Eltûnt a Jupiter egyik csíkja

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Igen, de már elhúzták onnan a csíkot...
<#vigyor2>
Kara kán
ne fényezd magad, öcskös, mert én meg az ötösben írtam már meg.

Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!

biztos a tenoristák voltak

ezt _a_ "pojén"-t

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Kb mindenki érti ezt "pojén"-t, csak az a baj vele, hogy semmi vicces nincs benne.

Elég lenne csak kettõt fölgörgetni. ^^

&#8222;[&#8230;] &#8211; a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!&#8221; IV. &#8750;Bdl &#8801; &#956;&#8721;\'I+&#956;&#949;d/dt&#8747;EdA &raquo; rotH &#8801; J+&#8706;D/&#8706;t

SEB-ként. Még mindig nem esett le senkinek sem a pojén. Már a #40-ben is megírtam.

&#8222;[&#8230;] &#8211; a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!&#8221; IV. &#8750;Bdl &#8801; &#956;&#8721;\'I+&#956;&#949;d/dt&#8747;EdA &raquo; rotH &#8801; J+&#8706;D/&#8706;t

Tetsuo
Reagaltam az elozo hsz-ekre.. en sem szeretem oket, ebben legalabb egyetertunk.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Elsõkbõl lesznek-e utolsók?<#eplus2>

iSS!

Ezt a hírt a hírcsárdáról vették?

Kara kán
Szegény Jupiter!

A kékes-sárga csík eltûnt, de az a Nagy Vörös Folt még mindig sebként éktelenkedik a testén.
Ha értitek, hogy mire gondolok...

<#mf2>

Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!

Szerintem szánalmas ebben a témában mszp ellenes hadjáratot inditani és ezt nem azért írom mert én szeretem õket..

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

SZóval a tudósok nem biztosak benne de te tudod. :)

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

NEXUS6
Vagy csak nem csak a Jupiter csíkja tûnik el, hanem az emberek is!
Pl. a múltkor mondja a barátnõm, hogy van egy konkrét elmélete az összeesküvésrõl. Na azóta nem hívtam inkább fel inkább, szóval ez is ilyen lehet!
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

tenkenorman
Úristen, mindig tudtam hogy valaki van a nap mögött... :SS:

http://www.tenke.hu

Ja, vagy nagyjából csak mindenki leszarja mi történt a Jupiterrel.. <#nemtudom><#gunyos1>

Kara kán
De csend van itt...
A sok éjjeli bagoly most alszik.

adler30
Nemnem,ezt a sávot nyugdíjas kommunista svábok tulajdonították el.<#ejnye1>

?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!

Tetsuo
Az MSZPt legszivesebben kitelepitenem a Jupiterre. Botox Ildikoval kezdenem..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

"Az eleg valoszinu hogyha valahol lopas, csalas, korrupcio tortenik az tutti, hogy az mszp benne van.Tortenjen az barhol barmikor."

Az mszp-nek akkor Magyaországon közel tízmillió párttagja van, ez azért durva, mert az mszmp-nek '89-ben csak 800 ezer volt.

Beygír Gücü
egy óriási gombóc fagylalt

,.--.,

drfaust
A radiológus magához hívja a beteg Gyurcsányt :
- Uram, van egy jó és egy rossz hírem, melyikkel kezdjem ?
- Essünk túl rajta, halljam a rosszat.
- A röntgenfelvételen egy nagy kiterjedésû tüdõtumor látszik .
- És mi a jó ?
- Photoshoppal el tudom tüntetni ...
<#mf1>

Csak a semmi lehet tökéletes!

Kara kán
ha réz van benne, még ez is elképzelhetõ.

Dehogy, csak a globális felmelegedés miatt lehet, annyira globális hogy már planetáris :D
ellopták?
Kara kán
coming out. :-)

Lost Lont
Ezt akárhova írhatnám igazából (meg lehet, már más írta is máshova, de itt tûnt fel nekem): Jé, és újra közzétették a cikkíró nevét.

Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.

"Szerintem errõl is a Gyurcsány tehet!"

Az eleg valoszinu hogyha valahol lopas, csalas, korrupcio tortenik az tutti, hogy az mszp benne van.Tortenjen az barhol barmikor.
Mért tûnt el a Jupiter sötét csíkja?

1. Globális lehûlés miatt a jégtakaró eléri az egész déli féltekét és befehéríti.

2. Ellopták a politikusok.

3. Bolygóéknál most a borotvált alsófertály a divat.

4. Pihenteknek: már nem vérzik a SEB (csak a NEB). <#hehe>

Kara kán
(Elszúrtam a bejelentkezést az elõbb, de a lényeg átment. Remélem. :-)

Nem, van ennél dúrvább is:
"A német kutatási alap eddig 3 millió eurót (821 millió forintot) fordított a projekt támogatására, amelynek elsõ eredménye, egy 30 oldalas tanulmány a Biological Reviews címû szaklapban látott napvilágot. "

27 milkáért megírnék én is egy oldalt.
Naná!

http://index.hu/tudomany/2010/05/13/kiderult_miert_nottek_nagyra_a_dinoszauruszok/

Kara kánként folytatom tanításom.

mellesleg lehet, hogy ott is ejakülál egy vulkán...
ez egy erõsen rasszista, kirekesztõ, antiszemita (és a többi) hozzászólás volt, ugye tudod? :D
Zenszkij
Jönnek...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

NEXUS6
Na ez volt a legdúrvább!!!
Vigyázz ez azonnali bant is jelenthet!
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Kara kán
vagy az ezsgés fórumozóknak/moderátoroknak benõ a fejük lágya, és megtanulják használni a józan magyar paraszti eszüket. :-D

Lost Lont
Úristen! Mi jöhet még?! A Vénusz elkezd normális irányba forogni? Az Uránusz megunja az oldalra borult életet? Vagy elszökik a Szaturnusz gyûrûje? <#rinya>

Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.

Való igaz. <#banplz>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kensin
<#taps>
csak aztán meg ne feküdje a gyomrod.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

csak aztán meg e feküdje a gyomrod.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

úgy néz ki mint egy karamellás-vaníliás fagyi, úgy belenyalnék :P

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

nearo
A Jupiter déli féltekéjén csökkent a sávszélesség... :D

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Kara kán
Ha már Hateman is a pacnikat keresi, az jó jel. :-D

a pacni sok ideje áll fenn, a sávok (mint látod) változhatnak. végülis, pacni=/=sáv. Amúgy a "pacnit" csak azóta fedeztük fel hogy vannak távcsövek, de attól még sokkal sokkal régebbi. Szóval én nem mondanám hogy csak pár száz évig kellene fennállnia :)

meg Vona

Meg az Orbán.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

GregSB
Szerintem errõl is a Gyurcsány tehet!

Állítsák rá Palikot...

Oldal 1 / 2Következő →