Gesztusirányítás akár egy méter távolságról is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem eszéletlen jó!
az ötletnem új, már sok filmben megjelent, épp ideje volt összehozni egy ilyet😛
amugy még szeritem kiforratlan, mivel nekem lassúnak tünt, nem tom, hogy mi lett volna ha a csávó a telefont egy kicsit gyorsabban mozgatta volna, lehet, hogy letargetelt volna róla:S
az ötletnem új, már sok filmben megjelent, épp ideje volt összehozni egy ilyet😛
amugy még szeritem kiforratlan, mivel nekem lassúnak tünt, nem tom, hogy mi lett volna ha a csávó a telefont egy kicsit gyorsabban mozgatta volna, lehet, hogy letargetelt volna róla:S
Nagy az isten allatkertje..
egyekbent felismeri ha a macska futkoraszik rajta.. es egybol olyan jatekokat tolt be amivel a macska tud jatszani! benne van a videoba is...
Mellesleg fel meter es nem egy meter
egyekbent felismeri ha a macska futkoraszik rajta.. es egybol olyan jatekokat tolt be amivel a macska tud jatszani! benne van a videoba is...
Mellesleg fel meter es nem egy meter
Ez már billentyûzetnél is probléma. Van is olyan szoftver, ami érzékeli, hogy macska gépel.
Azért az durva hogy egyszer rámegy a macskám és elprogramozza a fél oprendszert 😄 Kell rá feltalálni egy macska-érzékelõt, ami ugató hangot ad ki ha közelébe megy a cirmos.
Na de ha elszáll elõtte egy légy, vagy éppen rá száll és elkezd rajta össze vissza menni 😊
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Végre nem lesz maszatos a kijelzõ ... 😄
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?