A "lehetetlen mozgás" nyerte az illúzióversenyt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az ember figyelmes, akkor könnyen észreveszi, hogy az elsõ golyónak sokkal több idõ kellett a "felguruláshoz", mint a harmadiknak. Ebbõl sejthetõ, hogy ott rövidebb az út, ...
duke: Azt én is szoktam néha nézni, vannak érdekességek ott is. (Persze a trükkök nagyobbik részénél ott is kapásból látni, hogy mit csinálnak.)
A heavy cost. I pay it gladly.
Cool-on adjak ezt A nagy mágusok kulisszatitkai sorozatot.Vannak benne jo otletek.Kiderul, hogy a trukkok 95 % ugyan arra nehany alapelvre epul.Ha parat megnez az ember az osszes tobbi par perc alatt kitalhato.
Hapedig nincs más lehetõsége egyéb érzékszerveivel megállapítani, hogy mi a stájc, akkor marad az, hogy
a) felnõt a tapasztalata alapján tudja, hogy ilyen nincs, tehát illuzió.
b) a gyerek elhiszi, hogy a golyó felfelé ment, lévén még nincs ilyen uirányú tapasztalata.
Pont mint a bûvészeknél: a gyerek elhiszi, hogy lebeg a néni a bácsi elött, az apu meg tudja, hogy nem, de a rohadt életbe, hogyan csinálják?
Nem igaz, kb. 90 fok(!) elforgatás után látszik csak, hogy mi az ábra. Meg ha igaz lenne, nem mûködnének a bûvész vagy a vizuális film trükkök nagyobb része ...
élõben azonnal látja a térlátásunk hogy mirõl van szó
a vidnél én amúgy csak néztem mint kisgyerek a moziban, de még a 3. visszatekerés után is.. 😊
gz,meg respect<#eljen>#eljen>
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Azt mindenesetre elhiheted, hogy sok most az esõ.
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kivéve, ha a szemeid közti távolság miatti más-más perspektíva már olyan kicsi lenne (nagy méretû megoldás), hogy elhanyagoltatóvá válna ez. 😊 De OMG, micsoda golyót kellene ott gurítani!
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
iSS!
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/