891
Vagyis melyk a legjobb,milyet erdemes venni stb...
-
#571 Akkor jól gondoltam.
Én is azt ajánlom hogy valamelyik fórumon vagy hirdetési oldalon nézz szét, bár ennyi pénzért túl sokat nem lehet várni. -
#570 Nézz körül itt vagy itt. Hátha találsz valamit.
A szavaidból úgy vettem ki, mintha azt hinnéd, hogy csak 4 ohmos hangfalat tehetsz rá az erősítődre. Természetesen 6-8 ohm-osokat vagy nagyobbat is ráköthetsz. -
#569 A szobámba kell 5.1es erősítőhöz. Számítógépre kötném. -
#568 Azt hittem nem kocsiba mondod... -
#567 Maradnék a kész hangfalaknál. Nincs türelmem összerakosgatni és annyira nem is értek hozzá. Köszi azért az ajánlatot. -
#566 Elvetemült ötlet de ha már 4ohmosat keresel, esetleg nem lenne értelmesebb egy jobb autós szettet venni és esetleg építeni vagy venni egy üres hangszóró dobozt?
Jónéhány Kicx ICQ 5.2-6.2es hangszórót vittek tőlem ilyenre, bár most a héten volt egy kellemesebb rendelés, 6pár Kicx PRO6020 szettre és ha minden igaz az sem autóba került hanem egy házimozit építenek belőle. Persze az utóbbi az már nem 25ezres kategória, az 5.2es ICQ-t viszont 19.5ért tudom adni -
#565 80w, 4ohm-os erősítőmhöz keresek erőteljes front hangfalakat, szép hangzással, használtan, jó állapotban. Körülbelül 20-25 ezrem van rá. Ki mit ajánl, esetleg tapasztalatokat szívesen elolvasnék egy ilyen hangfalról. Köszi előre is. -
#564 Erre még mindig kíváncsi vagyok. -
#563 Hát ha nem lesz párhuzamos analóg sugárzás, akkor úgy lesz ahogy írod.
Márpedig a teljes átállásig is csak néhány év van. -
#562 én is igy gondolom , de akkor ez azt jelenti, hogy 1 vagy 2 év mulva lehet kiszorni az összes rádiot a kukába?
a tervezett lefedettség és frekik -
#561 Az RDS nem arra vonatkozik, hogy digitális vagy analóg a rendszer.
A DAB adásokat nem képes venni az analóg rádió, még ha RDS-t tud is. -
#560 majd a végeredményről úgy is írok. -
#559 azért köszi
no meg persze a véleményt is -
#558 nem, sajnos fejekkel nem foglalkozom :( -
#557 és te nem tudsz véletlenül ilyen pio-t? -
#556 pio-nál láttam ,hogy kell hozzá.alp-nál nem láttam ,hogy írták volna. de akkor biztos -
#555 nem éppen a témába vág, de talán itt azért lehet hogy valaki tud rola valamit.
A 2011 végén megszünik ugye a földi müsorszorás , ez menynire érinti az autos rádiokat?Mert ugy tudom hogy ott is uj szabvány van a digitális vételhez, de ezt a részét nem igen reklámozzák, hogy le kellene cserélni az autos vagy othoni rádiokészülékeket.
Mert sztem most az összes ilyen készülék analóg modon veszi az adásokat vagy az RDS rendszer már tudja az uj szabványt is? -
#554 utólagos cuccal lehet rárakni. piora sincs alapból -
#553 néztem 9887-est alp-ból azon viszont nincs usb csak ipod lehetőség,és az sajnos nekem elég fontos -
#552 az a helyzet hogy mindkettő jó cucc, de alpineból inkább a 98xx-es szériák jók, erről az újról lebeszéltek anno engem hogy ez már nem az az alpine.
Szerintem vedd meg a pio-t, ha nem jön be, CS-n elég sokan keresnek olyan fejet, könnyű cserélni alpinera (érdekes hogy fordítva egyáltalán nem!) -
#551 aki nekem csinálta a rendszeremet ő abszolút alpine párti,mással nem is foglalkozik.úgyhogy ezért is kérdeztem meg itt is,hogy más véleményt is halljak .bár nekem jelenleg alpine van és szeretem is de az 1 alap készülék.úgy hogy most mindenképpen csere.amit írtam multis fej nem fog össze jönni sajna.úgy hogy így maradok sima fejnél.
megjelenésre jobban bejön a pio,és szépen feldobták a kijelzőt animációkkal stb. -
#550 Nekem p88RS2-van. imádom. Két hét múlva építek egy ugyanolyan rendszert mint az enyém, abban alpine lesz (9812). Állítólag az alpineoknak szebb hangja lehet de sokkkal nehezebb beállítani, viszont ha egyszer sikerül (aktív rendszer esetén) akkor jobb lehet. Én szerintem ismét piot vennék, úgyhogy én amellett tenném le a voksom :) -
#549 kellene egy kis segítség.
szerintetek a kettő közül melyik lenne jobb álvasztás?
1:
pio p88 RSII
2:
Alp. CDA-117Ri -
#548 Ha már itt tartunk, mit számít az hogy hány oz. a mágnes? -
#547 emlékszem régen,hogy nézték a népek a Crunch Fat Boyom 80 oz-s mágnesét dobozból kibontáskor,hogy milyen nagy
haha -
#546 reklám bann -
#545 Itt vannak infók róla
Nem a hirdetés miatt csak itt van más kép is, és az adatok is ott vannak :)
(2x100oz ugyanakkora mint az előzőé csak a tekercs nem 62mm-es hanem 76os) -
#544 huuh,brutális mindkettő
hány OZ mágnes van ezeken?
esetleg adataikat leírhatnád -
#543 De dúrván néz ki. -
#542 -
#541 DLD K1 V2 amúgy. -
#540 Megjött az új nyomó, először nekem az országban.. :)
Jobbos volt a régi.
Duuuuurva :D Majd csinálok egy videót a mozgásáról -
#539 nem készült el sajnos, holnap fog csak. Az eredeti terv nem jött össze, az újhoz meg kevés volt a fa... Az új terv kevesebb csomagtartót használ el, cserébe a nyomó kb 7-8centivel magasabban lesz. Már 2-3tized bukta hangnyomásra :( -
#538 jah legjobb a meglepődött csajok akiknek a hajuk lobog a showkon a 25 db subtól xD -
#537 Telefonnal tényleg király, de nem csak a hang. -
#536 kíváncsian várjuk :D fotózd le a hangját is amúgy is azok a kedvenc jutub videóm ahol felveszik a telefonnal az autóban lévő hangzás minőségét -
#535 A jelenlegi szituról nincs értelme, hasonló mint a tiéd csak 47essel 90fokban elforgatva és 124es DLD-vel. Holnap ha elkészül, lefotózom, remélhetőleg némileg jobban fog kinézni :) (egy 47es és egy 29es, két szélen, egymással szembe forgatva :) Az a jó hogy pont egyforma méretű a két erő..) -
#534 őőő ez így érdekesen hangzik :D na de a csomagtartódra lennék kíváncsi :D -
#533 tudsz képet dobni róla neked hogy néz ki? -
#532 nem egyszerű a hangzás beállítása....