  • kastil
    cant wait.
  • csgj
    Egy kicsit pontosított történet:
    "A főszereplő, Dom Cobb arra specializálódott, hogy álmokból lopjon el a tudat alatt szunnyadó, értékes információkat. A nemzetközi szinten körözött bűnöző azonban mindenkit elveszít, akit szeret. Cobb most lehetőséget kap arra, hogy mindent visszaszerezzen és új életet kezdjen: a feladat ezúttal az, hogy rablás helyett tökéletesen elrejtsen néhány titkot egy álomban."
    Szóval ez olyan "rablóból pandúr" eset. :D Egyébként nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy tulajdonképpen hogyan alakítják majd az álmokat. Hogyan is történik a lopás, és hogyan rejtik el a titkokat? És mit kerestek a trailerben azok a fegyverek? :D Van valami álom-maffia, akik szembeszállnak DiCaprio csapatával? Tehát van néhány dolog, amit a bemutatók alapján nehéz még megérteni. :D
  • PJack
    lájk
    nagyon várom már, moziban-nézős lesz mindenképp
  • Metalmilitiakid
    de bakker az 1. hsz ben a kép tetején ott vannak a színészek :D