891
\'SubWoofers-Mélynyomók\'

Vagyis melyk a legjobb,milyet erdemes venni stb...
  • Tufa
    Nekem holnap alakul át aktívvá a cucc. Lesz pár órányi szenvedés mire belövöm a kocsit aszem :D
  • kemszi2
    na majd meglátjuk.elsőnek úgy is a fejegység csere lesz a téma.attól várok most nagyobb változást egyébként,mert nagyon hiányzik jelenleg egy komolyabb hangszín beállítási lehetőség
    (amúgy anno rosszul mondtam nekem az aktív kicx-em van hanem a sima ICQ-300b)
  • Tufa
    Rock zenéhez nem lesz jó a reflex, főleg nem ezzel. Egy erősebb mély kéne. Jó ez a kicx, de itt a cucc ára inkább az erősítő és a nyomó picit gyengébb kategória.
    Reflexxel nagyon le fog maradni a nyomó a zenétől
  • kemszi2
    jelenleg egy gondom van vele ugyanis vele hogy inkább hallható a mély és nem érezhető.pl egy rock zenénél kevés tud lenni
  • kemszi2
    gondolkodtunk többféle megoldásban is,egyenlőre ebben maradtunk,aztán meglátjuk még mi lesz.lehet elég lesz ez is.
  • Tufa
    Én lehet inkább eladnám és egy 500+-os DLD-t raknék be. Használt árából kifutja bőven az új 500+
  • kemszi2
    jaja kipróbáljuk
  • Tufa
    Ez a nyomó marad majd hozzá?
  • kemszi2
    hát úgy néz ki egy Alpine IVA-D105 lesz használtan eladó.
    Most jelenleg így van megoldva

a csomagtartót meg szerintem már linkeltem
    a láda most csere lesz egy reflexre
  • bency
    Milyen fejegyseged lesz? Most neked hogy van a kocsiba?:P Par kepet lokhetnel :)
  • kemszi2
    ha minden jól megy 1-2 héten belül új fejegységgel és átépített ládával élvezhetem a zenét
  • Tufa
    2010.09.18, Gyöngyös, dB Kupa évzáró, Utcai A (300W-ig), I. hely (141.1dB)
    A második 136.2 volt
  • Tufa
    most szombaton gyöngyösön hangnyomás verseny és tuning találkozó ha érdekel valakit... :)
    info
  • kemszi2
    fejet előbb utóbb szeretnék váltani,mert ez az alpine inkább belépő szintű ami most van.ezért gondolkodtam el egy multimédiás fejről amivel tényleg kezelni tudok mindent,viszont a 2din nem jöhet szóba
  • Tufa
    én nem raknám be bár lehet azért mert nekem már volt navis lcds fejem és meguntam már.
    Ami jó az drága, annyit meg nembiztos hogy megérné rákölteni.
    Ha kicx cucc kell, szólj :)
  • kemszi2
    nekem meg lehet vennem kéne két 13-ast hátra kicxből.panaszkodtak ,hogy a hátsó ülésen csak a mély hallatszik
    ezekről a 1 din-es motoros monitoros fejekről neked mi a véleményed?érnek annyit mint amennyibe kerülnek?
  • Tufa
    thx mindenki, már csak pár nap.
    Holnap meg megyek a jövőévi verseny erőért :)
    Kicx KAP29. a mostani hangszórók a kap47essel pedig aktívvá válnak :)
    Ha minden jól megy, jövőhéten már bent lesz, némiképp látványosabban mint a mostani
  • desigo
    reméljük a legjobbakat
  • DIESEL DOG #513
    Hajrá! :)
  • bency
    Szurkolunk :P
  • Tufa
    2010.09.04, Europark, dB Cup / dB Drag Hangnyomásverseny, Street Mini (400W-ig), I. hely (139,3dB, zenével, 141.1 frekin)

(a 141.1 ha minden igaz a dB Kupa-ban -300Wig- kategóriában magyar rekord, de 18.án gyöngyösön 300as verseny lesz és hivatalos döntő. találtam még egy kicsi tartalékot, elméletileg akár a 141.5is kijöhet ha jól számoltam :) )
  • Motoroj
    Túlbiztosítottad.
  • bency
    Mar mindegy :P Mivel a tesomtol van,nem nagy cucc .... xD
    De amugy megneztem,a biztositek az kiegett benne,2 amperes volt,es tettem bele egy 6.3 amperest,ami nem volt tul jo otlet,majd mikor bekapcsoltam,pukkant egyet benne,a biztositek epp maradt,a 6.3ast mar nem csapta ki,de kicsapott valami mast,igy viszem szerelohoz..
  • Motoroj
    Szerintem előbb nézd meg, és ha javítható csak akkor adj érte pénzt.
  • bency
    Tufa hogy sikerult a verseny?!
  • bency
    Sziasztok!Tesomnak van egy ilyen es 1x kikapcsolta,azota nem kapcsol be,mi lehet a hiba?Talan a biztositek szalt ki belole veletlenul vagy mi? Csak azert kerdem mert nekem baromi olcson ide adna,es hogy erdemes lenne megvegyem igy rosszan vagy nem...
  • shumika
    lehet kinézek. Sok Sikert!
  • Tufa
    naná :) nekem amúgyis kb 10perc az út, meg legalább kiderül hogy hangminőségben mit tud a passzív rendszer
  • bency
    Te is mesz megint?:P
  • Tufa
    Ha valakit érdekel esetleg, most hétvégén hangnyomás verseny az europarkban, szombaton 10órától egészen 6ig.
    Hangminőség, szépségverseny, stbstb
  • Tufa
    ez az egyetlen általam szépnek talált hangváltó amit biztos hogy nem takarnék el :) (najó, egykét focal váltót is elviselnék :D )
  • desigo
    jól néz ki
    hangváltókat letakarva simán még szolid is...
  • bboyatty
    De zsír. :)
    Gratula hozzá és jó zenehallgatást.
  • Tufa
    Megint csak nem mélynyomó téma de elkészült ez is.. :)
    Két szett Kicx PRO6020
  • bency
    Akkor nem velem a hiba :P Es ez meg olcsobb is:)
  • Tufa
    ú bocs, tényleg.
    Titan TAX-103 24500
    Erre gondoltam
  • bency
    De mindenhol ugy irja hogy csak 2 csatornas...
  • bency
    Jajj 4 csatornas akkor igen,de amit neztem en ugy lattam 2 csatornas csak :P Azert is kerdeztem :)
  • Tufa
    4csatornás erősítő.
    2 csatorna megy az első hangszórókra és 2 csatorna hidalva a mélyládának.

Nekem is így van csak egy kicsit más kategóriás cuccokkal
  • bency
    Nah de hogy kotom erre az erositore a ezt a woofert es meg 2 kozep hangszoort?:S