416
válaszolsz a kérdésre, felteszel egy kérdést, mindezt úgy hogy nem használod a netet hozzá
-
#416 Azért jöttünk a világra, hogy a belső és külső környezetünket szebbé tegyük. Jobbá tegyük picivel, mint ahogy itt hagytuk, közben élvezzük az utazást. Egy autót se használjunk csak azért, mert tudjuk hogy előbb-utóbb tönkre fog menni?
Kérdésem:
Itt van még valaki, halló -
#415 Mert elfogynak az ipv4 kiosztható ip címei és az ipv6 jóval több címet fog majd tartalmazni. Bőven elegendő lesz a bolygón élő összes embernek......HA átállunk!
A kérdésem a következő, ha jól válaszoltam:
Miért élünk úgy, hogy tudjuk, hogy idővel megfogunk halni és mindenünk elveszik? Vagy az ember tudat alatt tisztába van azzal, hogy a halál egy új kezdetet jelenthet? -
#414 Oké.
Másik kérdés ::
Miről térünk át az IPv6-ra ?? -
#413 Jura kor 200-146 millió év között.
A teljes hiteldíjmutató elemei----> legalább ötöt -
#412 Nem "terhelsz", áll az egész topic.
Inkább tegyél kérdést! :) -
#411 Magamnak írtam....mert először is nem olvastam el a cikket....pedig lett volna rá lehetőségem....másodszor meg szintén rákereshettem volna, csak nem volt erőm hozzá.
De rákerestem és kiderült, hogy nem kellett volna felesleges kérdésekkel terhelni..
-
#410 Ez most szarkazmus vagy helyeslő kijelentés?
Nem itt olvastam egyébként, ez egy elég rövidke (és viszonylag "új") cikk.
Életrajzi dokumentumfilmjében is említették pl. -
#409 Ó persze ))
csak néha olvasni is kéne...nem csak írni )) -
#408 Igen. A kozmológiai állandó kapcsán.
A vicc az egészben az, hogy az utókor (legújabb álláspont szerint) úgy tartja, hogy mégsem tévedett az öreg eredetileg (csupán finomítani kell az alapokon) azaz akkor tévedett amikor kijelentette, hogy tévedett... :)
-
#407 Ismert be tévedését ? -
#406 natyon pangunk
akkor egy kérdés: mikor volt a Jura kor? (mettől meddig) -
#405 hát akkor ezt elbasztam... -
#404 Nem. A speciális relativitás-elméletet 1905-ben dolgozta ki, míg az általános relativitás-elve későbbi, már nagyobb területet ölelt fel, 1916-ban publikálta. -
#403 yup -
#402 Szénsav?! :) -
#401 Tippelek általános relativitás elmélet volt az első gondom. mivel a speciális relativitás elmélet utána jött az már biztos sokkal patentabb volt kidolgozás terén szóval az első elmélet biztos hibás.
Kérdésem: H2Co3--> melyik kémiai vegyületet írtam le? egyszerű mindennapi életben is használt. -
immposible #400 nem, TÉK -
#399 Google nélkül megy-e?
Kis alapműveltség, összetett kérdés:
Melyik a legfőbb "neves" évszám A. Einstein munkásságával kapcsolatban? Melyik volt a korábbi munkája, az általános relativitás-elmélet vagy a speciális relativitás-elmélet? Beismerte -e tévedését valaha valamely munkájával kapcsolatban?
-
#398 6000 C fok?? -
#397 6* 10 a 23on darab atom
kb. mekkora hőmérsékletű lehet a nap felszíne? -
#396 14
Mi az az Avogadro-szám? -
#395 Teszek fel, hogy beinduljon a topik...
hány sorból áll egy szonett?:) -
#394 tejössz -
#393 Hm, hát akkor te nagy focirajongó lehetsz. Mondjuk Puskás Öcsi bácsi egy legenda, az biztos. -
#392 még topikot is nyitottam neki :| -
#391 Na ne, h ezt fejből... :O -
#390 2006. 11. 17 -
Dean Winchester #389 a témaindító viszont leszarta :D neki az volt a lényeg h nyisson még1 topicot.
de nem úgy kéne h akinek van egy ötlete az legalább látogasson is be a topicba? -
#388 Mikor halt meg Puskás Ferenc? -
ba32107 #387 Hát jah leülepedett, pedig jó ötlet volt -.- -
#386 salt lake city amúgy.
-fav :D -
#385 -
#384 ó basszátok meg rám ne várjatok pörögjön a játék :D -
#383 igen : D
Torinotol távolabb jóval. -
HUmanHunter #382 ja téli azt nem vettem észre :D -
#381 torino? -
#380 Nemnem. Ott a 2000es nyári játékok voltak :) -
HUmanHunter #379 sydney? -
#378 zsíír :)
Hol rendezték a 2002es téli olimpiai játékokat? -
HUmanHunter #377 de pittsburg pingvins :)