Kick-Ass

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Képregényfan voltam én is, de már nagyon unom a kérpegény adaptáció dömpinget. Ez viszont poénosra veszi az egészet, és nagyon jól. Jó film, lehet rajta röhögni is, szórakoztató. A végére kicsit ellaposodik, kevesebb a poén, és több a túlzás, de inkább ezt nézzétek mint a Vasembert, meg a többi hatásvadász szart.

Én 8.5/10-et adok rá, mert szigorú vagyok.

És várom a folytatást. 😊
kastil
Szerintem jó film volt, eleget visítottam rajta ahhoz, hogy utólag ezt mondhassam.

báttyó02
milyen fikázók? 😄 ha egyszer nem tetszik,akkor nemtudok mit csinálni,ezvan...amugy képregényeket imádom,batman,superman-on nõttem fel,de ez a film egyszerüen nem fogott meg

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

stonesour
jönnek már a fikázók...
nem tudom, ti vagy nem szeretitek a képregényeket, és nem jöttek át az utalások, vagy nem tudom, de hogy unalmas lett volna a film...hát nem tudom nektek mi akkor a jó film, de szerintem ez 2010-ben eddig az egyik legnagyobb alkotás volt

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Második nekifutásra sem bírtam végignézni...
szerintem marha jo kis film

the world is mine

báttyó02
hát ahhoz képest h szinte mindenki 10/10 stb,elkezdtem nézni,majdnem bealudtam rajta...sõt 3/4étõl tekertem is annyira nem birtam már :\ pedig nálam tényleg ritka az ilyen film amibe beletekerek..
nálam egy 10/3-at ér ez a valami

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Shep
Nálam is olyan 7-8, de messze nem 10/10

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kategóriájában az egyik legjobb. Örültem volna ha a vége is jobban követi a képregényt, nálam 8,5/10. (10/10-es film nem létezik 😄)

REAL MADRID

Shep
Hát én is csodálkozom a legjobb film, meg a sok 10/10-es hozzászóláson. Azért messze nem tökéletes alkotás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nagyon jó film,biztos megnézem még párszor

MR ME
jah FPS résznél énis röhögtem 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
megnéztem a filmet, hát én annyit nem szakadtam rajta mint itt sokan írták, többet vártam, de egyszer mindenképp nézhetõ film, nem volt rossz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kastil
5 perc és nézem, kiváncsi vagyok.

Shep
Persze szerintem is jó volt, csak számomra volt pár gyenge rész.

Hétvégén sikerült meglesni. Nagyon bejött, a poénok simán jöttek, és a srác is jó volt béna hõsnek. A kiscsaj kicsit hihetetlen volt, de simán belefért.
theone91
Azt hiszem megnézem valamikor. Rágugliztam, szinte mindenhol egyértelmûen jó, kiváló osztályzatot kapott.

Shep
Megnéztem én is kicsit vegyes érzéseim vannak, mert van ami nagyon jó benne pl. mikor a kiscsaj ledarálja a bandát a könyvespolcok között (itt ügyesen összelopkodtak elemeket hasonló filmekbõl és egybegyúrták), meg mikor a sötétben FPS nézetben nyomja, meg úgy az akciók általában, de a többi olyan középszerû kategória. Mindenesetre a legtöbb képregény adaptációtól tényleg jobb.

Looooser
Beteg film!
10/10 eddigi legjobb szuperhõsös film!

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Nagyobb torrent oldalakról tölthetõ a képregény. Általában cbz vagy cbr formátumban van, töltsd le hozzá a CDisplay nevû képregény olvasó programot 😊

Pár hete olvastam a képregényt, egyedi, különleges és egyszerûen telitalálat a maga nemében. Meglep, hogy a filmrõl is pozitív vélemények jönnek, muszály lesz megnéznem...

RETROB0Y
Nincs mit tenni ez a film egy alapfilm

FRISS FILMBUZI KRITIKA!!!

AntiHero
Nagyon jó film.

10/10

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

stonesour

Metalmilitiakid
bazzeg annyi agyfasz meg csavar van benn hogy már fáj 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

stonesour
A credits-nél az elsõ szám címét nem tudja valaki?

