416
válaszolsz a kérdésre, felteszel egy kérdést, mindezt úgy hogy nem használod a netet hozzá
-
#336 Hát elég undorítón hangzik... :S
Az új kérdésre tipp: 55 -
Dean Winchester #335 váó igen fura... de mintha vmi ilyesmit hallottam volna vagy lehet más volt csak ismerősnek tünik igy utólag :P
legyen egy "sport kérdés"
Hányadik életévét töltötte idén Jose Mourinho ? -
#334 megoldás:
bélféreg petékkel fertőzték a végbelüket, így a kifejlődő paraziták ott éltek bennük, a tápanyagok felszívódását csökkentették (kalóriabevitelt stb).. voltak bélféreg kapszulák is forgalomban.
Mára nem használják mert több kárt okoz mint amennyi a haszna... (legyengülés, láz, stb)
-
#333 még 7 perc 14 másodperc és elárulom. -
Dean Winchester #332 ha gondolod h több ídőt szeretnél várni teszem fel este 20.00 ig kb. akkor privátba elküldöd nekem és majd berakom mert én leszek akkor is ,szóval ha gondolod :D -
#331 :) még 10 percig vagyok online.. ha addig valaki meg nem fejti akkor elárulom, és valamelyőtök rakja az újat!! -
Dean Winchester #330 tényleg :D
#329: ,erre kivi vok mostmár,hogy milyen állatról lehet szó.
-
#329 langyos, de nem pióca.
piócával vért frissítettek, vérkeringést javítottak stb.. csak vért szív, zsírt nem szereti... :))))
ez egy konkrét fogyási módszer volt. -
#328 kecsketejet nem tudom.. :))
királynő= Báthory grófnő volt az, de a szűz lányok sem állatok.. :))))
(bár némelyik....) :))
-
HUmanHunter #327 pióca leszívta zsírt? :D -
Dean Winchester #326 kecsketejben fürödtek (vagy keverem vmi mással?)
múlt század = vmeik királynő a legenda szerint,fiatal szűz lányok vérében fürdött és így őrizte meg fiatalságát -
#325 milyen állatokat és hogyan használtak fel nők a múlt században (is) karcsúságuk eléréséhez, illetve fogyáshoz? -
#324 közel jártál, úgyhogy rakj te :) (am 35 méter magasra tippelik a fennmaradt írások alapján) -
#323 76 -
#322 tipp: 30 m (lehet h nagy baromság) -
#321 Kb hány méter magas volt/lehetett a Rodoszi Kolosszus? :P nah egy kis tippelgetés -
ba32107 #320 8 perc :D
Tegyen vki -
#319 Nekem első kérdésre 7 perc rémlik. -
Dean Winchester #318 város ja.: egyből az OB Odense jutott eszembe :D -
#317 Pokert régebben néztem , a várost meg azért tudtam mert foci buzi vagyok és így városokkal és csapataikkal nagyjából tisztában vagyok :D
elsőről viszont fogalmam sincs, de amúgy érdekelne.. várom a megoldást. -
ba32107 #316 Ügyi -
#315 -nemtom
-Phil Ivey
-Dánia -
ba32107 #314 Szar kérdések de nem jut eszembe jobb :D
- Átlagosan hány percig tart mire a napfény ideér a Naptól a Földre?
- Ki a póker Tiger Woods-a?
- Melyik országban van Odense? -
ba32107 #313 Cselét összekevertem azzal az állattal aki az első vadászaton kinyírta helyette a tyúkokat (asszem ő volt nyest vagy menyét vagy ilyesmi :D) -
#312 Ja az lehet. Igen, már kigugliztam én is, h róka. Én először gólyára tippeltem volna. :D
Tegyél vmi jót! -
ba32107 #311 Én úgy emlékszem hogy az anyja (Kag meg a fater)
Csele is róka volt :)
Jöhet kérdés! (vagy tegyek én?) -
#310 Az nem lehet, csak ő élte túl a símabőrű gyilkolászását mert elcsavargott. -
#309 Az nem a húga? -
#308 Vuk nőjét nem úgyhívták, hogy Iny? -
#307 jah így hogy el is olvastam az eddigi találgatásokat és hogy Vukról van szó, így azt hiszem a Vuk nője volt. -
#306 jah az Csí :DDDDDDddddd -
#305 nem fecske? -
ba32107 #304 Begugliztam, hát rosszul emlékeztem :D -
#303 Ragadozó stimm, de nem rágcsáló -
ba32107 #302 Vadászgörény, vagy valami hasonló ragadozó rágcsáló :D
Hopp, megvan, azt hiszem nyest. -
#301 No. :D -
HUmanHunter #300 vakond? :D -
#299 Jófelé jársz, de nem menyét -
ba32107 #298 A Vukban volt (Karak hívta így), és menyét volt ha jól emlékszem. -
#297 Milyen állat Csele, és ki nevezte el így?