Eltûnt a Jupiter egyik csíkja

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kara kán
számolj sugárban.

Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!

"A magasság adatot természetesen nem szó szerint kell érteni, inkább úgy kellene megadni, hogy ott mekkora a gáznyomás (még azt sem tudom, hogy nagyobb vagy kisebb mint 1 bar?)"

A látható felszínnél kb 70 kPa körüli.

Ahogy elnézem, nemcsak a déli félteke változott meg egy szûk (földi) év alatt, hanem az északi is.
Amennyire én eddig tudtam (nem vagyok csillagász), vagy inkább elképzeltem, a Jupiter csíkjai ennél elvileg sokkal tovább állnak fenn. A nagy vörös pacni például több száz évig.

Arra kíváncsi lennék, hogy ezek a látható csíkok és foltok a légkör milyen magasságú rétegében vannak.
A magasság adatot természetesen nem szó szerint kell érteni, inkább úgy kellene megadni, hogy ott mekkora a gáznyomás (még azt sem tudom, hogy nagyobb vagy kisebb mint 1 bar?)

Kár, hogy már nem érem meg hogy gõzerõvel beinduljon a kutatása odaküldött szondákkal.
Teppik Amon
újabban nem sárga táblát kapni a mágikus szavakért hanem 1 hét eltiltást. nevetséges.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

photoshop
nem veszed észre! már a kezüben van! <#falbav> <#wow3>
ScarY MAN
pontosan.

...

Én voltam! <#hamm>

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

ezt nem szabad kimondani?

..oda szuletni kell...

Csak nehogy a jupiter a terroristak kezebe keruljon!

..oda szuletni kell...

uhh, szóval a Jupiteren is globális felmelegedés van a környezetszennyezésünk miatt? o.O

Mekkora divat itt a configra verni...

Te meg "sportszerûtlenül" elsõzöl<#beka3>

iSS!

Csak mond ki a mágikus mondatot, és már kaptál is.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

hogy lehet sarga tablacskakat kapni?

..oda szuletni kell...

Kara kán
Miért, miért. Mert közel ment a Naphoz, azért.

De a Nagy Veres Folt a helyén, úgyhogy nyugi.

Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!

Egyértelmû, hogy szegény Jupi súlyos pigmenthiányban szenved...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ezért nem röpül a sárga tábla?

Azert ehhez a cikkhez nem sok hozzaszolast lehet fuzni.
Talan egy : oke.
..es egy szemoldokranditas

..oda szuletni kell...

A horoszkóp mágiája éppen mûködik, hogy újra irányítsa sorsunkat. Most azért fehér. Meg territorista, minmeghalunk meg Afrika, és akkor remélem ez volt az elsõ és utolsó betegesen gyermeteg hsz a topicban.

&#8222;[&#8230;] &#8211; a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!&#8221; IV. &#8750;Bdl &#8801; &#956;&#8721;\'I+&#956;&#949;d/dt&#8747;EdA &raquo; rotH &#8801; J+&#8706;D/&#8706;t

← ElőzőOldal 2 / 2