Metalmilitiakid
vazze elsõ 15 percnél járok, de már most volt olyan hogy felsírtam a nevetéstõl😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

plu604
Fail <#idiota>
Csak simán linkelem inkább

plu604
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Qm9d5wAXW5c&hl=hu_HU&fs=1&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Qm9d5wAXW5c&hl=hu_HU&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Nagyonnagy film! És a zene, betétdalok, nagyonellettek találva!

Túlzottan nekem se, de így vasárnapra elég volt😄
Tyler1
Carreyvel talán még jó is lett volna 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Victor1103
Az én véleményem is hasonló szerintem nagyon jó film volt. Nem volt eltúlozva mindenbõl megfelelõ mennyiség volt benne. Hit Girl tényleg nagyon kemény volt.

9.2/10

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

sapkafej
<#taps><#eplus2>

György

RETROB0Y
A képregényt honnan tudom beszerezni?

Mármint itthon kapható?

Vagy honnan?

Szolnokboy1
nekem túlzottan nem jött be, de egy biztos: Hit Girl EPIC volt! 😄

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Tinman
Azt hittem egy újabb Gears of War topic...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

stonesour
Olyannyira tetszett nekem is, hogy el is kezdtem a képregényváltozatát.

10/10 es film , eddig 2010 legjobbja

RETROB0Y
Én sem tudom kivárni mire behozzák a hazai mozik ezért tegnap megnéztem és csodát láttam.

Szinte tényleg TÖKÉLETES 9.5\10

Zseniális film hibtlan story látvány is odab@sz Egyetlen negatívum hogy még nem álltak neki a folytatásnak

Sok képregény film örülne ha ezt a szintet elérné(de legalább fele ilyen jó lenne)

berczely
Nekem is nagy meglepetést okozott!El van találva nagyon a film!<#nyes>

Zseniális film!
10/10
Profi karakterek, helyén vannak a poénok, pont elég brutális.
Tökéletes kikapcsolódás, számomra az év egyik nagy meglepetése (ha nem a legnagyobb)
RETROB0Y
Kick-Ass(a magyar címe pedig HA/VER lett)

színes, feliratos, amerikai-angol akció-vígjáték, 117 perc, 2010
16 éven aluliak számára nem ajánlott
DTS

rendezõ: Matthew Vaughn
forgatókönyvíró: Matthew Vaughn, Jane Goldman
zeneszerzõ: Ilan Eshkeri
operatõr: Ben Davis
producer: Adam Bohling, Tarquin Pack, Brad Pitt
vágó: Eddie Hamilton, Jon Harris
szereplõ(k):
Aaron Johnson (Dave Lizewski / Kick-Ass)
Nicolas Cage (Damon Macready)
Mark Strong (Frank D'Amico)
Chloe Moretz (Mindy Macready / Hit-Girl)
Christopher Mintz-Plasse (Chris D'Amico / Red Mist)

RETROB0Y
Ki mit gondol a filmrõl?

Várom a kritikus véleményeket és élményeket!

Sajnos vagy nem sajnos nézhetõ verzióban is fellelhetõ a neten

MAGYAR FELIRAT

Ha minden igaz itthon júmius közepétõl megtekinthetõ a mozikban.

RETROB0Y
RETROB0Y

RETROB0Y
HA/VER

Nem baj, ha nem vagy tökéletes. A jó szándék elég. Légy te is szuperhõs!
Dave (Aaron Johnson) már elég képregényt olvasott ahhoz, hogy úgy érezze, mindent tud a gonosz legyõzésérõl. Elhatározza, hogy õ is beáll példaképei seregébe: szuperhõssé fejleszti magát. Varr egy zöld ruhát, választ egy menõ nevet, és nekivág a nagy kalandnak, hogy megtisztítsa városát a bûn mocskától.
Azonban semmilyen szuperképessége sincs, ráadásul kissé ügyetlen is, ezért könnyen lehet, hogy a testhez álló zöld ruha nem lesz elég feladata teljesítéséhez. Különös felbukkanásának mégis híre megy, és az utcákat, háztetõket egyre több amatõr és hétvégi szuperhõs özönli el. Dave hamarosan csapatot toboroz: a tizenegy éves kisfiútól az életmódváltásra készülõ apukán keresztül (Nicolas Cage) sokféle hõs jelentkezik nála szolgálatra.
Amikor a helyi maffiafõnök (Mark Strong) megelégeli buzgóságukat, végre próbára is tehetik, mire képesek.

← ElőzőOldal 2 / 2