69
-
kissssss #29 csak aztán meg ne feküdje a gyomrod. -
kissssss #28 csak aztán meg e feküdje a gyomrod. -
tomonor #27 úgy néz ki mint egy karamellás-vaníliás fagyi, úgy belenyalnék :P -
#26 A Jupiter déli féltekéjén csökkent a sávszélesség... :D -
#25 Ha már Hateman is a pacnikat keresi, az jó jel. :-D -
Loverman #24 a pacni sok ideje áll fenn, a sávok (mint látod) változhatnak. végülis, pacni=/=sáv. Amúgy a "pacnit" csak azóta fedeztük fel hogy vannak távcsövek, de attól még sokkal sokkal régebbi. Szóval én nem mondanám hogy csak pár száz évig kellene fennállnia :) -
Loverman #23 meg Vona -
mans #22 Meg az Orbán. -
#21 Szerintem erről is a Gyurcsány tehet! -
Ronny #20 Állítsák rá Palikot... -
#19 számolj sugárban. -
teddybear #18 "A magasság adatot természetesen nem szó szerint kell érteni, inkább úgy kellene megadni, hogy ott mekkora a gáznyomás (még azt sem tudom, hogy nagyobb vagy kisebb mint 1 bar?)"
A látható felszínnél kb 70 kPa körüli. -
halgatyó #17 Ahogy elnézem, nemcsak a déli félteke változott meg egy szűk (földi) év alatt, hanem az északi is.
Amennyire én eddig tudtam (nem vagyok csillagász), vagy inkább elképzeltem, a Jupiter csíkjai ennél elvileg sokkal tovább állnak fenn. A nagy vörös pacni például több száz évig.
Arra kíváncsi lennék, hogy ezek a látható csíkok és foltok a légkör milyen magasságú rétegében vannak.
A magasság adatot természetesen nem szó szerint kell érteni, inkább úgy kellene megadni, hogy ott mekkora a gáznyomás (még azt sem tudom, hogy nagyobb vagy kisebb mint 1 bar?)
Kár, hogy már nem érem meg hogy gőzerővel beinduljon a kutatása odaküldött szondákkal. -
#16 újabban nem sárga táblát kapni a mágikus szavakért hanem 1 hét eltiltást. nevetséges. -
7evenb #15 photoshop -
idebudanemoda #14 nem veszed észre! már a kezüben van! -
#13 pontosan. -
roliika #12 Én voltam! -
jamborl #11 ezt nem szabad kimondani? -
jamborl #10 Csak nehogy a jupiter a terroristak kezebe keruljon! -
Utokverek #9 uhh, szóval a Jupiteren is globális felmelegedés van a környezetszennyezésünk miatt? o.O
-
Amergin #8 Te meg "sportszerűtlenül" elsőzöl -
Pares #7 Csak mond ki a mágikus mondatot, és már kaptál is. -
jamborl #6 hogy lehet sarga tablacskakat kapni? -
#5 Miért, miért. Mert közel ment a Naphoz, azért.
De a Nagy Veres Folt a helyén, úgyhogy nyugi. -
Pares #4 Egyértelmű, hogy szegény Jupi súlyos pigmenthiányban szenved... -
Pares #3 Ezért nem röpül a sárga tábla? -
jamborl #2 Azert ehhez a cikkhez nem sok hozzaszolast lehet fuzni.
Talan egy : oke.
..es egy szemoldokranditas -
djhambi #1 A horoszkóp mágiája éppen működik, hogy újra irányítsa sorsunkat. Most azért fehér. Meg territorista, minmeghalunk meg Afrika, és akkor remélem ez volt az első és utolsó betegesen gyermeteg hsz a topicban.