95
Kick-Ass
-
#95 itt porosodott a vinyómon már jó ideje, ma megnéztem.....háááát 10/10:P -
Forcee #94 http://www.youtube.com/watch?v=zEhm62KLKYk
ebbe a vidibe 0:32-nél kezdődik. nagyon ismerős de egyszerűen nem tudok rájönni hogy melyik szám az ha valaki ismeri plz mondja meg az elöadot és a szám címét. -
Forcee #93 és mi az? mert én is azt keresem xD -
#92 miután postoltam, megtaláltam. azért kösz -
#91 youtube a barátod -
#90 Sziasztok!
Nekem nagyon bejön a film! :D
Egyébként: nem tudja valaki mi annak a számnak a címe ami akkor van, amikor a kiscsaj a végén egyedül vár és megy felé a rengeteg őr? -
#89 érdekes film 3/10
viccesnek túl durva
durvának túl vicces
véreshez nemelég véres
hatásvadász
-
#88 No1 zene. -
oregon1987 #87 Marha nagy film! Nézze meg mindenki aki teheti! :D -
Hoz_Hun #86 Na megvan:
John Murphy - Sunshine (Adagio In D Minor)
Nem pont ugyan abban a hangszerelésben, de ez az. -
#85 ja és a szám címe Marius Vries- Flying home -
#84 hazarepülés
szerintem erre gondoltál -
Hoz_Hun #83 Pedig az engem is érdekelne, ha esetleg megtalálod... -
buger87 #82 Én most fogom megnézni, remélem tényleg olyan jó lesz, mint ahogy mondták(és ahogy ti is). -
#81 Törölték is, pedig végre megtaláltam.:) -
#80 Kick Ass Unmasked -
#79 Üdv mindenkinek. Nálam az év filmje. Egy ideje már "megvan", de nem néztem meg, ma végre nekiültem.:) Nem számítottam semmire, de a végeredmény 10/10. A film csúcspontja a Kick Ass Unmasked. Azzal a zenével ami alatt van (Sunshine című filmből vették), egyszerűen fantasztikus hatást értek el. No és amikor bemegy a hotelba kis ártatlan lányként, aztán amit ott véghez visz... -
Haffey #78 Hali!
Nem tudja valaki annak a számnak a címét ami a Kick-Ass végén volt? amikor "repülnek". A filmben több helyen is előfordul, valahol lassú zeneként. nagyon kéne az a szám :)
köszi előre is -
#77 epic movie 10/10. 139. az imdb-n. -
#76 Nagyon jó film! Én is már 2x láttam. Remek zenei válogatással. Moziban is nézős a haverokkal, tuti dvd-n is meglesz. -
#75 ma néztem meg másodjára...
és jobban tetszik mint első nézésre! -
#74 detto -
#73 Tudtam, hogy hallottam már valahol ezt a zenét. Ez akkor ment, mikor Big Daddy akcióját nézik a plüssmaciról.
Szerintem Nicolas Cage alakítása pont annyira volt jó amennyire az elvárható volt tőle egy ilyen "mellékszerepben".
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tetszett amikor lángol és közben segíti a lányát, hogy mit csináljon. Ahogy felviszi a hangsúlyt a mondat végén a fájdalomtól, azt jól csinálta. -
#72 Megnéztem és töröltem, nekem nem nyújtott elég szórakozást. -
#71 szerintem ma megnézem harmadjára is mert akkora film... -
Monoton #70 Eredetileg úgy volt a kislánylelövős rész kimarad a moziváltozatból, csodálkoztam is amikor megláttam :D -
#69 Nagy zene. 28DL meg üt mindent. -
#68 Hétpertizes szórakoztatás, nincs vele semmi baj. Amikor Cage dumál a lánygyerekkel valami lepukkant helyen az elején, majd hirtelen mellbelövi, ott majdnem lefordultam a székről . A másik nagy lál a nagy nigger a bazookával. De volt benne még egy halom jelenet, ahol őszintén röhögtem, pedig nálam ez ritka. :) -
#67 28 days later (2002) zenéje:)
Eredeti verzsön
Címe: "In The House In A Heartbeat" -
#66 A Sunshine zenéje. Csodálatos -
#65 Erre már van dátum is. (aszem a 17. helyezet a listán) -
#64 Az éjjellátós részt már vagy 10x megnéztem, nagyon jó, főleg azzal a zenével. -
Monoton #63 Én a legjobb jeleneteket megnézem amikor unatkozok :D Megunhatatlan. -
#62 Még csak feliratosan van? Júniusba remélem lesz itt is a mozikba... -
#61 Határozottan nem kell komolyan venni a filmet. Teljesen oké, nálam többszörnézős lesz...
8/10 -
#60 Megnéztem reggel és nagyon csalódott voltam. Sajnos ez a film nálam elbukott a hypon. Igazából nem tudtam mit vártam, de azt nem hozta. Aztán úgy alakult hogy valakivel este is megnéztem. Már tudtam mire számíthatok és így kib@szottul élveztem végig. Még a közepén jelentkező üresjárat sem volt olyan rossz mint elsőre éreztem.
Elsőre adtam vlna rá 6/10-et
Második nézés után 8/10 -
#59 nem gyerekeknek szól a film. hanem minden olyan embernek aki gyerekkorában szuperhős akart lenni...
Hit Girl pl. pont azt a fiatalt testesíti meg, aki minden gyerek szeretne lenni (pókemberként stb.) -
#58 Nekem sem tetszett, elsősorban a szörnyű színészi játék - Nick Cage WTF? - miatt. Sztori nulla, poénból volt 3-4 jófajta, a többi erőltetett. Felnőttek számára gáz, gyerekek számára véres, valszeg a 15-25-ös sávnak szánták. Végig tudtam nézni, még ha ásítoztam is, így én adok neki 10/4-et de csakis kislány brutalitása miatt:) -
Monoton #57
-
#56 Hát mert B kategóriás is (szerintem), ami jó is, mert legalább nem 13+ -os lecsupaszított mesefilm. Néhány helyen olyan gagyi trükkök voltak benne, hogy még.