Megvan a Vasember 3 főgonosza?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A részecskegyorsítót biztos nem egy vízszintezõvel mérik, hogy szintben legyen <#banplz>#banplz> Prizmás részecskegyorsító? Én még ilyenrõl nem halottam, meg az új "elem" és az mi lehet? Meg szerintem a pincébe 1-2 nap alatt senki sem tudna meg csinálni egy részecskegyorsítót, mivel Franciaországban (vagy hol) évek óta építgetik 😄 A másik a páncél mibõl van, hogy mindennek ellen áll? Tudtommal a fém vezeti az áramot...De azért át lehetne nézni a filmben lévõ részleteket, hogy mégis mi is igaz belõle. Ezt mindet leszámítva egész jó film 😄 <#duma>#duma>
Fantasy és sci-fi a kedvenc mûfajom, hihetetlen nagy Star Trek fan vagyok, folyamatosan játszok RPG játékokkal de _kifejezetten_ez_az_egy_ film egy tudományos böszmeség!
Ha folytatják ezt a tendenciát, akkor már az sem fog meglepni a harmadik részben ha Tony Stark vajazókéssel fog magának térkaput nyitni a levegõben hadonászva!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Mindezek mellett nekem kifejezetten tetszett mind a két Vasember-film, történetileg is bejött, és a saját szabályrendszerében még logikus is volt. Merthogy igazából az számít, hogy abban a világban, ahol játszódik, azok a dolgok megtörténhetnek.
Egyébként meg, ahogy lentebb már mondta valaki: mégis, mire számítottatok? VAS! EMBER! ?
nemsokára az jön majd, hogy valaki kitalálja, hogy a vasember a mi bolygónkon játszódik, és nem a Föld-616-on.
Lehet hogy hiteltelen a film több ponton, de mutassatok már egy "létezõ" szuperhõst! Mit vártok a "mûfajtól", de õszintén? Szórakoztató és látványos.
Ennyi.
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Nem volt semmire sem magyarázat, az kitalált valami új elemet, de elõtte ez még képtelenség volt, de igazából az apja, de az meg egy térképen volt elrejtve, jó, tényleg baromság, ne is vitatkozzunk ezen tovább, mert csak bepipulok...
Ez még a limonádé kategóriát sem üti meg, annyira igénytelen a sztori.
De számomra, van "fiction", és hihetõ "fiction", amelyek között azért egy hangyafasznyi különbség mégiscsak van, az általad felsoroltak javarészt az utóbbi kategóriába tartoznak.
Ez a Tony Stark féle "csináljunk szarból várat 1 nap alatt" nagyon nem hihetõ, ennyi!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
www.icewebhu
ennyiböl fikázhatjuk a godzilát,terminatort,én a robot,vagy batman,tucat számra,amiben hiteleség kb 0 de nem azért nézük hanem azért h elvigyen minket egy olyan világba ami kivisz minket a szürke hétköznapokbol és szorakoztason.
sztem a film ezt a célt elérte,mert volt benne izgalom,poénkodás (amit mindig nem értek h lehet piszkálni -.-' istenem) és persze a story,kész!
a szinész játéka nagyonjovolt, amit alakitot azzal sokat dobot a film értékelésén,jelenetek jók voltak.nálam vasember 1-2 benne van a top 5filmben,mert jó volt nézni,csalodotásom akkor volt mikor hirtelen vége lett..
mindegy.a vélemények szubjektivak,de azon vitatkozni és lezsarozni filmet h nem hietõ.hát beszarok,ahoyg soroltam filmeket,mind jó mégse hiteles,de atól jó,mondom akinek realitás kel nézed dosciveryt..akimeg fiklázni jár ide használja a googlét és szörföljön az interneten...de aztán ne az imseröseit néze iwiwen...aznem netezés..mindegy.csak felbaszom magam a sok láma faszon!
www.icewebhu
az megvolt? amerika kapitány pajzsát OMG ennyi volt a lényeg a vizszintezõ meg megintcsak egy "poén"
anti hero
anti hero
viszi haza a bazinagy makettet a R8 cabrioban- ez poen volt, kb ennyi volt a film, ja meg az elejen amikor a shoot to thrillre repked 30 sec-re na ez utott, a tobbi szar volt...
legalábbis én nem találtam benne semmi egetrengetõt, talán az effektek elég szép iparosmunka volt és gyorsan eltelt a 2 óra, szal semmi panasz.
ja a részecskegyorsítós emberek meg lol emberek
<#idiota>#idiota>
anti hero
A piros-arany ruhában repkedõ, világító mellkasú férfi, akinek fehér fény jön ki a tenyerébõl és a mellébõl, aki beledugja a kezét egy aktatáskába és robot lesz belõle az teljesen jól van!
Emberek ez egy mese!
Szóval azért a baromságnak is vannak határai.
Ennyi erõvel akkor is tévedhetett az AI, mikor azt mondta hogy egyetlen létezõ elemmel sem lehet helyettesíteni a palládiumot!
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX