891
Vagyis melyk a legjobb,milyet erdemes venni stb...
-
#771 Kellett nektek elhangolnotok a fületeket!
Most meg már azt sem tudjátok hova loudness-esítsetek... -
#770 de hiába a hangmérnök ha nekem azon a frekin lévő hangok idegesítőek (igazából ahogy olvasgattam nagyon sokan vannak ugyanígy).
Jó lenne ez az alpine is ha nem 7 sávban lehetne állítani hanem úgy mint a komolyabb pioknál.. -
#769 Hát mert elrontja a minőséget még egy elektronikán átkergetni a hangot.
Illetve ha kiemelés nélkül nem szól jól, akkor az már úgy is kuka kategória. :) (legalábbis Hifinél)
Meg ugye a hangmérnök kikeverte (már ha értett hozzá), ahhoz nem kell hozzányúlni.
Nem hiába van hangmérnök és kiadó között érezhető nagy különbség :D -
#768 ja, de nem tudom miért. engem idegesít a flat, jobban szeretem a "mosolygós" EQ beállítást, kevés középpel (valahol 500hz körüli hangok nekem dobozhatást kelltenek minden autóban) -
#767 EQ-ról jut eszembe mint érdekesség, hogy míg stúdió, hangosítás stb. világában (mondjuk úgy professional) gyakorlatilag alapelem, addig az audiofil, high-end világában tabunak számít. -
#766 próbálgatok.
A hangja egyenlőre nem jön be, de majd pofozgatom (RS2 tizenakárhánysávos EQ-ja sokkal jobb mint ennek a 6 vagy 8) viszont versenyre sokkal könnyebben, pontosabban tudom tekerni.
Lehet a hónapban a CS. show-n már indulok vele, bár a kicker kupa nagy fasság... -
#765 átpártoltál?:D -
#764 lecseréltem az RS2-t egy 9855re. jöhetnek a versenyek :) -
#763 Jöjjön már a tavasz lehessen amperkodni kicsit :DDD -
#762 Valaki tud olyan reflexcsövet,amihez tartozik egy 90fokos "elforgató" ív is? Leginkább 78mm átmérőjű lenne jó. Láttam régebben a neten de most sehol nem találom. -
#761 lehet benne zsúfoltság de legalább jó lapos -
#760 egy 5 csatornás Earthquake Tremor TNT 900-ra
-
#759 mire cseréltél? -
#758 legalább marad csomagtartó melletteamúgy is kicx csak jó lehet:D
még ha már az erősítőm nem is az:D -
#757 mocsok jó cucc amúgy. nem azért mert hirdetem hanem mert tényleg jó.
7cm vastag, árban feleannyi mint egy alpine vagy pio és ennek legalább valóban van hangja, nem csak dísz... eddig 3 érkezett az országba, az első még 1 hónapja, az már autóban van, simán van olyan hangja mint egy kisebb 25-ös zárt ládának a csomiban. Kolléga S2000esébe is hétvégén szerelem be.. :) -
#756 érdekes ez a slim :D
-
#755 Hogy valami legyen már...
Versenyre úgynézki lassan kész az autó.
A csomagtér beépítés kikerült(térfogat csökkentő tényező volt, nem előnyös), az első szetteket hajtó 4csatornás bekerült az ülés alá nagynehezen, az új nyomót hajtó erő meg maradt hátul (már nem KAP29 van.. :) KAR4.150 lett az utódja)
Ma lecseréltem a 47Ah-s exide premiumot egy 77es premiumra, úgyhogy áramból sem lesz már hiány (gyári aksi 36Ah :) )
Kicsit jobb idő, és jöhetnek a próbamérések, ládapróbálgatások.
És egy kis reklám is: ha valaki aktív ládát keres, ez a No1! -
#754 Kábé mint a világűrben. -
#753 lenne olyan... -
#752 de ha lusta vagy kanalazni csak felwattolod és a felrepülő pelyheket a levegőben kapkodod be XD -
#751 Össze is csinálnád magad ha ekkora tál pelyhet kéne betolnod. -
#750 Én szeretek reggel nagy tálból enni gabonapelyhet :D -
#749 Szép nagy darab. Valaki ki tudná innen használni? -
#748 Aztarohadt...de elnézném itt a szobámban... -
#747 nem semmi -
#746 egy jó darabig nem igen válok meg tőle.A beállításokat most így hirtelen nem tudom.kaptam egy alap beállítást azóta nem is piszkáltam :D majd ha lesz kedvem kicsit szórakozgatok vele.igazán az zavar hogy h100 nélkül nem lehet variálni beállítások között,így egy viszonylag kicsi mély és magas kiemelés van -
#745 Ízirájder! -
#744 -
#743 Méghogy nem mutatna.
-
#742 Motorom van Azon úgy se mutatna jól -
#741 De ugye nem vettem el a kedved? -
#740 Végre megtalálom az egyetlen kézzel fogható értelmét, ennek az autó hangnyomás tuning mizériának, erre leoltasz? -
#739 Vazzz ez kicsit túlzás. Én is szeretem ha hangos a zene de ha megsüketülsz többet nem hallgatsz zenét. -
#738 Dobhártyát is rendbe teszi. -
#737 Hihi :) -
#736 Nem,nem kapnék..de igazából nem fogom az időmet rád pazarolni ...nem ér annyit... -
shumika #735 Ok és? Azért te is kaphatsz........ -
#734 Nem kéne sokat győzködjem őket,elég jó hired van már itt SG n... -
shumika #733 Mire fel kérnéd? -
#732 Mint a TOPIK inditója,felszólitalak hogy HÚZZÁL innen,a woofereddel együt,mert egy büdös cigány vagy! Ha továbbra is irni fogsz ide,akár 1x is valamit azonnal irok a moderátornak és kérem bannolásod!!!