Kick-Ass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ebbe a vidibe 0:32-nél kezdõdik. nagyon ismerõs de egyszerûen nem tudok rájönni hogy melyik szám az ha valaki ismeri plz mondja meg az elöadot és a szám címét.
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
Nekem nagyon bejön a film! 😄
Egyébként: nem tudja valaki mi annak a számnak a címe ami akkor van, amikor a kiscsaj a végén egyedül vár és megy felé a rengeteg õr?
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
viccesnek túl durva
durvának túl vicces
véreshez nemelég véres
hatásvadász
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
John Murphy - Sunshine (Adagio In D Minor)
Nem pont ugyan abban a hangszerelésben, de ez az.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Nem tudja valaki annak a számnak a címét ami a Kick-Ass végén volt? amikor "repülnek". A filmben több helyen is elõfordul, valahol lassú zeneként. nagyon kéne az a szám 😊
köszi elõre is
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Szerintem Nicolas Cage alakítása pont annyira volt jó amennyire az elvárható volt tõle egy ilyen "mellékszerepben".
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
REAL MADRID
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[merlinw.org]
Szerintem.
REAL MADRID
Elsõre adtam vlna rá 6/10-et
Második nézés után 8/10 <#eljen>#eljen>
Szerintem.
Hit Girl pl. pont azt a fiatalt testesíti meg, aki minden gyerek szeretne lenni (pókemberként stb.)
[merlinw.org]
REAL MADRID
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Lehet velem van a gond, de nálam ez film qrva messze van a 10/10-tõl!
Végig egy b kategóriás film filingje lebegett elõttem, egyszer épp elég volt!
Ha a TDK 9/10 nálam, akkor ez többet nem ér még jóindulattal sem, mint...
5/10
What about the forests?
Go Jeff Go!!!!
fry day fry day sálálálláláá
De amiatt tetszik a dolog jobban a többinél h úgy építi fel a dolgot ahogy én vagy TI lehetnétek szüperhõsök képességek nélkül.
A kurva youtube meg mi a faszt keres filmekben mindíg.Kis reklám.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?