69
-
Sir Ny #69 -
rx324 #68 Igen, de már elhúzták onnan a csíkot...
-
#67 ne fényezd magad, öcskös, mert én meg az ötösben írtam már meg. -
richard45 #66 biztos a tenoristák voltak -
Sir Ny #65 ezt _a_ "pojén"-t -
Sir Ny #64 Kb mindenki érti ezt "pojén"-t, csak az a baj vele, hogy semmi vicces nincs benne. -
djhambi #63 Elég lenne csak kettőt fölgörgetni. ^^ -
djhambi #62 SEB-ként. Még mindig nem esett le senkinek sem a pojén. Már a #40-ben is megírtam. -
#61 Reagaltam az elozo hsz-ekre.. en sem szeretem oket, ebben legalabb egyetertunk. -
Amergin #60 Elsőkből lesznek-e utolsók? -
Sir Ny #59 Ezt a hírt a hírcsárdáról vették? -
#58 Szegény Jupiter!
A kékes-sárga csík eltűnt, de az a Nagy Vörös Folt még mindig sebként éktelenkedik a testén.
Ha értitek, hogy mire gondolok...
-
Line #57 Szerintem szánalmas ebben a témában mszp ellenes hadjáratot inditani és ezt nem azért írom mert én szeretem őket.. -
Line #56 SZóval a tudósok nem biztosak benne de te tudod. :) -
#55 Vagy csak nem csak a Jupiter csíkja tűnik el, hanem az emberek is!
Pl. a múltkor mondja a barátnőm, hogy van egy konkrét elmélete az összeesküvésről. Na azóta nem hívtam inkább fel inkább, szóval ez is ilyen lehet!
-
#54 Úristen, mindig tudtam hogy valaki van a nap mögött... :SS: -
AzUs #53 Ja, vagy nagyjából csak mindenki leszarja mi történt a Jupiterrel.. -
#52 De csend van itt...
A sok éjjeli bagoly most alszik. -
#51 Nemnem,ezt a sávot nyugdíjas kommunista svábok tulajdonították el. -
#50 Az MSZPt legszivesebben kitelepitenem a Jupiterre. Botox Ildikoval kezdenem.. -
djhambi #49 "Az eleg valoszinu hogyha valahol lopas, csalas, korrupcio tortenik az tutti, hogy az mszp benne van.Tortenjen az barhol barmikor."
Az mszp-nek akkor Magyaországon közel tízmillió párttagja van, ez azért durva, mert az mszmp-nek '89-ben csak 800 ezer volt. -
#48 egy óriási gombóc fagylalt -
#47 A radiológus magához hívja a beteg Gyurcsányt :
- Uram, van egy jó és egy rossz hírem, melyikkel kezdjem ?
- Essünk túl rajta, halljam a rosszat.
- A röntgenfelvételen egy nagy kiterjedésű tüdőtumor látszik .
- És mi a jó ?
- Photoshoppal el tudom tüntetni ...
-
#46 ha réz van benne, még ez is elképzelhető. -
Blooder666 #45 Dehogy, csak a globális felmelegedés miatt lehet, annyira globális hogy már planetáris :D -
Balintos #44 ellopták? -
#43 coming out. :-) -
#42 Ezt akárhova írhatnám igazából (meg lehet, már más írta is máshova, de itt tűnt fel nekem): Jé, és újra közzétették a cikkíró nevét. -
duke #41 "Szerintem erről is a Gyurcsány tehet!"
Az eleg valoszinu hogyha valahol lopas, csalas, korrupcio tortenik az tutti, hogy az mszp benne van.Tortenjen az barhol barmikor. -
djhambi #40 Mért tűnt el a Jupiter sötét csíkja?
1. Globális lehűlés miatt a jégtakaró eléri az egész déli féltekét és befehéríti.
2. Ellopták a politikusok.
3. Bolygóéknál most a borotvált alsófertály a divat.
4. Pihenteknek: már nem vérzik a SEB (csak a NEB). -
#39 (Elszúrtam a bejelentkezést az előbb, de a lényeg átment. Remélem. :-) -
Epikurosz #38 Nem, van ennél dúrvább is:
"A német kutatási alap eddig 3 millió eurót (821 millió forintot) fordított a projekt támogatására, amelynek első eredménye, egy 30 oldalas tanulmány a Biological Reviews című szaklapban látott napvilágot. "
27 milkáért megírnék én is egy oldalt.
Naná!
http://index.hu/tudomany/2010/05/13/kiderult_miert_nottek_nagyra_a_dinoszauruszok/
-
djw #37 mellesleg lehet, hogy ott is ejakülál egy vulkán... -
djw #36 ez egy erősen rasszista, kirekesztő, antiszemita (és a többi) hozzászólás volt, ugye tudod? :D -
Zenszkij #35 Jönnek... -
#34 Na ez volt a legdúrvább!!!
Vigyázz ez azonnali bant is jelenthet!
-
#33 vagy az ezsgés fórumozóknak/moderátoroknak benő a fejük lágya, és megtanulják használni a józan magyar paraszti eszüket. :-D -
#32 Úristen! Mi jöhet még?! A Vénusz elkezd normális irányba forogni? Az Uránusz megunja az oldalra borult életet? Vagy elszökik a Szaturnusz gyűrűje? -
Pares #31 Való igaz. -